2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben 32. Haftada izne çıkmayacağım canım, sömestr dönüşü doktordan kağıt alıp öyle vercem dilekçemi 2 haftam bu şekilde kurtulacak galiba
Sömestr tatilinde izinli de olsan izinsiz de olsan aktif çalışmadığın için sonraya atamıyorsun. Memurlar.nette öyle yazıyor.

Napalım yaaaa kaç kere hamile kalacazzz yiyek gitsinnnn @mi
Kızlarrrrrr ben akşam yemeğine çok agırlık verip patlıcak gibi oluyorum kendimi. Sınırlamam gerekkkkk bide annemin yanındayım çok yiyom çokkkkkkk
Aha aynı ben.. ama noldu biliyor musun . Şeker yüksek çıktı doktorum diyetisyene git dedi perhiz yapmaya başladım . Ve canım çok tatlı çekiyor

Benim yürümem yasak ben nasıl doğurcam acaba diye düşünmüyor drğilim
İnsanın yürümeyince bir yeride ağrımıyor canım boşver ya hiç yürümüycen ya sürekli yürüyüp kemiklerini açıcan işte ortası olunca sıkıntı oluyor hahahaha

Sömestr tatilinde izinli de olsan izinsiz de olsan aktif çalışmadığın için sonraya atamıyorsun. Memurlar.nette öyle yazıyor.
Ben 37 de ayrılmayı düşünüyorum şubatın iki haftası devam edeceğim yanı ayın 14 ü gibi ayrılacağım sömestr iznimden gitmez değil mi ya aktif olarak çalışıyorum suanda

Hanimlar 25 haftalik gebeyim ilk defa az bu renkte kanamam var basina gelen oldumu esim iş yerinde aksam gelincemidoktora gitsem yoksa cagrsammi hemen
normalde regli olmam grerktiği tarihlerde çok az bende de oluyordu. B u ay olmadı. Vücut afallıyormuş arada. ama yinede doktora git. baksınlar bebeğe.

Ben 37 de ayrılmayı düşünüyorum şubatın iki haftası devam edeceğim yanı ayın 14 ü gibi ayrılacağım sömestr iznimden gitmez değil mi ya aktif olarak çalışıyorum suanda

Bildigik kadarıyla 32.haftada doktorundan calisabilir raporu alip idareye verirsen sorun olmaz canim 32.haftan tatile denk geliyorsa doktoruna danis istersen ama okul kapalida olsa idare orda oldugu icin rapor zamaninda isleme koyulursa sorun olmamali

Aha aynı ben.. ama noldu biliyor musun . Şeker yüksek çıktı doktorum diyetisyene git dedi ☹☹ perhiz yapmaya başladım . Ve canım çok tatlı çekiyor
Sütün içine tarçın koyup içmeyi dene içebilirsen.Tatlı isteğini bitiriyor.Ben geçen yaptım unuttum sonra içtiğimi.Bir yandan da canım hiç tatlı istemedi niye acaba diyorum kendi kendime.Sonra aklıma geldi tarçınlı süt.İşe yaramaz diyordum ama yaradı galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…