2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba sizinle son adet tarihlerimiz ayni benimkiler de biri altta biti ustte asagidaki yukari cikmadi bir turlu kafayi servikse dayamis yukardaki de mideme dayamis her turlu zorluyorlar annelerini
yanyana gelmiyecekler bu gidişle
Benim kız altta hala yukarı çıkmamıştı bir hafta öncesine kadar da.

Hastane icin buyuk susleme masa vs yapmicam. Kizimin hastaliklari yuzunden herseyin en basinin saglik oldugunu dusunuyorum. Bunlar teferruat onemsiz geliyo artık bana..
Ablasina yaptığım icin ve elimde jut kumas olduğu icin isim banner yaparim. Kapi susu almistim zaten. İkramlik lokum ve hediyelik anahtarlik yaptırırım o kadar...

Henüz hiçbir şey sukulent ya da magnet düşünüyorum. Ya da ikisi birden henüz emin değilim.
Ben oda kokusu düşündüm tanesi 10tl diyorlar 20 tane yapa 200 TL sadcee ona vermek çok geldi. Birsuru detay var
Sanırım vazgececgim oda kokusundan . Magnete yöneliyorum ufaktan

Masa derken zaten saydıkların canim benim dediklerim de. Organizasyon işi sıkıntı bence de . Tabi isteyen yapar zevk meselesi. Ben sade birşey istiyorum.

Masa derken zaten saydıkların canim benim dediklerim de. Organizasyon işi sıkıntı bence de . Tabi isteyen yapar zevk meselesi. Ben sade birşey istiyorum.
Oyle tuller balonlar,yatak susleri falan istemiyorum yani. Sade olsun. Kizimda da masa hazirlamadim. Cikolata aldik. Tepsiye dizdik. Cok gelende olmadi hepsini evde yedik nerdeyse

Ben oda kokusu düşündüm tanesi 10tl diyorlar 20 tane yapa 200 TL sadcee ona vermek çok geldi. Birsuru detay var
Sanırım vazgececgim oda kokusundan . Magnete yöneliyorum ufaktan
Canım valla en uygunu o oluyor sanırım. Ben de biraz bakınıyorum başka fikirlere de ama bütçeyi zorlayacak gibi. Sukulent tane sormuştum 6.5 demişti. Çok pahalı değil yine ama daha tam karar vermedim, bakacağım.

Kızlar sizlerde levrek balığı yiyomusunuz eşim almışç yedik ama yenilen balıklarda görmedim szizlere. Sormak istedim

Kızlar çamaşırımda 1 damla kan vardı korktum baya böyle bişey yaşayan oldu mu
Canım geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı yoktur,ben geçen hafta yaşadım böyle bişey hemen hastaneye gittim tahlil, muayene derken enfeksiyondan dolayı olduğu anlaşıldı progestan ve vajinal fitil başladı doktor ilişki yasak, yatak istirahatı bol bol su çok şükür şimdi iyiyiz sende bi git için rahat etsin

Ananas acilmayi artiriyormus da kasim annelerinde okudum. Dogrulugunu bilmiyorum canim.
Bi de gebelikte embriyonun tutunmasini engelleyen meyveler arasindaydi.
Ama suyunun etkisi nedir ne degildir fikrim yok. Bi okusun degerlendirsin bakalim
O zaman sadece havuc suyu diyelim

6.5 da cok bence 3 tl den fazla verilmemeli.Gider cocuguma birsey alirim daha iyi tabii kisisel fikrim.

Kızlar sizlerde levrek balığı yiyomusunuz eşim almışç yedik ama yenilen balıklarda görmedim szizlere. Sormak istedim
Baliktan tiskindigim icin yiyemiyorum ben ama yenilebilen baliklar genellikle kucuk baliklar oluyor.ha zarari varmidir dersen zararinin olacagini sanmiyorum.Siz yine onemsiyorsunuz ben hic onemsemiyorum ne olsa yiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…