2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlarrrrrr ben akşam yemeğine çok agırlık verip patlıcak gibi oluyorum kendimi. Sınırlamam gerekkkkk bide annemin yanındayım çok yiyom çokkkkkkk
Ayy yavru kuş annene soyle az yapsin.. eger onun evindeysen sen az ye Biraz hamissin konussan bisi olmaz.. bende aksam kaciriyorum artik yemegi.. dun bugun kivratma diye bir tatli var serbetsiz ama cook guzel.. ici findikli cevizli felan.. incecik hamurun icinde.. ayy kocam tatliyi sever ben yemezdim simdi canim cekiyor.. az evvelde muz yememissin dedi muz getirdi.. beni herhalde gozden cikardin sen dedim ayy iyilik yapiyor konusuyorum yapmasa yapmasa niye yaomiyor der yine konusurum.. ama hamileyim bazen aklima geliyor soyleyiveruyorum sen bana bakma diyom stresliyim hem bebekler saglikli olsun hem hareket etsinler hareket edince cok hareket etti etmeyince niye hareket etmedi.. canim yanip kizarimca baska cogu seyi hissettirmeden yasiyorum.. bende bunaliyorum.. adamda bunaldi diyerekten icimden yasiyorum.. bazende diyiveriyirum.. neyse sabirrrr

Cok tesekkrler canim
Rica ederim cnm hatta bak senin icin turkce aciklamasini buldum.
Susam tohumlarından üretilen doğal vücut yağı.Hafif formülü sayesinde yapışkan his bırakmaz.Birkaç damlası bile banyodan veya duştan sonra uygulandığından, nemi cildinize hapsetmeye yardımcı olur.Ciltte ipeksi bir yumuşaklık ve pürüzsüz bir his bırakır.Eşsiz formülü özellikle kuru ciltler için çok faydalıdır.

Gercektende cok az kullanman yeterli oluyor ve gercektende o yaglilik hissi olmuyor :) ben sac uclarimada kiriklar icin kullanmistim parlaklik vermisti :) A Altibirlik61

Benim kadin doktorlarda dula yada bekara denk gelmisim.. klomen tedavisi goruyordum.. kadina bakin ben daga taşa cikiyorum... at inek koyun pesinde kosturuyorum isim agir oluyor.. bu tempoda bana recete yazar gibi su su gunler iliskiye girecen bu gun catlatma ignesi vurulcan diyordu... ahhh ahh sabah at ustunde aksam yorgunlukla gel eve.. ayy baktigimda cok sey yasamisim.. cok sukur bugunumuze.. kadin nenelerimiz bagda bahcede doguruyordu birsey olmuyordu sende merak etme stres yapiosun ondan olmuyor diyordu... ama olmadida... biraktim artik ne olcaksa olsun sonra vitaminler felan esimle kullandik .. artik 4 yillik evliydik stres diyerekten daha kac sene daha beklicektik dedik cok sukur tup bebekle oldu.. simdi bu kadar emek var Allahimin mucizeleri benimle... ama kadin doktorlar daha kaprisli hepsi degil ama erkekte olmasini istemezdim.. kanamali kac 3 ayimda her hafta alttan bakiliyor her hafta istisnasiz artikk utanmaktan doktorun suratina bakamiyorum.. simdilerde artik bakilmiyorda rahatladim yani Hepsi hersey zor ya bunlarin meslegide cok zor ne bilim...

Birtanesin senn bakicam kuzumm bende artik ne iyi gelirse

Kızlar biz de bugün kontrole gittik. Elhamdülillah iyi kuzucum. Çok özlemişim. Sağ salim hepimiz doğru zamanda kucağımıza alalım inşallah Ama benim tansiyonum çok düşük çıktı. Çok mu açsın dedi. Ben de 3 saat filan olmuştu yiyeli ve çok acıkmamıştım aslında. 5 kilo almışım ben de. 67 ile başladım. 72 yim şimdi. Bir de aşırı üşüdüğümü söyledim. Normal dedi. Takviye kullansak bile demir illaki az oluyormuş. Ama benim üşümemi size anlatamam.. Kalsiyum magnezyum önermiyorum dedi. Öyle işte kızlar ☺

O siyahlı beyazlıdan ben aldım 3 lü set güzel görünüyor

Sevindim canım bebişini görmene maşalah

Kivratma ne kız Merak ettim o tatlıyı. Ben de tatlı şeyleri çok seviyorum.

O göğüs altı pişik olayı bende de oldu. Artık egzama gibi görünmeye başladı. Bende doktora gittim hem hap hem krem verdi kurtuldum. Kaşıntıdan kafayı yiyecektim hiç uyumuyordum

Kivratma ne kız Merak ettim o tatlıyı. Ben de tatlı şeyleri çok seviyorum.
Ogff valla bir degisik bende ilk defa yedim .. burmali tatli bilirmisiniz? Ya ceviz+findik+seker icinde... yufkayi aciyosun sonra ikiye boluyosun... sonra ortasindan kestigin yere bu ic malzemesini koyup oklavayla kiviriyosun sariyosun yada.. sonra basindan ucundan yumusturuyosun (hafif sikistiriyosun) sonra onu firiba atip hamurunu pisiriyisun ici kitir disi kitir oluyor... uzerine serbetli su dokmuyorsun tek farki o... yani cok dehset bisi cok tatlida olmuyor.. ama tatli ihtiyacini karsiliyor.. ic harci cok guzel dur bakayim fotosu varmi

Eklentiler

• 57CF5AD4-D5CE-4992-B728-44B94EBB8255.webp
    71 KB · Görüntüleme: 34
  • F5D1584E-80D3-44D7-855D-335268251AC3.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 36
Minnakimm benimmm masallah kuzucumaa oh saglikli olsunlarr... ne kadar guzel kizlar herbirimizi evladi cok sukur saglikli canavar gibiler masallah.. ufak tefek sorunlarimiz olsada bebislerimiz iyi.. ne kadar sukretsek az degilmi hadi gozun aydin cnm

Herkes KUFREDECEK BANA ... cani cekenlerden tek tek OZURLER DİLİYORUM

Valla dua ediyorum biraz birbirlerine yaklassinlar daha iyi sigissinlarda uzun kalsinlar diye faydası olacağını bilsem amuda kalkicam ama bizimkiler ayri alemde bastan beri hic degistirmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…