2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende şunu düşündüm hastane çıkışı zaten minik 1 ay ancak giycek ve melek desenli ya kar beyaz mı olsa dedim saf duru gibi

Esinle sen sarisinmisibiz esmermi mesela .. cocuk sacli mi olur ne bilim.. bebeklere beyaz yenidogan bebeler yuzleri genelde kizarik oluyor birazda kara kuru bisi genelde gorduklerim yani beyazda cok tatli olur benide kararsiz yaptin hee

Esinle sen sarisinmisibiz esmermi mesela .. cocuk sacli mi olur ne bilim.. bebeklere beyaz yenidogan bebeler yuzleri genelde kizarik oluyor birazda kara kuru bisi genelde gorduklerim yani beyazda cok tatli olur benide kararsiz yaptin hee
Eşim koyu bende açık kumralız ben bebekken sarı ve kelmişim benim kızın ne olcağı belli değil

Erkek bebeklerin bez degisimi sirasinda, agzimiza yuzumuze cis yapmasinlar die kullanilan bi sey varmis. Nedir o bilen var mi ?

Kızlar merhaba. 19+5 teyiz bugün. Hala aranızda bazen bıçak sapmalası gibi sızlamalar yaşıyor musunuz arada? Bir de artık eğilim kalkarken karnımda hafif hassasiyet oluyor. Ağrı değil nasıl tanımlanır bilmiyorum ama garip bir his oluşuyor

Eşim koyu bende açık kumralız ben bebekken sarı ve kelmişim benim kızın ne olcağı belli değil
O zaman koyu olur hadi teyzosuna soylersin(bana) dogdugunda acik tenli olmayacak bence sonradan acilirsa bilemem.. baba esmerse genelde agir basiyor esmer gen Bizimki sarisin mavi goz olur kacari yok

Senin haftalarinda bicak saplamasi gibi sanki kesik gibi karnim olurdu.. egilip kalkarkende sanki biseyi baskilar gibi his olurdu tabi .. ultrasonda bakti bir problem gorunmuyor demisti keselerde rahminde.. rahmin genisliyor ondan dolayi hissetmen normal demisti doktorum.. kan degerlerimde de bir problemim yoktu.

Heyoo kizlarrr napoyorsunuzz yemeginizi yediniz kocisinizi mutlu ettirdiyseniz.. haydi gelinn lalalalala
İlaclarinizi alin unutmadan ve bir bardak su icin yazimi okuduktan sonraa benim hatrimdan bebisiniz icin iki bebisli olanlar iki bardak su icsinler.. tuwalete gitmektennn usenmeyinnn Lalalalal

Kaşar ve muzda sıkıntı yok ama ceviz pek sevmiyorum ya
Faydası için bazen sevmesekde yememiz gerekiyor,sabahları domates, salatalık, beyaz peynir, ceviz, kaşar peyniri salata gibi yapıp yersen arada kaynar hem yemiş olursun hemde daha sağlıklı beslenmiş olursun

Kız üzülme, benimki ilk oğlumda hiç bişey almadı,o zaman bende ağlamıştım ilk torun 6 sne sonra geldi el boş bunda da ilkinin eskileriyle büyütürsün dedi, düşün yani,

Kız üzülme, benimki ilk oğlumda hiç bişey almadı,o zaman bende ağlamıştım ilk torun 6 sne sonra geldi el boş bunda da ilkinin eskileriyle büyütürsün dedi, düşün yani,
Bana da aynı şeyi söyledi kv sinirimi moralimi bozmaya yetiyor gerçekten

Ben 2014te evlendim. 2017de kizim dogdu. Kizima doguma 4 takim pijama aldim. 1 tanesinin altlığı saglam kaldi. Yuh artik ne diyim kadina bak :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…