- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Bende şunu düşündüm hastane çıkışı zaten minik 1 ay ancak giycek ve melek desenli ya kar beyaz mı olsa dedim saf duru gibi
Eşim koyu bende açık kumralız ben bebekken sarı ve kelmişimEsinle sen sarisinmisibiz esmermi mesela .. cocuk sacli mi olur ne bilim.. bebeklere beyaz yenidogan bebeler yuzleri genelde kizarik oluyor birazda kara kuru bisi genelde gorduklerimyani beyazda cok tatli olur benide kararsiz yaptin hee
O zaman koyu olur hadi teyzosuna soylersin(bana) dogdugunda acik tenli olmayacak bence sonradan acilirsa bilemem.. baba esmerse genelde agir basiyor esmer genEşim koyu bende açık kumralız ben bebekken sarı ve kelmişimbenim kızın ne olcağı belli değil
Naturelin erkeginden varmi acaba ya ben takimlarini aldim ama bunlardan da alabilirim... erkekle kiz ayni olsun diyeNatural Doğal Kız Bebek Hastane Çıkışı Yeni Doğan Zıbın Takımı - n11.com kizlar bende bunu almistim magazada gorup aldim cicekleri cikiyor organik cok hosuma gitti alirken :)
Kızlar merhaba. 19+5 teyiz bugün. Hala aranızda bazen bıçak sapmalası gibi sızlamalar yaşıyor musunuz arada? Bir de artık eğilim kalkarken karnımda hafif hassasiyet oluyor. Ağrı değil nasıl tanımlanır bilmiyorum ama garip bir his oluşuyor
Tesekkurler cnm sizde oyleBende bu markadan aldım ama benim ki daha gelmedi. Benimki mavi beyaz. Kumaşı %100 pamuk diyor ama dokunmadan emin olamamıştım. Yumuşak olmasına sevindim.Güzel günlerde giydirin
Evet bebetofunBebetofun urunu degilmi????
Haber izliyorum cnm midem biraz kotu her zamanki gibiNapiyonuz kizlarr ???
Benim twrcihim krem olurduKızlar bende bu takımı yaptırcam ama renk beyaz mı olsun krem mi karar veremiyorum sizce?
Faydası için bazen sevmesekde yememiz gerekiyor,sabahları domates, salatalık, beyaz peynir, ceviz, kaşar peyniri salata gibi yapıp yersen arada kaynar hem yemiş olursun hemde daha sağlıklı beslenmiş olursunKaşar ve muzda sıkıntı yok ama ceviz pek sevmiyorum ya
Yok canım bebeğin daha iyi beslenmesini sağlıyor ve bu yiyecekler bebeğe anne karnında kilo aldırıyorCeviz kasar muz erken dogumumu onluyor anlamadim??
Kız üzülme, benimki ilk oğlumda hiç bişey almadı,o zaman bende ağlamıştım ilk torun 6 sne sonra geldi el boşKızlar bebişinize yakinlarinizdan biseyler alinmaya basladimi ? Benim annem ve anneannem bide kiz kardesim nevresim takimi aldilar, yorganinu diktiler, bi takim elbise ve battaniye aldilar fakat esimun tarafi sıfır. Bi çöp dahi alsalar havalari ucucam ama yok. Kaynanam kendi kiz kardesi hamile benden 1 bucuk ay önde ona aldi bana almadi daha hic bisey. Cok mutsuzum boyle olunca hamileligin keyfina varamiyorumyorgan dikersin demistim gecenlerde. Ben kimse icin kendimi yoramam dedi sonrada saka frlan filan dedi. Ben ilk gelinim ve buda ilk torun daha heyecanli olmasini beklerdim cok uzuluyorum. Aglayip duruyorum zaten hassasiz bu zamanlar
Csnım çok çok geçmiş olsun, rabbim sağlıkla kıcağına zamanında almayı nasp etsinBen çok anlamadım canım ama akıntım vardı bazen sarı bazen yeşilimsi sarı arada da kasıklarımdan rahmime doğru inen bir ağrım vardı
Bana da aynı şeyi söyledi kv sinirimi moralimi bozmaya yetiyor gerçektenKız üzülme, benimki ilk oğlumda hiç bişey almadı,o zaman bende ağlamıştım ilk torun 6 sne sonra geldi el boşbunda da ilkinin eskileriyle büyütürsün dedi, düşün yani,
Ben 2014te evlendim. 2017de kizim dogdu. Kizima doguma 4 takim pijama aldim. 1 tanesinin altlığı saglam kaldi. Yuh artik ne diyim kadina bak :/Kızlar KV kp lafı açılınca size bişey diyeyimde gülünben 15temmuz 2017 evlendim bana alışverişte sadece bi tane pijama takımı alan kaynaanam gçeen diyorki mine sana aldığım takımıda dogumda giyersin ayyyyy ben şoookkk oldummmm bu kadarda olmaz dedimki anne omu kaldı allah aşkına üstümde yırtıldı giye giye dedim sizzz düşünün gerisini bi tane takım almış evlenirken onuda doğumda giyecemm pekkkkiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?