2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim ilk defa bu kadar uzun hissetmediğim oldu içim içimi yiyor şu an
Bazen anlamayabiliyorsun ben yemek zamanları ve otururken hissediyorum daha çok.. Sola yat hafif soğuk birşey koy kasığına bi yere birde hafif tatlı bişi at ağzına bi hareket gelir sanırım

aynı parlaklık benim evladımda da var takip ediyoruz 1,5 aydır küçülme olmuş inşallah bir sıkıntı olmaz insanın içine kurt düşüyor
Kacinci haftadan beri canim benim ilk ayrıntılı usg de cikti. Simdiki kontrolde yine gorundu cok onemsemedi 10 bebekten birinde gorunuyo dedi. Ins bi sıkıntı cikmaz

Ne oldu canım sana ya okuyamadım diğer sayfaları

Kızlar merhaba. Her zaman yazamasam da devamlı takipteyim sizi. İnşallah sorunsuz sağlıklı sihhatli alırız bebelerimizi kucağımıza.
Bu aralar bende biraz gerginim. Tam doktoruma alıştım Türkiye'ye dönene kadar bu doktorla devam ederim diyordum ki bazı testleri ve raporları bu doktorun yapamayacagini öğrendim. Yurtdışında sanırım birçok yerde böyle. Hamilelikte Alttan muayene ediliyor. Ve bu beni çok gerdiği için ben ultrason doktoruna gidiyordum. Maalesef şeker yükleme ve uçağa binis için 28. Haftadan sonraki rapor için jinekologa gitmem gerekiyormuş. Yeniden doktor arayisindayim

Hikaye olarak oğlumu anlatıyorsun. Tıbbi açıdan gerekli açıklamaları yapacak yeterlilikte değilim ama inan alerji kontrol altına alındığında hem bağışıklık güçleniyor hem de enfeksiyon riski azalıyor. Birebir yaşadığım bir olayı anlatayım. Oğluma zatürre teşhisi kondu ve hastaneye yatışı yapıldı. 2.gün sonunda rica minnet evde iğneleri aksatmamak şartıyla damar yolu açık olarak eve geldik. Haftasına iğneler bitti ve devamında şurup formunda antibiyotik verildi. Şişeyi bitirdik, kontrole gittik, temiz çıktı ciğerler ve 2 gün geçti ki yine ateşle apar topar hastanede aldık soluğu. Kendi doktorumuz izinliymiş, yurtdışında olduğu için ulaşamadık da ve başka bir doktora muayene olduk. 2 günde eve çıkardığımız için bizi suçladı ve derhal hastaneye yatması gerektiğini, zatürrenin devam ettiğini söyledi. Biz de tüm sorumluluğu aldık ve ilaçları verip eve göndermesini rica ettik. Biraz diretse de kabul etti. İğneleri aldık ve ilk dozu yaptırdık bağrış kıyamet. Ertesi gün pazar. Yine iğne yaptırdık. Pazartesi fakültenin hem normal muayenesinde hem de özel muayenesinde çocuğumuzun zatürree olmadığını, akciğer grafisinin( haftasonu gittiğimiz özel hastanede çekilenin) çocuk grafisi değil de yetişkin grafisi ile çekildiğini, onlara bakıp olumlu yada olumsuz konuşmanın mümkün olmadığını şaşkınlık içinde öğrendik. Derhal iğneler kesildi. Alerji ilacı olan bir şurup ve çiğneme tableti başlandı. Geniz eti şitiği iççn yine daha ziyade alerjilerde kullanılan bir sprey verildi. Özel muayenede chamber ile verdiğimiz inhaler bile gereksiz görüldü. Velhasıl bir daha çocuğumu çok acil bir durum olmadıkça özel hastaneye götürmedim ve ilaçları düzenli kullanıp antibiyotik illetinden kurtulduk çok şükür. Çocuğum gerçekten zatürre olsaydı antibiyotik tedavisi görmeden nasıl kurtulacaktı ki hastalıktan? Resmen hem maddi olarak sömürüldük hem de çocuğum günlerce kolunda açık olan damar yolu tıklandığında ve kas içine iğne yapıldığında bir sürü acı çekti. Yok yere. O yüzden kıyaslama yaptım ve mutlaka alanında daha uzman bir doktor görsün dedim. Alerji ve enfeksiyon arasındaki bağ sandığımızdan daha fazla. Uzun oldu ama hakkınızı helal edin

Ne oldu canım sana ya okuyamadım diğer sayfaları
Kuzum iki bebek olup iki gundir hasur husur tekme atan cocuklarin sesleri kesildi bu aksama kadarr bekledim sonra esim gelince doktora gittik.. yasiyormu diye.. ya hala tekme atmiyorlar.. artik yerleri dar geliyor anladigim kadariyla.. eskisi kadar oynasmiyorlar oynasamiyorlar.. oyle kuzum korkuttular az biraz beni de

Ayy canım merak etme bak iyilermiş bence yukarı doğru çıkıyorlar çok hissedemedin bazı günler bende daha az hissediyorum şimdi güzel bir uyku çek sabah cevizli bademli reçelli kahvaltı yap annesi kıpırtılar uçan tekmeler gelir merak etme sen

İçin rahat rahat bak canım annelik bu çok doğal, doğuncada uykularında nefes alıyorlar mı diye bakcaz,
Duygulandim agliyom valla.. annelik kadar guzel zor birsey varmi... Allah bize tattircak Allahin izniyle o kadar sansliyizki Binlerce sukur simdide evlatlarimizi sag saglikli kavusturmak nasip eylesin insallahh

Hehehehe evettt insallah kuzum ya bu saate kadar yeni uyandilar biliyormusun.. yani catlrdim herhalde simdiye kadar.. ve inanirmisin popom sallaniyor tekmelerinden tovbe yarabbim duy ama inanma derdim hissetmesem.. kalcam hop ediyor.. nese cok sukur huzur veriyor

Ayyy ne guzelll Allahimm kabul eder.. bak o isi bilmiyorum ne zaman kulağina uflicez?? Hastanedemi evdemi ???eve gelince babasi okur kulagina daha uygun olur dimi kizlar ?? Yoksa iki gun iki gundur hastanedemi okusak ismiyle yasasin diye..

Bugun benimde detaylim vardi bebegim 520gram olmus boyuda 24cm hersey yolunda dedi cok.sukur sadece karnimin aag tarafinda surekli cok mu asagida dedim takla atiyor dedi bakarken bile atti az gosterdi kendini sonrada ellerini koydu
Masallhh Allahim teknelerini eksik etmesin Saglicakla alalim
Evlatlarimizi kucagimizaa

Ya kuzuzucum ben iki gundur ses soluk alamadim artik 3. Gune girmek istemedim.. muz cikolata herbisey yedim benim hinzirlar uyuyorlar ve yerleri darlasmis iyice.. sen daha aksam gormussun ne guzel veee sabah olsun dur bakalim.. canjni her kim uzmusse bosver sen iyi ol bebisine sarilll.. o seni hisseder.. ve babayada cok yuklenmeyelim Eger uzuntunun sebebi o ise tabi.. birazcik bizmi cok duygusaliz diye dusunelim mi he kuzumm.. herhalde bir daha kocam hamilelik fikrini istemezse yaptigim inisli cikislardan ve kanamalardan dolayi istemicek.. yani o kadar beni baktilarki beni hepsinden Allah razi olsun

Ben yaptim anne kuzularina oldu bileeee kuzucuk bakk istersen youtubada anlatiliyor ama ipimden dolayi bazi sekilleri istedigim gibi veremesemde el becerimle hallediverdim onuda

Eklentiler

• 3738D16C-4E7D-4BB0-B079-891474617F5F.webp
    75,9 KB · Görüntüleme: 32
Hastaneye gelicekler için hediyelik bir şeyler dağıtmayı düşünenler var mı. Varsa neler düşünüyorsunuz
Bu dusuncelerde beni strese sokuyor kizlarr kendimiz jut kesemi etamin mj kendimiz kumascidan alip yapamazmiyiz.. kurdelayla baglariz ahh ahh keskee saglikli olsaydim gider bakardim alirdim malzemeleri neyse...
internette toptanci lavanta kesesi icin malzeme bulabilir muyiz?? Tanesi 5 tl en ucuzu en guzelide 7.5 a geliyor.. cok oahalilar..
Bende bunlrin herbirinden vazgectim sadeceeee cikolata yaptirsam diyorum... bide lavanta kesesi olsa ustune isimleri yazili olsa bide miknatisi olsa ister masalarini ustune yapistirsinlar isterse metal biseylerin ustune...

Hissettiler demekki annesi bak icin rahat etsin artik benimde bu saatlerde basladi artik hergun pitpit atıyor surekli onlar simdi birbirleriylede itisiyordur senin cok hissetmen normal.tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…