2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Öyleyiz ama çalışma saatlerimiz falan farklı.
E tamam ayni o zaman.. hersey mevzuatta yaziyor zaten.. eger henrietta hanim efendi 37 sinde zaten ayriliyormus.. olmasi gerektigi kadar zaten calisiyor.. ama izne ayrilacagi haftasi 35 olsaydi ve somestr oncesi calismaya baslasaydi (yani aktif olarak calisabilir raporuyla).. somestr izninden gitmezdi..Ama zaten o hanimefendi calisacagi kadarini calismis Zorunlu ayrilmasi gerekiyor.

Umarım öyledir.

Haklisin canim ben caydan vazgecemiyorum zaten

Elimden geleni yapiyorum canim eksiksiz besleniyorum gununden kucuk cikiyor ultrasonda 6 gun kadar dahada elimden bisey gelmiyor yani alamiyor fazla demekki

Umarım öyledir.
Yani o hanimefendi sadece 5 haftasini akrabilecek dogum sonrasina maalesef ki Cakisabilir yada calisamaz raporundaki amacta doktor belirityor su su haftalik gebe yani haftasini gununu ibraz ettigi icin doktor ve calisamaz yada calisabilir yazdigi icin. Kurum ona gore hesabini yapsin diye. İnsallah hepimiz icin hersey cok guzel olur.. benim isim daha zor devletimiz 10 hafta veriyor gebelik oncesi ve benim calisabilecek durumum yok 32. Haftamin sonunda raporum bitiyor.. ve dogum izninden sayiliyor.. bunuda ogrenmis oldum.. ve ne yazikki bize verdikleri hepi topu 4 ay banada 2 hafta fazlasi ve coook yetersiz.. ben bebelerim 2.5 aylikken ise baslama dusuncesi cok canimi sikiyor..(ikiz gebelik oldugu icin 10 hafta dogum oncesi 10 hafta dogum sonrasi oluyor, tum mevzuati okudum insan kaynaklariyla gorustum yoksa benimde dune kadar oek haberim yoktu.. tekil gebelikte 32 te calisabilir raporu almali cogul gebeler 30. Haftasinda)

Elimden geleni yapiyorum canim eksiksiz besleniyorum gununden kucuk cikiyor ultrasonda 6 gun kadar dahada elimden bisey gelmiyor yani alamiyor fazla demekki
Kuzummmmm seninki dogal yollu muydu? Dogal yoldan gebe kalan hamilelerde sizin gibi olmasi normal gec dollenmeden olabilir.. bir hafta oynayabilir kuzum ya doktorun sana gelisimi yetersiz diyormu? Canini sikmayasin sakin bebegin adet tarihine gore doktorun hesapliyordur lakin dollenme adetinden gec oldugunden dolayi gunun kayabilir..

Senin tup bebek miydi? Gec dollenme olabilir mi canim. Benim kizim gec dollenmeydi birde damarda centik olunca 30dan sonra huzli kg alamadı

Tamam canım çok teşekkür ederim ben bir sorayım o durumu
m

Bende son güne kadar çalışayım diyorum 37 de mecburen ayrılıyoruz zaten de 34 ve 35 haftalarım sömestr A geliyor çalışabilir raporu aldıktan sonra o haftalar tatilimden düşmez diye tahmin ediyorum mantiken. Yine de idareme danışayım teşekkür ederim
nde

Kizlar doktora gittim. Iki farkli kadin dogumcu, bi de dahiliyeciye. Tosbikim iyi sukur. Poz vermedi, esine yaslanmisti baya.
Seker yuklemem yapildi. 1. Saatin sonundaki yuksek, 2. Saatin sonundaki sinirda cikti. Enfeksiyonum varmis biraz, bu yuzden de yuksek cikabilir dedi dr. Ama tatliyi, hamuru kes dedi
Bu hamileligimde de baya baya tatli yedim yalan yok. Bi sey olacagi belliydi
Bizden haberler bu kadar. Rabbim hepimize mutlu haberlerimizi duyurmayi nasip etsin fistiklar ❤❤

Daha öncede demistim ben yine diyim. Şimdiden alma gerekirse sonradan da alirsin. Hem bebeğin kg durumu degisken oluyor. Bazisi zayif olup 0 3 aylari 3 ay giyerken bazisi zayif dogsa bile hizli kg alip 3 6 ya geciyor
Kuzum herkes sen gibi, iyiligim icin, bosa almamdan dolayi ole diyor,fazla alma die de. Burdaki fiyatlar cok ucuk. Burda Pazarda kilot 10 lira. Pentide de 10 lira sonucta. Neden burda pahaliya ucuz mal kullanayim ki die dusundum.
Turkiyeden, kaliteli yerlerden alip giydiririm mis gibi icime sine sine die dusundum. Sayi 15 lerde olcak, bazisi 0-3 ,bazisi 6-9 alcam. Aldiklarimi da paylasirim burdan zaten ins. Saolasin
Sen nasilsin canim ? Kizin nasil, iyilesti mi biraz ?

32 haftadan sonra raporlar sayilmiyor cnm benim gorumcemde oyle olmustu izin basliyor diye raporu kabul etmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…