- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Su anda bende oyleyim :) ama aldiktan sonraki rahatligi hicbirseye degismemDuş almaya useniyorum
Ben tv izlemeyi sevmem cnm haftanin 3 gunu haberlere bakarim ne var ne yok dunyada diye o kadar.Genellikle telefon oyunlari vaktimi alir benimKizlar masterchefi izleyeniniz var mi? Dizi izleyemiyorum tv deki... ya ihanet ya ihtiras ya oislik aydim gaydim ne varsa bizim kanallarda.. hafta sonu hele hicbisi yok hafta ici sabahtan oldurme kacirma muge anli inci ertugrul aksam esra erol... bunlari izlemesen unlulerin hayati... iyice baydi... bi is yapayim desem yapamiyorum da.. aksamlari masterchefi izliyorum ama ne cikaraa canim cekiyo... reklamlardan biliyorum bu aksam da enfes bisi var... canim cekiyor.. yemek yicekmisiz.. evde anne gibisi yok
Bende esra erol ve masterchefciyimKizlar masterchefi izleyeniniz var mi? Dizi izleyemiyorum tv deki... ya ihanet ya ihtiras ya oislik aydim gaydim ne varsa bizim kanallarda.. hafta sonu hele hicbisi yok hafta ici sabahtan oldurme kacirma muge anli inci ertugrul aksam esra erol... bunlari izlemesen unlulerin hayati... iyice baydi... bi is yapayim desem yapamiyorum da.. aksamlari masterchefi izliyorum ama ne cikaraa canim cekiyo... reklamlardan biliyorum bu aksam da enfes bisi var... canim cekiyor.. yemek yicekmisiz.. evde anne gibisi yok
Geçen ben göğsümün dibinde hissettim kızımda hiç böyle olmamıştı.Geçen de idrar kesemi zorladı mahvoldum.Kızım hiç hareket etmiyormuş valla.Bazen de organlarım yer değiştiriyor gibi hissettim.Doktor hareketli bir bebek dedi.Dışarı çıkınca da böle olursa yandık.Valla maşallah his olarak ben daha deliğimin üstüne çıkamadım
Benim göbek deliğime yakın altta veya kasıklarımda oynuyor prenses
İşin ilginç yani ben ayakları sanıyordum geçen dr da dedim ayakları aşağıda galiba kasıklarımda oynuyor. Dr bana kafası aşağıda dedi
Adama diyorum ki o zaman neresi oynuyor
O gerinse de sen tekme gibi hissedebilirsin dedi
Aynen girene kadar her tür bahaneye başvuruyorum çıkınca da çok iyi oldu rahatladım diyorumSu anda bende oyleyim :) ama aldiktan sonraki rahatligi hicbirseye degismem
Ben onu da seyrediyorum.Her akşama bir dizi buldum onları da seyrediyorum.Yemek programları daha önce canımı çektirmiyordu da son bir aydır hamur işi tatlı ne görürsem istiyorumKizlar masterchefi izleyeniniz var mi? Dizi izleyemiyorum tv deki... ya ihanet ya ihtiras ya oislik aydim gaydim ne varsa bizim kanallarda.. hafta sonu hele hicbisi yok hafta ici sabahtan oldurme kacirma muge anli inci ertugrul aksam esra erol... bunlari izlemesen unlulerin hayati... iyice baydi... bi is yapayim desem yapamiyorum da.. aksamlari masterchefi izliyorum ama ne cikaraa canim cekiyo... reklamlardan biliyorum bu aksam da enfes bisi var... canim cekiyor.. yemek yicekmisiz.. evde anne gibisi yok
Biz esimle yemek yeme hayrani oldugumuz icin, bizimki kesin obur olur daBen onu da seyrediyorum.Her akşama bir dizi buldum onları da seyrediyorum.Yemek programları daha önce canımı çektirmiyordu da son bir aydır hamur işi tatlı ne görürsem istiyorumİlk hamileliğimde netten korku dizileri ve filmleri seyrediyordum sabah akşam.Kızım korku hikayeleri hastası şu an.Bu sefer seyretmiyorum.Mastercheff seyrede seyrede oğlum da obur olurmuş
Evet şeker çok tehlikeli öyle yada böyle olup olmadığını anlamamız lazmAğız kuruluğu bende de var.İki ayda fazla kilo alınca doktorum yaptır dedi.Hafta içi yaptırıcam.ilk hamileliğimde de yaptırdım çıkmamıştı.Şekerli su veriyorlar birşey yok onda.Asıl şeker olup ta tedavi olunmazsa sıkıntı.Çocukta zeka geriliği göz bozukluğu yapıyormuş.Doktor korkuttu beni.
Ahahaa ayni ben, nevresim degistirmeceyi dun yaptik, bugun camasir dagini eritmem lazim, henuz isik gorunmuyorGec uyandik, kahvalti yaptik. Ben simdilik uzanmacalardayim.
Sonra nevresim degistirmece oynicaz.
Sonra bi cilginlik yapip, arabayla manava gidip, birkac sey alip eve doneriz
Ben sağdan sola hissediyorum genelde ve aynı anda. Böbreklerin tarafında diyim.yan duruyo sankiGeçen ben göğsümün dibinde hissettim kızımda hiç böyle olmamıştı.Geçen de idrar kesemi zorladı mahvoldum.Kızım hiç hareket etmiyormuş valla.Bazen de organlarım yer değiştiriyor gibi hissettim.Doktor hareketli bir bebek dedi.Dışarı çıkınca da böle olursa yandık.
Sen yurtdisindaydin ama sanirimCanim orda bilemiyorum doktoruna mi bagli ama bizi hicbir rutin kontrolde nst baglamiyorlar 7aya kadr ozel jinekolog sonrasi aylik hastane kontrollerimde dahil ben hic baglanmadim ki 40+5de doğum yaptim sadece acile cikmistim son zamanlarda randevum kalmayinca agrim var diye o zaman bagladilar o da 5dk ancadir
Benim de korkum şekerimin çıkması.Hafta içi baktırıcam görücez.Eşimle ben de severiz değişik yemekleri mekanları falan.Geçen Osmanlı yemekleri yapan bir yer bulmuş.Zar zor yedim ama et yemekleri tatlı tarçınlıBiz esimle yemek yeme hayrani oldugumuz icin, bizimki kesin obur olur daben bos zamanlarimda hep yeni tarifler denerim, dunya mutfaklarini fln arastiririm. Ne nerde yenir die arar bulurum fln bence guzel sey yemek yemek ❤ bi de su sekerim cikmayaydi
Haberlere hic bakmiyorum. Demir ilaci 3 aydan beri kullaniyorumDemir ilacı kullanıyor muydun kansızlıkta sinirlilik yapıyor bende ilacı başladım fark etti sanki daha sakinim ama bende çok mutsuz duygusal hissediyorum kendimi şu haberleri falan izleyince çok kötü oluyorum kendimle alakalı değil ama kızlarım için çok endişeleniyorum kadın cinayetleri falan ben saçının teline kıyamazken el alemin çocuğu kızlarımı üzemez dövemez sövemez çocuk getirilecek bi dünya değil ama sırf kızım tek kalmasın diye istedim bu bebeğimi
Yalanci kasilmalar baslar artik. Netten braxton hick kasilmalari diye gecer. Bende agri kasilmayla ayni anda olmuyorKızlar demin adet olacak gibi yada ishal ağrısı gibi bir ağrım oldu birkaç kere. Yaklaşık 10-15 sn sürdü.
Bu kasılma ağrısı mı kızlar erken değil mi şimdi olması
Yoksa normal mi
Normal diyorsun yani. Ama çok erken değil mi daha 24. HaftadayımYalanci kasilmalar baslar artik. Netten braxton hick kasilmalari diye gecer. Bende agri kasilmayla ayni anda olmuyor
Ya ben muh anlidan basliyorum dusun benim cektigim iskenceyiBende esra erol ve masterchefciyimsukur canim cekmiyo pisirilenlerden de.
Keske kv/kp yerine annem gelseydi benim de. Cok cok sanslisin fistik ❤
Ya ben muh anlidan basliyorum dusun benim cektigim iskenceyiayyy bu aksam yağli mi ne var... kayseri yoresine ozel.. kayserili ev arkadasim vardi devamli omru cok yapar yerdik ana gibisi yok.. kac gundur kivratma diyordum valla dun yapti bugunde bunu demek istemiyorum onumu alamam... annem yokken mecburi yiyemiyordum istedigimi simdi olmazz kili alamam vallahi o kadar dikkat ettik bosa gidecek gibi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?