2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım zararlı abur-cuburları o kadar çekiyor ki zor tutuyorum kendimi
Benimde acayip istahim açık
cnm surekli icli köfteler tatlılar börekler çekiyor cips yedim iki paket geçen gün çikolata aseriyorum bu aralar.
Başta hep eksi aşerirdim yada mide bulantısı olduğu için mi cnm çekiyordu bilemiyorum.
Şimdide hep tatlı

Benimde bu hafta 700 çıktı hem de tek bebek olmasına rağmen. Gayet normal dedi doktor. Senin de öyle bence

Benim de olmuştu. Sonradan önemli birşey olmadığı anlaşıldı. Korkmayın ama mutlaka doktorunuz görsün tabiki
Nezaman olmuştu yakın zamanda mı dr a yazdım devam ederse gel akşam demiş ama bakmak gerek demiş alttanmı muayene oldunuz acaba

Benim canim en basindan beri tatli cekiyor ama ole boyle degil.
Su serklajima ragmen, kalkip tatli yaptigimi bilirim kac kez

Tatli konusunda engel olamiyorum kendimi tutsam yatakta aklimdan cikmiyo uyuyamiyirum gidip cikolata yiyorum

Ben basindan beri boyleyim valla hatta kizim olcagini da tatli yuzunden hissetmistim

Ayy sorma benimde canim icli kofte istedi kac gun en son yedimde rahatladm.

Canım zararlı abur-cuburları o kadar çekiyor ki zor tutuyorum kendimi
Çok canın çekiyorsa arada bi yesen birşey olmaz heralde canım. Ben sürekli yiyorum Ofiste dolap var çeşit çeşit paketli ürün var. E herkes yiyor benimde canım çekiyor yiyorum yani. Moralim bozuk olduğunda açıyorum bi çikolata yiyorum

Aynı bende öyleyim şuan. Başta turşu çok yiyordum. Sonra tatlıya sardım. Börek olsa hergün yerim zaten. Keşke birinin altın günü falan olsada beni çağırsa hatta diyorum kısırlar börekler uff en sevdiklerim

Pastaya bulaşmış poğaça istiyor canım uleeeyyynn

Ben normalde cips yemem öyle kırk yılda bir. Ama geçen canım çok çekti. Paketi açtım ve sonunu gördüm biraz pişman olsam da bir defadan birşey olmaz dedim.
Bende eşime diyorum girelim mi günaha hadi al pringles gel off cips çok seviyorum. Beni çok mutlu ediyor. Bence en önemliside o mutlu olmak

Nezaman olmuştu yakın zamanda mı dr a yazdım devam ederse gel akşam demiş ama bakmak gerek demiş alttanmı muayene oldunuz acaba
Benim 18.haftada oldu. Böyle akıntıyla beraber az miktarda kanama. Hemen koşa koşa hastaneye gittim. Hem ultrasondan, hem vajinadan bakıldı. Sonuç, hiçbir şey. İki doktor baktı, ikisi de ağda ve cinsel ilişkiye bağladı. İkisi aynı gün olunca zedelenme, tahriş düşündüler. Sonra da devam etmedi.
Ama alttan bakılması şart. Doktorunuz demese bile siz söyleyin. Rahim uzunluğunuz ölçülmeli, açıklığa bakılmalı. Vajende bir kanama varsa da alttan muayeneyle belli oluyor.

Yaklaşık 15-20 gün önce olmuştu. Gece tuvalete kalktım, peçeteye geldi. Sabah hemen çağırdı doktorum. Gittik. Rahim ağzı kısalığından şüphelendi. O yüzden alttan baktı. Ama hem vajinal hem de karından bakmasına rağmen her hangi bir problem görmedi. Cinsel ilişki de olmamıştı. Ben artık gerek yok diye progestan bırakmıştım. O sebep olmuştur dedi, sonra da tekrarlamadı çok şükür. İnşallah güzel haberlerle dönersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…