640 dedi ama bence buyuk ölçüyorKaç kilo olmuş bebiş bende 20 sinde gidicem kilosunu çok merak ediyorum
Evet ic camasir derdi olmuyor. Burda da yazdim. Dogumdan sonra 2 paket daha almistim 2 hafta falan kullandim. Sadece temmuz sicaginda biraz sivilce yaptı bendeBenim kızımın doğumunda pek kanamam olmadı ped yeterli gelmişti depend geçen e bebekte gördüm ondan kullanınca iç çamaşırına da gerek kalmıyor demi acaba hastane çantasına ondan mı alıp koysam
Merak ettim ikiz oldugunu kimse bilmiyor mu, neden soylemediniz :)Sağol canim
Bende ayrı ayrı olanlardan yani dediğinden istiyorum aslında.
Zaten simdi değil dogumdan sonra düşünüyorum almayı.
O zamana kadar indirim vaktinde gelir.
Kaynim bebek arabasini alacağını söyledi ama ikiz olduğunu bilmiyor kimse.
İkiz arabası alacağını duysa pişman olabilir
Hadi yaa. Kizim icmiyor diye nesquikli sut iciyorum bendeBirde nesquik diyorlardı bende yemiştim ama daha çok bana faydası olmuştu
Bende nesquikli iciyorm sutu :) dun 528 gram cikti benim bebisHadi yaa. Kizim icmiyor diye nesquikli sut iciyorum bendedr bugun 640 gr deyince ben pek inanmadim
Bayiliyorum onun urunlerine yikandikcada umarim hemen eskimez.. pamuk gibi yumusucikEvet bebetofun
Artikkk bende yerimmm bilmiyordum.. sadece yogurt tuketiyorum bunlarin arasindaYok canım bebeğin daha iyi beslenmesini sağlıyor ve bu yiyecekler bebeğe anne karnında kilo aldırıyor
Kanı nerde verdiniz? Sağlık ocaklarında yanlış çıkabiliyor. Başka bir yerde tekrar verin bence ona göre dr a gidip tedaviye karar verirsinizCanım sımıldı biraz sabah kan vermiştim dr a giderken götürürüm diye şeker vs. Tiroitim 3.05ilac kullandığım halde dahiliyecide dediki bunun 3 ün altında olması gerekirdi geçen ayda böleydi 3.60 kendi dtum bişey demedi hgb 9 a düşmüş birde kullanığım vitaminin içşnde demir var ama çok düşük ya canım sıkıldı çok 4 te randevum var işte sırucam bakalım
Yaa bende depend aldım siz deyince. Ama sezeryan olacak benimki. Sezeryanda kullanılmıyor muuCanim bende depend hasta kulodu kullan mistim. Kullan at cok pratik.oldu. normal dogumda kanma daha fazla oldugu icin pedler yetersiz kaliyo. Bu cok iyi olmustu
İlk gebeligimde ikizdi onları kaybettim.Merak ettim ikiz oldugunu kimse bilmiyor mu, neden soylemediniz :)
Çanta alırken arabaya asılan aparatlılardan almak daha mantıklı değil mi? Doğum yapmış anneler cevaplar mısınızKızlar bende şöyle bir bebek çantalarına bakayım dedim; lcw int sitesinde bebek cantasi var bir bakın isterseniz bagmori markası fiyatları şöyle ekliyorum ekran goruntulerini
Hasatzamani canim gule gule kullansin bebegin ins cicilerini.
Rica etsem, kendi cektigin bi goruntusunu paylasabilir misin ? Ben favorilerime eklemistim bu takimi. Ama yakindan nasildir merak ediyorum. Cok farkediyor bazen cunku
Oyyy cok sirinmis
Garip his bendede oluyor cnmKızlar merhaba. 19+5 teyiz bugün. Hala aranızda bazen bıçak sapmalası gibi sızlamalar yaşıyor musunuz arada? Bir de artık eğilim kalkarken karnımda hafif hassasiyet oluyor. Ağrı değil nasıl tanımlanır bilmiyorum ama garip bir his oluşuyor
Tesekkurler teyzesi :)Oyyy cok sirinmis
Allah tamamına erdirsin inşallah sizinkilerin cinsiyeti neydiİlk gebeligimde ikizdi onları kaybettim.
Bu defa tekrar paylaşmak istemedim, Kayiplarim olsa bile onlar o gözle bakmiyor canım, sürekli ikizlere hamile kalıyor diye nazar ederler diye söylemedim☺
Duyunca hepsi şok olacak ama hiç takmıyorum.
Sadece benim Ailem biliyor onlarada eşim söyledi.
Amin inşallah ☺Allah tamamına erdirsin inşallah sizinkilerin cinsiyeti neydi
Mart’ın ikiz anneleri çok şanslı maşallahAmin inşallah ☺
bir kız bir erkek canim
Dogum yapmadim ama evet daha mantikli istersen arabaya tak istersen sirtina koluna tak.. istersen kocana takÇanta alırken arabaya asılan aparatlılardan almak daha mantıklı değil mi? Doğum yapmış anneler cevaplar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?