Ay allahtan yemekle bulasikla esim ilgileniyor da ben o konuda rahatim. Zaten sabahtan aksama is yerinde oturmaktan belim kakiliyor, bi de aksam yemekle ugrassam iyice pert olurum.Hehehehe annesi dikkat et icerdeki kuzuyu dusun :)) ya varya sizi takdir ediyirum Allah ister istemez bir guc veriyor da ..ya cok zor... ister oturr ister oturma mecbursun ilgilenmeye yemek yapmaya .. gercekten helal olsun..
Esin Almanca kursuna gidiyordu dimi canim?Ay allahtan yemekle bulasikla esim ilgileniyor da ben o konuda rahatim. Zaten sabahtan aksama is yerinde oturmaktan belim kakiliyor, bi de aksam yemekle ugrassam iyice pert olurum.
Evet sabahlari bizi birakip yarım gun almanca kursuna gidiyor, sonra da market işlerini ve yemegi halledip bizi aliyor.Esin Almanca kursuna gidiyordu dimi canim?
Doktorum normal karşıladı hayatım magnezyumumu düzenli kullan dediYa uyutmuyor resmen acı çekiyorum .dokturuna sordun mu peki cnm .bn haftaya kontrole gidince soracağım inşallah
Bizimki iki saat zor durur anne babasız ki alışık anneanne babanne ama nerde bırakıcak peşimizi.Geldi sekiz yaşına eşimle koltukta yan yana oturamıyoruz yan yana gezemiyoruz giriveriyor araya hemenBen daha büyük bi cilginlik icin gun sayiyorum, haftaya cumartesi istanbula ucuyoruz, kizimi babanneye bırakıp kendimi sokaga aticam, aylar sonra kuafore gidip sacimi kestiricem, arkadaşlarımla bulusucam ooo neler neler
Sabah kalk krese cocugu birak ordan ise git eve gel, full enerji atarli ergen bebe evde kudursun, sonra yat agridan uyuyama sonra haftasonu camasir... Tatilim geldi beni tutmayin, valla birakip kacicam bu zilliyisimdi babanne dede dusunsun
Lost dizisini izlemediysen mutlaka tavsiye ederim canım.la case da papel de çok iyi.dziyi izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsunR Renklirenkli geldilermi uzaklardanesinle kv ... evde zaman gecmiyor yahuu cay pasta yapamiyoz bisi yapamiyoz... bi film bi dizi bi onerisi olan varmidir? Puuufffsss
Bizimkiler buraya taşındığımizdan beri sık gorusemiyorlar ya ozluyor cocuk, o yuzden aramiyor. Kv kp iyi oyaliyor da annem baş edemiyor, rekoru 1,5 saat, sonra ariyor bu cocuk ne istiyor anlamadim ben diyeBizimki iki saat zor durur anne babasız ki alışık anneanne babanne ama nerde bırakıcak peşimizi.Geldi sekiz yaşına eşimle koltukta yan yana oturamıyoruz yan yana gezemiyoruz giriveriyor araya hemenGeçen işimiz var toplantı var diye kaçtık on dakika bir aradı anneanne telinden.Bir gün de babannedeydik evi bize yakın.Kal kızım dedi tamam dedi şaşırdık.Arabayla köşeyi geçince aradılar başlamış ağlamaya geri döndük hemen
Ayy masallah sizede Allah mutlulugunuza mutluluk katsin bu bebeginizle insallahEvet sabahlari bizi birakip yarım gun almanca kursuna gidiyor, sonra da market işlerini ve yemegi halledip bizi aliyor.
Bölümleri çok heyecanlı lost dizisinin.Sürekli bir gizem nereye varcak şimdi diye merak.Ama sonunu saçma bitirdiler diye hatırlıyorum yıllar geçti seyredeli.Lost dizisini izlemediysen mutlaka tavsiye ederim canım.la case da papel de çok iyi.dziyi izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsun
Aşkim onlari izledim benLost dizisini izlemediysen mutlaka tavsiye ederim canım.la case da papel de çok iyi.dziyi izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsun
Tamamen is sebebiyle canim, ben bi alman sirketinde calisiyorum, o nedenle istanbul ofisinden buraya geldim 2 sene once. Sirket ici transfer olunca da ailecek tasinmamizi oturum izinlerimizi vs herseyimizi onlar sagladi.Ayy masallah sizede Allah mutlulugunuza mutluluk katsin bu bebeginizle insallahNe kadar hossunuz.. aileler uzaklarda nasil Almanyada yasamaya basladiniz ozels sormayayim sizde soylemeyin hic alinmam yani.. hep bende yurt disi lna cikmak yasamak isimi orda kurmak istiyorum ama bizim kocada yurek yok tatile bile cikamiyoz
Sherlock müthiş bir dizi üstüne tanımam.Seyretmediysen tavsiye ederim.Darkı ben de seyredicem öğrencilerim tavsiye etmişti.Aşkim onlari izledim benama gercekten secimlerine bayildim favori dizilerim onun haricinde
The hundred (the 100)
Game of thrones
Sense8
High seas
The walking dead
Viking
Dark
The I-Land ( lost gibi tabi onun kadar olamasada)
Fi
Orphan Black
Bates Motel
The Rain *
Between *
O/\ *
Bunlar bu evde oturma donemimde birirdigim diziler...ve memnun olduklarim.. aklima gelmeyen var ama isimleri yabanci olunca bu kadari kalmis
Ben de aynı senin gibi kararsız kaldım.Kızımda park yatak yanıma aldım oda takımı da vardı.Şimdi park yatak yerine yanıma şu demirleri çıkan anne yanı alıcam o kesin de.Odasına yatağı nasıl alsam bilemedim.Anne yanı kaç ay kullanılabilir?Altı ay falansa montessori tarzı yatağa nasıl geçiricem bebeği.Büyüyen yatak mı alsam ben de bilemiyorumKızlar bebek için beşik yada karyola ne alcağıma karar veremedim. Bütün Çilekte beşik ve büyüyen karyola modellerine baktım ama kararsız kaldım. Beşiklerin büyük olanları puset olmayanlarının korkulukları çıkarılmıyor. Benim isteğim ön korkulukların daha sonra çıkıp 2 yaşa kadar kullanılması. Hangi markalara bakayım var mı fikirleriniz yada büyüyen karyolalar hakkında ne düşünüyorsunuz? İlk oğlumda park yatak kullandık 3 yaşa kadar sonra oda takımı aldık . Ama park yatak istemiyorum bu defa daha şık olsun istiyorum ama fikrim yok
yillik izninden kullansan varsaCan kızlar ben şimdi napcam bu doğum izni konusunu yabenim heyet raporum 13. Ocakta bitiyor 32. Haftamda oluyorum o zaman, erken doğum riskimde var okula da gidemem, doğumdan sonra çok azcık iznim olacak o halde benim buna çok üzüldüm
Aaaaa nasilllll ? Canim noldu gelismeler ne leki ? Anlatabilecek durumda msijnBen hastaneye yatırıldım sancım zirvede 100 çıktı.
He dondulerR Renklirenkli geldilermi uzaklardanesinle kv ... evde zaman gecmiyor yahuu cay pasta yapamiyoz bisi yapamiyoz... bi film bi dizi bi onerisi olan varmidir? Puuufffsss
Bizi haberdar et canim mutlakaBen hastaneye yatırıldım sancım zirvede 100 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?