- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Bu rapor maastan kesilmiyorrrrPeki rapor alınca maaştan kesiliyor mu? Ne kadar kesiliyor? Ben rapor alan biri olmadığım için bilgim yok. Google dan bakıp da bilgi yüklemesi istemedim. Özet şekilde anlatın
Ayyy gaz demeyiniz ben ne yesem gaz yapiyor.. seytan kulagina kursun sebze yemegi yiyince ( isoanak, kereviz, brokoli,karnibahar ) cok sukur iyiyim ama ayaklarda muhahhakki corap senin gibiKuzum bu haftaya kadar ben de çok gaz ağrısı çektim, geceleri peluş çoraplardan giyip yattım valla
İnşallah ya, ben som haftalarda çorapla yatmak zorunda kalıyorum gaz yüzünden, öncesinde ben ayaklarımı yorganın altına bile sokamazdım, yanardı hep. Analık işte insana neler yaptırtıyoAyyy gaz demeyiniz ben ne yesem gaz yapiyor.. seytan kulagina kursun sebze yemegi yiyince ( isoanak, kereviz, brokoli,karnibahar ) cok sukur iyiyim ama ayaklarda muhahhakki corap senin gibiolacak!! İnsallah bebisler analarina cekmezler
Benim bebeğim 700küsür gramdı canım, şeker yüklemesi konusunu bilemeyeceğim benim doktorum açlık ve tokluk şekerime baktı sadece yükleme yapmadıHanımlar 25.hafta da kg gramdı bebiişleriniz birde şeker yüklemesi hakkında bilgisi olan bilgi verebilir mi sağlık ocağında mı yapılacak aç karnına mı gidilmesi gerekir
Amiinnn... Gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına sevindimKizlar doktora gittim. Iki farkli kadin dogumcu, bi de dahiliyeciye. Tosbikim iyi sukur. Poz vermedi, esine yaslanmisti baya.
Seker yuklemem yapildi. 1. Saatin sonundaki yuksek, 2. Saatin sonundaki sinirda cikti. Enfeksiyonum varmis biraz, bu yuzden de yuksek cikabilir dedi dr. Ama tatliyi, hamuru kes dedi
Bu hamileligimde de baya baya tatli yedim yalan yok. Bi sey olacagi belliydi
Bizden haberler bu kadar. Rabbim hepimize mutlu haberlerimizi duyurmayi nasip etsin fistiklar ❤❤
Valla dehşet kafama takıldı. Pazartesi hemen sorayımAynen mantiksizSen aktif cakisiyordun senin yapacagin 32. Haftan geldigi zaman cakisabilir raporunu sunmam okulda mudurdu idarede birielriydi olur yani nobetci birileri.. yani sen sor ama boyle bisi ben yapsam hak olur cunku hamilelikten beri aliyorum rapor ve ne yazikki calisamazligimdan sonra kalkipta somestr iki haftaya hak idda edemeyebilmek cok normal.. cunku CALİSABİLİR RAPORUNUN amaci bu gebenin zaten aktif calistigi ve somestrda olsa ne olursa olsun sen kuruma ibraz edince kimse senin dogum izni hakkini elinden alamamasi lazim. Yani ogren bizide aydinlat canim
Corap giyemıyorum hic yaaa yanıyorummm resmennnİnşallah ya, ben som haftalarda çorapla yatmak zorunda kalıyorum gaz yüzünden, öncesinde ben ayaklarımı yorganın altına bile sokamazdım, yanardı hep. Analık işte insana neler yaptırtıyoher şey canımızın canları için❤❤❤ Ay çok özledim ben kuzumu, salı günü gidiyim de göreyim, zamanlarında doğsunlar da sağlıklı koklaya koklaya uyutalım☺☺
Benim bebeğim 700küsür gramdı canım, şeker yüklemesi konusunu bilemeyeceğim benim doktorum açlık ve tokluk şekerime baktı sadece yükleme yapmadı
Kuzum bilmiyorum ama benim de b12 eksikti hamilelikten önce et balık yiyemiyorum benCorap giyemıyorum hic yaaa yanıyorummm resmennndedigin gibi yorgan icine koyamıyorum acaba b 12 eksıklıgınden mi benimki
Benimki bahsini açmadı kuzum demekki ihtiyaç duymadıAnladım canım ben yapmak istemiyorum ama doktorum ısrar etti yapılacak diye biraz endişe ettim açıkçası ilk gebeliğim de yapmamıştım
Canım öğrenince bize de söyler misin ?ikimizin günleri çok yakın.1.donemın son haftası 32.haftamız oluyor zatenValla dehşet kafama takıldı. Pazartesi hemen sorayım
Tabi canım muhakkak yazarım buraya da. Umarım sömestr tatilinin acısını çıkartmazlar bizden ya tüm planlarım çöpe giderCanım öğrenince bize de söyler misin ?ikimizin günleri çok yakın.1.donemın son haftası 32.haftamız oluyor zaten
İnşallah canım benim idarecilerim de çok anlayışsız zaten.Böle birşey varsa 15 tatıl iznimi hiç sonraya aktarmazlarTabi canım muhakkak yazarım buraya da. Umarım sömestr tatilinin acısını çıkartmazlar bizden ya tüm planlarım çöpe gider
Evet ya çok iyi olur seninle günümüz aynıCanım öğrenince bize de söyler misin ?ikimizin günleri çok yakın.1.donemın son haftası 32.haftamız oluyor zaten
Evet canım günlerimiz aynı.İnşallah iznimizi aktarırlar.hiç raporla uğraşmayız ne güzelEvet ya çok iyi olur seninle günümüz aynı
Ahh aynısını yaşıyorum tatlım bebek büyüyor diye sanırımKızlar merhaba nasılsınız herkes iyidir inşallah birşey soracağım 70 e 130 beşik aldık siz yorgan alıyormusunuz içine yoksa battaniye falanmı nekadar pahalı setleri 500 diyorlar
Birde tam vajina tepesinde üst kısımda sancı var baskı gibi kemikte sanki yaşadınızmı böle birşey
Sor lutfennnn ogretmenimValla dehşet kafama takıldı. Pazartesi hemen sorayım
Evet kizimin pozisyonundan dolayi ben yasiyordum .. ara ara daha az yasiyorum .. ozellikle 25. Haftami dondugumde yasadim korktumda.. ama baski basindan kaynaklandigini doktorum soylemisti bana..Kızlar merhaba nasılsınız herkes iyidir inşallah birşey soracağım 70 e 130 beşik aldık siz yorgan alıyormusunuz içine yoksa battaniye falanmı nekadar pahalı setleri 500 diyorlar
Birde tam vajina tepesinde üst kısımda sancı var baskı gibi kemikte sanki yaşadınızmı böle birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?