2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende hala asagida hissediyorum gobek deligimden 4 -5 parmak asagida yada kasik bolgemde oralar da geziniyor
E belki kafasi yukarda ayaklarini hissediyosun.. mesela ben oglumun kafasini elini hissetmiyorum sadece alttan vajinamdan tepinmesini hissediyorum... ama doktor asagida felan demedi...asagidada degil ayrica. Kizimda amuda duruyo.. onunda kaburgamda batma oluo yan tarafima yatinca ama elini kolunu hareket edince sadece hissediyorum oda gobek altimda kaliyor.. acaba oralarda daha mi duyarliyiz hissetme konusunda... alan bos oldugu icin

Ağız kuruluğu bende de var.İki ayda fazla kilo alınca doktorum yaptır dedi.Hafta içi yaptırıcam.ilk hamileliğimde de yaptırdım çıkmamıştı.Şekerli su veriyorlar birşey yok onda.Asıl şeker olup ta tedavi olunmazsa sıkıntı.Çocukta zeka geriliği göz bozukluğu yapıyormuş.Doktor korkuttu beni.

Demir ilacı kullanıyor muydun kansızlıkta sinirlilik yapıyor bende ilacı başladım fark etti sanki daha sakinim ama bende çok mutsuz duygusal hissediyorum kendimi şu haberleri falan izleyince çok kötü oluyorum kendimle alakalı değil ama kızlarım için çok endişeleniyorum kadın cinayetleri falan ben saçının teline kıyamazken el alemin çocuğu kızlarımı üzemez dövemez sövemez çocuk getirilecek bi dünya değil ama sırf kızım tek kalmasın diye istedim bu bebeğimi

Kasıkta da hissediyorum yukarda da hissediyorum.Geçen benim de sağ kasığım ağrıdı biraz.Geçen randevuda doktora sordum normal dedi

Sorma ya ben de düşündükçe yiyorum kafayı.Gözünün içine bak manyağın biri gelsin öldürsün.Sinir bende de var ilk haftalarda daha çoktu şimdi daha iyi sanki.Çocuk doğunca vaktin olmayacak gez diyorum kendi kendime.Ama canım istemiyor.Arkadaşlarıma dedim beni zorla çıkartın diye.Onların zoruyla eşimin zoruyla çıkıyorum evden.

Bende de oluyor o cnm ara ara en azindan senin oyalanicak kizin var biz napalim
Bende evde bunaliyorum disari cikasimda gelmiyor :)

Onu bende istiyorum cnm haftada 1 :)

Bugun ne yapiyorsunuz? Gununuzu anlatir misiniz? Guzel bisi yapan varsa en azindan bende mutlu olayim
Bende birsey yok :) gece 2 de uyuyunca tabii 12 de anca ayildim ev isi yemek derken simdiden yarim saat dinleneyim sonra bi cay icer bi dus alir mesaimi bitiririm :)

Benim 188 cikti ya :) sınirda bence dikkat etmelisin cnm

canım ben göbek deligimin üstünde hissediyorum bazen kasık bazen göbek çoğunlukla sağ tarafta

canım ben göbek deligimin üstünde hissediyorum bazen kasık bazen göbek çoğunlukla sağ tarafta
Valla maşallah his olarak ben daha deliğimin üstüne çıkamadım
Benim göbek deliğime yakın altta veya kasıklarımda oynuyor prenses
İşin ilginç yani ben ayakları sanıyordum geçen dr da dedim ayakları aşağıda galiba kasıklarımda oynuyor. Dr bana kafası aşağıda dedi
Adama diyorum ki o zaman neresi oynuyor
O gerinse de sen tekme gibi hissedebilirsin dedi

Kizlar masterchefi izleyeniniz var mi? Dizi izleyemiyorum tv deki... ya ihanet ya ihtiras ya oislik aydim gaydim ne varsa bizim kanallarda.. hafta sonu hele hicbisi yok hafta ici sabahtan oldurme kacirma muge anli inci ertugrul aksam esra erol... bunlari izlemesen unlulerin hayati... iyice baydi... bi is yapayim desem yapamiyorum da.. aksamlari masterchefi izliyorum ama ne cikaraa canim cekiyo... reklamlardan biliyorum bu aksam da enfes bisi var... canim cekiyor.. yemek yicekmisiz.. evde anne gibisi yok

Yaa benimde ayni basi asagida olanda basi yukarida olandada hissiyatim sadece asagida hissetmem ikisinide.. ic organlarimizdan bence ust bolumu henuz cok anlayamiyoruz.. alt bolumde daha duyarliyiz... ne diyorum sanki vajinamdan tekneyi bastiginda cikip gidecek gibi.. tekme baslayinca altindan sikica tutuyorum gulsem mi aglasam mi.. ondan devamli istirahat halinde olmak en iisi

Mastercheff bende izliyorum
Cemre favorim

Hergüne bi dizim var masterchef kalıyor reklam arasındadada ona bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…