Benim kız altta hala yukarı çıkmamıştı bir hafta öncesine kadar da.Merhaba sizinle son adet tarihlerimiz ayni benimkiler de biri altta biti ustte asagidaki yukari cikmadi bir turlu kafayi servikse dayamis yukardaki de mideme dayamis her turlu zorluyorlar annelerini
yanyana gelmiyecekler bu gidişle
Henüz hiçbir şeyHediyelik ne yaptınız acaba
Ben oda kokusu düşündüm tanesi 10tl diyorlar 20 tane yapa 200 TL sadcee ona vermek çok geldi. Birsuru detay varHenüz hiçbir şeysukulent ya da magnet düşünüyorum. Ya da ikisi birden henüz emin değilim.
Masa derken zaten saydıkların canim benim dediklerim de. Organizasyon işi sıkıntı bence de . Tabi isteyen yapar zevk meselesi. Ben sade birşey istiyorum.Hastane icin buyuk susleme masa vs yapmicam. Kizimin hastaliklari yuzunden herseyin en basinin saglik oldugunu dusunuyorum. Bunlar teferruat onemsiz geliyo artık bana..
Ablasina yaptığım icin ve elimde jut kumas olduğu icin isim banner yaparim. Kapi susu almistim zaten. İkramlik lokum ve hediyelik anahtarlik yaptırırım o kadar...
Oyle tuller balonlar,yatak susleri falan istemiyorum yani. Sade olsun. Kizimda da masa hazirlamadim. Cikolata aldik. Tepsiye dizdik. Cok gelende olmadi hepsini evde yedik nerdeyseMasa derken zaten saydıkların canim benim dediklerim de. Organizasyon işi sıkıntı bence de . Tabi isteyen yapar zevk meselesi. Ben sade birşey istiyorum.
Canım valla en uygunu o oluyor sanırım. Ben de biraz bakınıyorum başka fikirlere de ama bütçeyi zorlayacak gibi. Sukulent tane sormuştum 6.5 demişti. Çok pahalı değil yine ama daha tam karar vermedim, bakacağım.Ben oda kokusu düşündüm tanesi 10tl diyorlar 20 tane yapa 200 TL sadcee ona vermek çok geldi. Birsuru detay var
Sanırım vazgececgim oda kokusundan . Magnete yöneliyorum ufaktan
Detaylıdan geldim çok şükür bebeğim iyiydi. Doktor amniyotik sıvı alt sınıra yakın dedi ve aspirin verdi önlem olarak yaşayan varmı bu durumu?
Benim 440 gram çıkyıGunumuz hemen hemen ayni ne kadr cikti bebis canim boy kilo olarak bugun A Altibirlik61 de yazmis ayni durumu
Canım geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı yoktur,ben geçen hafta yaşadım böyle bişey hemen hastaneye gittim tahlil, muayene derken enfeksiyondan dolayı olduğu anlaşıldı progestan ve vajinal fitil başladı doktor ilişki yasak, yatak istirahatı bol bol su çok şükür şimdi iyiyiz sende bi git için rahat etsinKızlar çamaşırımda 1 damla kan vardı korktum baya böyle bişey yaşayan oldu mu
Canım ben de bir kere yedim, kafama takıldı bakayım dedim. Arada yenmesinde sakınca yokmuş sanırım. Hamsi, somon gibi haftada iki tüketilmesi önerilmiyor tabi kiKızlar sizlerde levrek balığı yiyomusunuz eşim almışç yedik ama yenilen balıklarda görmedim szizlere. Sormak istedim
Boy 26 cmdi galiba ama kiloyu söylemedi haftaya göre norml dedi sadece. Benim amniyotik sıvı normal değerlerde ama alt sınıır 5 cm miş benim 9.3 cm çıktı önlem olarak aspirin başlayalım dedi sadeceGunumuz hemen hemen ayni ne kadr cikti bebis canim boy kilo olarak bugun A Altibirlik61 de yazmis ayni durumu
O zaman sadece havuc suyu diyelimAnanas acilmayi artiriyormus da kasim annelerinde okudum. Dogrulugunu bilmiyorum canim.
Bi de gebelikte embriyonun tutunmasini engelleyen meyveler arasindaydi.
Ama suyunun etkisi nedir ne degildir fikrim yok. Bi okusun degerlendirsin bakalim
Iyi gecmesine sevindim cnmKızlar bugün detaylı ultrasona girdim çok şükür herşey yolundaymış 450 gram olmuş oğlışum
6.5 da cok bence 3 tl den fazla verilmemeli.Gider cocuguma birsey alirim daha iyi tabii kisisel fikrim.Canım valla en uygunu o oluyor sanırım. Ben de biraz bakınıyorum başka fikirlere de ama bütçeyi zorlayacak gibi. Sukulent tane sormuştum 6.5 demişti. Çok pahalı değil yine ama daha tam karar vermedim, bakacağım.
Baliktan tiskindigim icin yiyemiyorum ben ama yenilebilen baliklar genellikle kucuk baliklar oluyor.ha zarari varmidir dersen zararinin olacagini sanmiyorum.Siz yine onemsiyorsunuz ben hic onemsemiyorum ne olsa yiyorum :)Kızlar sizlerde levrek balığı yiyomusunuz eşim almışç yedik ama yenilen balıklarda görmedim szizlere. Sormak istedim
Ben yedim levrek sakıncası yok diye biliyorumKızlar sizlerde levrek balığı yiyomusunuz eşim almışç yedik ama yenilen balıklarda görmedim szizlere. Sormak istedim
Benim eşim önceden hediyelik sektöründeydi. Arkadaşları falan hala bu işte. Belki ucuzuna yaptırabilirim tanıdık kadrosundan diye düşünüyorum6.5 da cok bence 3 tl den fazla verilmemeli.Gider cocuguma birsey alirim daha iyi tabii kisisel fikrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?