2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Seker cikmis ikincisini isteyebilir yada gerek gormez liste verir dikkat et diye herhalde.. daha oncede yasadin sen bu sureci daha ii bilirsin

Ayyy delimisin sen hamile is yapmicak ... hamileye presesler gibi davranilacak isi kim yaparsa yapsin... ben gezecem eglencem... islerimi annem yapiyor cok sukur bir derdim yok.. ama yatmak yatmak ve oturamamak elime alip ta dikis makinemle ugrasamiyirum o bana bakio ben ona icim icimi yiyor.. esim manava gitti ( R Renklirenkli ) az once... bebeklere bisey olur diye sessizce evden kacti ... kendi kendime sarkilar turkuler soyluyorum

Ya işte gör halimi sen ki bu bide hafta sonu hafta içi 6da çıkıyorum başımı dağlara taşlara mı vuram napam ben napam

Hayır tatlım sağa yatarken bile sadece sol kalçam uyuşuyor yanı karıncalanma şeklinde

Kıyamam sana İnsan hava güzel olunca böyle hissediyor çok haklısın. Benim bi de küçük kızım var 2 yaşında. Çıkarayım biraz gezdireyim kızımı dedim hava güzel. Ama kendime güvenemedim bi an, üşendim. Evde balkonda oynattım biraz elhamdülillah şimdi uyudu ben de dinleniyorum. Yani bu süreçler çok doğal canım. Ama kendimizi yormak hiç doğru değil.

Amann anasigili gezdirecek benimki ya uzak yerlere goturecekmis hep, wc hep sikinti oluyor ole olinca bana. Her yer pis bi de alaturka fln. Evdeyim bende bugun yani. Manav, market gezisi de yalan oldu daha yakin bi yerleri gezdirmek de gelmedi aklina bende ses etmedim, oh iyiki trafik cezasini yemisim, oh olsun

Kızlar aranızda daha önce normal doğum yapmış olan var mı? Benim doğumumda baya dikişlerim olmuştu. Ama 40 günde ancak toparlanmıştım. Ondan beri çok hissetmezdim dikişleri. Şu bir kaç gündür hem hafif sıvı az miktarda akıntım oluyor. Hem de dikişlerimi sızlıyor gibi hissetmeye başladım. Hem de kesi atılan yeri birebir hissediyorum yani. Normal mi ki acaba.. Çok şükür öyle şiddetli bir ağrı değil ama yeni yeni hissetmeye başlayınca merak ettim.

Kiz biz iyice devrelere yaktik mi ne neler diyoruz yaa yavru kuş can sikici ama iste yapicak bisi yok gibi.. bende halime sukrediyir oldum ya bi bebek daha olsa bide onla ugrassaydim yani ugrasamasaydim diye icim icimi yeseydi... aman kim nereye gidiyorsa gitsin canim cok kotu seyler yemek cekti simdi... off su filmlerin gozu kor olsun anasigili gezdire dursunnkadinda ruhu sikismistir evladirdir yapsin bakalim kp nerde oda gitmedimi

Dogum sonrasi olunca jinekologunuz yazarsa yine sorun olur mu acaba doguma bagli complikasyonlari devam ediyor seklinde bazi durumlarda itiraz edemiyorlar sanki ,kuzenim sezeryan olmustu ise donmemek icin 1ay daha bu sekilde ozelden rapor aldi

Bende hala asagida hissediyorum gobek deligimden 4 -5 parmak asagida yada kasik bolgemde oralar da geziniyor

Bencede yaptır canım 2 dilim baklavaya eş değer içtiğimiz içecek ve bir sıkıntı varsa baştan tedbir almamızı sağlıyor
Öyle demiyo herkes işte normal şeker kullanılmıyo diyolar o yüzden içimde bi tereddüt var ama bakalım mecbur kalırsam yapılck başka çare yok

Eltimde ogretmen dogumu temmuza geldi izinde yaz tatile denk gelmis oldu izini kullanamadi diye uzulmustu ozaman onu okul donemine aktarabiliyomu simdi. Ucretsiz izne cikmis ama suan.

Canım ben normal doğum yaptım ama üzerinden 20 sene geçti. Kıyaslama olmayacak ama bende sıkıntı yok çok şükür. Daha önce de sorun yasamadım yanı.

Canım ben normal doğum yaptım ama üzerinden 20 sene geçti. Kıyaslama olmayacak ama bende sıkıntı yok çok şükür. Daha önce de sorun yasamadım yanı.
Çok teşekkür ederim Muhtemelen rahim genişledikçe hafif gerilme yapıyordur diye tahmin ediyorum. İnşallah bir sıkıntı olmaz ☺ 2 gün önce doktoruma da danıştım. Birşey demedi. Güldü, ah bu yeni nesil çok pimpirikli oluyor dedi. Ama insanın aklına takılıyor yine de

Dogum sonrasi olunca jinekologunuz yazarsa yine sorun olur mu acaba doguma bagli complikasyonlari devam ediyor seklinde bazi durumlarda itiraz edemiyorlar sanki ,kuzenim sezeryan olmustu ise donmemek icin 1ay daha bu sekilde ozelden rapor aldi
Jinekoloğum şehir dışında ama ondan bir rapor alacağım. Milli eğitim sorun çıkarmaz inşallah

36ya kadar kesinlikle bakilmasi gerek. Neden bakilmadi ki acaba? Ben kızımda cok erken baslamistim kanamalarim oldugu icin. Bazi yerlerde 28 bazi yerlerde 32 yaziyor. Devletteki rutin nasil bakalim 28 bittiginde devlette randevum var

Canim orda bilemiyorum doktoruna mi bagli ama bizi hicbir rutin kontrolde nst baglamiyorlar 7aya kadr ozel jinekolog sonrasi aylik hastane kontrollerimde dahil ben hic baglanmadim ki 40+5de doğum yaptim sadece acile cikmistim son zamanlarda randevum kalmayinca agrim var diye o zaman bagladilar o da 5dk ancadir

Bunu bnde yazicam kac gundur ama hatirlamiyordum normal dogum yapan var mi benimkide dikisliydi ama kesi yoktu bebegin yirttigi yerleri dikmislerdi baya agrim oldu dogumdan sonrada 3ay kadar tabi surekli ayaktaydim uzun uzun yurudum ardindanda ise basladim ne zaman calismayi birakip dinlendim sonrasinda gecmisti ama hamilelik basından beri yine sizliyor psikolojik mi bilmiyorum doktora ilkinde sordum hala agriyorsa ayni yerden acilir buyuk ihtimalle demisti ins bu kez dikis gerekmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…