Benimde acayip istahim açıkCanım zararlı abur-cuburları o kadar çekiyor ki zor tutuyorum kendimi
Benimde bu hafta 700 çıktı hem de tek bebek olmasına rağmen. Gayet normal dedi doktor. Senin de öyle benceKizlar benim cocuklarin kilosu 702 gram cikti ve hoca normal dedibu alttaki cok daha yuksek... nese normal yani bu altta yazan seye onem vermicem artik... birde o kadar yogurtlar cevizler kasarlar muzlar bu kadarcik yapmis bide zorla yemeseydim nolcakti acaba..
Ben normalde cips yemem öyle kırk yılda bir. Ama geçen canım çok çekti. Paketi açtım ve sonunu gördüm biraz pişman olsam da bir defadan birşey olmaz dedim.Ya bende dayanamıyorum cipse kendını çok zor tutuyorum
Nezaman olmuştu yakın zamanda mı dr a yazdım devam ederse gel akşam demiş ama bakmak gerek demiş alttanmı muayene oldunuz acabaBenim de olmuştu. Sonradan önemli birşey olmadığı anlaşıldı. Korkmayın ama mutlaka doktorunuz görsün tabiki
Benim canim en basindan beri tatli cekiyor ama ole boyle degil.Acaba genel olarak bu haftalarda canımızın tatlı çekmesi mi gerekiyor ya?benim de hamileliğimin en başından beri düşkünlüğüm yoktu tatlıya ama şu an deliriyorum. Sabah koca bir dilim tahin helvası yedim, kalanı aklımda ki ben tahin helvasını hiç sevmem
Tatli konusunda engel olamiyorum kendimi tutsam yatakta aklimdan cikmiyo uyuyamiyirum gidip cikolata yiyorumCanım ben Allah tan cips hiç mi hiç sevmiyorum. Kış için cips yerine patlamış mısır bazen yapıyorum ona da üşenmezsem ☺ Ben daha ziyade hamur işi ve tatlı konularında tutmakta zorlanıyorum kendimi. Yeni yeni de tatlı isteğim çok arttı.Ama kendimizi tutmamızda fayda var kızlar ☺
Nezaman gittin canm doktoraBenimde bu hafta 700 çıktı hem de tek bebek olmasına rağmen. Gayet normal dedi doktor. Senin de öyle bence
Ben basindan beri boyleyim valla hatta kizim olcagini da tatli yuzunden hissetmistimAcaba genel olarak bu haftalarda canımızın tatlı çekmesi mi gerekiyor ya?benim de hamileliğimin en başından beri düşkünlüğüm yoktu tatlıya ama şu an deliriyorum. Sabah koca bir dilim tahin helvası yedim, kalanı aklımda ki ben tahin helvasını hiç sevmem
Ayy sorma benimde canim icli kofte istedi kac gun en son yedimde rahatladm.Benimde acayip istahim açık
cnm surekli icli köfteler tatlılar börekler çekiyorcips yedim iki paket geçen gün çikolata aseriyorum bu aralar.
Başta hep eksi aşerirdim yada mide bulantısı olduğu için mi cnm çekiyordu bilemiyorum.
Şimdide hep tatlı
22. hafta 17 mm idi.Gecmis olsun. Verilmis sadakaniz varmis. Kac mm e dusmustu rahim boyunuz hatirliyor musunuz acaba ve hangi haftada atildi ? Bu arada ben de serklajliyim da, ins sag salim aliriz bebisleri kucagimiza
Çok canın çekiyorsa arada bi yesen birşey olmaz heralde canım. Ben sürekli yiyorumCanım zararlı abur-cuburları o kadar çekiyor ki zor tutuyorum kendimi
Aynı bende öyleyim şuan. Başta turşu çok yiyordum. Sonra tatlıya sardım. Börek olsa hergün yerim zaten. Keşke birinin altın günü falan olsada beni çağırsa hatta diyorumBenimde acayip istahim açık
cnm surekli icli köfteler tatlılar börekler çekiyorcips yedim iki paket geçen gün çikolata aseriyorum bu aralar.
Başta hep eksi aşerirdim yada mide bulantısı olduğu için mi cnm çekiyordu bilemiyorum.
Şimdide hep tatlı
Pastaya bulaşmış poğaça istiyor canım uleeeyyynnAynı bende öyleyim şuan. Başta turşu çok yiyordum. Sonra tatlıya sardım. Börek olsa hergün yerim zaten. Keşke birinin altın günü falan olsada beni çağırsa hatta diyorumkısırlar börekler uff en sevdiklerim
Bende eşime diyorum girelim mi günaha hadi al pringles gelBen normalde cips yemem öyle kırk yılda bir. Ama geçen canım çok çekti. Paketi açtım ve sonunu gördüm biraz pişman olsam da bir defadan birşey olmaz dedim.
Ya hahahhahahahaha çok güldüm gerçektennPastaya bulaşmış poğaça istiyor canım uleeeyyynn
Benim 18.haftada oldu. Böyle akıntıyla beraber az miktarda kanama. Hemen koşa koşa hastaneye gittim. Hem ultrasondan, hem vajinadan bakıldı. Sonuç, hiçbir şey. İki doktor baktı, ikisi de ağda ve cinsel ilişkiye bağladı. İkisi aynı gün olunca zedelenme, tahriş düşündüler. Sonra da devam etmedi.Nezaman olmuştu yakın zamanda mı dr a yazdım devam ederse gel akşam demiş ama bakmak gerek demiş alttanmı muayene oldunuz acaba
Kız ye ekşiyi çıkar ayşeyi değil miydiBen basindan beri boyleyim valla hatta kizim olcagini da tatli yuzunden hissetmistim
Yaklaşık 15-20 gün önce olmuştu. Gece tuvalete kalktım, peçeteye geldi. Sabah hemen çağırdı doktorum. Gittik. Rahim ağzı kısalığından şüphelendi. O yüzden alttan baktı. Ama hem vajinal hem de karından bakmasına rağmen her hangi bir problem görmedi. Cinsel ilişki de olmamıştı. Ben artık gerek yok diye progestan bırakmıştım. O sebep olmuştur dedi, sonra da tekrarlamadı çok şükür. İnşallah güzel haberlerle dönersinizNezaman olmuştu yakın zamanda mı dr a yazdım devam ederse gel akşam demiş ama bakmak gerek demiş alttanmı muayene oldunuz acaba
Allah korumus. Simdi nasilsin canim ? Ilac fln ne kullaniyorsun ? Calisiyor msuun ?22. hafta 17 mm idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?