- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Seker cikmis ikincisini isteyebilir yada gerek gormez liste verir dikkat et diye herhalde.. daha oncede yasadin sen bu sureci daha ii bilirsinKizlar sabah şeker yüklemesi yaptırdım şimdi sonuçlara baktım 50 lik yüklemede 70 140 arası normal benim 150 cıktı daha önceki gebeligimde de şeker çıkmıştı sizler de durum nasıl dr ne diycem acaba
Ayyy delimisin sen hamile is yapmicak ... hamileye presesler gibi davranilacak isi kim yaparsa yapsin... ben gezecem eglencem... islerimi annem yapiyor cok sukur bir derdim yok.. ama yatmak yatmak ve oturamamak elime alip ta dikis makinemle ugrasamiyirum o bana bakio ben ona icim icimi yiyor.. esim manava gitti ( R Renklirenkli ) az once... bebeklere bisey olur diye sessizce evden kactiCanım ilk hamileliğimde aynı duyguları yaşadım senle, hiç kaldırmadılar birde bahar ve yaz düşünallhım bir daha hamile kalırsam yatmayayım çalışayım diye çoo dua ettim çok şükür şimdilik, ama buda iyimi bilemiyorum resmen anam ağlıyor, iş ev çocuk gerçi severim koşturmayı ama, biraz zorluyor artık
Ya işte gör halimi sen ki bu bide hafta sonu hafta içi 6da çıkıyorumAyyy bu ne yaavur dedim oldurdun sana helal olsun bu tempoda calisiyosun acsin is yemek alisveris seni bekliyor.. ay ne diceni sasirdim senin halin benden kotuymus neresinden tutup bise desem... yattigim yerde saclarimi tutup yolarsin valla.. hakllisinda
Hayır tatlım sağa yatarken bile sadece sol kalçam uyuşuyor yanı karıncalanma şeklindeSol kalcana agirlik bindirip gece yatiyorsan olabilir mi? Valla ben ne tarafa donsem eger cok agirlik bindirirsen tutuluyor.. yastik koyarak yatinca ne belim agriyor ne popom ne bacagim sadece donerken yastiklari almak tekrar ayarlamak o biraz yoruyor yorgan icinde..
Kıyamam sanaYani arada bu bebeleri bir yere koysak ne yapicaksak yapsak sigara iceceksek icsek bir keyif yapsak meselasonra vucut temizleyip istediginiz gibi kosup gezip spor yaptiktan sonra mesela tekrar karnimiza geri koysak mesela .. ruh halim bugun benimde boyle hava boyleyken gel oturma bide yat.. oturunca telaslanuyorum afedersin elimu seyimin altina koyup yukari dogru tutuyorum her bebek kipirdanmasinda bisey olacak kese patlicak su gelecek ne bilim sacma sapan seyler bi aklima gelioo.. gidim uzaniiim benim neyime disari cikma felan... cocuklar hareketsiz oluncada ah nasildir simdi orasi burasi.. diye aklimdan geciyo
Amann anasigili gezdirecek benimki yaAyyy delimisin sen hamile is yapmicak ... hamileye presesler gibi davranilacak isi kim yaparsa yapsin... ben gezecem eglencem... islerimi annem yapiyor cok sukur bir derdim yok.. ama yatmak yatmak ve oturamamak elime alip ta dikis makinemle ugrasamiyirum o bana bakio ben ona icim icimi yiyor.. esim manava gitti ( R Renklirenkli ) az once... bebeklere bisey olur diye sessizce evden kacti... kendi kendime sarkilar turkuler soyluyorum
Vvallahi halime sukrediyorummmYa işte gör halimi sen ki bu bide hafta sonu hafta içi 6da çıkıyorumbaşımı dağlara taşlara mı vuram napam ben napam
Kiz biz iyice devrelere yaktik mi neAmann anasigili gezdirecek benimki yauzak yerlere goturecekmis hep, wc hep sikinti oluyor ole olinca bana. Her yer pis bi de alaturka fln. Evdeyim bende bugun yani. Manav, market gezisi de yalan oldu daha yakin bi yerleri gezdirmek de gelmedi aklina bende ses etmedim, oh iyiki trafik cezasini yemisim, oh olsun
Rapor olayı bağlı olduğun milli eğitime göre değişiyor. Önceki okulumda sıkıntı çıkarmıyorlardı. Şehir dışından bile alıyordum. Bu okulumda bir kere şehir dışından aldılar diye soruşturma açılan öğretmen arkadaşlarım var. Milli eğitim doktorlara da baskı yapıyormuş burda.
Benim drum yaptırmadı takip ediyor diyet verdiAnladm canm bakalım doktorum ne dicek
İnşaAllah hemen yüklemeye yönlendirmez
Hakkımızda hayırlısı bakalım
Bende hala asagida hissediyorum gobek deligimden 4 -5 parmak asagida yada kasik bolgemde oralar da geziniyorKızlar bebeklerinizin hareketleri nerde hissediyorsunuz?
Ben hala kasık bölgemde daha çok hissediyorum. Hafta olarak normal mi. Bir de sol kasığım ağrıyor arada. Sizin de oluyor mu. Yardımcı olun korktum açıkçası
Öyle demiyo herkes işte normal şeker kullanılmıyo diyolar o yüzden içimde bi tereddüt var ama bakalım mecbur kalırsam yapılck başka çare yokBencede yaptır canım 2 dilim baklavaya eş değer içtiğimiz içecek ve bir sıkıntı varsa baştan tedbir almamızı sağlıyor
Normal açlık tokluk mu takip ediyorsun canım?Benim drum yaptırmadı takip ediyor diyet verdi
Eltimde ogretmen dogumu temmuza geldi izinde yaz tatile denk gelmis oldu izini kullanamadi diye uzulmustu ozaman onu okul donemine aktarabiliyomu simdi. Ucretsiz izne cikmis ama suan.iyi günler arkadaşlar elimden geldiğince sayfayı takip etmeye çalışıyorum. Ama şimdiye kadar yazmadım. Dün doğum izni konusunu okuyunca yazayım dedim.
Bende öğretmenim ilk gebeliğimde 32 hafta Temmuz ayına denk geldi .
okul idaresine sordum ne yapayım zaten tatile denk geliyor doğum iznini sonraya aktaramazsın dediler, ilçe MEB sordum ile sormamız lazım dediler.
Bende en son üyesi olduğum sendikanın hukuk sekreterliğini aradım. Oradaki avukat arkadaş aktarma yapabilirsiniz dedi.
Neticede tatili biz belirlemiyoruz, o tarihlerde okul olsa çalışacaktım.
Size sorun çıkaracak okurlarsa hemen dava açalım dediler.
daha önce kazandığımız davalar emsal gösteririz dediler. Bende bunu hem idareye bende ilçeye anlattım. Neticede iznimi kullandım arkadaşlar
Bu biraz niyet meselesi aslında
O yüzden işin peşini bırakmayın derim
Canım ben normal doğum yaptım ama üzerinden 20 sene geçti. Kıyaslama olmayacak ama bende sıkıntı yok çok şükür. Daha önce de sorun yasamadım yanı.Kızlar aranızda daha önce normal doğum yapmış olan var mı? Benim doğumumda baya dikişlerim olmuştu. Ama 40 günde ancak toparlanmıştım. Ondan beri çok hissetmezdim dikişleri. Şu bir kaç gündür hem hafif sıvı az miktarda akıntım oluyor. Hem de dikişlerimi sızlıyor gibi hissetmeye başladım. Hem de kesi atılan yeri birebir hissediyorum yani. Normal mi ki acaba.. Çok şükür öyle şiddetli bir ağrı değil ama yeni yeni hissetmeye başlayınca merak ettim.
Çok teşekkür ederimCanım ben normal doğum yaptım ama üzerinden 20 sene geçti. Kıyaslama olmayacak ama bende sıkıntı yok çok şükür. Daha önce de sorun yasamadım yanı.
Jinekoloğum şehir dışında ama ondan bir rapor alacağım. Milli eğitim sorun çıkarmaz inşallahDogum sonrasi olunca jinekologunuz yazarsa yine sorun olur mu acaba doguma bagli complikasyonlari devam ediyor seklinde bazi durumlarda itiraz edemiyorlar sanki ,kuzenim sezeryan olmustu ise donmemek icin 1ay daha bu sekilde ozelden rapor aldi
36ya kadar kesinlikle bakilmasi gerek. Neden bakilmadi ki acaba? Ben kızımda cok erken baslamistim kanamalarim oldugu icin. Bazi yerlerde 28 bazi yerlerde 32 yaziyor. Devletteki rutin nasil bakalim 28 bittiginde devlette randevum var
Kızlar aranızda daha önce normal doğum yapmış olan var mı? Benim doğumumda baya dikişlerim olmuştu. Ama 40 günde ancak toparlanmıştım. Ondan beri çok hissetmezdim dikişleri. Şu bir kaç gündür hem hafif sıvı az miktarda akıntım oluyor. Hem de dikişlerimi sızlıyor gibi hissetmeye başladım. Hem de kesi atılan yeri birebir hissediyorum yani. Normal mi ki acaba.. Çok şükür öyle şiddetli bir ağrı değil ama yeni yeni hissetmeye başlayınca merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?