2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ananas acilmayi artiriyormus da kasim annelerinde okudum. Dogrulugunu bilmiyorum canim.
Bi de gebelikte embriyonun tutunmasini engelleyen meyveler arasindaydi.
Ama suyunun etkisi nedir ne degildir fikrim yok. Bi okusun degerlendirsin bakalim
Bende tam tersi okumustum transferden sonra bi hafta ananas yedim

Benim eşim önceden hediyelik sektöründeydi. Arkadaşları falan hala bu işte. Belki ucuzuna yaptırabilirim tanıdık kadrosundan diye düşünüyorum
O zaman birsey diyemem cnm :) benim hayalimdi hamile kalmadan once tesbih dagitmak.1 1.5 tl arasi buldum ben birde cikolata isimli.kapi susu yeterli olur diye dusundum.Saglik calisanlarinida ihmal etmeyelim dimi basimizin tacilar :) onlarada bir paket lokum vermeyi dusunuyorum tatli yesinler tatli konussunlar.

Evet ben de kesinlikle onlara da ikram vereceğim, aklımda Şu Eminönü’nü bir gezebilsem aslında netleşecek hediye düşüncem ama cesaret edip gidemedim.

Benim ilk haftalar tatli seyler midemi bulandiriyordu. Bu sabah kasedeki tahin pekmezin dibini siyirdim ekmekle hani tamam severim ama hayatimin hic bi doneminde bu noktaya gelmemisti tahin pekmez aski

Dün kontrolde 730gr cikti oglum. Doktorumda normal dedi.

Benimde hep aşağıda canım. Hiç yukarıda hissedemedim bugüne kadar. Plesenta bende çok aşağıda. Birde MAŞALLAH çok hareketli. Oladar baskı yapıyorki alt tarafta günde 50 kere lavaboya gidiyorum
Plesantanın aşağıda olmasıyla ilgili doktor ne dedi ne benim de aşağıda zamanla yukarı çıkacak zaten dedi inşallah

Çok sağol canım anlamadımki neden oldu hatta hemoroitimde acıo bi kere kanamıştı ama bu öne doğru damla şeklindesonra siliyorum bidaha yok ama yarına randevu aldım ama vajinal bakar diye korkuyorum

Boy 26 cmdi galiba ama kiloyu söylemedi haftaya göre norml dedi sadece. Benim amniyotik sıvı normal değerlerde ama alt sınıır 5 cm miş benim 9.3 cm çıktı önlem olarak aspirin başlayalım dedi sadece

Anladim canim temkinli davranmis onlem almak iyidir bencede :) uyumlu demekki haftasıyla bizimde normalde kilo soylemiyorlar bunda soyleyince ondn sormustum :)

Hepsiburda da beğendiğim sepet beşik indirime girmiş ama kurulum videosuna baktım paramparça gönderiyorlar kim kuracak onu eşim uğraşmaz söylenir durur ne yapsam bilemedim parçasını falan eksik gönderirlerse diyorum bi de en iyisi mağazadan mı almak mağazadaki fiyatta çok artıyor

Çok sağol canım anlamadımki neden oldu hatta hemoroitimde acıo bi kere kanamıştı ama bu öne doğru damla şeklindesonra siliyorum bidaha yok ama yarına randevu aldım ama vajinal bakar diye korkuyorum
Canım mecbur vajinal bakıyor, kanamanın neden olduğunu anlamak için, sonra normal ultrason yapıyor sen yinede içini ferah tut bir sıkıntı yoktur umalım

Ananas acilmayi artiriyormus da kasim annelerinde okudum. Dogrulugunu bilmiyorum canim.
Bi de gebelikte embriyonun tutunmasini engelleyen meyveler arasindaydi.
Ama suyunun etkisi nedir ne degildir fikrim yok. Bi okusun degerlendirsin bakalim
Ben tup bebek yaptim ananas havuc ve kabak cekirdegi ye diyordu doktorum engellesede demezdi heralde gunde 1 dilim yiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…