2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayyy kuzummm benimmm... yemek yemek benimm de en sevdigim olay...
İstahliyim ama hayatim boyunca dikkat etmeye calistim.. spordan nefret ediyorum zorunlu olunca ama kosu yuruyuse bayilirim nerden geldi aklima hadi optm

Benim sezeryan dikisim icin doktor ilerleyen haftalarda, özellikle 30. Haftadan sonra agri yapabilir demisti. Belki senin durumunda da ayni sekilde geriliyordur. Istersen bi doktorunu ara gerekirse acile gider gosterirsin.

Kızlar demin adet olacak gibi yada ishal ağrısı gibi bir ağrım oldu birkaç kere. Yaklaşık 10-15 sn sürdü.
Bu kasılma ağrısı mı kızlar erken değil mi şimdi olması
Yoksa normal mi
Beş dakikadan fazla sürerse dinlenince geçmezse sıkıntı dedi bana doktor.Beş on saniye benim de adet ağrısı gibi oluyor ara ara.

Ay bizimki de gecen hafta kvyi gezdirdi, kizceyi de aldilar ben de evde kafa dinledim cok guzel oldu valla keske gene gelse de bana dokunan olmadan yatsam surda bi basima

Ayyy evett yağlamaaaa offf o nasil bir lezzet yemin ediyorum kimse kayserili gibi becerikli olamaz.. yemekte et favorim... hamir isi sizde et sizde sucuk sizde masallah sizeee
Normalde et çok severim de hamilelikte hiç yiyemiyorum.Asıl şimdi lazım protein.Döner hariç yiyemiyorum pek.Eşim zorla yedirmeye çalışıyor.Tavuk hele hiç aram yok.

Sen yurtdisindaydin ama sanirim

Evt canim ama demek istedigim zorunluluk olarak dusunmeyin diye mesela karindan el cihazıyla bebegin kalbini dinliyorlar ya saglik ocaginda o muayneyi yapip karnina dokunurken bile eliyle ebe anlayabiliyor sanciyi o yüzden cok makine kullanmiyor.bazilari insallah hic agir sancili halleeimiz olmz doğumdan once

Beni burda en cok bu sasirtti desem, istanbulda 30lardan sonra nstye baglamislardi, 35,36 falandi sanirim. Burda seker yuklemesini yapinca nstye bagladi bebegin tepkisine bakicaz dedi, cok değişik geldi. Bundan sonra da tum rutin kontrollerde nst varmis.

Kızlar gece uyuyamıyorum artık.sol kalçamın yan kısmı uyuşuyor geçmiyor gece uyutmuyor.sağ tarafa uyumama rağmen sol yanım uyuşuyor .ve sadece sol taraf .neden böyle oluyor bu normal mi sizce
Canım benimde öyle. Öyle olduğunda sırtüstü yatıp biraz gerdiriyorum kendimi geçiyor
Beş dakikadan fazla sürerse dinlenince geçmezse sıkıntı dedi bana doktor.Beş on saniye benim de adet ağrısı gibi oluyor ara ara.
Tamam çok tşk ederim. Benim 1 dk felan sürüyor

Kızlar en çılgını benim annemle babam bendeler çok şükür.Evdeysem dışarı çıkmıyorsam çoğu zaman ki böyle salondaki bir üçlüden diğer üçlüğe geçme çılgınlığını yapıyorum.Bazen sağ taraf ağrıyor sol tarafa yatıyorum falan.Geçen annem hareket et biraz dedi.Bulaşık makinesini boşalttımSabah kızıma kalkıp okulla yolluyorum eşimi de.Bir de okuldan işten karşılama.Geçen üç tane gömlek ütüleyim dedim belim ağrıdı.Bu kadar harekete iyi daha fazla kilo almadım

Yaa cok.sasirdim kendi doktorun kliniginde mi yapiyor nst yi,burda bikac kez bende sordum ilkinde kasilman olursa sayili ve düzenli sekilde o zman baglanirsin dedi o da acillik durumlarda iste yapilmasinin bi zarari olmaz heralde ama haftanda cok erken su anda degisikmis

Ankarada öyle bir hava varki dışarı çıkmak isteseniz de çıkmazsınız. Eksi 2 şu anda ❄
Kotu hava yoktur kotu kiyafet vardir demisler
Gecen hafta eksileri biz de gorduk de bu hafta nispeten iyi, 6-7 derece civari, ocak subatta eksi 16yi gormuslugum var, yazin ise 41 dereceyi.. Almanyadan sevgiler

Canım benimde öyle. Öyle olduğunda sırtüstü yatıp biraz gerdiriyorum kendimi geçiyor

Tamam çok tşk ederim. Benim 1 dk felan sürüyor
İlk hamileliğimde en ufak bir sancım olmadı doğuma kadar şimdi arada olunca ters giden birşey mi var diye düşünüp ben de endişe ediyorum.Endişelerin normal dikkat etmekte fayda vardır.

Ya cnm peki sen doktoruna sordun mu.
Sormuştum normal dedi mg ilacı bile yazmamıştı. Süt iç yoğurt kefir ye dedi. Ben dediklerini yaptım hergün süt yoğurt kefir bir soda bir muz yedim baya hafifledi. Hatta o ara böyle giderse ben napacam felan demiştim gebe uyuyacacak pozisyon bulamıyordum ağrıdan. Sonra gene arttı bu sefer ilaç da verdi mg diasparol. Şimdi gece birkaç kez uyanıyorum sırtüstü yatıp gerdirince geçiyor. Tekrar yan dönüyorum uyuyorum

Kızlar dr mesaj atti 50 lik de şeker çıkınca dr yine gel 100 gr 3 saatlik şeker yüklemesi yapılacağını söyledi bu şekilde yaptıran var mı nasil oluyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…