- 3 Ekim 2019
- 239
- 533
- 18
- 37
Bende tam tersi okumustum transferden sonra bi hafta ananas yedimAnanas acilmayi artiriyormus da kasim annelerinde okudum. Dogrulugunu bilmiyorum canim.
Bi de gebelikte embriyonun tutunmasini engelleyen meyveler arasindaydi.
Ama suyunun etkisi nedir ne degildir fikrim yok. Bi okusun degerlendirsin bakalim
O zaman birsey diyemem cnm :) benim hayalimdi hamile kalmadan once tesbih dagitmak.1 1.5 tl arasi buldum ben birde cikolata isimli.kapi susu yeterli olur diye dusundum.Saglik calisanlarinida ihmal etmeyelim dimi basimizin tacilar :) onlarada bir paket lokum vermeyi dusunuyorum tatli yesinler tatli konussunlar.Benim eşim önceden hediyelik sektöründeydi. Arkadaşları falan hala bu işte. Belki ucuzuna yaptırabilirim tanıdık kadrosundan diye düşünüyorum
Evet ben de kesinlikle onlara da ikram vereceğim, aklımdaO zaman birsey diyemem cnm :) benim hayalimdi hamile kalmadan once tesbih dagitmak.1 1.5 tl arasi buldum ben birde cikolata isimli.kapi susu yeterli olur diye dusundum.Saglik calisanlarinida ihmal etmeyelim dimi basimizin tacilar :) onlarada bir paket lokum vermeyi dusunuyorum tatli yesinler tatli konussunlar.
Korkuyorum kızz napayımBaliktan tiskindigim icin yiyemiyorum ben ama yenilebilen baliklar genellikle kucuk baliklar oluyor.ha zarari varmidir dersen zararinin olacagini sanmiyorum.Siz yine onemsiyorsunuz ben hic onemsemiyorum ne olsa yiyorum :)
Sozde bende gidicektim eminonune ama esim aklimi celdi :)Evet ben de kesinlikle onlara da ikram vereceğim, aklımda ❤ Şu Eminönü’nü bir gezebilsem aslında netleşecek hediye düşüncem ama cesaret edip gidemedim.
Hem korkuyorsun hem yiyorsun cnm :) saka bir yana merak etme cnm birsey olmaz.Korkuyorum kızz napayım
Su tup bebek sitelerinden hatirliyorum canim. Cikolata, kahve, maydanoz vs die 6-7kalem urun vardi. Belki yaniliyorumdur. Baksin arkadas artik.Bende tam tersi okumustum transferden sonra bi hafta ananas yedim
Aynen valla hem korkuyorum hem yiyorumHem korkuyorsun hem yiyorsun cnm :) saka bir yana merak etme cnm birsey olmaz.
Benim ilk haftalar tatli seyler midemi bulandiriyordu. Bu sabah kasedeki tahin pekmezin dibini siyirdim ekmekleAcaba genel olarak bu haftalarda canımızın tatlı çekmesi mi gerekiyor ya?benim de hamileliğimin en başından beri düşkünlüğüm yoktu tatlıya ama şu an deliriyorum. Sabah koca bir dilim tahin helvası yedim, kalanı aklımda ki ben tahin helvasını hiç sevmem
Dün kontrolde 730gr cikti oglum. Doktorumda normal dedi.Kizlar benim cocuklarin kilosu 702 gram cikti ve hoca normal dedibu alttaki cok daha yuksek... nese normal yani bu altta yazan seye onem vermicem artik... birde o kadar yogurtlar cevizler kasarlar muzlar bu kadarcik yapmis bide zorla yemeseydim nolcakti acaba..
Plesantanın aşağıda olmasıyla ilgili doktor ne dedi ne benim de aşağıda zamanla yukarı çıkacak zaten dedi inşallahBenimde hep aşağıda canım. Hiç yukarıda hissedemedim bugüne kadar. Plesenta bende çok aşağıda. Birde MAŞALLAH çok hareketli. Oladar baskı yapıyorki alt tarafta günde 50 kere lavaboya gidiyorum
Çok sağol canım anlamadımki neden oldu hatta hemoroitimde acıo bi kere kanamıştı ama bu öne doğru damla şeklindesonra siliyorum bidaha yok ama yarına randevu aldım ama vajinal bakar diye korkuyorumCanım geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı yoktur,ben geçen hafta yaşadım böyle bişey hemen hastaneye gittim tahlil, muayene derken enfeksiyondan dolayı olduğu anlaşıldı progestan ve vajinal fitil başladı doktor ilişki yasak, yatak istirahatı bol bol su çok şükür şimdi iyiyiz sende bi git için rahat etsin
Benim 440 gram çıkyı
Boy 26 cmdi galiba ama kiloyu söylemedi haftaya göre norml dedi sadece. Benim amniyotik sıvı normal değerlerde ama alt sınıır 5 cm miş benim 9.3 cm çıktı önlem olarak aspirin başlayalım dedi sadece
Canım mecbur vajinal bakıyor, kanamanın neden olduğunu anlamak için, sonra normal ultrason yapıyor sen yinede içini ferah tut bir sıkıntı yoktur umalımÇok sağol canım anlamadımki neden oldu hatta hemoroitimde acıo bi kere kanamıştı ama bu öne doğru damla şeklindesonra siliyorum bidaha yok ama yarına randevu aldım ama vajinal bakar diye korkuyorum
Ben tup bebek yaptim ananas havuc ve kabak cekirdegi ye diyordu doktorum engellesede demezdi heralde gunde 1 dilim yiyordumAnanas acilmayi artiriyormus da kasim annelerinde okudum. Dogrulugunu bilmiyorum canim.
Bi de gebelikte embriyonun tutunmasini engelleyen meyveler arasindaydi.
Ama suyunun etkisi nedir ne degildir fikrim yok. Bi okusun degerlendirsin bakalim
Evet yiyorum canimKızlar sizlerde levrek balığı yiyomusunuz eşim almışç yedik ama yenilen balıklarda görmedim szizlere. Sormak istedim
Vize haftası çok yoğun geçiyor kızlar, ve az önce iki öğrenciyi kopya çekerken yakaladım, siz olsanız ne yapardınız, hep vicdan azası su çocukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?