- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
E belki kafasi yukarda ayaklarini hissediyosun.. mesela ben oglumun kafasini elini hissetmiyorum sadece alttan vajinamdan tepinmesini hissediyorum... ama doktor asagida felan demedi...asagidada degil ayrica. Kizimda amuda duruyo.. onunda kaburgamda batma oluo yan tarafima yatinca ama elini kolunu hareket edince sadece hissediyorum oda gobek altimda kaliyor.. acaba oralarda daha mi duyarliyiz hissetme konusunda... alan bos oldugu icinBende hala asagida hissediyorum gobek deligimden 4 -5 parmak asagida yada kasik bolgemde oralar da geziniyor
Ağız kuruluğu bende de var.İki ayda fazla kilo alınca doktorum yaptır dedi.Hafta içi yaptırıcam.ilk hamileliğimde de yaptırdım çıkmamıştı.Şekerli su veriyorlar birşey yok onda.Asıl şeker olup ta tedavi olunmazsa sıkıntı.Çocukta zeka geriliği göz bozukluğu yapıyormuş.Doktor korkuttu beni.Kızlar hayırlı sabahlar
Şeker yüklemesi yaptıranlar varmı aranızda?
Ağzımda kuruluk çok oluyo şüphelendim başka bu durumu yaşayan varmı?
Bide ayrıntılı usgde doktorum suyun bir miktar fazla şeker yüklemesi yaptrmanı öneririm demişti ama yaptrmakta istemiyorm başka türlü anlamanın yolu yokmuki
Demir ilacı kullanıyor muydun kansızlıkta sinirlilik yapıyor bende ilacı başladım fark etti sanki daha sakinim ama bende çok mutsuz duygusal hissediyorum kendimi şu haberleri falan izleyince çok kötü oluyorum kendimle alakalı değil ama kızlarım için çok endişeleniyorum kadın cinayetleri falan ben saçının teline kıyamazken el alemin çocuğu kızlarımı üzemez dövemez sövemez çocuk getirilecek bi dünya değil ama sırf kızım tek kalmasın diye istedim bu bebeğimiCok sinirliyim kendimi kontrol edemiyorum. İnsanlara birsey demedikce yada kizima bisey demedikce kendi icimi yiyorum, duvarlari yumruklamak birseyleri kirip dokmek istiyorum. Sonra neden boyleyim diye üzülüyorum. İcimdekine ayri kucagimdakine ayri üzülüyorum.
Bende aylardir rahatla huzurla bir gezi bir alisveris hicbirsey yapmadım. Zaten icimden de gelmiyor artik. Hayattan beklentim yokmuş gibi oylesine yasiyorum sadece
Kasıkta da hissediyorum yukarda da hissediyorum.Geçen benim de sağ kasığım ağrıdı biraz.Geçen randevuda doktora sordum normal dediKızlar bebeklerinizin hareketleri nerde hissediyorsunuz?
Ben hala kasık bölgemde daha çok hissediyorum. Hafta olarak normal mi. Bir de sol kasığım ağrıyor arada. Sizin de oluyor mu. Yardımcı olun korktum açıkçası
Sorma ya ben de düşündükçe yiyorum kafayı.Gözünün içine bak manyağın biri gelsin öldürsün.Sinir bende de var ilk haftalarda daha çoktu şimdi daha iyi sanki.Çocuk doğunca vaktin olmayacak gez diyorum kendi kendime.Ama canım istemiyor.Arkadaşlarıma dedim beni zorla çıkartın diye.Onların zoruyla eşimin zoruyla çıkıyorum evden.Demir ilacı kullanıyor muydun kansızlıkta sinirlilik yapıyor bende ilacı başladım fark etti sanki daha sakinim ama bende çok mutsuz duygusal hissediyorum kendimi şu haberleri falan izleyince çok kötü oluyorum kendimle alakalı değil ama kızlarım için çok endişeleniyorum kadın cinayetleri falan ben saçının teline kıyamazken el alemin çocuğu kızlarımı üzemez dövemez sövemez çocuk getirilecek bi dünya değil ama sırf kızım tek kalmasın diye istedim bu bebeğimi
Bende de oluyor o cnm ara ara en azindan senin oyalanicak kizin var biz napalimCok sinirliyim kendimi kontrol edemiyorum. İnsanlara birsey demedikce yada kizima bisey demedikce kendi icimi yiyorum, duvarlari yumruklamak birseyleri kirip dokmek istiyorum. Sonra neden boyleyim diye üzülüyorum. İcimdekine ayri kucagimdakine ayri üzülüyorum.
Bende aylardir rahatla huzurla bir gezi bir alisveris hicbirsey yapmadım. Zaten icimden de gelmiyor artik. Hayattan beklentim yokmuş gibi oylesine yasiyorum sadece
Bende evde bunaliyorum disari cikasimda gelmiyor :)Ben cikmiyorum canim burnumda... cok sikildim artik.. ama ayaga kalkincada rahatsiz oluyorum... ilk dort ay yatmistim zaten iki ayda alisveris yaotim bu son ay aldiklarimi elden gecirdim.. artik patladim... kicimin ustune oturup bilgisayardada oyunnoynayamiyorum.. yine bebekler icin yatiyim diyorum.. ya isyan etmis gibi olmak istemiyorum ama daraldim... balkonumda bile gonlumce oturamiyorumsalonda oturup disariyi goremiyorum bu gun bunalim takiliyorum galiba... hava gunesli ve guzel olmasaydi aklima bile gelemzdi herhalde
saol canım ya. Bende geçen dr a sorduğumda normal dedi. Ama previa olduğu için bende sürekli bir korku halindeyimKasıkta da hissediyorum yukarda da hissediyorum.Geçen benim de sağ kasığım ağrıdı biraz.Geçen randevuda doktora sordum normal dedi
Onu bende istiyorum cnm haftada 1 :)Yani arada bu bebeleri bir yere koysak ne yapicaksak yapsak sigara iceceksek icsek bir keyif yapsak meselasonra vucut temizleyip istediginiz gibi kosup gezip spor yaptiktan sonra mesela tekrar karnimiza geri koysak mesela .. ruh halim bugun benimde boyle hava boyleyken gel oturma bide yat.. oturunca telaslanuyorum afedersin elimu seyimin altina koyup yukari dogru tutuyorum her bebek kipirdanmasinda bisey olacak kese patlicak su gelecek ne bilim sacma sapan seyler bi aklima gelioo.. gidim uzaniiim benim neyime disari cikma felan... cocuklar hareketsiz oluncada ah nasildir simdi orasi burasi.. diye aklimdan geciyo
Bende birsey yok :) gece 2 de uyuyunca tabii 12 de anca ayildim ev isi yemek derken simdiden yarim saat dinleneyim sonra bi cay icer bi dus alir mesaimi bitiririm :)Bugun ne yapiyorsunuz? Gununuzu anlatir misiniz? Guzel bisi yapan varsa en azindan bende mutlu olayim☺
Benim 188 cikti ya :) sınirda bence dikkat etmelisin cnmKizlar sabah şeker yüklemesi yaptırdım şimdi sonuçlara baktım 50 lik yüklemede 70 140 arası normal benim 150 cıktı daha önceki gebeligimde de şeker çıkmıştı sizler de durum nasıl dr ne diycem acaba
canım ben göbek deligimin üstünde hissediyorum bazen kasık bazen göbek çoğunlukla sağ taraftaKızlar bebeklerinizin hareketleri nerde hissediyorsunuz?
Ben hala kasık bölgemde daha çok hissediyorum. Hafta olarak normal mi. Bir de sol kasığım ağrıyor arada. Sizin de oluyor mu. Yardımcı olun korktum açıkçası
Aynı bennnnn sol tarafım uyuşuyor cnmKızlar gece uyuyamıyorum artık.sol kalçamın yan kısmı uyuşuyor geçmiyor gece uyutmuyor.sağ tarafa uyumama rağmen sol yanım uyuşuyor .ve sadece sol taraf .neden böyle oluyor bu normal mi sizce
Ayyy olsun hava misss gibiiAnkarada öyle bir hava varki dışarı çıkmak isteseniz de çıkmazsınız. Eksi 2 şu anda ❄
Duş almaya useniyorumBende birsey yok :) gece 2 de uyuyunca tabii 12 de anca ayildim ev isi yemek derken simdiden yarim saat dinleneyim sonra bi cay icer bi dus alir mesaimi bitiririm :)
Valla maşallah his olarak ben daha deliğimin üstüne çıkamadımcanım ben göbek deligimin üstünde hissediyorum bazen kasık bazen göbek çoğunlukla sağ tarafta
Yaa benimde ayni basi asagida olanda basi yukarida olandada hissiyatim sadece asagida hissetmem ikisinide.. ic organlarimizdan bence ust bolumu henuz cok anlayamiyoruz.. alt bolumde daha duyarliyiz... ne diyorum sanki vajinamdan tekneyi bastiginda cikip gidecek gibi.. tekme baslayinca altindan sikica tutuyorumValla maşallah his olarak ben daha deliğimin üstüne çıkamadım
Benim göbek deliğime yakın altta veya kasıklarımda oynuyor prenses
İşin ilginç yani ben ayakları sanıyordum geçen dr da dedim ayakları aşağıda galiba kasıklarımda oynuyor. Dr bana kafası aşağıda dedi
Adama diyorum ki o zaman neresi oynuyor
O gerinse de sen tekme gibi hissedebilirsin dedi
Mastercheff bende izliyorumKizlar masterchefi izleyeniniz var mi? Dizi izleyemiyorum tv deki... ya ihanet ya ihtiras ya oislik aydim gaydim ne varsa bizim kanallarda.. hafta sonu hele hicbisi yok hafta ici sabahtan oldurme kacirma muge anli inci ertugrul aksam esra erol... bunlari izlemesen unlulerin hayati... iyice baydi... bi is yapayim desem yapamiyorum da.. aksamlari masterchefi izliyorum ama ne cikaraa canim cekiyo... reklamlardan biliyorum bu aksam da enfes bisi var... canim cekiyor.. yemek yicekmisiz.. evde anne gibisi yok
Hergüne bi dizim var masterchef kalıyor reklam arasındadada ona bakıyorumKizlar masterchefi izleyeniniz var mi? Dizi izleyemiyorum tv deki... ya ihanet ya ihtiras ya oislik aydim gaydim ne varsa bizim kanallarda.. hafta sonu hele hicbisi yok hafta ici sabahtan oldurme kacirma muge anli inci ertugrul aksam esra erol... bunlari izlemesen unlulerin hayati... iyice baydi... bi is yapayim desem yapamiyorum da.. aksamlari masterchefi izliyorum ama ne cikaraa canim cekiyo... reklamlardan biliyorum bu aksam da enfes bisi var... canim cekiyor.. yemek yicekmisiz.. evde anne gibisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?