2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben 6 yıl önce aktardım daha doğrusu hastane yaptı o işi. Hatta son bir haftada rapor almıştım 36. Haftada. 37de doğum yaptım zaten

Tamam canım tabi ki öğrendiğimde yazarım hemen

Tabi yurtdisinda yasayanlar icin durum farklı. Ama dedigim gibi kg durumu cok degisken oluyor ben kizima giydiremedigim cok sey oldu. Bunda kendim bisey pek almadim 5 çıtçıtlı aldim gerekirse alirim diye ama dedigim gibi sende haklisin nasil gönlüne sinerse oyle yap.

Kizim cok sukur iyi 10 gundur falan. Aman iyi olsun artik ben dogalgaz odemeye de ilaçlarını Almaya da raziyim. Yeterki hastalanmasın.
Bugun biraz disari cikardim hava alsin diye

Ya bende 30. Haftada dogum izni basliyor.. 28. Haftamda 4 hafta rapor aldim ya 32. Haftaya denk geliyor farkeden bisi olmuyor dogum iznimden gidecek yani.. biliyorum canim...
Peki rapor alınca maaştan kesiliyor mu? Ne kadar kesiliyor? Ben rapor alan biri olmadığım için bilgim yok. Google dan bakıp da bilgi yüklemesi istemedim. Özet şekilde anlatın

İnşallah şifa olur geçer kuzum bununla, sarımsak felan da ye kuzum, faydası olduğunu duymuştum

İnşallah alabilirim kuzum artık rapor almakta sıkıntı biliyorsun ya, bakacağız bakalım çaresine. Şimdi önemli olan sağ salim kavuşmak. Ama şöyle bir şey var di mi, atıyorum 38. Haftada geldi bizim kuzu kalan 2 hafta doğumdan sonraya ekleniyor di mi?

Ohh gecmis olsun ins
Iyi dusunmussun, degisiklik olmustur hava degisimi hem.

İnşallah şifa olur geçer kuzum bununla, sarımsak felan da ye kuzum, faydası olduğunu duymuştum
Sarimsagin faydasinin olmadigi konu yok canim haklisin.
Ama gaz yapiyor, gaz da karin agrisi yapinca yemekten cekiniyorum acikcasi. Mesela ayaklarim usurse de, bana gaz agrisi olarak geri donuyor.
Fayda-zarar hesabi yapip ona gore yiyorum bi seyleri

Kuzum bu haftaya kadar ben de çok gaz ağrısı çektim, geceleri peluş çoraplardan giyip yattım valla

Evet erken doğum olarak göründüğü için 40 haftaya göre hesaplama yapılıp ekleniyor

Canım bnmde 9 unda bitiyor.öğretmenmisin galiba mayısta okula gitmek durumunda kalacağız

Yok Eminönü beklesin azıcık ben de bugünlerde yeniden yürümeye başladım. Ağrım gittikçe azalıyor, şükür

Ya ben normalde çayı çok severdim.Ama hamileliğimde çaydan soğudum.Hiç içmiyorum

Allahımmm keşke ben de soğusam verseler bir demlik içerim

Ay ben günde 2 bardak içiyordum, kanım yerlere düştü resmen o iki bardağa da çay demeye bin şahit ister. Limonlu, aşırı açık. İlaç değişikliğinden mi öyle oldu, talasemi taşıyıcısı olduğum için mi bilemiyorum gerçi. Ben yine de önlem olarak çayı bıraktım

Aa ciddi misin? Ben de söylemiştim böyle böyle yürüyünce ağrım oluyor. Hatta karnımın belli bir tarafında oluyor kasılma şeklinde. Normal dedi.

Biz sömestr tatilini doğum sonrasına aktaramıyormuşuz. Kızım eylülde doğmuştu. Yaz tatili olduğu için aktaramamıştım. Bu sefer de sömestr alıyor biz öğretmenlerin 2 haftasını.

Muhakkak idaremle konuşacağım bu konuyu. Bana inanılmaz saçma geldi. Sömestr tatilinden önce 32.haftam geliyor ama benim planım sömestr tatilinden sonra da çalışmak en az 2 hafta. Sonradan devam edecek olmama rağmen 2 haftamın kesiliyor olması çok saçma geliyor bana.

Yazıda aktarımdan bahsedilmiş ama bana tamamen farklı bir bakış gibi geldi. Yani diyelim mi ben ocak başında doğum yaptım ve doğum iznime sömestr tatili de dahil oldu, tamam bunu aktaramamayı anlarım ama ben sömestr tatilinden sonra da çalışacağım nasipse. Sömestr tatilinde isteğim dışında kullanacağım tatilin benden kesilmesi çok mantıksız.

Aynen mantiksiz Sen aktif cakisiyordun senin yapacagin 32. Haftan geldigi zaman cakisabilir raporunu sunmam okulda mudurdu idarede birielriydi olur yani nobetci birileri.. yani sen sor ama boyle bisi ben yapsam hak olur cunku hamilelikten beri aliyorum rapor ve ne yazikki calisamazligimdan sonra kalkipta somestr iki haftaya hak idda edemeyebilmek cok normal.. cunku CALİSABİLİR RAPORUNUN amaci bu gebenin zaten aktif calistigi ve somestrda olsa ne olursa olsun sen kuruma ibraz edince kimse senin dogum izni hakkini elinden alamamasi lazim. Yani ogren bizide aydinlat canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…