Benim ilki bir hafta ağrıdı ama 2. öyle olmadı. Aynı kişi yaptıfelakettt bir aşıymış tetanoz kol ağrım hala geçmedi 3 gün oldu( 2. dozu düşünmeye başladım şimdiden (
Yaaa hadi bakalım benim nasıl olacakBenim ilki bir hafta ağrıdı ama 2. öyle olmadı. Aynı kişi yaptı
Bende 2. Dozu bugün yaptırdımKızlar tetanoz aşısının 2.sini vuruldunuz mu?ben bugün vuruldum inşş çok ağrımaz
Ben ilk dozu vurulduğum zaman ılk gün hiçbir şey hissetmemiştim.agırlıgı 2.gün baslamıstıBende 2. Dozu bugün yaptırdımayrım olmadı sabahtan beri olmazda herhalde artık
20+3 te benim de 316 grdı. Ama bana da düşük ağırlıkta falan denememişti doktor. İnşallah sorunsuz olur her şeyKızlar biraz keyifsizim bu ara. Detaylı icin kontrole çağırmışlardı. İlk gittiğimde yanı 20+4 de bebeğim 318 gr çıkmıştı. Bir yorum yapmadı bu konuda. Bu gün 22+4 teyiz 451 gr olmuş. Gelişimi geriden geliyor haberin var mi dedi. Bana da öyle geliyor diyebildim sadece. Halbuki 500 gr geçmeliydi. Bir de kalbinde hafif bir açıklık gördüm rapora yazıyorum nasıl olsa fetal eko çektireceksin dedi. Ona da sıkıldım. Şimdi araligin 18 ini bekliyorum fetal eko için
Canım benim oğlanında ilk ismi dedesinin ismi. Dedesi sağ ama onlar öyle herkese isim vermeyi çöl seviyorlar . Bende karşı çıkmadım ikinci ismi de koyduk. İki isimli olduğu zaman anne nasıl sesleniyorsa etrafta ona göre davranıyor. Bizim sadece 2.isim kullanılıyor. Dede ismini kullanmıyoruz. Konulmasa lafı çok olacaktı .Şimdi olsa tabi ki belki koymazdım ama isimleri uyumlu çok sorun etmedim. Yani sen nasıl kullanırsan genelde o isim kullanılıyorkızlar merhaba sizlere birşey sormak istiyorum,biz isim konusunda hala karar veremedik ve eşim ısrarla rahmetli babasının ismini vermek istiyor,adı Yüksel..bende kimliğinde yazabilir ama yanına bir isim daha olsun ama ilk ismiyle sesleniriz diyorum ,benim istediğim Efe..ama ismi sadece kimlikte yazmamalıymış efe yüksel diye seslenilmeliymiş,anlaşamıyoruz bir türlü.ben onu kırmamak için kimlikte yazsın dedim ama çocuğuma sadece efe diye seslenmek istiyorum ,herkes kendi adıyla yaşasın ayrıca içime sinmediği için sinirlerim tepeme geliyor
Bence de git ya. Birşey çıkmayacak olsa da şansa bırakmamak lazım canım benimBebek iyi deyip yolladilar. Fitil verdi.
Ne tahlil ne nst yok tabiki. Neyse devam ederse normal gidicem mecbur
Bakmadılarmı akıntıya sadece fitilmi verdi canım uf acilde böyle işte cogu yerdeBebek iyi deyip yolladilar. Fitil verdi.
Ultrasona sokuyolarmı acilde? Birde kadın dogum uzmanı oluyormuBebek iyi deyip yolladilar. Fitil verdi.
Tüh yaa ☹ ah bu aciller var yaBebek iyi deyip yolladilar. Fitil verdi.
Kadin dogum hastanelerinde nobetci uzman kadin dogum doktoru oluyor. Baska yeri bilmiyorum ama.Ultrasona sokuyolarmı acilde? Birde kadın dogum uzmanı oluyormu
Saol cnm ailemde seker yoktu beklemiyordum bendeKuzum gecmis olsun cok.. evet sekerin cikti cok dikkat et ki hamilelikten sonrada bazen kalabiliyor.. ailede seker varmi? Bebeginin kilosu bayag artmis. Beslenmene cok dikkat et.. ne kadar guzel onlemini alican iste.. oyle bakmak lazim☺
Cok degisik bi taktikkp i cok severim sagolsun cok iyi biri...
benden kimse istemedi ben kp ismini koymak istiyorum dedim inanilmaz mutlu oldu..kv hic mutlu olmadi bu ise istemedi... eger onun ismini koyarsaniz sevmem o cocugu dedi sakayla karisikesimde istememisti baslarda ne gerek var babamin adina dedi ben inat edince mecbur kaldi babasinin ismini koymaya oda yanina isim koydu :)))
sonuc mehmet atlas :))) herkes atlas diye cagiricak
ben kv me inat mehmet diye seslenicemgerci mehmet ismini de inanilmaz severim cok sade eski ve dogal bilindik isimlerden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?