Ciddi mi ya, rahatladım şu anCanım bende göbekten vuruyorum yengem doğuma kadar göbekten vurmuş sıkıntı etme yani
Canım benim de fikrim normalde buBunu kac kisiye dedim sayisini bile unuttum cnm ama o ignenin ucu bebege ulasmaz merak etme :)
Ewet canım rahatça vurabilrsinCiddi mi ya, rahatladım şu anhaftaya zaten soracaktım ama adam gece gece beni deli etti
Bazen anlamayabiliyorsun ben yemek zamanları ve otururken hissediyorum daha çok.. Sola yat hafif soğuk birşey koy kasığına bi yere birde hafif tatlı bişi at ağzına bi hareket gelir sanırımBenim ilk defa bu kadar uzun hissetmediğim oldu içim içimi yiyor şu an
Kacinci haftadan beri canim benim ilk ayrıntılı usg de cikti. Simdiki kontrolde yine gorundu cok onemsemedi 10 bebekten birinde gorunuyo dedi. Ins bi sıkıntı cikmazaynı parlaklık benim evladımda da var takip ediyoruz 1,5 aydır küçülme olmuş inşallah bir sıkıntı olmaz insanın içine kurt düşüyor
Ne oldu canım sana ya okuyamadım diğer sayfalarıAllah razi olsun kuzummm... buda ders olsun ama doktorum oyle seyde artik haftalarimiz buyudu bide dusuk tehlikesi yasadigim icin direkt acile gel dediPanik yapma ben tahmin ediyodum uyuduklarini ama icimizi rahatlatmakta fayda var gittim hastaneyeki tup bebek merkezi kati kapali.. doktor geldi odasjni acti ilgilendi felan.. Sasirtti beni @Demirrrrr bu doktorum Hani rahatti felan ya ..
Hikaye olarak oğlumu anlatıyorsun. Tıbbi açıdan gerekli açıklamaları yapacak yeterlilikte değilim ama inan alerji kontrol altına alındığında hem bağışıklık güçleniyor hem de enfeksiyon riski azalıyor. Birebir yaşadığım bir olayı anlatayım. Oğluma zatürre teşhisi kondu ve hastaneye yatışı yapıldı. 2.gün sonunda rica minnet evde iğneleri aksatmamak şartıyla damar yolu açık olarak eve geldik. Haftasına iğneler bitti ve devamında şurup formunda antibiyotik verildi. Şişeyi bitirdik, kontrole gittik, temiz çıktı ciğerler ve 2 gün geçti ki yine ateşle apar topar hastanede aldık soluğu. Kendi doktorumuz izinliymiş, yurtdışında olduğu için ulaşamadık da ve başka bir doktora muayene olduk. 2 günde eve çıkardığımız için bizi suçladı ve derhal hastaneye yatması gerektiğini, zatürrenin devam ettiğini söyledi. Biz de tüm sorumluluğu aldık ve ilaçları verip eve göndermesini rica ettik. Biraz diretse de kabul etti. İğneleri aldık ve ilk dozu yaptırdık bağrış kıyamet. Ertesi gün pazar. Yine iğne yaptırdık. Pazartesi fakültenin hem normal muayenesinde hem de özel muayenesinde çocuğumuzun zatürree olmadığını, akciğer grafisinin( haftasonu gittiğimiz özel hastanede çekilenin) çocuk grafisi değil de yetişkin grafisi ile çekildiğini, onlara bakıp olumlu yada olumsuz konuşmanın mümkün olmadığını şaşkınlık içinde öğrendik. Derhal iğneler kesildi. Alerji ilacı olan bir şurup ve çiğneme tableti başlandı. Geniz eti şitiği iççn yine daha ziyade alerjilerde kullanılan bir sprey verildi. Özel muayenede chamber ile verdiğimiz inhaler bile gereksiz görüldü. Velhasıl bir daha çocuğumu çok acil bir durum olmadıkça özel hastaneye götürmedim ve ilaçları düzenli kullanıp antibiyotik illetinden kurtulduk çok şükür. Çocuğum gerçekten zatürre olsaydı antibiyotik tedavisi görmeden nasıl kurtulacaktı ki hastalıktan? Resmen hem maddi olarak sömürüldük hem de çocuğum günlerce kolunda açık olan damar yolu tıklandığında ve kas içine iğne yapıldığında bir sürü acı çekti. Yok yere. O yüzden kıyaslama yaptım ve mutlaka alanında daha uzman bir doktor görsün dedim. Alerji ve enfeksiyon arasındaki bağ sandığımızdan daha fazla. Uzun oldu ama hakkınızı helal edinCanim benim kizim ilk 6 aylikken bronsiolit gecirip hastanede yatti. Sonra rota gecirdi vs. Surekli hastalanirdi. Solunum tepkisi olurdu. Suan 28 aylik. 2 yasina kadar ateş hiç gormedik. Suan 2.5 aydir 3.ye ateşleniyor enfeksiyon vardi en son 10 gun once. Henuz antibiyotigimiz bitmedi.
Kesinlesen toz ve lateks alerjimiz var. Ama suanki durumu alerjik degil. Eylul basinda ilk yuksek ateskendiginde havale gecirdi. O zamandan beri toparlayamiyoruz. Surekli bir kuru oksuruk var. Allah biliyor veremden şuphelenmeye basladim. Kalbim kan agliyo
Kuzum iki bebek olup iki gundir hasur husur tekme atan cocuklarin sesleri kesildi bu aksama kadarr bekledim sonra esim gelince doktora gittik.. yasiyormu diye.. ya hala tekme atmiyorlar.. artik yerleri dar geliyor anladigim kadariyla.. eskisi kadar oynasmiyorlar oynasamiyorlar.. oyle kuzum korkuttular az biraz beni deNe oldu canım sana ya okuyamadım diğer sayfaları
Ayy canım merak etme bak iyilermiş bence yukarı doğru çıkıyorlar çok hissedemedin bazı günler bende daha az hissediyorum şimdi güzel bir uyku çek sabah cevizli bademli reçelli kahvaltı yap annesi kıpırtılar uçan tekmeler gelir merak etme senKuzum iki bebek olup iki gundir hasur husur tekme atan cocuklarin sesleri kesildi bu aksama kadarr bekledim sonra esim gelince doktora gittik.. yasiyormu diye.. ya hala tekme atmiyorlar.. artik yerleri dar geliyor anladigim kadariyla.. eskisi kadar oynasmiyorlar oynasamiyorlar.. oyle kuzum korkuttular az biraz beni de
Duygulandim agliyom valla.. annelik kadar guzel zor birsey varmi... Allah bize tattircak Allahin izniyle o kadar sansliyizkiİçin rahat rahat bak canımannelik bu çok doğal, doğuncada uykularında nefes alıyorlar mı diye bakcaz,
Hehehehe evetttAyy canım merak etme bak iyilermiş bence yukarı doğru çıkıyorlar çok hissedemedin bazı günler bende daha az hissediyorum şimdi güzel bir uyku çek sabah cevizli bademli reçelli kahvaltı yap annesi kıpırtılar uçan tekmeler gelir merak etme sen
İkiz kapi susu cok az secenek var pek begenemedim ama fiyat fena degil.. dur bakalim gun ola hayrola.. seninki muhtesem Ayaz efendi cooook sansliCiceksepetinde fiyatlar gayet uygundu cnm bilgin olsun.
Ayyy ne guzelll Allahimm kabul eder.. bak o isi bilmiyorum ne zaman kulağina uflicez?? Hastanedemi evdemi ???eve gelince babasi okur kulagina daha uygun olur dimi kizlar ?? Yoksa iki gun iki gundur hastanedemi okusak ismiyle yasasin diye..@Hasatzamani yakinda tanidik varsa hoca daha iyi olabilir canim ama bziim oyle sansimiz olmadigi icin ilk gun aksamuzeri esim eve gitti dusunu abdestini alip geldi kendisi okudu kayinpederim bilmez ezan okumayi esimin okumasida daha icime sindi benimde bazilari kizabilir ama hatta video yaptim babasiyla hatira
Masallhh Allahim teknelerini eksik etmesin Saglicakla alalimBugun benimde detaylim vardi bebegim 520gram olmus boyuda 24cm hersey yolunda dedi cok.sukur sadece karnimin aag tarafinda surekli cok mu asagida dedim takla atiyor dedi bakarken bile attiaz gosterdi kendini sonrada ellerini koydu
Ya kuzuzucum ben iki gundur ses soluk alamadim artik 3. Gune girmek istemedim.. muz cikolata herbisey yedim benim hinzirlar uyuyorlar ve yerleri darlasmis iyice.. sen daha aksam gormussun ne guzelBenimde hiç kıpırdamıyor çok moralim bozuk şu an. Biraz duygusaldım ağladım felan. Acaba ondan bişi mi oldu bebeğime diye içim içimi yiyor şuanoysaki akşam kontrolüm vardı. Dr um herşey çok güzel dedi. Normal doğum olcak dedi. Bi hareket bekliyorum bebeğimden
Ben yaptim anne kuzularina oldu bileeee kuzucuk bakk istersen youtubada anlatiliyor ama ipimden dolayi bazi sekilleri istedigim gibi veremesemde el becerimle hallediverdim onudaKızlar amigurumi oyuncaklardan istiyorum çok tatlılar ya ama çok pahalı tanesi 100 tl falan. Bir tanede değil bir kaç tane alasım var ama kıyamıyorum bu kadar da para vermeye
Youtubeda videosunu izliyim bakiyim belki kendim yaparım dedim sonra şu yorumu gördüm dedim aha düşüncelerimi yazmışlar
Bu dusuncelerde beni strese sokuyor kizlarr kendimiz jut kesemi etamin mj kendimiz kumascidan alip yapamazmiyiz.. kurdelayla baglariz ahh ahh keskee saglikli olsaydim gider bakardim alirdim malzemeleri neyse...Hastaneye gelicekler için hediyelik bir şeyler dağıtmayı düşünenler var mı. Varsa neler düşünüyorsunuz
Hehehehe evetttinsallah kuzum ya bu saate kadar yeni uyandilar biliyormusun.. yani catlrdim herhalde simdiye kadar.. ve inanirmisin popom sallaniyor tekmelerinden tovbe yarabbim duy ama inanma derdim hissetmesem.. kalcam hop ediyor.. nese cok sukur huzur veriyor☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?