- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Ahmet akgunHangı doktora gıdıyorsunuz medılıfede
Natural olani tavsiye ederim canim, o zaman memeyi birakmiyorlar. Ben kizima natural kullandim, yine aynisindan aldim. Diger anti kolik modeli yeni cikmis ama natural kadar yavas akisli degil, eger biberondan cok sut ya da mama cekerse kolaya alisip memeyi birakiyorlar.Kizlar minik bi sorum olcak. Cogunuz alisveris yaptiniz ama ben baslamadim malum.
Philips avent anti colic biberon ve ayni marka anti colic yenidogan biberon seti die ayirmis. Yenidogan ve tek biberonun gorunusu de farkli. Trendyoldan baktim..sizce hangisini almali ki ?
Bi de philips avent anti colic biberon ve philips avent natural biberon varcesit cesit olunca kafam karisti da, yardimci olursaniz iyi olcak.
hiç sıkma canını bebeklerin coğunda var o dediğin... doğuma kadar kapanıyor kapanmasa bile doğumdan sonra kapanıyor. ayrıca cocuğa da problem yaratacak birşey değil... 22. haftada 451 bana normal geldi uygulamalardan baktığım kadarıyla ama doktorun bilir tabi en doğrusunu ama o son dönemlerde çok değişiyormuş canım. yani hızlı gelişen bi bebek son iki ayda yavaşlayabilir ya da tam tersi yavaş gelişen son aylarda hızlanabilir. endişe etme hiç üzme bebişiKızlar biraz keyifsizim bu ara. Detaylı icin kontrole çağırmışlardı. İlk gittiğimde yanı 20+4 de bebeğim 318 gr çıkmıştı. Bir yorum yapmadı bu konuda. Bu gün 22+4 teyiz 451 gr olmuş. Gelişimi geriden geliyor haberin var mi dedi. Bana da öyle geliyor diyebildim sadece. Halbuki 500 gr geçmeliydi. Bir de kalbinde hafif bir açıklık gördüm rapora yazıyorum nasıl olsa fetal eko çektireceksin dedi. Ona da sıkıldım. Şimdi araligin 18 ini bekliyorum fetal eko için
Benim öyle uzun sürmüyor bir gün ara ara gün içinde sancı iğne batması gibi oluyor ertesi gün olmuyor. 3-5 gün sonra gece uykudan uyandırıyor sabah geçmiş oluyor öyle benimkisi. Senin nasıl ne sıklıklaAyy bende arastira arastira ogrendim cok moralim bozuldu valla evde yatiyorum artik( senin kacgundir suruyor cnm
Benim öyle uzun sürmüyor bir gün ara ara gün içinde sancı iğne batması gibi oluyor ertesi gün olmuyor. 3-5 gün sonra gece uykudan uyandırıyor sabah geçmiş oluyor öyle benimkisi. Senin nasıl ne sıklıkla
merhaba canım idrar kültürü neden verdinEn tatlı, en güzel anneler biz geldik ☺ İdrar kültürümü verdim 3 gün sonra çıkacakmış, haftaya tekrar çağırdı doktorum. Ben idrar kültürü hiç vermemiştim, sünger gibi bişeyle orayı temizleyip sonra idrar yaptım. Bakalım daha nelerle karşılaşcaz
canım zeytinyağı da kullanabilirsin kızarıklık içinMinnoslarimin anneleri hepinize günaydin.. ben uyudum siz uyumamissiniz... okuyana kadar ogle oldugidim k valti yapim.. gobegim kasintisi azaldi.. korkuom yaglamaya... ama sadece burasi oldugu icin rahatim.. duş çok iyi geldi pammuk gibi olduk valla
Batmalar oluyor dun gece baya fazlaydi canim agri cok asiri degil moral bozucu oluyor google yazinca bir suru sey yaziyor Allaha emanet kuzularimiz maden suyu icmek gerekiyormus baksana biri yazmis sana onu da deneyelim ben gun icinde baya bir yuruyus yapiyorum o yuzden mi acaba dedimBenim öyle uzun sürmüyor bir gün ara ara gün içinde sancı iğne batması gibi oluyor ertesi gün olmuyor. 3-5 gün sonra gece uykudan uyandırıyor sabah geçmiş oluyor öyle benimkisi. Senin nasıl ne sıklıkla
Aslinda enfeksiyon hastaliklari bolumunde verirsen kulturu diyorlar ki;En tatlı, en güzel anneler biz geldik ☺ İdrar kültürümü verdim 3 gün sonra çıkacakmış, haftaya tekrar çağırdı doktorum. Ben idrar kültürü hiç vermemiştim, sünger gibi bişeyle orayı temizleyip sonra idrar yaptım. Bakalım daha nelerle karşılaşcaz
Ahmet akgun
Banada hep sadece orta idrar istiyolar normal tahlilde bile doktorum orta idrar ver diyoAslinda enfeksiyon hastaliklari bolumunde verirsen kulturu diyorlar ki;
Idrar kabini hicbir yere degdirme,
Once ilk cisini yap biraz,
Sonra onden arkaya guzelce temizligini yap,
Ve kendi verdikleri islak mendil gibi bi mendille de yine onden arkaya sil,
Idrar akis hizinin arttigi, idrarinin orta kismini ve sonunu da, verilen kaba yapip, hemen bi yere degdirmeden agzini kapat.
Eger dogru sekilde yapamazsan da, kontamine oldu diyorlar ve testi tekrarlamak zorunda kalip, 3 gun daha sonuc icin bekliyorsun.
Atlas cok guzel isim, biz de dusunduk ama bi kac kisi okulda dalga gecerler diyince vazgectik. Almanyadayiz, burda kolay soylenen bi isim olmasi onemli, hala trde olsaydık %90 atlas koyardık.aslinda bende tek isim istiyorum... ama esim atlas ismini cok seviyor kirmak istemedimevde simdi memos diye sesleniyorlar bebege o bile yetiyor ona
Igne batmasi gibi bende de oluyor canım, dun doktora sordum, hamile kadinlarin cogunda olan bisey, endise edecek bi durum yok dedi. Eger duzenli oluyorsa ve icin rahat etmiyorsa sen de doktoruna danis. Bende gunde 1 kez falan oluyor ve her gun olmuyor.Benim öyle uzun sürmüyor bir gün ara ara gün içinde sancı iğne batması gibi oluyor ertesi gün olmuyor. 3-5 gün sonra gece uykudan uyandırıyor sabah geçmiş oluyor öyle benimkisi. Senin nasıl ne sıklıkla
Evet pazar gunu 6 ay bitti canim26+0 oldum bugün son 3 aylık döneme girdiniz diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?