- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ayy yavru kuş annene soyle az yapsin.. eger onun evindeysen sen az yeKızlarrrrrr ben akşam yemeğine çok agırlık verip patlıcak gibi oluyorum kendimi. Sınırlamam gerekkkkkbide annemin yanındayım çok yiyom çokkkkkkk
Rica ederim cnm hatta bak senin icin turkce aciklamasini buldum.Cok tesekkrler canim
Naparsin bugün isler yoğundu, ben sana yazana kadar arkadaslar yazmis zaten, baya geriden geldim ama bitirdim okumayiEvet evet en son o sekilde yapmaya karar verdim
Naparsin bugün isler yoğundu, ben sana yazana kadar arkadaslar yazmis zaten, baya geriden geldim ama bitirdim okumayi
Benim kadin doktorlarda dula yada bekara denk gelmisim..Aslında kadını erkeği aynı eğitimi alıyor.Bir kadın olarak da hemcinslerimi yermek istemem ama ne kadar kadın doktora gittiysem çok ilgisiz davrandı.Hele bir tanesi şikayetimi dinleyeceği yerde niye sezeyan yaptın diye sorup durdu.Diyorum çocuk tersti dış gebelik ameliyatı geçirdim riskliydi dönüp dolaşıp aynı şeyi sordu.Ondan sonra da bir başka kadın doktora gitmedim kadın doğum doktoru olarak.Şansıma herhalde ne bileyim.
Birtanesin sennRica ederim cnm hatta bak senin icin turkce aciklamasini buldum.
Susam tohumlarından üretilen doğal vücut yağı.Hafif formülü sayesinde yapışkan his bırakmaz.Birkaç damlası bile banyodan veya duştan sonra uygulandığından, nemi cildinize hapsetmeye yardımcı olur.Ciltte ipeksi bir yumuşaklık ve pürüzsüz bir his bırakır.Eşsiz formülü özellikle kuru ciltler için çok faydalıdır.
O siyahlı beyazlıdan ben aldım 3 lü set güzel görünüyorHerkes farkli diyor anam yaa... benim arkadasim tulum cok rahat diyor.. herkes bir baska soyluyor o zaman da sikinti ama artik deneme yanima her tulum kullanisli degil citcitlarinin yeri onemli su attiklarim kullanisli bnce bezine kolayca bakabilirsin altini acarak iki bacagindan citcit var rahatlikla ac kapa... tek bacak birde yandan olanlar sikintili....
Sevindim canım bebişini görmeneKızlar biz de bugün kontrole gittik. Elhamdülillah iyi kuzucum. Çok özlemişim. Sağ salim hepimiz doğru zamanda kucağımıza alalım inşallahAma benim tansiyonum çok düşük çıktı. Çok mu açsın dedi. Ben de 3 saat filan olmuştu yiyeli ve çok acıkmamıştım aslında. 5 kilo almışım ben de. 67 ile başladım. 72 yim şimdi. Bir de aşırı üşüdüğümü söyledim. Normal dedi. Takviye kullansak bile demir illaki az oluyormuş. Ama benim üşümemi size anlatamam.. Kalsiyum magnezyum önermiyorum dedi. Öyle işte kızlar ☺
Kivratma ne kızAyy yavru kuş annene soyle az yapsin.. eger onun evindeysen sen az ye☺☺ Biraz hamissin konussan bisi olmaz.. bende aksam kaciriyorum artik yemegi.. dun bugun kivratma diye bir tatli var serbetsiz ama cook guzel.. ici findikli cevizli felan.. incecik hamurun icinde.. ayy kocam tatliyi sever ben yemezdim simdi canim cekiyor.. az evvelde muz yememissin dedi muz getirdi.. beni herhalde gozden cikardin sen dedimayy iyilik yapiyor konusuyorum yapmasa yapmasa niye yaomiyor der yine konusurum.. ama hamileyim bazen aklima geliyor soyleyiveruyorum sen bana bakma diyom ☺☺ stresliyim hem bebekler saglikli olsun hem hareket etsinler hareket edince cok hareket etti etmeyince niye hareket etmedi.. canim yanip kizarimca baska cogu seyi hissettirmeden yasiyorum.. bende bunaliyorum.. adamda bunaldi diyerekten icimden yasiyorum.. bazende diyiveriyirum.. neyse sabirrrr
O göğüs altı pişik olayı bende de oldu. Artık egzama gibi görünmeye başladı. Bende doktora gittim hem hap hem krem verdi kurtuldum. Kaşıntıdan kafayı yiyecektim hiç uyumuyordumBenim de ağrıyor canım. Özellikle ayaklarımı üşüttüğüm zaman. Hissetmesem bile epey üşüyor kimi zaman, artık hiç çorapsız durmuyorum o yüzden. Evde fildir fildir geziyordum yalın ayaksız
Hamileliğimde memelerden çektiğim kadar hiçbir şeyden çekmedimyaz başında daha hamile kaldığımı bilmeden memelerimin altı, arası pişik oldu, kaşırken yaralar açıldı. Sonra balenli emzirme sütyeni taktım diye araları kızardı, öyle de kaldı. Şimdi de pamuk sütyen bile giysem giydiğim an deli gibi kaşınıyor
Ben de erkek doktorları daha başarılı buluyorumzaten erkek doktor istiyordum, erkeğe gidiyorum memnunum. Şükür
Vajinal muayeneyi daha sağlıklı buluyorum aslında ama Türkiye’de tabu tamamen. Bu yüzden doktorlar da istemeye çekiniyor
Ayy canım ne kadara yaptırdın? Ben de doktorumdan bilgi almaya çalıştım salı günü ama geldiğinde bilgilendireceğim dedi başka da bir şey demedi
Ogff valla bir degisik bende ilk defa yedim .. burmali tatli bilirmisiniz? Ya ceviz+findik+seker icinde... yufkayi aciyosun sonra ikiye boluyosun... sonra ortasindan kestigin yere bu ic malzemesini koyup oklavayla kiviriyosun sariyosun yada.. sonra basindan ucundan yumusturuyosun (hafif sikistiriyosun) sonra onu firiba atip hamurunu pisiriyisun ici kitir disi kitir oluyor... uzerine serbetli su dokmuyorsun tek farki o... yani cok dehset bisi cok tatlida olmuyor.. ama tatli ihtiyacini karsiliyor.. ic harci cok guzel dur bakayim fotosu varmiKivratma ne kızMerak ettim o tatlıyı. Ben de tatlı şeyleri çok seviyorum.
Minnakimm benimmm masallah kuzucumaaKızlar biz de bugün kontrole gittik. Elhamdülillah iyi kuzucum. Çok özlemişim. Sağ salim hepimiz doğru zamanda kucağımıza alalım inşallahAma benim tansiyonum çok düşük çıktı. Çok mu açsın dedi. Ben de 3 saat filan olmuştu yiyeli ve çok acıkmamıştım aslında. 5 kilo almışım ben de. 67 ile başladım. 72 yim şimdi. Bir de aşırı üşüdüğümü söyledim. Normal dedi. Takviye kullansak bile demir illaki az oluyormuş. Ama benim üşümemi size anlatamam.. Kalsiyum magnezyum önermiyorum dedi. Öyle işte kızlar ☺
Sanada masallah kuzumada masallah toparlanmis hemencecikKızlar bugün dr gittim 28 +2 gözüküyor 5maart tahmini doğum tarihi dedi
Kan uyuşmazlık iğnemi vuruldum
Rabbim sağlık sıhhat versin
Herkes KUFREDECEK BANA ... cani cekenlerden tek tek OZURLER DİLİYORUMOgff valla bir degisik bende ilk defa yedim .. burmali tatli bilirmisiniz? Ya ceviz+findik+seker icinde... yufkayi aciyosun sonra ikiye boluyosun... sonra ortasindan kestigin yere bu ic malzemesini koyup oklavayla kiviriyosun sariyosun yada.. sonra basindan ucundan yumusturuyosun (hafif sikistiriyosun) sonra onu firiba atip hamurunu pisiriyisun ici kitir disi kitir oluyor... uzerine serbetli su dokmuyorsun tek farki o... yani cok dehset bisi cok tatlida olmuyor.. ama tatli ihtiyacini karsiliyor.. ic harci cok guzel dur bakayim fotosu varmi
Valla dua ediyorum biraz birbirlerine yaklassinlar daha iyi sigissinlarda uzun kalsinlar diye faydası olacağını bilsem amuda kalkicam ama bizimkiler ayri alemde bastan beri hic degistirmedilerBenimkilerden erkek ustte kiz alttaydi yan yatiyordu ikiside sonra seninki gibi oldu kiz asagiya basiyor oglan tepedeydi.. simdi ikiside paralel sagli sollu erkek makat asagida kiz makat yukarda(dogum pozisyonunda).. ya bu aksam harika tekme atiyor makat asagida olan.... canim yaniyorr.. kizinda basinin vajinami zorluyordu bu aralar sizlatmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?