- 14 Haziran 2019
- 547
- 836
- 23
- 39
Bir sise icsemde kar etmiyor canim ne incir ne kayisi herseyi denedim hergun sabah yesillik aksam salata yiyorum ama yok gunde 3 kez progesteron iciyorum ona bağlıyorumKabızlık için gece yatmadan kefir için hemen çözüyor. Hemdesağlıklı
Merhaba sizinle son adet tarihlerimiz ayni benimkiler de biri altta biti ustte asagidaki yukari cikmadi bir turlu kafayi servikse dayamis yukardaki de mideme dayamis her turlu zorluyorlar anneleriniBence iyi cnm kilolari üzülme boşuna,bende en son gittiğimde doktor haftasiyla uyumlu demişti, kiloyu söylemedi. Benımde biri daha önde tabiki ikisi aynı gramda olamaz.
Senin miniklerin pozisyonları nasıl?
Benim biri aşağıda biri yukarıda yani altli üstlü
Canım zararlı abur-cuburları o kadar çekiyor ki zor tutuyorum kendimi
Benimde cips istiyor esim asla izim vermitor gecen gun anneme gittim 3 paket cips aldirdim kardesimle oturduk yedik ohhh cok rahatladm doguma kadar yemesemde koymaz artik
Aynısı bende de oldu korktum çok . İdrarda enfeksiyon çıktı tahlil yaptir canım. Korkma sakın ama doktora git ilaç verir geçiyor . Geçmiş olsun .Arkadaşlar sabahı sabah ettim. Değişik bi sancı tuttu tüm karnıma yayıldı gece. Sağa sola dönemedim. Zorla kalktım wcye gidim bakim gaz falanmı dedim ama yok. Yürüyemedim bile. Eşim ayağımı yükseğe koydu bide parol verdide öyle hafifledi dalmışım sabaha karşı. Allahtan bebiş hareket halindeydi o an. Doktora yazdım şimdi.devam ederse gel kanla idrar tahlili yapayim dedi. Hala sağımda biraz ağrı var da dinlenicem bakim biraz daha. Dua edin kızıma bişe olmasınÇok korktum
Ben de sınıf öğretmeniyim benimkiler de öğretmenim başka öğretmen gelmesin bize siz doğunca bebeği beşiği sınıfa getirin biz sallarız onu diyorlarBenim öğrencilerim ilkokul öğrencisi.örtmenimmm göbeğiniz şişmiş yoksa hamile misiniz diye kih kih gülüyorlarbende bişe demedim güldüm gectım.Artık fark ediyorlar yavas yavas çıkmaya başladı gizleyemiyom
Canım o yazan tek bebis icin geçerli. Seninkiler gayet iyi bu durumda :)Kizlar benim cocuklarin kilosu 702 gram cikti ve hoca normal dedibu alttaki cok daha yuksek... nese normal yani bu altta yazan seye onem vermicem artik... birde o kadar yogurtlar cevizler kasarlar muzlar bu kadarcik yapmis bide zorla yemeseydim nolcakti acaba..
Kızlar ben sadece Demir hapı içiyorum.imom omega diye bi vitamin ilacım var doktor da onu haftada 2 ke kullanman yeterli dedi.Sizler kullanıyor musunuz vitamin ilacı
Ben de sadece imom kullanıyorum. Kan seferlerine bile iyi gelmiş. Gerek yok başka şeye dedilerBen de imom kullaniyorum. Haricen demir hapi verilmedi, degerim iyi cikti die. D vitamini aliyorum ben baya eksik bende cunku ☹
Geçen istanbuldayken arkadaşımda kalıyordum. O da hamile, fuarda canım bir tatlı istedi ki sorma. Aradım kızı sizi dinden imandan çıkarayım mi dedim. ( bu arada kız deist eşi Alevi) biraz zor ama hadi bakalım dedi. Akşama cevizleri dov baklava yapacağım dedim. Eşi havalara uçtu yorgun argın hazır yufkayla saray burma yaptım valla.Bende eşime diyorum girelim mi günaha hadi al pringles geloff cips çok seviyorum. Beni çok mutlu ediyor. Bence en önemliside o mutlu olmak
Ben ilk kızımda deli gibi tatlı yemiştim. O hurafeden öte değilKız ye ekşiyi çıkar ayşeyi değil miydierkek olunca tatlı çekmiyor mu canın. Benim başta ekşi çekiyordu seviniyordum kızım olcak diye.
Kizlar selam hastane odası için planınız var mı masa yapacak mısınız . Ürünler pahalı geliyor bana ya . Ama yapmak da istiyorum. Neler düşünüyorsunuz sizler
Yokya uydurmuslar onu benim cevrende hep eksi yiyenlerin oglu oldu tatli yiyenlerin kizi tabi bununla cinsiyet belirlenmezde tam tersi oluyo benceKız ye ekşiyi çıkar ayşeyi değil miydierkek olunca tatlı çekmiyor mu canın. Benim başta ekşi çekiyordu seviniyordum kızım olcak diye.
Ananas acilmayi artiriyormus da kasim annelerinde okudum. Dogrulugunu bilmiyorum canim.Bugun cok giremedim kizlar hepiniz iyisinizdir umarim sabah 10 gibi kalktim saat 13 gibi tekrar uyumusum 17 de kalktim :) islerde evde birikti haliyle hem haber izleyip hem onlari yapiyorum.Butun msjlari okuyamadim o yuzden A Altibirlik61 yarin ciftli sayilar :) kizinin suyu azalmis heralde uyku sersemi oyle birsey okumustum cnm havuc ve ananas suyu iyi geliyor diyorlar.Bol su tuketmeye bak cnm.umarim bir dahaki kontrole duzelir.
Hediyelik ne yaptınız acabaBen hastane odasını süslemeyeceğim sanırım. Çünkü çok gelen olacağını düşünmüyorum. Kapı süsümü götürürüm. Belki ‘hoşgeldin eylül’ (kızımın adı eylül olacak nasipse) yazılı bir pankart falan asarım. Hediyelikleri götürmeyi düşünüyorum. Annem ve kayınvalidem de ikram hazırlasa yeter bence.
Acik biraktim bugun kokulari duzelmis daha iyice... besikleri de monte edilmis.. arkadasi evde birakmistim bende hastanedelerdeydim.. bugun seker yuklemesi icin gittim.. tum degerlerime bakti doktor.. acken tokken ona gore seker yapalim dedi .. ve nitekim on gun sonra gel seker yukleme yapalim dedi.. artik bakalim.. bu doktor baska doktor.. rahim boyum 29mm cikti bunun uktrasonunda ama ustten bakildi.. kizimin amniyon sivisi azalmis.. cok sinirdaymis.. bol bol su iceceksin dedi.. eger amniyon sivin yukselmezse kan sulandiriciya baslicakmisiz... Allah yardimcimiz olsun
Hastaneleri mikrobik buluyorum. Oraya bi susleme yapcaksam, onlari katiyen eve sokamam tekrar.Kizlar selam hastane odası için planınız var mı masa yapacak mısınız . Ürünler pahalı geliyor bana ya . Ama yapmak da istiyorum. Neler düşünüyorsunuz sizler
Kizimda da boyle olmustu. Normalde çikolata manyagiyimdir. İlk 4 ay tatli degil tuzlu istiyorum. Sonra tatlida basliyorAcaba genel olarak bu haftalarda canımızın tatlı çekmesi mi gerekiyor ya?benim de hamileliğimin en başından beri düşkünlüğüm yoktu tatlıya ama şu an deliriyorum. Sabah koca bir dilim tahin helvası yedim, kalanı aklımda ki ben tahin helvasını hiç sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?