2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
20+3 te benim de 316 grdı. Ama bana da düşük ağırlıkta falan denememişti doktor. İnşallah sorunsuz olur her şey

Canım benim oğlanında ilk ismi dedesinin ismi. Dedesi sağ ama onlar öyle herkese isim vermeyi çöl seviyorlar . Bende karşı çıkmadım ikinci ismi de koyduk. İki isimli olduğu zaman anne nasıl sesleniyorsa etrafta ona göre davranıyor. Bizim sadece 2.isim kullanılıyor. Dede ismini kullanmıyoruz. Konulmasa lafı çok olacaktı .Şimdi olsa tabi ki belki koymazdım ama isimleri uyumlu çok sorun etmedim. Yani sen nasıl kullanırsan genelde o isim kullanılıyor

Kızlar dün akşam biraz egzersiz yapiyim dedim. Kendimi çok zorlamadım da bir kaç sırt egzersizi ve ayağımı kaldırdım indirdim falan yani.
Ayy bugün sağ kalça kemiğim çok fena batıyor yürürken oturup kalkarken. Canım çok acıyor.
İnşallah geçer ya çok zorlandım bugün ben kim spor yapmak kim

Kuzum gecmis olsun cok.. evet sekerin cikti cok dikkat et ki hamilelikten sonrada bazen kalabiliyor.. ailede seker varmi? Bebeginin kilosu bayag artmis. Beslenmene cok dikkat et.. ne kadar guzel onlemini alican iste.. oyle bakmak lazim☺
Saol cnm ailemde seker yoktu beklemiyordum bende

Kizlarr lutfen yardimci olun... her zamanki gibi sabahleyin yagladim karnimi vucudumu doktorada gidecem diye.. bir kasiniyor karnim sabah ultrasona gircem diye bide o jelide siktilar acaba ondan mi bilemedimki boyle sivilce gibi karnimin uzeri kizardi.. hic kasimadim.. eve gelince karnimi bir guzel yikadim..sonra gerilince yine yagladim... kizarikligi ve kasintisi azaldi ama yinede var sivilcelerde azaldi ama var.. yokvalla actim karnimi kasinti devam ediyor... aglicam nerdeyse...

kp i cok severim sagolsun cok iyi biri...
benden kimse istemedi ben kp ismini koymak istiyorum dedim inanilmaz mutlu oldu..kv hic mutlu olmadi bu ise istemedi... eger onun ismini koyarsaniz sevmem o cocugu dedi sakayla karisik esimde istememisti baslarda ne gerek var babamin adina dedi ben inat edince mecbur kaldi babasinin ismini koymaya oda yanina isim koydu :)))
sonuc mehmet atlas :))) herkes atlas diye cagiricak
ben kv me inat mehmet diye seslenicem gerci mehmet ismini de inanilmaz severim cok sade eski ve dogal bilindik isimlerden...

Cok degisik bi taktik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…