2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba sizinle son adet tarihlerimiz ayni benimkiler de biri altta biti ustte asagidaki yukari cikmadi bir turlu kafayi servikse dayamis yukardaki de mideme dayamis her turlu zorluyorlar annelerini
yanyana gelmiyecekler bu gidişle

Kizlar selam hastane odası için planınız var mı masa yapacak mısınız . Ürünler pahalı geliyor bana ya . Ama yapmak da istiyorum. Neler düşünüyorsunuz sizler

Canım zararlı abur-cuburları o kadar çekiyor ki zor tutuyorum kendimi

Benimde cips istiyor esim asla izim vermitor gecen gun anneme gittim 3 paket cips aldirdim kardesimle oturduk yedik ohhh cok rahatladm doguma kadar yemesemde koymaz artik

Cok caniniz cekince yiyin kizlar bence ya sonucta istiyosunuz cogu hamile tatlıkrizine giriyor onlarda cok sağlıklı sayilmaz , bi palet alip ara ara yeseniz bile caniniz cekmez yemiycem diye sartlayinca daha cok aklina dusuyor insanin ben oglumda hep yedim dayanamıyordum cok sukur saglikli

Aynısı bende de oldu korktum çok . İdrarda enfeksiyon çıktı tahlil yaptir canım. Korkma sakın ama doktora git ilaç verir geçiyor . Geçmiş olsun .

Kizlar cok afedersnz tam rahminizde ince bir sizi sanci oluyomu benim 15 dk dir var yattim suan durur insaallah rahim kisaligim var demistim o sebeplede ne olsa korkuyorum ama rahimde ve braz ustunde o siziyi hissediyorum iki ayri yerde

Ben de sınıf öğretmeniyim benimkiler de öğretmenim başka öğretmen gelmesin bize siz doğunca bebeği beşiği sınıfa getirin biz sallarız onu diyorlar

Canım o yazan tek bebis icin geçerli. Seninkiler gayet iyi bu durumda :)
Kızlar ben sadece Demir hapı içiyorum.imom omega diye bi vitamin ilacım var doktor da onu haftada 2 ke kullanman yeterli dedi.Sizler kullanıyor musunuz vitamin ilacı
Ben de imom kullaniyorum. Haricen demir hapi verilmedi, degerim iyi cikti die. D vitamini aliyorum ben baya eksik bende cunku ☹
Ben de sadece imom kullanıyorum. Kan seferlerine bile iyi gelmiş. Gerek yok başka şeye dediler
Bende eşime diyorum girelim mi günaha hadi al pringles gel off cips çok seviyorum. Beni çok mutlu ediyor. Bence en önemliside o mutlu olmak
Geçen istanbuldayken arkadaşımda kalıyordum. O da hamile, fuarda canım bir tatlı istedi ki sorma. Aradım kızı sizi dinden imandan çıkarayım mi dedim. ( bu arada kız deist eşi Alevi) biraz zor ama hadi bakalım dedi. Akşama cevizleri dov baklava yapacağım dedim. Eşi havalara uçtu yorgun argın hazır yufkayla saray burma yaptım valla.
Kız ye ekşiyi çıkar ayşeyi değil miydi erkek olunca tatlı çekmiyor mu canın. Benim başta ekşi çekiyordu seviniyordum kızım olcak diye.
Ben ilk kızımda deli gibi tatlı yemiştim. O hurafeden öte değil

Kizlar selam hastane odası için planınız var mı masa yapacak mısınız . Ürünler pahalı geliyor bana ya . Ama yapmak da istiyorum. Neler düşünüyorsunuz sizler

Ben hastane odasını süslemeyeceğim sanırım. Çünkü çok gelen olacağını düşünmüyorum. Kapı süsümü götürürüm. Belki ‘hoşgeldin eylül’ (kızımın adı eylül olacak nasipse) yazılı bir pankart falan asarım. Hediyelikleri götürmeyi düşünüyorum. Annem ve kayınvalidem de ikram hazırlasa yeter bence.

Bugun cok giremedim kizlar hepiniz iyisinizdir umarim sabah 10 gibi kalktim saat 13 gibi tekrar uyumusum 17 de kalktim :) islerde evde birikti haliyle hem haber izleyip hem onlari yapiyorum.Butun msjlari okuyamadim o yuzden A Altibirlik61 yarin ciftli sayilar :) kizinin suyu azalmis heralde uyku sersemi oyle birsey okumustum cnm havuc ve ananas suyu iyi geliyor diyorlar.Bol su tuketmeye bak cnm.umarim bir dahaki kontrole duzelir.

Kız ye ekşiyi çıkar ayşeyi değil miydi erkek olunca tatlı çekmiyor mu canın. Benim başta ekşi çekiyordu seviniyordum kızım olcak diye.
Yokya uydurmuslar onu benim cevrende hep eksi yiyenlerin oglu oldu tatli yiyenlerin kizi tabi bununla cinsiyet belirlenmezde tam tersi oluyo bence

Ananas acilmayi artiriyormus da kasim annelerinde okudum. Dogrulugunu bilmiyorum canim.
Bi de gebelikte embriyonun tutunmasini engelleyen meyveler arasindaydi.
Ama suyunun etkisi nedir ne degildir fikrim yok. Bi okusun degerlendirsin bakalim

Reactions: Eva
Hediyelik ne yaptınız acaba

Canim cift yumurta ikizleri miydi seninkiler ? Arkadaslarda yazmis havuc suyu diye arttiriyorda sekerin varsa tüketmemen gerekiyor arkadasim doktoru soylemisti seker testine gorede doktor ikinci kontrolle soyluycekdir ne yapman gerektigini insallah sonrakikontrole kadar toparlanir sikma kendini

Hastaneleri mikrobik buluyorum. Oraya bi susleme yapcaksam, onlari katiyen eve sokamam tekrar.
Birilerinde suslenmis oda gorunce hosuma gidiyor. Ama ben yaptirmicam.

Kizimda da boyle olmustu. Normalde çikolata manyagiyimdir. İlk 4 ay tatli degil tuzlu istiyorum. Sonra tatlida basliyor suan ikiside var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…