2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hehehehe annesi dikkat et icerdeki kuzuyu dusun :)) ya varya sizi takdir ediyirum Allah ister istemez bir guc veriyor da ..ya cok zor... ister oturr ister oturma mecbursun ilgilenmeye yemek yapmaya .. gercekten helal olsun..
Ay allahtan yemekle bulasikla esim ilgileniyor da ben o konuda rahatim. Zaten sabahtan aksama is yerinde oturmaktan belim kakiliyor, bi de aksam yemekle ugrassam iyice pert olurum.

Bizimki iki saat zor durur anne babasız ki alışık anneanne babanne ama nerde bırakıcak peşimizi.Geldi sekiz yaşına eşimle koltukta yan yana oturamıyoruz yan yana gezemiyoruz giriveriyor araya hemenGeçen işimiz var toplantı var diye kaçtık on dakika bir aradı anneanne telinden.Bir gün de babannedeydik evi bize yakın.Kal kızım dedi tamam dedi şaşırdık.Arabayla köşeyi geçince aradılar başlamış ağlamaya geri döndük hemen

R Renklirenkli geldilermi uzaklardan esinle kv ... evde zaman gecmiyor yahuu cay pasta yapamiyoz bisi yapamiyoz... bi film bi dizi bi onerisi olan varmidir? Puuufffsss
Lost dizisini izlemediysen mutlaka tavsiye ederim canım.la case da papel de çok iyi.dziyi izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsun

Bizimkiler buraya taşındığımizdan beri sık gorusemiyorlar ya ozluyor cocuk, o yuzden aramiyor. Kv kp iyi oyaliyor da annem baş edemiyor, rekoru 1,5 saat, sonra ariyor bu cocuk ne istiyor anlamadim ben diye
Bi de bizde dil problemi sorun oluyor biraz, geldiğimizde kizim daha konusmaya başlamamışti, evde surekli turkce konusmamiza ragmen sadece almanca konusuyor. Haliyle anneanne babanneyle tarzanca anlasiyorlar

Evet sabahlari bizi birakip yarım gun almanca kursuna gidiyor, sonra da market işlerini ve yemegi halledip bizi aliyor.
Ayy masallah sizede Allah mutlulugunuza mutluluk katsin bu bebeginizle insallah Ne kadar hossunuz.. aileler uzaklarda nasil Almanyada yasamaya basladiniz ozels sormayayim sizde soylemeyin hic alinmam yani.. hep bende yurt disi lna cikmak yasamak isimi orda kurmak istiyorum ama bizim kocada yurek yok tatile bile cikamiyoz

Lost dizisini izlemediysen mutlaka tavsiye ederim canım.la case da papel de çok iyi.dziyi izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorsun
Bölümleri çok heyecanlı lost dizisinin.Sürekli bir gizem nereye varcak şimdi diye merak.Ama sonunu saçma bitirdiler diye hatırlıyorum yıllar geçti seyredeli.

Aşkim onlari izledim ben ama gercekten secimlerine bayildim favori dizilerim onun haricinde
The hundred (the 100)
Game of thrones
Sense8
High seas
The walking dead
Viking
Dark
The I-Land ( lost gibi tabi onun kadar olamasada)
Fi
Orphan Black
Bates Motel
The Rain *
Between *
O/\ *
Bunlar bu evde oturma donemimde birirdigim diziler... ve memnun olduklarim.. aklima gelmeyen var ama isimleri yabanci olunca bu kadari kalmis

Tamamen is sebebiyle canim, ben bi alman sirketinde calisiyorum, o nedenle istanbul ofisinden buraya geldim 2 sene once. Sirket ici transfer olunca da ailecek tasinmamizi oturum izinlerimizi vs herseyimizi onlar sagladi.
Acikcasi eslerin her turlu senaryoyu dusunup oyle karar vermesi lazım, sonucta iki kisi tam zamanli calisirken buraya gelince bi taraf is bulmakta zorlaniyor, herkes kaldıramiyor, geri donen de oluyor. Bi de cocuklar kucukken gelmek avantaj ki dil sorunu olmasin, kizim 13 aylikti geldigimizde, direkt krese basladi. Kucuk cocukla gelmenin avantaji cevre edinmeyi kolaylastiriyor, cocuklu aileler birbirini cok tutuyor destek oluyorlar. Bizim gelirken hic tanidigimiz yoktu, akrabamiz da yok, aileden ilk almanyaya geleniz ama sansimiza hem komşularımız hem de kizimin arkadaslarinin aileleri dunya tatlisi, doguma giderken ara biz kresten alir eve gotururuz diyorlar mesela.

Kızlar bebek için beşik yada karyola ne alcağıma karar veremedim. Bütün Çilekte beşik ve büyüyen karyola modellerine baktım ama kararsız kaldım. Beşiklerin büyük olanları puset olmayanlarının korkulukları çıkarılmıyor. Benim isteğim ön korkulukların daha sonra çıkıp 2 yaşa kadar kullanılması. Hangi markalara bakayım var mı fikirleriniz yada büyüyen karyolalar hakkında ne düşünüyorsunuz? İlk oğlumda park yatak kullandık 3 yaşa kadar sonra oda takımı aldık . Ama park yatak istemiyorum bu defa daha şık olsun istiyorum ama fikrim yok

Sherlock müthiş bir dizi üstüne tanımam.Seyretmediysen tavsiye ederim.Darkı ben de seyredicem öğrencilerim tavsiye etmişti.

Merhaba arkadaşlar benim adetlerin hep 3 gün erkenden oluyordu bu ay adetin 2 gün gecikti önce gelin ağrıdı adet günümde bugünde bacağım ağrıyı hamilelik olabilirmi

Ben de aynı senin gibi kararsız kaldım.Kızımda park yatak yanıma aldım oda takımı da vardı.Şimdi park yatak yerine yanıma şu demirleri çıkan anne yanı alıcam o kesin de.Odasına yatağı nasıl alsam bilemedim.Anne yanı kaç ay kullanılabilir?Altı ay falansa montessori tarzı yatağa nasıl geçiricem bebeği.Büyüyen yatak mı alsam ben de bilemiyorum

yillik izninden kullansan varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…