2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Natural olani tavsiye ederim canim, o zaman memeyi birakmiyorlar. Ben kizima natural kullandim, yine aynisindan aldim. Diger anti kolik modeli yeni cikmis ama natural kadar yavas akisli degil, eger biberondan cok sut ya da mama cekerse kolaya alisip memeyi birakiyorlar.

hiç sıkma canını bebeklerin coğunda var o dediğin... doğuma kadar kapanıyor kapanmasa bile doğumdan sonra kapanıyor. ayrıca cocuğa da problem yaratacak birşey değil... 22. haftada 451 bana normal geldi uygulamalardan baktığım kadarıyla ama doktorun bilir tabi en doğrusunu ama o son dönemlerde çok değişiyormuş canım. yani hızlı gelişen bi bebek son iki ayda yavaşlayabilir ya da tam tersi yavaş gelişen son aylarda hızlanabilir. endişe etme hiç üzme bebişi

Ayy bende arastira arastira ogrendim cok moralim bozuldu valla evde yatiyorum artik ( senin kacgundir suruyor cnm
Benim öyle uzun sürmüyor bir gün ara ara gün içinde sancı iğne batması gibi oluyor ertesi gün olmuyor. 3-5 gün sonra gece uykudan uyandırıyor sabah geçmiş oluyor öyle benimkisi. Senin nasıl ne sıklıkla

magnezyum ilaçı kullanıyormusun çok fayadası oluyor kasılmalara ağrılara ilaç kullanmıyorsan maden suyu iç bir kez muhakkak

merhaba canım idrar kültürü neden verdin

canım zeytinyağı da kullanabilirsin kızarıklık için

Batmalar oluyor dun gece baya fazlaydi canim agri cok asiri degil moral bozucu oluyor google yazinca bir suru sey yaziyor Allaha emanet kuzularimiz maden suyu icmek gerekiyormus baksana biri yazmis sana onu da deneyelim ben gun icinde baya bir yuruyus yapiyorum o yuzden mi acaba dedim

Aslinda enfeksiyon hastaliklari bolumunde verirsen kulturu diyorlar ki;
Idrar kabini hicbir yere degdirme,
Once ilk cisini yap biraz,
Sonra onden arkaya guzelce temizligini yap,
Ve kendi verdikleri islak mendil gibi bi mendille de yine onden arkaya sil,
Idrar akis hizinin arttigi, idrarinin orta kismini ve sonunu da, verilen kaba yapip, hemen bi yere degdirmeden agzini kapat.
Eger dogru sekilde yapamazsan da, kontamine oldu diyorlar ve testi tekrarlamak zorunda kalip, 3 gun daha sonuc icin bekliyorsun.

Banada hep sadece orta idrar istiyolar normal tahlilde bile doktorum orta idrar ver diyo bide sabah ilk idrarını ver dedi de o biraz zor oluyo

aslinda bende tek isim istiyorum... ama esim atlas ismini cok seviyor kirmak istemedim evde simdi memos diye sesleniyorlar bebege o bile yetiyor ona
Atlas cok guzel isim, biz de dusunduk ama bi kac kisi okulda dalga gecerler diyince vazgectik. Almanyadayiz, burda kolay soylenen bi isim olmasi onemli, hala trde olsaydık %90 atlas koyardık.
Bizim oglan ablasinin isteğiyle Leo olacak, en azindan dogru duzgun telafuz edebiliyor. Çocuk kendi adina bile Bilgu dediği icin, biraz dertliyiz isim meselesinde kizim burda dogmus olsaydi muhtemelen ona da farkli bi isim dusunurduk, artik bilge bilge diye duzeltmekten dilimizde tüy bitti

Igne batmasi gibi bende de oluyor canım, dun doktora sordum, hamile kadinlarin cogunda olan bisey, endise edecek bi durum yok dedi. Eger duzenli oluyorsa ve icin rahat etmiyorsa sen de doktoruna danis. Bende gunde 1 kez falan oluyor ve her gun olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…