- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Ayyy ne guzelll Allahimm kabul eder.. bak o isi bilmiyorum ne zaman kulağina uflicez?? Hastanedemi evdemi ???eve gelince babasi okur kulagina daha uygun olur dimi kizlar ?? Yoksa iki gun iki gundur hastanedemi okusak ismiyle yasasin diye..
Masallhh Allahim teknelerini eksik etmesin Saglicakla alalim
Evlatlarimizi kucagimizaa
Ben tam olarak ne demek istedigini anlamadim..Bizim cok kalicagimiz belliydi canim 5.gun cikicaksiniz dediler babada yapicak olunca ertelemedik bi de dogdugu zmaan bile ismini bilmedikleri icin artik catliycaklardi dha cok beklesek
Insallah kzuumm programda daha fazla yaziyor kilosu bende bilemedim az mi oglumla karsilastirdigimda ayni hemen hemencikip hemen alisverise gittim ondada bisey yoktu kilo yazanlari simdiden alamiyorumki
Gönlünüzü karartmayın bu kadar cabuk olusabilecek birsey değildir bence. Ama tabiki içiniz rahat edecekse yaptırınGünaydınlar herkese. dün şehir dışından görümcem kendi yaptırdıkları sucuktan göndermiş. tezgahın üzerinde duruyordu buzluğa koyacaktım ki, bıçakla bölünce canım çok çekti bi an. ekmek arası hemen bi parça yiyiverdimsonra tam bi parça daha yiyecektim ki aklıma geldi bu çiğ çok mutsuzum gece boyu uyuyamadım takso testi yeniden yaptırayımmı ne dersiniz çok korkuyorum
Neden canim?Ben zaten perinotologa gidiyorum normal kontrollerde de o yüzden bakıyor canim
Ben tam olarak ne demek istedigini anlamadim..
Aaaaa tuz direk ustune mi dökülüyor bebegin?Bizde bulaniyor
Zencefil , bal , sirke, limon bunları hafif ılık suya ekleyip için rahatlarsınız umarımKızlar benim öksürüğüm geçmedi iyice arttı öksurdukce idrarımi tutamıyorum surekli çamaşır değiştiriyorum ben de rapor alicam bu şekilde işe gidemem bebeğe bi zararı olur mu korkuyorum açıkçası sürekli bir öksürük dün doktora gittim ilaç veremem dedi ılık su iç dedi
Bizimkileride kimse bilmiyorYani bebegin ismini babasi okuyana kadar soylemedik.canim hamileligimdede supriz olucak demistik cok yorum yapilmasin diye ,hastanedede uzun tutuyorlar ilk dogum icin 4 yada 5gun o yüzden eve cikmayi beklemedik hastanede odayaciktiktan sonra okudu ezanini babamiz
Evet canim o yuzden bu kararsizlik yaaisimler on numara
İnşallah
MaşAllah Barik AllahKızlar az önce muayeneden çıktım. Herşey yolunda görünüyor. Ayrıntılıda ayaklar biraz sıkışıktı görememiştik. Şimdi gayet iyi görünüyordu çok kıpır kıpır. Doktor bile farketti. Yüzünün fotoğrafını hem sallantılı çıktı. Kaşıntım var göğüs altında bir hap verdi 3 gün kullacağım. Birde krem verdi. Dün gece kaşıntıdan uyuyamadım. Bebek 700 gr 25cm dedi. haftası ile uyumlu dedi
Beto erkegime bu isimlerden birinj koyacaz bizdeSaglikla gelsin minik Alparslan bey :))
Bizde Arel Sıraç Tuğra yada Kuzey dusunuyoruz ama bir turlu karar veremiyoruz :))
HangisiymişBeto erkegime bu isimlerden birinj koyacaz bizdeoglumun adini sen yazdin burda ilk defa
Benim adimi babam koymuş. Kiziminda adini babam koydu. Bu bebegimde oyle olur muhtemelenSize yeni bir konu daha acayim boyle fikirler nedense hep benden cikiyor :) cocugun isminin kulaga kim okuyor kizlar sizde ben esimin babasini uygun gordum ama sart kostum 40 gun alkol almayacak diye alirsa hoca getirir dedim esime
Ah o elsa, kac yuva yikti o cadi elsakostumunden kitabina, donundan corabina bitmedi ya, bitemeden yenisi cikti ahh ahh..
Hangisiymiş
Milletin ocagini batiran su elsalar demekkiVe o yeni elsada alindiiiiii malesef
Ne demek asil sen helal et. Ben devlet hastanesine gidiyorum. Bu aksam 40 derece atesle gittik. Suan evdeyiz ve hâla ates 38den aşagi dusmedi. Daha obur antibiyotigi bitirmemisken yenisine basladik. Kanda enf. Var. Cigerde az leke goruyorum dedi. Duruma gore sonuclarla ozele goturcem.Hikaye olarak oğlumu anlatıyorsun. Tıbbi açıdan gerekli açıklamaları yapacak yeterlilikte değilim ama inan alerji kontrol altına alındığında hem bağışıklık güçleniyor hem de enfeksiyon riski azalıyor. Birebir yaşadığım bir olayı anlatayım. Oğluma zatürre teşhisi kondu ve hastaneye yatışı yapıldı. 2.gün sonunda rica minnet evde iğneleri aksatmamak şartıyla damar yolu açık olarak eve geldik. Haftasına iğneler bitti ve devamında şurup formunda antibiyotik verildi. Şişeyi bitirdik, kontrole gittik, temiz çıktı ciğerler ve 2 gün geçti ki yine ateşle apar topar hastanede aldık soluğu. Kendi doktorumuz izinliymiş, yurtdışında olduğu için ulaşamadık da ve başka bir doktora muayene olduk. 2 günde eve çıkardığımız için bizi suçladı ve derhal hastaneye yatması gerektiğini, zatürrenin devam ettiğini söyledi. Biz de tüm sorumluluğu aldık ve ilaçları verip eve göndermesini rica ettik. Biraz diretse de kabul etti. İğneleri aldık ve ilk dozu yaptırdık bağrış kıyamet. Ertesi gün pazar. Yine iğne yaptırdık. Pazartesi fakültenin hem normal muayenesinde hem de özel muayenesinde çocuğumuzun zatürree olmadığını, akciğer grafisinin( haftasonu gittiğimiz özel hastanede çekilenin) çocuk grafisi değil de yetişkin grafisi ile çekildiğini, onlara bakıp olumlu yada olumsuz konuşmanın mümkün olmadığını şaşkınlık içinde öğrendik. Derhal iğneler kesildi. Alerji ilacı olan bir şurup ve çiğneme tableti başlandı. Geniz eti şitiği iççn yine daha ziyade alerjilerde kullanılan bir sprey verildi. Özel muayenede chamber ile verdiğimiz inhaler bile gereksiz görüldü. Velhasıl bir daha çocuğumu çok acil bir durum olmadıkça özel hastaneye götürmedim ve ilaçları düzenli kullanıp antibiyotik illetinden kurtulduk çok şükür. Çocuğum gerçekten zatürre olsaydı antibiyotik tedavisi görmeden nasıl kurtulacaktı ki hastalıktan? Resmen hem maddi olarak sömürüldük hem de çocuğum günlerce kolunda açık olan damar yolu tıklandığında ve kas içine iğne yapıldığında bir sürü acı çekti. Yok yere. O yüzden kıyaslama yaptım ve mutlaka2 alanında daha uzman bir doktor görsün dedim. Alerji ve enfeksiyon arasındaki bağ sandığımızdan daha fazla. Uzun oldu ama hakkınızı helal edin
Milletin ocagini batiran su elsalar demekkibunlari bu sekilde cikaranlarinnnn hepsinin Allah iyiliklerini versin... bende diyom elsa ne... tabi henuz tanismadim ama arakafaslarin agzindan dusmuyorlardi ordan anladim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?