2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben tv izlemeyi sevmem cnm haftanin 3 gunu haberlere bakarim ne var ne yok dunyada diye o kadar.Genellikle telefon oyunlari vaktimi alir benim

Bende esra erol ve masterchefciyim sukur canim cekmiyo pisirilenlerden de.
Keske kv/kp yerine annem gelseydi benim de. Cok cok sanslisin fistik ❤

Geçen ben göğsümün dibinde hissettim kızımda hiç böyle olmamıştı.Geçen de idrar kesemi zorladı mahvoldum.Kızım hiç hareket etmiyormuş valla.Bazen de organlarım yer değiştiriyor gibi hissettim.Doktor hareketli bir bebek dedi.Dışarı çıkınca da böle olursa yandık.

Ben onu da seyrediyorum.Her akşama bir dizi buldum onları da seyrediyorum.Yemek programları daha önce canımı çektirmiyordu da son bir aydır hamur işi tatlı ne görürsem istiyorumİlk hamileliğimde netten korku dizileri ve filmleri seyrediyordum sabah akşam.Kızım korku hikayeleri hastası şu an.Bu sefer seyretmiyorum.Mastercheff seyrede seyrede oğlum da obur olurmuş

Biz esimle yemek yeme hayrani oldugumuz icin, bizimki kesin obur olur da ben bos zamanlarimda hep yeni tarifler denerim, dunya mutfaklarini fln arastiririm. Ne nerde yenir die arar bulurum fln bence guzel sey yemek yemek ❤ bi de su sekerim cikmayaydi

Evet şeker çok tehlikeli öyle yada böyle olup olmadığını anlamamız lazm
Okadar masum değilmiş işte bilmiyorm tereddüte kaldım
Yükleme yapılmadan anlayablrz inşaAllah

Gec uyandik, kahvalti yaptik. Ben simdilik uzanmacalardayim.
Sonra nevresim degistirmece oynicaz.
Sonra bi cilginlik yapip, arabayla manava gidip, birkac sey alip eve doneriz
Ahahaa ayni ben, nevresim degistirmeceyi dun yaptik, bugun camasir dagini eritmem lazim, henuz isik gorunmuyor ,
Bi cilginlik yapip bizim cuceyle markete gittik, cikolata reyonunda tepinen kizimizi yaka paca tutarak cikmayi basardik. Simdi de kaldigim yerden camasira devam...

Ben sağdan sola hissediyorum genelde ve aynı anda. Böbreklerin tarafında diyim.yan duruyo sanki

Sen yurtdisindaydin ama sanirim

Benim de korkum şekerimin çıkması.Hafta içi baktırıcam görücez.Eşimle ben de severiz değişik yemekleri mekanları falan.Geçen Osmanlı yemekleri yapan bir yer bulmuş.Zar zor yedim ama et yemekleri tatlı tarçınlı

Haberlere hic bakmiyorum. Demir ilaci 3 aydan beri kullaniyorum

Kızlar demin adet olacak gibi yada ishal ağrısı gibi bir ağrım oldu birkaç kere. Yaklaşık 10-15 sn sürdü.
Bu kasılma ağrısı mı kızlar erken değil mi şimdi olması
Yoksa normal mi

Bende bugun asiri cilginliklar yaptim.
Gece 2.30da uyuduk, 3.40 bir kere uyandik, 4te bir daha yattik. 8.30 kesin kalkıs. Ardindan kahvalti fasli. Bulasiklari toparlama, evi supurme. Kirli camasirlari makinaya temizler kurutucuya. Ardindan corba yaptim. Eşim oglene dogru uyudu. Bizde kızımla yazlik kışlık ayirdik, tahmin edersiniz ki cok eglendim.. 13.30 da kızım uyudu. 14te tam uyudum derken kargo geldi. Tekrar yattım, eşimin sesini duydum kalkmadim uyumaya calistim. O arada 1 saat uyudum sanırım. 16.00 da tekrar kalktik. Akşam yemegi fasli. Yemeyen cocuk cok zor bol bol dua edin istahli bebeler olsun.
Bebegimde hep kasıldı dogru duzgun pek hareket yok cok ufak, yoruldu herhalde.
Az once bir dag camasir katladim. Sepette yerlesmeyi beklerler

Kızlar demin adet olacak gibi yada ishal ağrısı gibi bir ağrım oldu birkaç kere. Yaklaşık 10-15 sn sürdü.
Bu kasılma ağrısı mı kızlar erken değil mi şimdi olması
Yoksa normal mi
Yalanci kasilmalar baslar artik. Netten braxton hick kasilmalari diye gecer. Bende agri kasilmayla ayni anda olmuyor

Bende esra erol ve masterchefciyim sukur canim cekmiyo pisirilenlerden de.
Keske kv/kp yerine annem gelseydi benim de. Cok cok sanslisin fistik ❤
Ya ben muh anlidan basliyorum dusun benim cektigim iskenceyi ayyy bu aksam yağli mi ne var... kayseri yoresine ozel.. kayserili ev arkadasim vardi devamli omru cok yapar yerdik ana gibisi yok.. kac gundur kivratma diyordum valla dun yapti bugunde bunu demek istemiyorum onumu alamam... annem yokken mecburi yiyemiyordum istedigimi simdi olmazz kili alamam vallahi o kadar dikkat ettik bosa gidecek gibi ama

Yağlama o yağlama. Bende kayseriliyim valla benim bile canım çekti haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…