2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya kiloyu çok takan biri olmadım hiç zaten. Sağlıklı olsunlar canları içlerinde olsun yeter. Tekrar teşekkür ederim canım

Evet surekli olmaya devam ediyor. Kimisi eklemden diyor. Kimisi bizim kemige carptigi icin diyor

O bilgi yanlis karbonhidrat anneye yariyor hamileyken.. bebege e vitamini ekmekten ama onun haricinde pek faydasi yokki.. kh ilk tuketilen enerji kaynagi.. ya bebisin kilo almasiyaoi meselesibenim
Annem tum cocuklarini 39-40 haftada doguruyordu 3250 33450 civari gelmisiz... hamilelikte kilosuna dikkat etmiyordu muhtemelen kh yogunlukta besleniyormus.. ama bu platformda kadinlari goruyorum 37.-38. Haftalarda tosbiklerin agirliklari cok yerinde oluyor.. oncelikle genetik ve protein& lifli gidalarla beslenmek bu isin sirri...

Aynen ama sabaha kadar o kadar çok dönüyorum ki her dönüşümde eşim uyanıyorGit yalnız yat istersen diyorum napayım
Ayyy o agriyoa donerken uyusurkeb kocamda olmazsa yanimda aglarim yalnizliktan kocamsiz aslaaa.. diyemem sanirim oyle bisi.. herhalde desem beni dinleyip giderde

Ayaz almis hep :) aman alsin zaten.2.yuklemeyi yapmicak soyleseydi ben istemezdim son yarim saat kotu olmustum artik.Beslenmeme dikkat edicem simdilik o kadar pogaca borek tatli yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…