Tamam canım tabi ki öğrendiğimde yazarım hemenSenin simdi dedigini anladim. @nazyamm inda ne demek istedigini simdi anladim.. Senin simdi yapacagin sey doktorundan 32. Haftanda calisabilir raporu alip kurumuna vermen.. ondan sonra somestra kadar calisirsin...calistigin takdirdede aktif oldugun icin ve 34- 35. Haftalarin somestra denk gelsede bunu kurumuna bencede sor iyice ogren. 36. Haftanda da calisabilirsen caliski dogumdan sonraki haftalarina eklensin.. somestr da insallah aktif cakistigin icin eklenir sana ve hicbi pruz yasamazsin canim... bizide aydinlatirmisn ogrenince??
Tabi yurtdisinda yasayanlar icin durum farklı. Ama dedigim gibi kg durumu cok degisken oluyor ben kizima giydiremedigim cok sey oldu. Bunda kendim bisey pek almadim 5 çıtçıtlı aldim gerekirse alirim diye ama dedigim gibi sende haklisin nasil gönlüne sinerse oyle yap.Kuzum herkes sen gibi, iyiligim icin, bosa almamdan dolayi ole diyor,fazla alma die de. Burdaki fiyatlar cok ucuk. Burda Pazarda kilot 10 lira. Pentide de 10 lira sonucta. Neden burda pahaliya ucuz mal kullanayim ki die dusundum.
Turkiyeden, kaliteli yerlerden alip giydiririm mis gibi icime sine sine die dusundum. Sayi 15 lerde olcak, bazisi 0-3 ,bazisi 6-9 alcam. Aldiklarimi da paylasirim burdan zaten ins. Saolasin
Sen nasilsin canim ? Kizin nasil, iyilesti mi biraz ?
Coo guzel masallah becerikli anane varEki Görüntüle 2562525
Kardesim gizli atti annem surpriz magnet yapiyormus bana dagitmalik komsu ile birlikte :) bu yaptigindan bir tanesi
Peki rapor alınca maaştan kesiliyor mu? Ne kadar kesiliyor? Ben rapor alan biri olmadığım için bilgim yok. Google dan bakıp da bilgi yüklemesi istemedim. Özet şekilde anlatınYa bende 30. Haftada dogum izni basliyor.. 28. Haftamda 4 hafta rapor aldim ya 32. Haftaya denk geliyor farkeden bisi olmuyor dogum iznimden gidecek yani.. biliyorum canim...
İnşallah şifa olur geçer kuzum bununla, sarımsak felan da ye kuzum, faydası olduğunu duymuştumAmin canim benim cok saolasin. ❤hepimiz icin amin amin
Ay sorma ilk kez bole bi durumla karsilastik. Rabbim buyugunden saklasin hepimizi.
Kullandim augmentine ama kasik agrim devam ediyordu anlam verememistim zaten, doktora soledim. Pazartesi bitmisti antibiyotik zaten. Tekrar tahlil verdim bugun. Yine enfeksiyon cikti. Pazartesi cikacak idrar kulturu sonucu, ama doktor o zmaana kadar beklemeyelim biz dedi. Purinol die bi ilac vardi suda eriyen onu kullancam simdilik.
Dua edin de gecsin kizlar. ❤
Bende merak ettim ya sesiKızlar öğleden sonrasında biraz kanaması olan anneden haberi olan var mı? Merak ettim ben çok inşallah önemli bişeyi yoktur
arkadaşım inşallah sonuçların iyidirHanimlar 25 haftalik gebeyim ilk defa az bu renkte kanamam var basina gelen oldumu esim iş yerinde aksam gelincemidoktora gitsem yoksa cagrsammi hemen
İnşallah alabilirim kuzum artık rapor almakta sıkıntı biliyorsun ya, bakacağız bakalım çaresine. Şimdi önemli olan sağ salim kavuşmak. Ama şöyle bir şey var di mi, atıyorum 38. Haftada geldi bizim kuzu kalan 2 hafta doğumdan sonraya ekleniyor di mi?Doğumdan sonra 8 hafta iznin Mayısın ilk haftasına geliyor. Eğer heyet raporu alabilirsen kendi doğum doktorundan falan idare edersin. O da olmazsa 40 günlük rapor haklarını parça kullanabilirsin. Bu şekilde zaten yaz tatiline gelmiş oluyorsun.
Ohh gecmis olsun insTabi yurtdisinda yasayanlar icin durum farklı. Ama dedigim gibi kg durumu cok degisken oluyor ben kizima giydiremedigim cok sey oldu. Bunda kendim bisey pek almadim 5 çıtçıtlı aldim gerekirse alirim diye ama dedigim gibi sende haklisin nasil gönlüne sinerse oyle yap.
Kizim cok sukur iyi 10 gundur falan. Aman iyi olsun artik ben dogalgaz odemeye de ilaçlarını Almaya da raziyim. Yeterki hastalanmasın.
Bugun biraz disari cikardim hava alsin diye
Sarimsagin faydasinin olmadigi konu yok canim haklisin.İnşallah şifa olur geçer kuzum bununla, sarımsak felan da ye kuzum, faydası olduğunu duymuştum
Kuzum bu haftaya kadar ben de çok gaz ağrısı çektim, geceleri peluş çoraplardan giyip yattım vallaSarimsagin faydasinin olmadigi konu yok canim haklisin.
Ama gaz yapiyor, gaz da karin agrisi yapinca yemekten cekiniyorum acikcasi. Mesela ayaklarim usurse de, bana gaz agrisi olarak geri donuyor.
Fayda-zarar hesabi yapip ona gore yiyorum bi seyleri
Evet erken doğum olarak göründüğü için 40 haftaya göre hesaplama yapılıp ekleniyorİnşallah alabilirim kuzum artık rapor almakta sıkıntı biliyorsun ya, bakacağız bakalım çaresine. Şimdi önemli olan sağ salim kavuşmak. Ama şöyle bir şey var di mi, atıyorum 38. Haftada geldi bizim kuzu kalan 2 hafta doğumdan sonraya ekleniyor di mi?
Canım bnmde 9 unda bitiyor.öğretmenmisin galiba mayısta okula gitmek durumunda kalacağızCan kızlar ben şimdi napcam bu doğum izni konusunu yabenim heyet raporum 13. Ocakta bitiyor 32. Haftamda oluyorum o zaman, erken doğum riskimde var okula da gidemem, doğumdan sonra çok azcık iznim olacak o halde benim buna çok üzüldüm
Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler içinEvet erken doğum olarak göründüğü için 40 haftaya göre hesaplama yapılıp ekleniyor
Aynen canım öğretmenim, bakalım umarım rapor felan alabiliriz bir şekildeCanım bnmde 9 unda bitiyor.öğretmenmisin galiba mayısta okula gitmek durumunda kalacağız
Heyet raporunda maaşını alıyorsun ekdersi almıyorsun.öğretmnlerde böyle canımPeki rapor alınca maaştan kesiliyor mu? Ne kadar kesiliyor? Ben rapor alan biri olmadığım için bilgim yok. Google dan bakıp da bilgi yüklemesi istemedim. Özet şekilde anlatın
Ben mühendisim ek dersim yokHeyet raporunda maaşını alıyorsun ekdersi almıyorsun.öğretmnlerde böyle canım
Doğru canım çok yürüyen biri değilim. İşteyim bugün direk eve gidip uzanıcam bakalım. Yarında annemle eminönüne gitcektik alışverişe bakalım ağrının üstüne gidiyimGeçmezse doktora gitcem artık.
Ya ben normalde çayı çok severdim.Ama hamileliğimde çaydan soğudum.Hiç içmiyorum
Ya ben okadar kasmiyim diyorum kan ilacimi iciyorum en az yarim saat sonra kahvaltimi yapiyorum caysiz asla durmama 3 bardak sabah 3 bardak aksam icerim doktorumda hic uyarmiyor bu konuda. Bebis biraz zayif gibi sizinkiler nasil bilmiyorum ama gununden kucuk cikiyor benimki yani dun 26+0 da 805 gramdi bana az gibi geldi acaba bundan dolayimidirkiBirde gec uyaniyorum baya gece uyuyamiyorum sabah uyanamiyorum ama ara ogunlerimi sut ve meyvemide eksik etmiyorum
Ya ben 61 le hamile kaldım şimdi 65,5 oldum. Az değil mi ya. Gerçi akşamları mide yanmasından yiyemiyorum. Birde önceden akşamları çok abur cubur yerdim. Onları kesince vücut şaşırdı galiba
Beb
Arkadaşım yürüyünce bende belde ağrı vs oluyordu. Dr a gittim dinlenmen lazım kesinlikle yürüme vs dedi. Bence kontrolünde sorduktan sonra ona göre karar ver yürümeye.
Biz sömestr tatilini doğum sonrasına aktaramıyormuşuz. Kızım eylülde doğmuştu. Yaz tatili olduğu için aktaramamıştım. Bu sefer de sömestr alıyor biz öğretmenlerin 2 haftasını.
Ayyy harikasin valla guldrdun yine yineHasret kaldik yahu yuzune gozune tosbiginyuz gorumlugu mu istiyor ne
Esime bi citlatiym bakiym. Bana istedigim parfumu alirsan, gosterebilirmis yuzunu die
Aynen mantiksizYok Eminönü beklesin azıcıkben de bugünlerde yeniden yürümeye başladım. Ağrım gittikçe azalıyor, şükür
Allahımmm keşke ben de soğusamverseler bir demlik içerim
Ay ben günde 2 bardak içiyordum, kanım yerlere düştü resmeno iki bardağa da çay demeye bin şahit ister. Limonlu, aşırı açık. İlaç değişikliğinden mi öyle oldu, talasemi taşıyıcısı olduğum için mi bilemiyorum gerçi. Ben yine de önlem olarak çayı bıraktım
Aa ciddi misin? Ben de söylemiştim böyle böyle yürüyünce ağrım oluyor. Hatta karnımın belli bir tarafında oluyor kasılma şeklinde. Normal dedi.
Muhakkak idaremle konuşacağım bu konuyu. Bana inanılmaz saçma geldi. Sömestr tatilinden önce 32.haftam geliyor ama benim planım sömestr tatilinden sonra da çalışmak en az 2 hafta. Sonradan devam edecek olmama rağmen 2 haftamın kesiliyor olması çok saçma geliyor bana.
Yazıda aktarımdan bahsedilmiş ama bana tamamen farklı bir bakış gibi geldi. Yani diyelim mi ben ocak başında doğum yaptım ve doğum iznime sömestr tatili de dahil oldu, tamam bunu aktaramamayı anlarım ama ben sömestr tatilinden sonra da çalışacağım nasipse. Sömestr tatilinde isteğim dışında kullanacağım tatilin benden kesilmesi çok mantıksız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?