2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yerinde olsam tum vucut bi dus alirdim yeniden. Dus jeli ya da ne kullaniyorsan, o yagin kalintisi hic kalmayana kadar iyice kopurt. Kurula guzelce. Bence gecer fistik ya.

Yerinde olsam tum vucut bi dus alirdim yeniden. Dus jeli ya da ne kullaniyorsan, o yagin kalintisi hic kalmayana kadar iyice kopurt. Kurula guzelce. Bence gecer fistik ya.
Ya insallah canim cok fena tatli tatli kasiniyor sivilce ve kirmizi nokta heryerinde olusunca... korktum catliyorsada napimm ama o kadar dikkat edip alerjimi olduk...bilemedim..

Benim farklı bi yağ kullandığımda olmuştu birkaçtane yıkasanmı ki acabaaa

Benim genelde kaşıntı olduğu için artık alıştım. Mesela gün içimde giydiğim kıyafet bile kaşıntı mı etkiliyor kızarıklık oluyor. Bir ara 2-3 gün geçmedi sonra geçti. Sonra benim göğüs altında oldu doktora gittim hap verdi krem verdi hafifledi. Ama kaşıntılarım yine var. Benim şimdi olan kuruluktan oluyor. Her günde kremlemiyorum

Tütreme dediğin böyle pırtttt yada dıznnnn gibi mi ya? Benimde kasıklarımda öyle oluyor işte

Bence de bir duş al canım ya

Kizlar minik bi sorum olcak. Cogunuz alisveris yaptiniz ama ben baslamadim malum.
Philips avent anti colic biberon ve ayni marka anti colic yenidogan biberon seti die ayirmis. Yenidogan ve tek biberonun gorunusu de farkli. Trendyoldan baktim..sizce hangisini almali ki ?
Bi de philips avent anti colic biberon ve philips avent natural biberon var cesit cesit olunca kafam karisti da, yardimci olursaniz iyi olcak.

Canım benimde minik minik sivilcelerim ve aşırı kaşıntı gerilme gibi şikayetlerim oluyor . Korkma . Sık sık yağla . Ne yağı sürüyorsun bu arada ? Vücudunun başka yerlerinde kaşıntı yoksa hiç korkma ben kaşıyorum da gerekirse çok tatlı geliyor çünkiiii

Bence de bir duş al canım ya
Simdi almaya gidiyorum.. ilik ne sicak ne soguk ilik bir dus... guzel bol kiyafetler.. ya birden kilo almaya basladilarda safra tuzlarindan dolayi gebelik kolestazi insallah sekillenmemistir.. bir hafta once tahlil vermistim halbukide kac tup kan yarin yine doktora gidecem gecmezse... buna dayanilmaz ki.. cok ozur silerim ama tukureyim bu ise... hic sorunlarim bitmiyor yaaa ne zaman 6. Ay bitti karnim catlamasi siskinlik ne bilim biseyler yine patlamaya basladi Hadi allahtan hayirlisi... buna cok sukur diyecem ama kasinti bir taraftan giriyor .. nese kizlar optum hepinizi ben kacar

Canım biri cam biri plastiktir. Bi kontrol et önerim camdan yana. Bende ondan aldım

Ama kirmizi kirmizi kabariyor.. evet sadece gobegimde var...
tatli badem
Hindistan cevizi
E vitamini
Bu yaglari kullaniyroum... gebeligin basindan beri kullaniyordum hindistan cevizi yerine uzum cekirdegi yagi buda kullaniliyor diye yerine bunu aldim.. ama ne bilim simdi hersey aklima geldi.. hindistan cevizi yagimi alerji yapiyor.. yag surdugum popomda bacagimda kasinti yok.. ama oralari karnin kadar yaglamiyorum... gunde bir kez se karnimi gunde iki uc kez bol bol yagliyom

Bende cam olanini aldim ucu 0 aylik olandan, birde chicconun cam biberonundan aldim hangisi rahat olursa emmesi yandan ya kolik daha az oluyormus bebek gaz yutmuyirmus diyorlarrrr ya cam aldik ama isin kotu yani cok agirlar yani oratik gelmiyor ama icim rahat etmesi adina bende cam aldim

Al benden de o kadar canım kızımı 36 4 de doğurdum bi tekmesini bile hatırlamam
Bunda maşallah gün içinde hep hareket hissediyorum
Hatta iş vs yapınca yatınca kendimi dinliyorum hareket edince içim rahatliyor

Bazen benim de deli gibi kaşınıyor senin gibi endişe duyuyorum ama geçiyor ertesi güne . Büyüyorlar annesiiii ondan bu kaşıntılar

Canım gebelik kolestazi en belirgin özellik ayak tabanı ve avuç içi kaşınması
Karnının kazınmasını ona yoramayiz.
Ben ilk kızımda kolestaz dan doğum yaptırımdım.
Gece avucum ayaklarım kasinirdi bacaklarım derken dr bu sikayet ile gidince yatış vermislerdi 36 da

Canım biri cam biri plastiktir. Bi kontrol et önerim camdan yana. Bende ondan aldım
Saolun fistiklar ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…