2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet ic camasir derdi olmuyor. Burda da yazdim. Dogumdan sonra 2 paket daha almistim 2 hafta falan kullandim. Sadece temmuz sicaginda biraz sivilce yaptı bende

Merak ettim ikiz oldugunu kimse bilmiyor mu, neden soylemediniz :)

Kanı nerde verdiniz? Sağlık ocaklarında yanlış çıkabiliyor. Başka bir yerde tekrar verin bence ona göre dr a gidip tedaviye karar verirsiniz

Merak ettim ikiz oldugunu kimse bilmiyor mu, neden soylemediniz :)
İlk gebeligimde ikizdi onları kaybettim.
Bu defa tekrar paylaşmak istemedim, Kayiplarim olsa bile onlar o gözle bakmiyor canım, sürekli ikizlere hamile kalıyor diye nazar ederler diye söylemedim☺
Duyunca hepsi şok olacak ama hiç takmıyorum.
Sadece benim Ailem biliyor onlarada eşim söyledi.

Kızlar bende şöyle bir bebek çantalarına bakayım dedim; lcw int sitesinde bebek cantasi var bir bakın isterseniz bagmori markası fiyatları şöyle ekliyorum ekran goruntulerini
Çanta alırken arabaya asılan aparatlılardan almak daha mantıklı değil mi? Doğum yapmış anneler cevaplar mısınız

Garip his bendede oluyor cnm

Benim alsamustu randevum vardi kizlar doktordan geldim cok sukur sekerim cikmamis ama 2kilo kadr almisim dikkat et dedi doktor yine kan ilaclarima devam edicem bunlarda kilo yapar mi acaba ozellikle aksam cok acikiyorum ama gec saate bisey yemiyorum yarinadaarkadaslarimi davet etmistim hazirlik yapiyorum cogu seyi unutup tekrr yapiyorum ins rezil olmam

Allah tamamına erdirsin inşallah sizinkilerin cinsiyeti neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…