Ben bi kere unutup kizimi kucagima alinca dikis yerlerimde agrim oldu, dr dikkat et kaldirma tekrar dedi. 15 kg falan oldu tabi bizim zibidi, disardaydik korkup aglayinca aklima bile gelmedi kucaklayiverdim. Simdilik tekrarlamadi ama inşallah agri yapmaz ilerleyen haftalarda.Ayy umarim yapmaz yaa
Belki gece hep sol tarafınıza yatıyorsunuzdur.Benim de gece çok aynı tarafts yatınca uyanıyorum ağrıdan diğer tarafa dönüyorum.Sabaha kadar sağ sol.Gece bir ikide yatıyorum en geç sekizde kalkıyorum.Sabah uykusuna hasretim ağrıdan duramayıp kalkıyorum.Ya uyutmuyor resmen acı çekiyorum .dokturuna sordun mu peki cnm .bn haftaya kontrole gidince soracağım inşallah
Bugün göğüs hastalıklarının verdiği ilaçları gönderdim. Karın sertliğini de sordum. Endişelenecek birşey yok, yine de kendini çok yorma, yürüyüş yapma demiş canım. Sesli mesaj gönderdiği için cevapları biraz kısa oluyor. 2 hafta sonra kontrol. Daha net sorarım inşallahBenide haberdar edersen sevinirim cnm
Aynen doktorun kliniginde hic girmedigim bi oda vardi megersem nst varmis orda. Zaten apartman dairesi gibi bi yer, bi odada catal var alttan ultrasona ordan bakiyor, bi odada 3d olan ultrason var, bi oda laboratuar biri bekleme salonu, digeri de nst cikti. Boylece girmedigim delik kalmadiYaa cok.sasirdim kendi doktorun kliniginde mi yapiyor nst yi,burda bikac kez bende sordum ilkinde kasilman olursa sayili ve düzenli sekilde o zman baglanirsin dedi o da acillik durumlarda iste yapilmasinin bi zarari olmaz heralde ama haftanda cok erken su anda degisikmis
Ay hiç geçmiyor ya bnmSormuştum normal dedi mg ilacı bile yazmamıştı. Süt iç yoğurt kefir ye dedi. Ben dediklerini yaptım hergün süt yoğurt kefir bir soda bir muz yedim baya hafifledi. Hatta o ara böyle giderse ben napacam felan demiştim gebe uyuyacacak pozisyon bulamıyordum ağrıdan. Sonra gene arttı bu sefer ilaç da verdi mg diasparol. Şimdi gece birkaç kez uyanıyorum sırtüstü yatıp gerdirince geçiyor. Tekrar yan dönüyorum uyuyorum ☺
Yok cnm bn sola yatmasam da sol tarafım yine de uyuşuyorBelki gece hep sol tarafınıza yatıyorsunuzdur.Benim de gece çok aynı tarafts yatınca uyanıyorum ağrıdan diğer tarafa dönüyorum.Sabaha kadar sağ sol.Gece bir ikide yatıyorum en geç sekizde kalkıyorum.Sabah uykusuna hasretim ağrıdan duramayıp kalkıyorum.
Heheehehhe ilahiiKızlar en çılgını benim annemle babam bendeler çok şükür.Evdeysem dışarı çıkmıyorsam çoğu zaman ki böyle salondaki bir üçlüden diğer üçlüğe geçme çılgınlığını yapıyorum.Bazen sağ taraf ağrıyor sol tarafa yatıyorum falan.Geçen annem hareket et biraz dedi.Bulaşık makinesini boşalttımSabah kızıma kalkıp okulla yolluyorum eşimi de.Bir de okuldan işten karşılama.Geçen üç tane gömlek ütüleyim dedim belim ağrıdı.Bu kadar harekete iyi daha fazla kilo almadım
Keske kocam kayserili olaydi belki kaynanam az caliskan olurdu ama nerdeeeAyyy evett yağlamaaaaofff o nasil bir lezzet yemin ediyorum kimse kayserili gibi becerikli olamaz.. yemekte et favorim... hamir isi sizde et sizde sucuk sizde masallah sizeee
E bebek soluna soluna duruyor ordaki omurilikten belki sol tarafinin sinirlerini baskiliyor... sen doktoruna de calsiyum magnezyum degerlerine baktirdinmi belki onlar dusuk canimYok cnm bn sola yatmasam da sol tarafım yine de uyuşuyor
Doktora gittim. Alerji değerim yüksek çıktı. Yeni birşey olamaz bu ne zamandır devam ediyor dedi. Deri testlerim hep negatif çıkıyor, teşhisi alerjim yok diye biliyorum dedim. Hafif de enfeksiyon çıkmış. Hem antibiyotik hem de inhalerlarımı aldım, doktorumu da bilgilendirdim, o da kullanabilirsin dedi. İnşallah faydasını görürümbirkaç gün bekley,mde bende göğüs uzmanına gideyim bari. yalnız cevizin içindeki zarı kaynatıp içince biraz hafifliyor. zararı varmı bebeğe bilmediğimden sadece iki küçük zar koyuyorum. bilginiz olsun
Valla cnm iki hafta önce kan degerlerime baktı hafif kansızlık dışında bişey çıkmadıE bebek soluna soluna duruyor ordaki omurilikten belki sol tarafinin sinirlerini baskiliyor... sen doktoruna de calsiyum magnezyum degerlerine baktirdinmi belki onlar dusuk canim
Ben daha büyük bi cilginlik icin gun sayiyorum, haftaya cumartesi istanbula ucuyoruz, kizimi babanneye bırakıp kendimi sokaga aticam, aylar sonra kuafore gidip sacimi kestiricem, arkadaşlarımla bulusucam ooo neler nelerKızlar en çılgını benim annemle babam bendeler çok şükür.Evdeysem dışarı çıkmıyorsam çoğu zaman ki böyle salondaki bir üçlüden diğer üçlüğe geçme çılgınlığını yapıyorum.Bazen sağ taraf ağrıyor sol tarafa yatıyorum falan.Geçen annem hareket et biraz dedi.Bulaşık makinesini boşalttımSabah kızıma kalkıp okulla yolluyorum eşimi de.Bir de okuldan işten karşılama.Geçen üç tane gömlek ütüleyim dedim belim ağrıdı.Bu kadar harekete iyi daha fazla kilo almadım
Hehehehe annesi dikkat et icerdeki kuzuyu dusun :)) ya varya sizi takdir ediyirum Allah ister istemez bir guc veriyor da ..ya cok zor... ister oturr ister oturma mecbursun ilgilenmeye yemek yapmaya .. gercekten helal olsun..Ben bi kere unutup kizimi kucagima alinca dikis yerlerimde agrim oldu, dr dikkat et kaldirma tekrar dedi. 15 kg falan oldu tabi bizim zibidi, disardaydik korkup aglayinca aklima bile gelmedi kucaklayiverdim. Simdilik tekrarlamadi ama inşallah agri yapmaz ilerleyen haftalarda.
O zaman bebis sol tarafini zorluyor olabilir.. yada magnezyum istiyor vucudun kalsiyum magnezyum kullansan .. bide d vit ihmal etme sinir sistemi icin kalsiyum magnezyum.. obemli ha bide sen soda iç.. gunde bir tane yada iki gunde bir.. bak bunun bir zarari yok.. fazla fazlada su ic.. inan ise yaricak eger eksikligin varsa.. vucudunda eksik mineral varsa onlari tamamlar... cok su icemiyosan yine faydali .. ama gunde bir taneden fazla icmeValla cnm iki hafta önce kan degerlerime baktı hafif kansızlık dışında bişey çıkmadı
Benimki 11 kg ama gunde kaç kere geliyor kucağıma saymiyorum valla. Zaten benim dikişler tam iyileşmemiş oyle birsey demisti dr umarım sorun yasamamBen bi kere unutup kizimi kucagima alinca dikis yerlerimde agrim oldu, dr dikkat et kaldirma tekrar dedi. 15 kg falan oldu tabi bizim zibidi, disardaydik korkup aglayinca aklima bile gelmedi kucaklayiverdim. Simdilik tekrarlamadi ama inşallah agri yapmaz ilerleyen haftalarda.
Inhaler kullanilabiliyor, cigerlere lokal etki ettigi icin bebege zarari yok dusuk dozlarda. Ben yanimda tasiyorum surekli, hamileliğin basinda ilk sorduğum seydi doktora. Insallah iyi gelir canim sana da.Doktora gittim. Alerji değerim yüksek çıktı. Yeni birşey olamaz bu ne zamandır devam ediyor dedi. Deri testlerim hep negatif çıkıyor, teşhisi alerjim yok diye biliyorum dedim. Hafif de enfeksiyon çıkmış. Hem antibiyotik hem de inhalerlarımı aldım, doktorumu da bilgilendirdim, o da kullanabilirsin dedi. İnşallah faydasını görürüm
Ne olduda alerji testine ihtiyac duyuldu???Doktora gittim. Alerji değerim yüksek çıktı. Yeni birşey olamaz bu ne zamandır devam ediyor dedi. Deri testlerim hep negatif çıkıyor, teşhisi alerjim yok diye biliyorum dedim. Hafif de enfeksiyon çıkmış. Hem antibiyotik hem de inhalerlarımı aldım, doktorumu da bilgilendirdim, o da kullanabilirsin dedi. İnşallah faydasını görürüm
Ay cok sevimlisiniz yaa sizKızlar ilk defa hıçkırık hissettim 2 sn de bir tik tik atıyordu
Bende diyorum kızlar nasıl anlıyor diyebaya farklıymış cidden kafası aşağıda demekki kasıktan oynadı baya bi. Eşime de gösterdim oda şaşırdı bana diyoki kalk bi su iç nasıl geçecekmiş bu diyor ay çok güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?