2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sen de mi öğretmensin
Yok canim ogretmen olsaydim direkt sana soylerdim zaten bizde somestrda yaz tatili yada seminer gibi donemsel seylerimiz olmadigi icin yardimci olamadim.. ama sen kurumuna sormadan hamilelik geciren ogretmen arkadasina soraan oncelik cunku bazen bosuna hak yenebiliyot bizim insan kaynaklarindaki insanlara biz ogretiyoruz islerini.. benide burda bir arkadas uyardi Allah razi olsun ben 32. Haftada calisabilir yada calisamaz raporu alabilcemi saniyordum bana dediki 30. Hafta senin icin ondan sonra acip okumaya basladim.. ama ne yazikki sizi bilmuyorum tatlim.. bizimle aynidir sadece sizin su tatiller sizi muallaka sokuyor ama amirler mudurler iyi bilirler... istersen senin icin arastirabilirim de

Nasıl tatlısın bakalım idaremden net bir cevap alabilecek miyim? Öğretmen olsan hatırlardı çünkü, ondan sordun kuzum

Offf tam da karar verdim derken. Saol canim fikir verdiign icin
Az alıp duruma göre gerekirse alabilirsin. Ben bu konuda bir şeyler söylemeyeyim. Çevremdekilerin deyişiyle bir çocuğa aldığım kıyafetle aynı anda 4 çocuk büyürmüş. Ne yapayım başta çok kustu, elim çoka alıştı

Şuan benimde öyle. 2 gündür çamaşırlarını yıkadım ütüledim. Öyle bi abartmışım ki ütüle ütüle bitmiyo

Evet canım günlerimiz aynı.İnşallah iznimizi aktarırlar.hiç raporla uğraşmayız ne güzel
Canım ben okul başladgından beri heyet raporundayım bu ay son heyet hakkımıda kullnmış olcam ama sanırım o da 9 unda bitecek.yani bi 10 gün kalacak nasıl yapıcaz bilmiyorum.şimdi o 10 güne de rapor bulursam 34 temi ayrılıyo olcam izne

Elimden geleni yapiyorum canim eksiksiz besleniyorum gununden kucuk cikiyor ultrasonda 6 gun kadar dahada elimden bisey gelmiyor yani alamiyor fazla demekki
Benim doktorum bünye meselesi dedi ne yaparsan yap belli bi kilo da doğar dedi

Senin tup bebek miydi? Gec dollenme olabilir mi canim. Benim kizim gec dollenmeydi birde damarda centik olunca 30dan sonra huzli kg alamadı
Simdi nasil kizinm evet tup bebek ama gec dollenme falan degil zaten tup bebekte gec dollenme olmuyor tutunmasi belki gec olir ama oda iyiydi ilk gunler gunundu cikiyodu. Detaylidada sknti cikmadi

Senin tup bebek miydi? Gec dollenme olabilir mi canim. Benim kizim gec dollenmeydi birde damarda centik olunca 30dan sonra huzli kg alamadı
Nasılsın benim idrarla sıkıntım başladı çok sıkışıyorum ağırlık hissediyorum WC ye gittiğimde 1 damla yapıyorum uyku kalitem düştü

Plesanta aşağıda mıydı sizin bende 24 haftada gittiğimde aşağıda dedi 28 e kadar çıkar belki diye bekliyorum 28 haftada kontrolüm var

Eşim şu an müdür yardımcısı olan yengesiyle konuşuyor. Sömestr tatili malesef aktarılmıyor. Okul idaresi değil de milli eğitim ayarlıyormuş. Aktaranlar için ise milli eğitimin gözünden kaçmıştır dedi.

Sanırım 34.hafta oluyo.Benim de iyice kafam karıştı

bende normalde hiç sevmem çay hamileliğin başından beri deli gibi içesim var ama aldığım demir emilimini azaltmasın diye hafta 2 bardak içiyorum sadece ama aklım hep çayda
Ben önceki hamileliğimde çay aşermiştim. Doktora açık ve şekersiz içtiğimi söyleyince istediğin kadar iç demişti. Ben de bardak bardak içiyordum.

Plesanta aşağıda mıydı sizin bende 24 haftada gittiğimde aşağıda dedi 28 e kadar çıkar belki diye bekliyorum 28 haftada kontrolüm var
Evet canım ama hiç oynamamış yerinden hiç yormadımda aslında kendimi anlamadım gitti 32.haftayı bekleyelim dedi eğer bir değişiklik olmazsa ona göre görüşürüz dedi bakalım hayırlısı ayakta kalma dedi

Bende merak ettim ya sesi

arkadaşım inşallah sonuçların iyidir
Kizlar hastaneden cikmam aksam 6yi buldu masallah nekadar yogunmuş acil kadin dogum hem alttan hem ustten muane yapildi 40 dkkada nstye alindim kanamam takip edildi sonuç bebek iyi plesanta suyu kesesi masallah iyi nst sonucuda iyi cikti kanamada durdu lekelenmiyorum cok şukur insallah hic olmaz bidaha kanama devam ederse artarsa tekrar gelmem soylendi

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…