Hım afiyet şifa olsunOgff valla bir degisik bende ilk defa yedim .. burmali tatli bilirmisiniz? Ya ceviz+findik+seker icinde... yufkayi aciyosun sonra ikiye boluyosun... sonra ortasindan kestigin yere bu ic malzemesini koyup oklavayla kiviriyosun sariyosun yada.. sonra basindan ucundan yumusturuyosun (hafif sikistiriyosun) sonra onu firiba atip hamurunu pisiriyisun ici kitir disi kitir oluyor... uzerine serbetli su dokmuyorsun tek farki o... yani cok dehset bisi cok tatlida olmuyor.. ama tatli ihtiyacini karsiliyor.. ic harci cok guzel dur bakayim fotosu varmi
Kiz naptin aksam aksamOgff valla bir degisik bende ilk defa yedim .. burmali tatli bilirmisiniz? Ya ceviz+findik+seker icinde... yufkayi aciyosun sonra ikiye boluyosun... sonra ortasindan kestigin yere bu ic malzemesini koyup oklavayla kiviriyosun sariyosun yada.. sonra basindan ucundan yumusturuyosun (hafif sikistiriyosun) sonra onu firiba atip hamurunu pisiriyisun ici kitir disi kitir oluyor... uzerine serbetli su dokmuyorsun tek farki o... yani cok dehset bisi cok tatlida olmuyor.. ama tatli ihtiyacini karsiliyor.. ic harci cok guzel dur bakayim fotosu varmi
Ya kilolari nasil annesi??olcumleri?? Altli ustlu yatislarinin bir sikintisi varmi?? Zaten sezeryan olucak.. bebeklerin alani dar diye dusunme onlar kendilerini her turku sigdirirlar sadece seni beni yoracak pozisyonlari nasil olsa.. doktorun nasil bisey dedimi? Ya yavrularimiza Allah saglik versin kuzucum.. napalim bekliyoruz onlariValla dua ediyorum biraz birbirlerine yaklassinlar daha iyi sigissinlarda uzun kalsinlar diye faydası olacağını bilsem amuda kalkicam ama bizimkiler ayri alemde bastan beri hic degistirmediler
Hehehehe kendimi oyle kandiriyorum bendeHım afiyet şifa olsunÇok güzelmiş. Şerbetsiz olması çok iyiymiş aslında. Çok kalorili olmaz
Amin inşallah kuzum çok çok teşekkür ederimMinnakimm benimmm masallah kuzucumaaoh saglikli olsunlarr... ne kadar guzel kizlar herbirimizi evladi cok sukur saglikli canavar gibiler masallah.. ufak tefek sorunlarimiz olsada bebislerimiz iyi.. ne kadar sukretsek az degilmi hadi gozun aydin cnm
30 dan 40 a kadar cogul gebelikte 657 sayili kanuna gore dogum oncesi 10 hafta veriyorlar ona istinaden dedim 32 de bitecek geriye 8 hafta kaliyor e tabi cocuk dogarsa erken o zaman diger tarafa aktaririz felan dedim.. Ama 30 dan sonraki iki haftalik raporumda sayilmayacak o zaman bi anlami yok... nese ne yaoacak bise yok... dogumdan sonra izinler bitmesine yakin doktor bulmam lazimSekiz değil 5 haftan
Yunus emre hastanesine gidiyorum canımVera minübüs yolunda canım cevizli tarafında. Üsküdarda nereye gidiyorsun?
Kiloları iyi cok sukur 680_630 du bir alttan baski yapiyor tam servikse kafayi dayamis surekli tuvaletim var gibi digeri mifemde kus kadar yesem doyuyorum doktor uotrason cekerken resmen sudyenime degiyor prob tam goguslerimin altindan basliyorlar sikistiriyor tabi haliyle hep nefes nefeseyim gobek xaten 8 aylik gibi oldu daha 6 aylik olmadan ama binletce kere sukur 5 yil sonra bu günleri yaşadım her turlu cile kabulum yeterki saglikla kucagima alayim hic sikayet edip naz bile yapmiyorum hergun bunun icin dua ettim cunkuYa kilolari nasil annesi??olcumleri?? Altli ustlu yatislarinin bir sikintisi varmi?? Zaten sezeryan olucak.. bebeklerin alani dar diye dusunme onlar kendilerini her turku sigdirirlar sadece seni beni yoracak pozisyonlari nasil olsa.. doktorun nasil bisey dedimi? Ya yavrularimiza Allah saglik versin kuzucum.. napalim bekliyoruz onlarisaglicakla insallah
Ye canım afiyet şifa olsunKızlarrrrrr ben akşam yemeğine çok agırlık verip patlıcak gibi oluyorum kendimi. Sınırlamam gerekkkkkbide annemin yanındayım çok yiyom çokkkkkkk
Beni sen cok duygulandiriyiorsunKiloları iyi cok sukur 680_630 du bir alttan baski yapiyor tam servikse kafayi dayamis surekli tuvaletim var gibi digeri mifemde kus kadar yesem doyuyorum doktor uotrason cekerken resmen sudyenime degiyor prob tam goguslerimin altindan basliyorlar sikistiriyor tabi haliyle hep nefes nefeseyim gobek xaten 8 aylik gibi oldu daha 6 aylik olmadan ama binletce kere sukur 5 yil sonra bu günleri yaşadım her turlu cile kabulum yeterki saglikla kucagima alayim hic sikayet edip naz bile yapmiyorum hergun bunun icin dua ettim cunku
Dogduklarinda surpriz yapacaklar annesi inşallah kucagina aldiginda doya doya izlersin melek yüzlerini kuzularınBeni sen cok duygulandiriyiorsun ☺☺ Masallah masallah bebeklerede sanada ama sana sunu soyliyim senin haftandayken durmadan tuwalete bende cikiyordum simdi inan normal hayatima geri dondum.. sende oyle olacaksin emin ol.. benim goguslerim buyuk olmadigindan probu nereye koyarsa koysun rahatsiz etmez yani ☺☺ Dur kuzucum senin kuzular daha haftasi erken.. onlar degisecek emin ol, icini rahatlatmak adina degil benimde 24 unde detayliya girdigimde altli ustlu yatiyorlardi ve birinin sirti donuktu digeride nasildi bilmiyom gostermiyirdu kendini ama ben bebekerimin suratini hic goremedim mesela☺ İsterdim ama olmadi.. ya saglik olsun cnm ya
Rahimden bisey cikcak gibi bir agirlik oluyoBaskı dediğin nasıl oluyor? Geçen gün ben otururken sanki kasıklarım sıkışmış gibiydi uzanma isteği geliyordu. Yada pantolonun lastiği kasıklarımı sıkıştırıyor gibi. Oramı düzleştirip rahatlama isteği gibi. Seninkisi nasıl?
O göğüs altı pişik olayı bende de oldu. Artık egzama gibi görünmeye başladı. Bende doktora gittim hem hap hem krem verdi kurtuldum. Kaşıntıdan kafayı yiyecektim hiç uyumuyordum
Ben devlette yazdırdım iğne yi aldım görürdüm özelde doktorum hemşiresi vurdu ekstra ücret ödemedim
Cinsiyetçilik gibi değil de gerçekten tecrübe diyelim. Bizim ülkemizde kadınlar genelleme olmasın ama daha egolu oluyorlar. E bizde hamilelikte biraz naz istiyoruz sanırımEvet aslında cinsiyetçilik gibi oldu yazdığımkendi tecrübelerim çerçevesinde vardığım kanı bu oldu diyelim.
katılıyorumm ben bir de diş ve kadın doğum bölümünde erkek doktorların daha becerikli olduğunu düşünüyorum nedense :)) en azından %80 böyleCinsiyetçilik gibi değil de gerçekten tecrübe diyelim. Bizim ülkemizde kadınlar genelleme olmasın ama daha egolu oluyorlar. E bizde hamilelikte biraz naz istiyoruz sanırım
Bu noktada da erkekler biraz daha hoşgörülü gibi gelebiliyor bize
Mesela ben o kadar dr a gittim. Bir tane genç ve güzel bir kadın dr u çok beğendim. O kadar ilgili ve alakalıydı ki. Şansıma hastaneden ayrılmış artık gidemiyorum. Ama bir tane de öyle bir kadına gittim ki özel ilk gittiğimde melekti. İkinci gittiğimde masaya yattığım o kağıt buruşuktu benden önce gelen yatmıştı. Bende ucundan tutup aşağı çekeyim dedim bana bir bağırmaya başladı o zaten çekildi diyor. Dedimki buruşuk biri yatmış sinirlendi tribe girdi doğru dürüst ultrasonda bakmadı bile. Erkekler despod olabiliyor ama asla bir kadını azarlamıyor (genel olarak diyelim).
Biz kadınlar tripli varlıklar olduğumız için şahsen ben zaten duygusal dönem olan hamilelikte hoca tribi çekmek istemediğimden erkek dr tercih ediyorum
Napalım yaaaa kaç kere hamile kalacazzz yiyek gitsinnnnYe canım afiyet şifa olsunBenim annem baya rahatsız. Ama yine de gidince tutturuyorum sen yap yemekleri ben bulaşık şu bu hallederim diyorum. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?