bende öyle düşünüyorum canım.annem geçen aylarda ameliyat oldu kadın doğumda.ultrason ve mr çekildi kadın dr yumurtalıklarında kist çok büyümüş dedi acil girdi ameliyata. kapalı ameliyatla başlamış kisti bulamamış daha sonra sezaryan yerini açmış bakıyor kist yumurtalıkta değil bağırsakta.sen nasıl bir dr sunda ultrasonda ve mr da yerini tespit edemiyorsun.çok pişmanız ona yaptırdığımza ameliyat mesela.tabi hepsi bir değil bazıları kendilerini kariyerlerine adıyor çok başarılı ama bazılarıda statüyü aldıktan sonra kendini geliştirmeyi bırakıyorkatılıyorumm ben bir de diş ve kadın doğum bölümünde erkek doktorların daha becerikli olduğunu düşünüyorum nedense :)) en azından %80 böyle
yuhhh yaniii çok geçmiş olsun canım maalesef her okuyan doktor olamıyorbende öyle düşünüyorum canım.annem geçen aylarda ameliyat oldu kadın doğumda.ultrason ve mr çekildi kadın dr yumurtalıklarında kist çok büyümüş dedi acil girdi ameliyata. kapalı ameliyatla başlamış kisti bulamamış daha sonra sezaryan yerini açmış bakıyor kist yumurtalıkta değil bağırsakta.sen nasıl bir dr sunda ultrasonda ve mr da yerini tespit edemiyorsun.çok pişmanız ona yaptırdığımza ameliyat mesela.tabi hepsi bir değil bazıları kendilerini kariyerlerine adıyor çok başarılı ama bazılarıda statüyü aldıktan sonra kendini geliştirmeyi bırakıyor
65le basladigim yolculuk su an 78de. Emin ol hic takmiyorum kiloyu flnNapalım yaaaa kaç kere hamile kalacazzz yiyek gitsinnnn @minnakminnakpanda @Altibirlik61Hasatzamani R Renklirenkli @Demirrrrr calliope @Lalala1771 @esrbhr @Tavsannesi ismini yazamadıgım tüm kızlar yiyn gitsin
Canım normalde pek yürümüyorsan normaldir ağrılar. Ben de bir ara çok yürüyordum, ara vermiştim, geçen gün çok da değil yarım saat yürüdüm süründüm ağrıdan. Güzelce uzan, dinlen, bol bol su iç. Ağrı geçmez ve şiddetlenirse doktoruna danışGünaydın kızlar,
Dün akşam iş çıkışı eşimle dışarda yemek yiyelim dedik, biraz yürüdük yemek yedik sonra eve döndük falan. Toplamda 1 saat falan yürümüşümdür o da yavaş tempoda.
Eve dönerken artık bacağımın arası vajina bölgesi kemiklerim ağrıyordu artık çatı ağrısımı diyorsunuz bilmiyorum. Gece doğru düzgün uyuyamadım sağ kalça kemiğim yine batma yapıyor.
Sabahta evden çıktım yürürken vajine bölgesi kemiklerinde yine bir ağrı var, kalça kemiğimde aynı durumda. Çok yürümedim de napıcam ben ya başına gelen var mı?
Nasıl geçicek bu ağrılar bu şekilde yürüyemiyorum bile çok zorlanıyorum
Bak diste de ayni, 2 kez erkek disciye gittim ikisi de birbirinden beterdi. Hele bi tanesi esimin dolgusunu yarim kapatti da oyle kisacik kaliverdi dişi garibimin.katılıyorumm ben bir de diş ve kadın doğum bölümünde erkek doktorların daha becerikli olduğunu düşünüyorum nedense :)) en azından %80 böyle
10 kilo aldim zaten, daha 3 ay varNapalım yaaaa kaç kere hamile kalacazzz yiyek gitsinnnn @minnakminnakpanda @Altibirlik61Hasatzamani R Renklirenkli @Demirrrrr calliope @Lalala1771 @esrbhr @Tavsannesi ismini yazamadıgım tüm kızlar yiyn gitsin
Biz sömestr tatilini doğum sonrasına aktaramıyormuşuz. Kızım eylülde doğmuştu. Yaz tatili olduğu için aktaramamıştım. Bu sefer de sömestr alıyor biz öğretmenlerin 2 haftasını.Canım benim planımda ameliyat işi daha ortada yokken 31. Haftanın sonuna doğru gidip çalışabilir raporu alıp 37. Hafta izne çıkmaktı doğum sonrasına eklensin diye ama işte kısmet böyleymiş 2 ay heyet raporluyum, doktorum ocağın 13üne kadar rapor çıkardı, sömestra 4 gün kalıyo onun için de rapor rica etcem izne de sömestrdan sonra çıkcam yani 34. Haftanın sonuna denk gelcek, ama çok da bilgim yok bu izin konularında
Bak diste de ayni, 2 kez erkek disciye gittim ikisi de birbirinden beterdi. Hele bi tanesi esimin dolgusunu yarim kapatti da oyle kisacik kaliverdi dişi garibimin.
En son kadikoyde kadin bi discim vardi melek. Burdaki discim yine kadin
ben de 10 kilo aldımmmm10 kilo aldim zaten, daha 3 ay var
Haftaya turkiyeye geliyoruz, listemde baya bi kalorili seyler var, 5 kilo da orda alir gelirim artik
Doğru canım çok yürüyen biri değilim. İşteyim bugün direk eve gidip uzanıcam bakalım. Yarında annemle eminönüne gitcektik alışverişe bakalım ağrının üstüne gidiyimCanım normalde pek yürümüyorsan normaldir ağrılar. Ben de bir ara çok yürüyordum, ara vermiştim, geçen gün çok da değil yarım saat yürüdüm süründüm ağrıdan. Güzelce uzan, dinlen, bol bol su iç. Ağrı geçmez ve şiddetlenirse doktoruna danış
düzenli yürümek gerekiyor işte canım kemikler açılsın.benimde oluyor hala fazla yürüdüğümde düzene sokamadım yürüyüş işini çünkü.artık bir el atmak lazım bu işe de tembellik ağır basıyor.Günaydın kızlar,
Dün akşam iş çıkışı eşimle dışarda yemek yiyelim dedik, biraz yürüdük yemek yedik sonra eve döndük falan. Toplamda 1 saat falan yürümüşümdür o da yavaş tempoda.
Eve dönerken artık bacağımın arası vajina bölgesi kemiklerim ağrıyordu artık çatı ağrısımı diyorsunuz bilmiyorum. Gece doğru düzgün uyuyamadım sağ kalça kemiğim yine batma yapıyor.
Sabahta evden çıktım yürürken vajine bölgesi kemiklerinde yine bir ağrı var, kalça kemiğimde aynı durumda. Çok yürümedim de napıcam ben ya başına gelen var mı?
Evet ya artık hergün kesin yürüyüşe çıkıcam yoksa böyle olmayacak doğuramam bile bu şekilde.düzenli yürümek gerekiyor işte canım kemikler açılsın.benimde oluyor hala fazla yürüdüğümde düzene sokamadım yürüyüş işini çünkü.artık bir el atmak lazım bu işe de tembellik ağır basıyor.
Ben 32. Haftada izne çıkmayacağım canım, sömestr dönüşü doktordan kağıt alıp öyle vercem dilekçemi 2 haftam bu şekilde kurtulacak galibaBiz sömestr tatilini doğum sonrasına aktaramıyormuşuz. Kızım eylülde doğmuştu. Yaz tatili olduğu için aktaramamıştım. Bu sefer de sömestr alıyor biz öğretmenlerin 2 haftasını.
Benim yürümem yasakEvet ya artık hergün kesin yürüyüşe çıkıcam yoksa böyle olmayacak doğuramam bile bu şekilde.
Benim de aynı canım.Yürüdükten sonra uzanıp dinleniceksin benim başka türlü geçmiyor.Günaydın kızlar,
Doktorum bana 90 da tamamlarsın dedi.Şimdi 77 yim.Bebek sadece en az beş alacak zaten dedi10 kilo aldim zaten, daha 3 ay var
Haftaya turkiyeye geliyoruz, listemde baya bi kalorili seyler var, 5 kilo da orda alir gelirim artik
Havalar kötü dışarı çıkamıyorum hasta olurum diye bahane etmeyim dedim.Evde yürüyüş bandında yürüdüm 15 dakika dayanabildim bir de alt seviyedüzenli yürümek gerekiyor işte canım kemikler açılsın.benimde oluyor hala fazla yürüdüğümde düzene sokamadım yürüyüş işini çünkü.artık bir el atmak lazım bu işe de tembellik ağır basıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?