- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Sağol kuzum doktor gebe olduğun için bir şey yapamıyorum şuan kortizonlu ilaçlar veriliyor normalde ama gebelikte olmuyor. Neden olduğu ve ne tetikledi onunla ilgili de cildiyeye git dedi. Anlıycağın şuan çözüm yok
Çok beğendim görmüştüm ben bunu hatta cinsiyet belli değilken o kadar erkek bebeğe yoğunlaşmıştım ki sepete eklemiştim bunuEki Görüntüle 2554036 hastane cikisim geldi kizlar tavsiye ederim kumasi cok guzel yumusacik fotograftaki gibi kaliteli esimle actik ilk bunu giydiricez diye esime sanada gri giydiricez takim olalim diyorum :)
Amin kuzum inşallahCok uzuldum canim, insallah erkenden atlatirsin
Kesinlikle canim birazda ben olsun bende anne olcam evladimda beni hosgorur hatalarim olursa diye dusunuyorum gerci yapi geregide kalp kiramam bellide edemem kendi kendime uzulurum iste . Elimizde imkan varken beklemem ben zaten he gercekten issiz olur esimiz zor durumda oluruz kimden yardim beklicek en yakinlardan ailelerden beklicez ozaman kiriliriz en kotu gunde yanimzda destek olmalari gerek diye. Cok sukur o hallerde degilsek yapcakta bisey yok cok dusununce bunlari kendimize kotuluk yapiyoruz neyapalm insanlar dusunmuyorsa maddi manevi biseyleri zorla yaptiramayz. Hayirli saglikli evlatlarimiz olsun insaallah bizlerde onlara faydali hayirli ebeveynler olabilelim insaallah :)Insallah canim.saglikla kucaklariz bebeklerimizibenimde bi beklentim yok kesinlikle ama dedigin gibilafi acilinca sunu alalim bunu alalim oluyor ortadasa hic bisey yok insam buna kiziyor biz istemiyoruzki dillemdirmeye ne gerek var alincada tekrr tekrar konusulur hani yaptigini herkesin bilmesine gerek yok bence elalem icin degil kendi canina yapiyosun ben esim su anda 2is yapiyor akşamlari arkadsina yardim ediyor ona ragmen torunumuzu goremedik cikmadiniz su bu olunca insanda bu sevgilerinin karsiligi gormek istiyor ,, en iyisi bosvermek hiic sikmayalim kendimizi cok sukur kendimiz bakariz bebislere ☺
Komsum bi sey istedi onu yaptimNapiyonuz kizlarr ???
Ben karar veremedim valla ikiside guzel gorunuyorKızlar bende bu takımı yaptırcam ama renk beyaz mı olsun krem mi karar veremiyorum sizce?
Anam sen nasıl güzel yardımcı oldun öyle yerim seniBen karar veremedim valla ikiside guzel gorunuyor
Tamam bende alayim o zaman bu dediklerini .. muz kabiz olurum diye tuketemiyom fazla.. ceviz yiyorum arada.. sut icmek lazim... kasarlarada guvenemiyorum.. kefirr guzelKomsum bi sey istedi onu yaptimyemek gibi diyim. Simdi kimsenin cani cekmesin.
Bu arada sormussun ya, erken dogumu mu onler die, hayir. Bebege kilo aldiran seyleri yazmis arkadas
Kefir, ceviz, kaşar, süt, muz.
Hatta 24 ten sonra taze sıkılmis portakal suyunun da bebege kilo aldirdigini okumustum. Tabi seker vs yoksa. Sen de deneyebilirsin canim
Kızlar bende bu takımı yaptırcam ama renk beyaz mı olsun krem mi karar veremiyorum sizce?
Bebetofun urunu degilmi????Bende bu markadan aldım ama benim ki daha gelmedi. Benimki mavi beyaz. Kumaşı %100 pamuk diyor ama dokunmadan emin olamamıştım. Yumuşak olmasına sevindim.Güzel günlerde giydirin
Hehehe cok guzel gunlerde Ayaz kullansin, kirletsin.. cokk guzel bayildimm bendeEki Görüntüle 2554036 hastane cikisim geldi kizlar tavsiye ederim kumasi cok guzel yumusacik fotograftaki gibi kaliteli esimle actik ilk bunu giydiricez diye esime sanada gri giydiricez takim olalim diyorum :)
Ya kuzum getcekten muhtac etmesin.. onlar zaten bakamayacgimi bilir farkli sehirlerdeyiz.. ama baktiririz kadin tutup bisey tutup.. yani ondada yine bana ihtiyaclari yok.. anladin mi? Hersekilde kafalarina gore yasarlar.. benden uzak kocamdan uzak dursunlar diyecem iki gunde bi ariyorlar sinirim bozuluyor.. bu olaydan sonrada yaralarim desildi.. daha elimden geldigince okumasam iyi okucak bana faydasi yok aksina sinirimi bozuyor bu konu. Yani hersey beklerler birde akilli melihat gibi niye yapmadin etmedin diye ogullarinin kafasini yerler..Dogru soyluyorsun da dusunuyorsun da. Ama bak gunler, haftalar geciyor. Bebekler buyuyor. Zor zamanlar gecicek. Sen, kv kp onlar hasta oldugunda kabul etmeyebilirsin, o sansin var. Sonucta esinin ailesi onlar. Siz benimle ilgilenmediniz ben de sizinle ilgilenemem die.
Ben diyebilir miyim anneme babama bilemiyorum iste.
Ama dedigim gibi takilmiyorum, sorgulamiyorum. Az insan cok mutluluk diyorum. Bi sekilde maddiyatimi da zorlar, disardan hemsire de bulurum bebegime nasil bakacagimi da anlatir. Temzilikci isimi de gorur istesem kekimi boregimi de yapar is gorur vs. Allah anne baba da dahil kimseye muhtac etmesin gercekten.
Ummamak gerek hic kimseden hicbir seyi
Çok kararsızım yaBence krembeyaz cok kir ceker. Sanki krem daha guzel kullanirsin gibi geldi.. ikisininde tengi bbelli olmuyor tabi burda
Bak sana sunu soyluim icten atlet aldim beyaz ve krem... beyaz kar gibi kremin yaninda kaliyor oyle dusun.. ve bu takim yani .. krem koyu kacmaz dersen krem al bence.. ikisinide alsan hosuna gidecek niye bunu aldim demezsin bence.. kuscak bebek devamli gerci yika sey et sanki kremin rengi daha iyi korur beyaz tengini koruyamaz gibi geliyor..Çok kararsızım ya
Bende şunu düşündüm hastane çıkışı zaten minik 1 ay ancak giycek ve melek desenli ya kar beyaz mı olsa dedim saf duru gibiBak sana sunu soyluim icten atlet aldim beyaz ve krem... beyaz kar gibi kremin yaninda kaliyor oyle dusun.. ve bu takim yani .. krem koyu kacmaz dersen krem al bence.. ikisinide alsan hosuna gidecek niye bunu aldim demezsin bence.. kuscak bebek devamli gerci yika sey et sanki kremin rengi daha iyi korur beyaz tengini koruyamaz gibi geliyor..
Muhtesemm bayildimm yaa..Natural Doğal Kız Bebek Hastane Çıkışı Yeni Doğan Zıbın Takımı - n11.com kizlar bende bunu almistim magazada gorup aldim cicekleri cikiyor organik cok hosuma gitti alirken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?