- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Napalım yaaaa kaç kere hamile kalacazzz yiyek gitsinnnn @minnakminnakpanda @Altibirlik61Hasatzamani @Renklirenkli @Demirrrrr @calliope Lalala1771 @esrbhr tavsannesi ismini yazamadıgım tüm kızlar yiyn gitsin
Aynı bende geceden kalma yemeğin tatlının üstüne yazdım sabahTum gece yediklerimin ustune cok iyi oldu bu mesajkendimi tutamayinca ayni boylr diyorumm amann kac kere hamile olcam diyetabi açlık krizi bitince sonu husrann
Sömestr tatilinde izinli de olsan izinsiz de olsan aktif çalışmadığın için sonraya atamıyorsun. Memurlar.nette öyle yazıyor.Ben 32. Haftada izne çıkmayacağım canım, sömestr dönüşü doktordan kağıt alıp öyle vercem dilekçemi 2 haftam bu şekilde kurtulacak galiba
Napalım yaaaa kaç kere hamile kalacazzz yiyek gitsinnnn @mi
Aha aynı ben.. ama noldu biliyor musun . Şeker yüksek çıktı doktorum diyetisyene git dediKızlarrrrrr ben akşam yemeğine çok agırlık verip patlıcak gibi oluyorum kendimi. Sınırlamam gerekkkkkbide annemin yanındayım çok yiyom çokkkkkkk
İnsanın yürümeyince bir yeride ağrımıyor canım boşverBenim yürümem yasakben nasıl doğurcam acaba diye düşünmüyor drğilim
Bu taraftan bakınca öyle oluyor kuzum haklısınİnsanın yürümeyince bir yeride ağrımıyor canım boşverya hiç yürümüycen ya sürekli yürüyüp kemiklerini açıcan işte ortası olunca sıkıntı oluyor hahahaha
Canım ben hiç böyle bir kanama yaşamadım ama git bence hemen ya da doktoruna mesaj at ara, inşallah kötü bişey yokturHanimlar 25 haftalik gebeyim ilk defa az bu renkte kanamam var basina gelen oldumu esim iş yerinde aksam gelincemidoktora gitsem yoksa cagrsammi hemen
Canım ben kendi açımdan söyleyeyim telaşlanma sakin kal bence hemen gidin sancın falan varmıHanimlar 25 haftalik gebeyim ilk defa az bu renkte kanamam var basina gelen oldumu esim iş yerinde aksam gelincemidoktora gitsem yoksa cagrsammi hemen
Ben 37 de ayrılmayı düşünüyorum şubatın iki haftası devam edeceğim yanı ayın 14 ü gibi ayrılacağım sömestr iznimden gitmez değil mi ya aktif olarak çalışıyorum suandaSömestr tatilinde izinli de olsan izinsiz de olsan aktif çalışmadığın için sonraya atamıyorsun. Memurlar.nette öyle yazıyor.
normalde regli olmam grerktiği tarihlerde çok az bende de oluyordu. B u ay olmadı. Vücut afallıyormuş arada. ama yinede doktora git. baksınlar bebeğe.Hanimlar 25 haftalik gebeyim ilk defa az bu renkte kanamam var basina gelen oldumu esim iş yerinde aksam gelincemidoktora gitsem yoksa cagrsammi hemen
Agrim sancim yok dun biraz pazarda dolandim ayakta kaldim okadar ondan olabilirmikiCanım ben kendi açımdan söyleyeyim telaşlanma sakin kal bence hemen gidin sancın falan varmı
Ben 37 de ayrılmayı düşünüyorum şubatın iki haftası devam edeceğim yanı ayın 14 ü gibi ayrılacağım sömestr iznimden gitmez değil mi ya aktif olarak çalışıyorum suanda
Esimi aradim oda gidelim dedi bekliyorum esimi ins bisi yokturnormalde regli olmam grerktiği tarihlerde çok az bende de oluyordu. B u ay olmadı. Vücut afallıyormuş arada. ama yinede doktora git. baksınlar bebeğe.
Sütün içine tarçın koyup içmeyi dene içebilirsen.Tatlı isteğini bitiriyor.Ben geçen yaptım unuttum sonra içtiğimi.Bir yandan da canım hiç tatlı istemedi niye acaba diyorum kendi kendime.Sonra aklıma geldi tarçınlı süt.İşe yaramaz diyordum ama yaradı galiba.Aha aynı ben.. ama noldu biliyor musun . Şeker yüksek çıktı doktorum diyetisyene git dedi ☹☹ perhiz yapmaya başladım . Ve canım çok tatlı çekiyor
Her ihtimale karşı gitmen gerekir akşamı beklemeden git ve muayene ol bence için rahat etsinHanimlar 25 haftalik gebeyim ilk defa az bu renkte kanamam var basina gelen oldumu esim iş yerinde aksam gelincemidoktora gitsem yoksa cagrsammi hemen
Git görün canım inşallah bi sorun yoktur yürüyüş asıl iyi olan bizim için yürüyüşten olacağını sanmam git bakalım ne dicek bizede haber et ben meraktayım seniEsimi aradim oda gidelim dedi bekliyorum esimi ins bisi yoktur
Yinede git ihmale gelemzAgrim sancim yok dun biraz pazarda dolandim ayakta kaldim okadar ondan olabilirmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?