2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayyy ne guzelll Allahimm kabul eder.. bak o isi bilmiyorum ne zaman kulağina uflicez?? Hastanedemi evdemi ???eve gelince babasi okur kulagina daha uygun olur dimi kizlar ?? Yoksa iki gun iki gundur hastanedemi okusak ismiyle yasasin diye..

Bizim cok kalicagimiz belliydi canim 5.gun cikicaksiniz dediler babada yapicak olunca ertelemedik bi de dogdugu zmaan bile ismini bilmedikleri icin artik catliycaklardi dha cok beklesek

Masallhh Allahim teknelerini eksik etmesin Saglicakla alalim
Evlatlarimizi kucagimizaa

Insallah kzuumm programda daha fazla yaziyor kilosu bende bilemedim az mi oglumla karsilastirdigimda ayni hemen hemen cikip hemen alisverise gittim ondada bisey yoktu kilo yazanlari simdiden alamiyorumki

Ben tam olarak ne demek istedigini anlamadim..

Gönlünüzü karartmayın bu kadar cabuk olusabilecek birsey değildir bence. Ama tabiki içiniz rahat edecekse yaptırın

Ben tam olarak ne demek istedigini anlamadim..

Yani bebegin ismini babasi okuyana kadar soylemedik.canim hamileligimdede supriz olucak demistik cok yorum yapilmasin diye ,hastanedede uzun tutuyorlar ilk dogum icin 4 yada 5gun o yüzden eve cikmayi beklemedik hastanede odayaciktiktan sonra okudu ezanini babamiz

Zencefil , bal , sirke, limon bunları hafif ılık suya ekleyip için rahatlarsınız umarım

Bizimkileride kimse bilmiyor Bilipte a u diyeceklerine bilmeseler daha iyi diye bisey demedik.. dusunuyoz diyoz geciyoz.. Orasi Turkiyemi? Yoksa yurt disindamiydin sen? 4-5 gun turkiyede olmuyor duye biliyorum .. tabi yasamadim ilk gebeligin olacak ama

MaşAllah Barik Allah

Size yeni bir konu daha acayim boyle fikirler nedense hep benden cikiyor :) cocugun isminin kulaga kim okuyor kizlar sizde ben esimin babasini uygun gordum ama sart kostum 40 gun alkol almayacak diye alirsa hoca getirir dedim esime
Benim adimi babam koymuş. Kiziminda adini babam koydu. Bu bebegimde oyle olur muhtemelen

Kizlar basima tasinma isi cikti bir iki aya kalmadan tasinicam gibi gorunuyor ve nasil yapacagimi hic bilmiyorum. Kalabalik bir siteden butik bir siteye geldim 3 ay once kizim ve esim alisamadilar. Birde bahce kullanimli simdiki evim esim cok cok istiyordu simdi ise cok pismanim neden bahce kati tuttuk diye soyleniyor. Oyle sogukta olmuyor yalitimi iyi. Burasi 3 katli 4 bloktan olusan bir site ve 1-2 cocuk ancak var onlarda okula gidiyor. Boyle olunca kizim cok bunaldi. Babasi onun bunaldigini gorunce beni bunaltiyor. Her gunde arabayla cikaramiyorum kizimi zaten kis geldi cikamicaz nerde olursak olalim ama esim kesinlikle anlamiyor ve haftasonu yeni ev bakmaya gidiyoruz. Ama benim hic halim yok ve beni anlayanda yok

Ne demek asil sen helal et. Ben devlet hastanesine gidiyorum. Bu aksam 40 derece atesle gittik. Suan evdeyiz ve hâla ates 38den aşagi dusmedi. Daha obur antibiyotigi bitirmemisken yenisine basladik. Kanda enf. Var. Cigerde az leke goruyorum dedi. Duruma gore sonuclarla ozele goturcem.

Fakulte dediğin hangi hastanenin fakultesi

Milletin ocagini batiran su elsalar demekki bunlari bu sekilde cikaranlarinnnn hepsinin Allah iyiliklerini versin... bende diyom elsa ne... tabi henuz tanismadim ama arakafaslarin agzindan dusmuyorlardi ordan anladim simdi

Ah ah sormaaaaa keske hic tanismasan ama mumkun olmayacak gibi gorunuyor cok paahalilar yaaa yemin ederim su oyuncaklafa verilen paralarla araba alinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…