Arkadaşlar kızım ağustosta doğdu ilk ay annemler yelek giydirdiler çocuk üşür diye.Şimdi Martta doğacak illa ki giydiririm
Saol canım bugüne randevu aldım özelden. Ona gideceğim. Stresten uyuyamadım da bu geceAhh canim gecmis olsun guzel bir diyetle kontrol altina alabilecegin birsey canini sikma hic
Oyoyoyy masaallaah tosbiklere aferim onlara, annelerini mutlu ediyorlar daha simdiden gozun aydin canim
Off bizde kardes modu sonuna kadar acikilk zamanlar gobegim falan cikmamisti ama gobegim ciktikca esimde bende isteksizlestik bir ara haftada bir onun icin zorladim kendimi ama simdi libidom alinmis gibi neyseki kocamda oylede korkuyorum bebise zarar veririz diye diyor bende rahat ediyorum
Ama bence uslup cok incitici zaten en basindan bir sorun olsa dahi boyle mi anlatilir. Caninin sikilmasinda o kadar haklisin ki ama ben inaniyorum ki tamamen uslupla alakali baska bir doktora gorunsen? Bence en en tecrubelimiz sensin kendinide en guzel kendin telkin edebilorsin. 18inde bakacagiz ki guzel haberlerle buradasin.
Suyu asagida ne demek bilemedim kuzum ama bu doktorlarin tavri insani deli ediyor.
Soyle yapsan bir daha gorunsen ve simdiden sormak istediklerini kagida not alsan unutmazsin. Ben ilk gebeligimde boyle yapiyordum. Hem progestan koruma amacli stres olma hic
GünaydınGünaydın kızlar
GunaydinlarrrGünaydın kızlar
Ben daha diyetisyene gitmedim ama gorumcemde çıkmıştı gebelik sekeri onun listelerini istedim kek botek cikolata tatli yok onun harici hep yedigimiz şeyler hatta miktar olarak benim yedigimden cok cok fazlaBenim cikti cnm bugun bende dikkat edicem
Bu benim hikayeye benzemis, esimin rahmetli anneannesinin ismini koyduk kizima, cok severim cok guzel isim, esim de anında tamam dedi zaten. Kv baya bi laf etmisti, yahu annenin ismini koyuyoruz daha neyin lafini ediyosun di mikp i cok severim sagolsun cok iyi biri...
benden kimse istemedi ben kp ismini koymak istiyorum dedim inanilmaz mutlu oldu..kv hic mutlu olmadi bu ise istemedi... eger onun ismini koyarsaniz sevmem o cocugu dedi sakayla karisikesimde istememisti baslarda ne gerek var babamin adina dedi ben inat edince mecbur kaldi babasinin ismini koymaya oda yanina isim koydu :)))
sonuc mehmet atlas :))) herkes atlas diye cagiricak
ben kv me inat mehmet diye seslenicemgerci mehmet ismini de inanilmaz severim cok sade eski ve dogal bilindik isimlerden...
Canım ağrıların devam ediyorsa bir doktora görün istersen. Ben bilmiyorum sancı nasıl oluyor ama rahim büyümesinden kaynaklı da bir ağrı olabilir mi?Selam 25 haftalik hamileyim yanliz dunden beri vajinamdan giren bicak batmasi gb anlik agri giriyor gibi kafama cok taktim happymom da yalanci sanci yaziyor kizlar bana yardimci olun sizin de boyle oldu mu hic uyuyamadm gece((
Canım benim de oluyor. Hatta benden 4 hafta önde olan hamile bir arkadaşım var onda olmuyormuş. Doktorum normal dedi vücudun doğuma hazırlık yapıyor dediSelam 25 haftalik hamileyim yanliz dunden beri vajinamdan giren bicak batmasi gb anlik agri giriyor gibi kafama cok taktim happymom da yalanci sanci yaziyor kizlar bana yardimci olun sizin de boyle oldu mu hic uyuyamadm gece((
Ayy bir kac arkadasta yasamis onlara yazicaktim gecti mi agrilari valla hergun disari cikan ben hastalikli gb yatiyirum gece de uyuyamadim insallah normaldir canim ama ben de okudugumda doguma aliskanlikmis vucudun bir tepkisiCanım benim de oluyor. Hatta benden 4 hafta önde olan hamile bir arkadaşım var onda olmuyormuş. Doktorum normal dedi vücudun doğuma hazırlık yapıyor dedi
O bana da oluyor arasıra ama yalancı sancı olduğunu bilmiyordumSelam 25 haftalik hamileyim yanliz dunden beri vajinamdan giren bicak batmasi gb anlik agri giriyor gibi kafama cok taktim happymom da yalanci sanci yaziyor kizlar bana yardimci olun sizin de boyle oldu mu hic uyuyamadm gece((
Ayy bende arastira arastira ogrendim cok moralim bozuldu valla evde yatiyorum artikO bana da oluyor arasıra ama yalancı sancı olduğunu bilmiyordum
aslinda bende tek isim istiyorum... ama esim atlas ismini cok seviyor kirmak istemedimBu benim hikayeye benzemis, esimin rahmetli anneannesinin ismini koyduk kizima, cok severim cok guzel isim, esim de anında tamam dedi zaten. Kv baya bi laf etmisti, yahu annenin ismini koyuyoruz daha neyin lafini ediyosun di mihem de seninki gibi cift isim de degil, tek, bilge
Canım ben bunları sipariş vermiştim. Natural olan anne göğsüne yakın olup kavramaları kolay oluyormuş. Anti colicde aldım aslında dr. Brownun kini alcaktım ama çok pahalıydı bundanda herkes memnun yorum yapmış. 1m+ üstü aldım çünkü ilk doğduğunda biberon verip anne memesinden soğuyanlar olmuş çekmekle sütü indirmekle uğraştıkları için zor geliyormuş biberondan hemen akıyor ya. mama verme gibi durumunda çay kaşığıyla verin diyordu ebeler o yüzden öyle aldım.Kizlar minik bi sorum olcak. Cogunuz alisveris yaptiniz ama ben baslamadim malum.
Philips avent anti colic biberon ve ayni marka anti colic yenidogan biberon seti die ayirmis. Yenidogan ve tek biberonun gorunusu de farkli. Trendyoldan baktim..sizce hangisini almali ki ?
Bi de philips avent anti colic biberon ve philips avent natural biberon varcesit cesit olunca kafam karisti da, yardimci olursaniz iyi olcak.
Ayy bir kac arkadasta yasamis onlara yazicaktim gecti mi agrilari valla hergun disari cikan ben hastalikli gb yatiyirum gece de uyuyamadim insallah normaldir canim ama ben de okudugumda doguma aliskanlikmis vucudun bir tepkisi
Evet cam ağır canım. Eczacı arkadaşımla görüştüm bende camda ısrarcıydım plastik biberonlarda kullanılanların pp si çok yüksek kimYasal çözülmeye ısıya karşı çok dayanıklıdır 6 aydan sonra verceğin yemeğin suyuna bandırılmış ekmek çok daha tehlikeli dedi.Bende cam olanini aldim ucu 0 aylik olandan, birde chicconun cam biberonundan aldim hangisi rahat olursa emmesi yandan ya kolik daha az oluyormus bebek gaz yutmuyirmus diyorlarrrrya cam aldik ama isin kotu yani cok agirlar yani oratik gelmiyor ama icim rahat etmesi adina bende cam aldim
Umarim guzel haberler alirsin cnm :)Kizlar doktordan sonra işe geldim yazamadim bi türlü. Benim oglan yuzunu gostermemek icin once eliyle kapatti, sonra hem iki el hem de ayagi koydu, aksam ablasi foto isteyecek, hic umrunda degil paşanın
Seker yuklememi yaptirdim, sonuclar gelince telefon acacaklar. Bi sonraki kontrolum 7 ocakta. Doktora alttan igne batmasi gibi agrim oluyor dedim cok normal dedi. Kasilmalardan bahsettim, nstye aldi bisey yok dedi, eger saatte 2 kez olursa hastaneye acile git yoksa onemli degil dedi. Magnezyuma en gec 36. Haftaya kadar devam edebilirsin hem de kramp girmez rahat edersin dedi. Serviks uzunlugu, suyu vs hepsi iyiymis. 730 gr olmuş bebe. Boyu da 30 cm civari dedi. Sirt agrilarimdan bahsettim, comelir gibi yapip esnetmeye calis, baska yapacak bisey yok diyor. Haftaya seker sonuclarim gelince dogum icin hastaneyle gorusup kaydımı yaptıracağım, epiduralle normal dogum istiyorum bi aksilik olmazsa.
Haberler böyle kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?