Öyleyiz ama çalışma saatlerimiz falan farklı.657 tabi degilmisiniz
E tamam ayni o zaman.. hersey mevzuatta yaziyor zaten.. eger henrietta hanim efendi 37 sinde zaten ayriliyormus.. olmasi gerektigi kadar zaten calisiyor.. ama izne ayrilacagi haftasi 35 olsaydi ve somestr oncesi calismaya baslasaydi (yani aktif olarak calisabilir raporuyla).. somestr izninden gitmezdi..Ama zaten o hanimefendi calisacagi kadarini calismisÖyleyiz ama çalışma saatlerimiz falan farklı.
Aynen bende oyle canimvalla ben de öyle canım ne istediyse yiyip içiyorum tek kırmızı çizgimiz dip balıkları ve etin iyi pişmiş olması oldu onun haricinde her şey yiyip içiyorum
Umarım öyledir.E tamam ayni o zaman.. hersey mevzuatta yaziyor zaten.. eger henrietta hanim efendi 37 sinde zaten ayriliyormus.. olmasi gerektigi kadar zaten calisiyor.. ama izne ayrilacagi haftasi 35 olsaydi ve somestr oncesi calismaya baslasaydi (yani aktif olarak calisabilir raporuyla).. somestr izninden gitmezdi..Ama zaten o hanimefendi calisacagi kadarini calismis ☺ Zorunlu ayrilmasi gerekiyor.
Haklisin canim ben caydan vazgecemiyorum zatenCay sadece senin vucudundaki demiri etkiler canim dolaylı olarak bebeginde tabi ama kilosunu hic etkilemezki ben surekli iciyorum sabah dedigin gibi 2 aksamda aklima estikce ustelik ben kupayla icerim hep ilk hamileligimdede ictim ilaclarla arsina zaman koydukca sorun olmaz zaten cogu seyi tuketetemiyoruz yesil cay kahve asitli seyler cay bari bize kalsin diyorum
Aynen oyle bende boyoe diyorum. Aslinda farkli birsey demedim.
Elimden geleni yapiyorum canim eksiksiz besleniyorum gununden kucuk cikiyor ultrasonda 6 gun kadar dahada elimden bisey gelmiyor yani alamiyor fazla demekkiBebişin gayet iyi bence 25 hatanın içindeyim bu hafta yarın 26 ya giricem dün baktık bebişe 850 grm dedi doktorum bir hafta önden dedi.Senin tam haftasına göre kilosunda bence.Bol protein ağırlıklı beslen bende kansızlık var o kadar çaya benimki iyiyse nedeni bu değildir.
Yani o hanimefendi sadece 5 haftasini akrabilecek dogum sonrasina maalesef kiUmarım öyledir.
Kuzummmmm seninki dogal yollu muydu? Dogal yoldan gebe kalan hamilelerde sizin gibi olmasi normal gec dollenmeden olabilir.. bir hafta oynayabilir kuzum ya doktorun sana gelisimi yetersiz diyormu? Canini sikmayasin sakin bebegin adet tarihine gore doktorun hesapliyordur lakin dollenme adetinden gec oldugunden dolayi gunun kayabilir..Elimden geleni yapiyorum canim eksiksiz besleniyorum gununden kucuk cikiyor ultrasonda 6 gun kadar dahada elimden bisey gelmiyor yani alamiyor fazla demekki
Senin tup bebek miydi? Gec dollenme olabilir mi canim. Benim kizim gec dollenmeydi birde damarda centik olunca 30dan sonra huzli kg alamadıElimden geleni yapiyorum canim eksiksiz besleniyorum gununden kucuk cikiyor ultrasonda 6 gun kadar dahada elimden bisey gelmiyor yani alamiyor fazla demekki
mBildigik kadarıyla 32.haftada doktorundan calisabilir raporu alip idareye verirsen sorun olmaz canim 32.haftan tatile denk geliyorsa doktoruna danis istersen ama okul kapalida olsa idare orda oldugu icin rapor zamaninda isleme koyulursa sorun olmamali
OfffBebekten bebeğe değişiyor. Benim kızım çok kusuyordu ve kaka taşırıyordu. 20 tane yetmiyordu diyebilirim. Ama kuzenim 7 taneyle idare ediyordu.
ndeOgretmen 657 ye tabi degilmi? Yani devlet 37. Haftadan sonra mecburi isten ayiriyor ister calissin ister calismasin eger cocukta 40 inda gelirse 3 hafta zaten yaniyor dogumdan sonraya aktarilamiyor.. ama 657 sayili devlet memurlari kanununu bu.. ogretmenlerin ozel baska kanunu varmi? Kendine ait.. ama sen 37 de ayrildin cocuk geldi o hafta devletin verdigi kanunda memurlara ve tekil gebelikte 8 hafta sizin o uc haftada dogumdan sonraya aktariliyor. Somestr tatili olsun olmasin neye denk geldigi onemli degil.
Somestr a denk dusurmeniz ise sizin iki haftalik evde oturmanizi sagliyir zaten ayrilcaksiniz normal dogum izninden sayilcak.. cunku 37 sonrasinda devlet kanunen calistirmiyor.
Daha öncede demistim ben yine diyim. Şimdiden alma gerekirse sonradan da alirsin. Hem bebeğin kg durumu degisken oluyor. Bazisi zayif olup 0 3 aylari 3 ay giyerken bazisi zayif dogsa bile hizli kg alip 3 6 ya geciyorOffftam da karar verdim derken. Saol canim fikir verdiign icin
Kuzum herkes sen gibi, iyiligim icin, bosa almamdan dolayi ole diyor,fazla alma die de. Burdaki fiyatlar cok ucuk. Burda Pazarda kilot 10 lira. Pentide de 10 lira sonucta. Neden burda pahaliya ucuz mal kullanayim ki die dusundum.Daha öncede demistim ben yine diyim. Şimdiden alma gerekirse sonradan da alirsin. Hem bebeğin kg durumu degisken oluyor. Bazisi zayif olup 0 3 aylari 3 ay giyerken bazisi zayif dogsa bile hizli kg alip 3 6 ya geciyor
Yaa özellikle akşamları doymuyorum beennnNapalım yaaaa kaç kere hamile kalacazzz yiyek gitsinnnn @minnakminnakpanda A Altibirlik61Hasatzamani R Renklirenkli @Demirrrrr @calliope @Lalala1771 esrbhr @Tavsannesi ismini yazamadıgım tüm kızlar yiyn gitsin
32 haftadan sonra raporlar sayilmiyor cnm benim gorumcemde oyle olmustu izin basliyor diye raporu kabul etmiyorlar.Bence somestr tatilinden once calisabilir raporu alabilirse.. okul tatile baslamadan persembe cuma calirsa somestr tatili onada tatil olur.. somestr donusu olan pazarteside de calisamazsa rapor alir olur biter... rapor alinca dogum izninden gidiyor bunu ogrendim... yada calisamaz raporu tekrar alir... bu kadar basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?