- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Ayyy kuzummm benimmm... yemek yemek benimm de en sevdigim olay...Biz esimle yemek yeme hayrani oldugumuz icin, bizimki kesin obur olur daben bos zamanlarimda hep yeni tarifler denerim, dunya mutfaklarini fln arastiririm. Ne nerde yenir die arar bulurum fln bence guzel sey yemek yemek ❤ bi de su sekerim cikmayaydi
Ayyy evett yağlamaaaaYağlama o yağlama. Bende kayseriliyim valla benim bile canım çekti haaaa
Benim sezeryan dikisim icin doktor ilerleyen haftalarda, özellikle 30. Haftadan sonra agri yapabilir demisti. Belki senin durumunda da ayni sekilde geriliyordur. Istersen bi doktorunu ara gerekirse acile gider gosterirsin.Kızlar aranızda daha önce normal doğum yapmış olan var mı? Benim doğumumda baya dikişlerim olmuştu. Ama 40 günde ancak toparlanmıştım. Ondan beri çok hissetmezdim dikişleri. Şu bir kaç gündür hem hafif sıvı az miktarda akıntım oluyor. Hem de dikişlerimi sızlıyor gibi hissetmeye başladım. Hem de kesi atılan yeri birebir hissediyorum yani. Normal mi ki acaba.. Çok şükür öyle şiddetli bir ağrı değil ama yeni yeni hissetmeye başlayınca merak ettim.
Beş dakikadan fazla sürerse dinlenince geçmezse sıkıntı dedi bana doktor.Beş on saniye benim de adet ağrısı gibi oluyor ara ara.Kızlar demin adet olacak gibi yada ishal ağrısı gibi bir ağrım oldu birkaç kere. Yaklaşık 10-15 sn sürdü.
Bu kasılma ağrısı mı kızlar erken değil mi şimdi olması
Yoksa normal mi
Ay bizimki de gecen hafta kvyi gezdirdi, kizceyi de aldilar ben de evde kafa dinledim cok guzel oldu vallaAmann anasigili gezdirecek benimki yauzak yerlere goturecekmis hep, wc hep sikinti oluyor ole olinca bana. Her yer pis bi de alaturka fln. Evdeyim bende bugun yani. Manav, market gezisi de yalan oldu daha yakin bi yerleri gezdirmek de gelmedi aklina bende ses etmedim, oh iyiki trafik cezasini yemisim, oh olsun
Normalde et çok severim de hamilelikte hiç yiyemiyorum.Asıl şimdi lazım protein.Döner hariç yiyemiyorum pek.Eşim zorla yedirmeye çalışıyor.Tavuk hele hiç aram yok.Ayyy evett yağlamaaaaofff o nasil bir lezzet yemin ediyorum kimse kayserili gibi becerikli olamaz.. yemekte et favorim... hamir isi sizde et sizde sucuk sizde masallah sizeee
Benim bunda daha 20den once basladi kasilmalarNormal diyorsun yani. Ama çok erken değil mi daha 24. Haftadayım
Sen yurtdisindaydin ama sanirim
Beni burda en cok bu sasirtti desem, istanbulda 30lardan sonra nstye baglamislardi, 35,36 falandi sanirim. Burda seker yuklemesini yapinca nstye bagladi bebegin tepkisine bakicaz dedi, cok değişik geldi. Bundan sonra da tum rutin kontrollerde nst varmis.Canim orda bilemiyorum doktoruna mi bagli ama bizi hicbir rutin kontrolde nst baglamiyorlar 7aya kadr ozel jinekolog sonrasi aylik hastane kontrollerimde dahil ben hic baglanmadim ki 40+5de doğum yaptim sadece acile cikmistim son zamanlarda randevum kalmayinca agrim var diye o zaman bagladilar o da 5dk ancadir
Ayy umarim yapmaz yaaBenim sezeryan dikisim icin doktor ilerleyen haftalarda, özellikle 30. Haftadan sonra agri yapabilir demisti. Belki senin durumunda da ayni sekilde geriliyordur. Istersen bi doktorunu ara gerekirse acile gider gosterirsin.
Canım benimde öyle. Öyle olduğunda sırtüstü yatıp biraz gerdiriyorum kendimi geçiyorKızlar gece uyuyamıyorum artık.sol kalçamın yan kısmı uyuşuyor geçmiyor gece uyutmuyor.sağ tarafa uyumama rağmen sol yanım uyuşuyor .ve sadece sol taraf .neden böyle oluyor bu normal mi sizce
Tamam çok tşk ederim. Benim 1 dk felan sürüyorBeş dakikadan fazla sürerse dinlenince geçmezse sıkıntı dedi bana doktor.Beş on saniye benim de adet ağrısı gibi oluyor ara ara.
Kızlar en çılgını benim annemle babam bendeler çok şükür.Evdeysem dışarı çıkmıyorsam çoğu zaman ki böyle salondaki bir üçlüden diğer üçlüğe geçme çılgınlığını yapıyorum.Bazen sağ taraf ağrıyor sol tarafa yatıyorum falan.Geçen annem hareket et biraz dedi.Bulaşık makinesini boşalttımAhahaa ayni ben, nevresim degistirmeceyi dun yaptik, bugun camasir dagini eritmem lazim, henuz isik gorunmuyor,
Bi cilginlik yapip bizim cuceyle markete gittik, cikolata reyonunda tepinen kizimizi yaka paca tutarak cikmayi basardik. Simdi de kaldigim yerden camasira devam...
Beni burda en cok bu sasirtti desem, istanbulda 30lardan sonra nstye baglamislardi, 35,36 falandi sanirim. Burda seker yuklemesini yapinca nstye bagladi bebegin tepkisine bakicaz dedi, cok değişik geldi. Bundan sonra da tum rutin kontrollerde nst varmis.
Kotu hava yoktur kotu kiyafet vardir demislerAnkarada öyle bir hava varki dışarı çıkmak isteseniz de çıkmazsınız. Eksi 2 şu anda ❄
İlk hamileliğimde en ufak bir sancım olmadı doğuma kadar şimdi arada olunca ters giden birşey mi var diye düşünüp ben de endişe ediyorum.Endişelerin normal dikkat etmekte fayda vardır.Canım benimde öyle. Öyle olduğunda sırtüstü yatıp biraz gerdiriyorum kendimi geçiyor
Tamam çok tşk ederim. Benim 1 dk felan sürüyor
Ya uyutmuyor resmen acı çekiyorum .dokturuna sordun mu peki cnm .bn haftaya kontrole gidince soracağım inşallahAynı bennnnn sol tarafım uyuşuyor cnm
Ya cnm peki sen doktoruna sordun mu.Canım benimde öyle. Öyle olduğunda sırtüstü yatıp biraz gerdiriyorum kendimi geçiyor
Tamam çok tşk ederim. Benim 1 dk felan sürüyor
Sormuştum normal dedi mg ilacı bile yazmamıştı. Süt iç yoğurt kefir ye dedi. Ben dediklerini yaptım hergün süt yoğurt kefir bir soda bir muz yedim baya hafifledi. Hatta o ara böyle giderse ben napacam felan demiştim gebe uyuyacacak pozisyon bulamıyordum ağrıdan. Sonra gene arttı bu sefer ilaç da verdi mg diasparol. Şimdi gece birkaç kez uyanıyorum sırtüstü yatıp gerdirince geçiyor. Tekrar yan dönüyorum uyuyorumYa cnm peki sen doktoruna sordun mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?