2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Eki Görüntüle 2554036 hastane cikisim geldi kizlar tavsiye ederim kumasi cok guzel yumusacik fotograftaki gibi kaliteli esimle actik ilk bunu giydiricez diye esime sanada gri giydiricez takim olalim diyorum :)
Çok beğendim görmüştüm ben bunu hatta cinsiyet belli değilken o kadar erkek bebeğe yoğunlaşmıştım ki sepete eklemiştim bunu

Kızlar bende bu takımı yaptırcam ama renk beyaz mı olsun krem mi karar veremiyorum sizce?

Eklentiler

• nk294g-450x600.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 29
  • nk429c-450x600.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 31
Kesinlikle canim birazda ben olsun bende anne olcam evladimda beni hosgorur hatalarim olursa diye dusunuyorum gerci yapi geregide kalp kiramam bellide edemem kendi kendime uzulurum iste . Elimizde imkan varken beklemem ben zaten he gercekten issiz olur esimiz zor durumda oluruz kimden yardim beklicek en yakinlardan ailelerden beklicez ozaman kiriliriz en kotu gunde yanimzda destek olmalari gerek diye. Cok sukur o hallerde degilsek yapcakta bisey yok cok dusununce bunlari kendimize kotuluk yapiyoruz neyapalm insanlar dusunmuyorsa maddi manevi biseyleri zorla yaptiramayz. Hayirli saglikli evlatlarimiz olsun insaallah bizlerde onlara faydali hayirli ebeveynler olabilelim insaallah :)

Napiyonuz kizlarr ???
Komsum bi sey istedi onu yaptim yemek gibi diyim. Simdi kimsenin cani cekmesin.
Bu arada sormussun ya, erken dogumu mu onler die, hayir. Bebege kilo aldiran seyleri yazmis arkadas
Kefir, ceviz, kaşar, süt, muz.
Hatta 24 ten sonra taze sıkılmis portakal suyunun da bebege kilo aldirdigini okumustum. Tabi seker vs yoksa. Sen de deneyebilirsin canim

Hasatzamani canim gule gule kullansin bebegin ins cicilerini.
Rica etsem, kendi cektigin bi goruntusunu paylasabilir misin ? Ben favorilerime eklemistim bu takimi. Ama yakindan nasildir merak ediyorum. Cok farkediyor bazen cunku

Tamam bende alayim o zaman bu dediklerini .. muz kabiz olurum diye tuketemiyom fazla.. ceviz yiyorum arada.. sut icmek lazim... kasarlarada guvenemiyorum.. kefirr guzel probiyotik iyi cok saoll

Ya kuzum getcekten muhtac etmesin.. onlar zaten bakamayacgimi bilir farkli sehirlerdeyiz.. ama baktiririz kadin tutup bisey tutup.. yani ondada yine bana ihtiyaclari yok.. anladin mi? Hersekilde kafalarina gore yasarlar.. benden uzak kocamdan uzak dursunlar diyecem iki gunde bi ariyorlar sinirim bozuluyor.. bu olaydan sonrada yaralarim desildi.. daha elimden geldigince okumasam iyi okucak bana faydasi yok aksina sinirimi bozuyor bu konu. Yani hersey beklerler birde akilli melihat gibi niye yapmadin etmedin diye ogullarinin kafasini yerler..

Çok kararsızım ya
Bak sana sunu soyluim icten atlet aldim beyaz ve krem... beyaz kar gibi kremin yaninda kaliyor oyle dusun.. ve bu takim yani .. krem koyu kacmaz dersen krem al bence.. ikisinide alsan hosuna gidecek niye bunu aldim demezsin bence.. kuscak bebek devamli gerci yika sey et sanki kremin rengi daha iyi korur beyaz tengini koruyamaz gibi geliyor..

Bende şunu düşündüm hastane çıkışı zaten minik 1 ay ancak giycek ve melek desenli ya kar beyaz mı olsa dedim saf duru gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…