2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Saol canım bugüne randevu aldım özelden. Ona gideceğim. Stresten uyuyamadım da bu gece şöyle bi 34 leri devirsek Allahın izni ile

Bu benim hikayeye benzemis, esimin rahmetli anneannesinin ismini koyduk kizima, cok severim cok guzel isim, esim de anında tamam dedi zaten. Kv baya bi laf etmisti, yahu annenin ismini koyuyoruz daha neyin lafini ediyosun di mi hem de seninki gibi cift isim de degil, tek, bilge

Selam 25 haftalik hamileyim yanliz dunden beri vajinamdan giren bicak batmasi gb anlik agri giriyor gibi kafama cok taktim happymom da yalanci sanci yaziyor kizlar bana yardimci olun sizin de boyle oldu mu hic uyuyamadm gece ((

Selam 25 haftalik hamileyim yanliz dunden beri vajinamdan giren bicak batmasi gb anlik agri giriyor gibi kafama cok taktim happymom da yalanci sanci yaziyor kizlar bana yardimci olun sizin de boyle oldu mu hic uyuyamadm gece ((
Canım ağrıların devam ediyorsa bir doktora görün istersen. Ben bilmiyorum sancı nasıl oluyor ama rahim büyümesinden kaynaklı da bir ağrı olabilir mi?

Canım benim de oluyor. Hatta benden 4 hafta önde olan hamile bir arkadaşım var onda olmuyormuş. Doktorum normal dedi vücudun doğuma hazırlık yapıyor dedi

Canım benim de oluyor. Hatta benden 4 hafta önde olan hamile bir arkadaşım var onda olmuyormuş. Doktorum normal dedi vücudun doğuma hazırlık yapıyor dedi
Ayy bir kac arkadasta yasamis onlara yazicaktim gecti mi agrilari valla hergun disari cikan ben hastalikli gb yatiyirum gece de uyuyamadim insallah normaldir canim ama ben de okudugumda doguma aliskanlikmis vucudun bir tepkisi

O bana da oluyor arasıra ama yalancı sancı olduğunu bilmiyordum

aslinda bende tek isim istiyorum... ama esim atlas ismini cok seviyor kirmak istemedim evde simdi memos diye sesleniyorlar bebege o bile yetiyor ona

Canım ben bunları sipariş vermiştim. Natural olan anne göğsüne yakın olup kavramaları kolay oluyormuş. Anti colicde aldım aslında dr. Brownun kini alcaktım ama çok pahalıydı bundanda herkes memnun yorum yapmış. 1m+ üstü aldım çünkü ilk doğduğunda biberon verip anne memesinden soğuyanlar olmuş çekmekle sütü indirmekle uğraştıkları için zor geliyormuş biberondan hemen akıyor ya. mama verme gibi durumunda çay kaşığıyla verin diyordu ebeler o yüzden öyle aldım.

Eklentiler

• Screenshot_20191203_085301_trendyol.com.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 41
canım resmen bacaklarımı ayırırcasına ağrı oluyor vajina bölgemde ara ara bıçak saplanması gibi oluyor normal karşılıyor doktorum magnezyum normal doğumu zorlaştırıyor diye vermedi onun rahim ağzı kısalması var bende onun dışında bir Problem yok.
Ayy bir kac arkadasta yasamis onlara yazicaktim gecti mi agrilari valla hergun disari cikan ben hastalikli gb yatiyirum gece de uyuyamadim insallah normaldir canim ama ben de okudugumda doguma aliskanlikmis vucudun bir tepkisi

Evet cam ağır canım. Eczacı arkadaşımla görüştüm bende camda ısrarcıydım plastik biberonlarda kullanılanların pp si çok yüksek kimYasal çözülmeye ısıya karşı çok dayanıklıdır 6 aydan sonra verceğin yemeğin suyuna bandırılmış ekmek çok daha tehlikeli dedi.. Çocuğun rahat tutması için plastik aldım valla beni ikna etti

Umarim guzel haberler alirsin cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…