- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Bulantima bir nebze iyi geliyor :) bir de canimin cekmesine :)Karanfilli cay neye iyi geliyor sekere felanmi canim?
Haftaya persembe cnmHasatzamani gittin mi detaylıya canım
Bende de cikti dikkat edeyim dedikce tatli yiyorum :)Kizlar doktora gittim. Iki farkli kadin dogumcu, bi de dahiliyeciye. Tosbikim iyi sukur. Poz vermedi, esine yaslanmisti baya.
Seker yuklemem yapildi. 1. Saatin sonundaki yuksek, 2. Saatin sonundaki sinirda cikti. Enfeksiyonum varmis biraz, bu yuzden de yuksek cikabilir dedi dr. Ama tatliyi, hamuru kes dedi
Bu hamileligimde de baya baya tatli yedim yalan yok. Bi sey olacagi belliydi
Bizden haberler bu kadar. Rabbim hepimize mutlu haberlerimizi duyurmayi nasip etsin fistiklar ❤❤
Senin simdi dedigini anladim. N nazyamm inda ne demek istedigini simdi anladim.. Senin simdi yapacagin sey doktorundan 32. Haftanda calisabilir raporu alip kurumuna vermen.. ondan sonra somestra kadar calisirsin...calistigin takdirdede aktif oldugun icin ve 34- 35. Haftalarin somestra denk gelsede bunu kurumuna bencede sor iyice ogren. 36. Haftanda da calisabilirsen caliski dogumdan sonraki haftalarina eklensin.. somestr da insallah aktif cakistigin icin eklenir sana ve hicbi pruz yasamazsin canim... bizide aydinlatirmisn ogrenince??Bende son güne kadar çalışayım diyorum 37 de mecburen ayrılıyoruz zaten de 34 ve 35 haftalarım sömestr A geliyor çalışabilir raporu aldıktan sonra o haftalar tatilimden düşmez diye tahmin ediyorum mantiken. Yine de idareme danışayım teşekkür ederim
nde
Sağlıklı olsun da boşver gerisini doğunca alır kilolarınıElimden geleni yapiyorum canim eksiksiz besleniyorum gununden kucuk cikiyor ultrasonda 6 gun kadar dahada elimden bisey gelmiyor yani alamiyor fazla demekki
Cook sevindimm canimKizlar doktora gittim. Iki farkli kadin dogumcu, bi de dahiliyeciye. Tosbikim iyi sukur. Poz vermedi, esine yaslanmisti baya.
Seker yuklemem yapildi. 1. Saatin sonundaki yuksek, 2. Saatin sonundaki sinirda cikti. Enfeksiyonum varmis biraz, bu yuzden de yuksek cikabilir dedi dr. Ama tatliyi, hamuru kes dedi
Bizden haberler bu kadar. Rabbim hepimize mutlu haberlerimizi duyurmayi nasip etsin fistiklar ❤❤
Ya bende 30. Haftada dogum izni basliyor.. 28. Haftamda 4 hafta rapor aldim ya 32. Haftaya denk geliyor farkeden bisi olmuyor dogum iznimden gidecek yani.. biliyorum canim...32 haftadan sonra raporlar sayilmiyor cnm benim gorumcemde oyle olmustu izin basliyor diye raporu kabul etmiyorlar.
İki gündür canım tatlı istedikçe komposto içiyorum ama şekersiz.Tatlı meyvelerden yapılma.Meyvenin tadıyla sadece ek şeker yok.O bayağı bastırdı tatlı isteğimi.Doktorum önermişti sıvı tüketemiyırum deyince şekersiz komposto iç abartmadan demişti.Bende de cikti dikkat edeyim dedikce tatli yiyorum :)
Vayy vayy vayy ne hoş bi jestEki Görüntüle 2562525
Kardesim gizli atti annem surpriz magnet yapiyormus bana dagitmalik komsu ile birlikte :) bu yaptigindan bir tanesi
Anladimm kuzucumBulantima bir nebze iyi geliyor :) bir de canimin cekmesine :)
Maşallah kuzum daha daha sağlıklı günlerini görmek nasip olsun inşallahKizlar doktora gittim. Iki farkli kadin dogumcu, bi de dahiliyeciye. Tosbikim iyi sukur. Poz vermedi, esine yaslanmisti baya.
Amin canim benim cok saolasin. ❤Maşallah kuzum daha daha sağlıklı günlerini görmek nasip olsun inşallah ❤ Enfeksiyona antibiyotik iyi gelmemiş mi canım? Ben de bugün tahlil verdim sağlık ocağında izlem için bakalım ne çıkacak☺
Ben yaz tatiline gelen kısmı aktarmıştımMalesef o kadar basit değil ve benceyle yürümüyor. Aktarabilmenin şartları var ve bunlardan biri aktif olarak çalışmak. Öğretmenler sömestr ve yaz tatillerinde izinli sayılıyorlar. Seminer dönemi olsaydı olurdu ama öğretmen tatilde evinde. Ha okul idaresi ya da milli eğitim bu konuda bir şey yapabiliyor mu onu bilmiyorum ve sanmıyorum da.
Hasret kaldik yahu yuzune gozune tosbiginCook sevindimm canimoh oh icimiz rahatladi.. gitmen seker yuklemen de iyi olmus daha dikkat ediyor olursun boylelikle.. Masallah kuzucuguma .. ama bu kuzular poz vermiyor x kusagi boyle yapiyor olsa gerek
Doğumdan sonra 8 hafta iznin Mayısın ilk haftasına geliyor. Eğer heyet raporu alabilirsen kendi doğum doktorundan falan idare edersin. O da olmazsa 40 günlük rapor haklarını parça kullanabilirsin. Bu şekilde zaten yaz tatiline gelmiş oluyorsun.Can kızlar ben şimdi napcam bu doğum izni konusunu yabenim heyet raporum 13. Ocakta bitiyor 32. Haftamda oluyorum o zaman, erken doğum riskimde var okula da gidemem, doğumdan sonra çok azcık iznim olacak o halde benim buna çok üzüldüm
Bende aktarmıştım ama son 4-5 yıldır bu yasa değişti. Ben 8 yıl önce aktarmıştım
Ben yaz tatiline gelen kısmı aktarmıştım
Sker kaynakli sadece tombik dogacagini bilse, gr kismam tatliyi da. Seker hastasi olur fln die tedirgin oldum burda okuduklarimdan. Ins kendime mukayyet olabilirimBende de cikti dikkat edeyim dedikce tatli yiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?