Bende cilek buyuyen karyola var, tek tarafinin parmakliklarini cikarip kisa bi yan korumayla kullandik bi sene kadar. 3 yasina girip de hamile olduğumu da ogrenince kizima buyuk yatak alıp, eskisini tekrar parmakliklarini takip besik haline getirdik.Kızlar bebek için beşik yada karyola ne alcağıma karar veremedim. Bütün Çilekte beşik ve büyüyen karyola modellerine baktım ama kararsız kaldım. Beşiklerin büyük olanları puset olmayanlarının korkulukları çıkarılmıyor. Benim isteğim ön korkulukların daha sonra çıkıp 2 yaşa kadar kullanılması. Hangi markalara bakayım var mı fikirleriniz yada büyüyen karyolalar hakkında ne düşünüyorsunuz? İlk oğlumda park yatak kullandık 3 yaşa kadar sonra oda takımı aldık . Ama park yatak istemiyorum bu defa daha şık olsun istiyorum ama fikrim yok
Perşembeden beri bebeğin sertleşmesi arttı canm 15 dk da bir sertleştiği oldu yorgunluktan olmadığını anladım artık bu sabah mesaj attım dr a kontrole gel bugun dedi nst ye bağlandım 100 çıktı sancı. Dr çok şaşıırdı yatrdılar sancı önleyici iğne ve serum takıldı. Avantajım rahim hala kapalı açılma yok.Aaaaa nasilllll ? Canim noldu gelismeler ne leki ? Anlatabilecek durumda msijn
Öğretmenlerde yıllık izin olmuyor ki kuzumyillik izninden kullansan varsa
Geçmiş olsun canım benim, umarım bununla geçer bir daha yaşanmaz. Sen de artık kendini yorma fazlaPerşembeden beri bebeğin sertleşmesi arttı canm 15 dk da bir sertleştiği oldu yorgunluktan olmadığını anladım artık bu sabah mesaj attım dr a kontrole gel bugun dedi nst ye bağlandım 100 çıktı sancı. Dr çok şaşıırdı yatrdılar sancı önleyici iğne ve serum takıldı. Avantajım rahim hala kapalı açılma yok.
O zaman bebeklik döneminde de büyüyen karyoladan memnun kaldın. Sallanmadığı için önermeyen arkadaşlarım olmuştu. 3 yaş gayet iyi benim için sonrası zaten oda takımı alırımBende cilek buyuyen karyola var, tek tarafinin parmakliklarini cikarip kisa bi yan korumayla kullandik bi sene kadar. 3 yasina girip de hamile olduğumu da ogrenince kizima buyuk yatak alıp, eskisini tekrar parmakliklarini takip besik haline getirdik.
Bitmiş dizilerden arıyorsan eğer bunlara ilaveten önerilerimAşkim onlari izledim benama gercekten secimlerine bayildim favori dizilerim onun haricinde
The hundred (the 100)
Game of thrones
Sense8
High seas
The walking dead
Viking
Dark
The I-Land ( lost gibi tabi onun kadar olamasada)
Fi
Orphan Black
Bates Motel
The Rain *
Between *
O/\ *
Bunlar bu evde oturma donemimde birirdigim diziler...ve memnun olduklarim.. aklima gelmeyen var ama isimleri yabanci olunca bu kadari kalmis
Geçmiş olsun canım haberlerini bekliyoruzPerşembeden beri bebeğin sertleşmesi arttı canm 15 dk da bir sertleştiği oldu yorgunluktan olmadığını anladım artık bu sabah mesaj attım dr a kontrole gel bugun dedi nst ye bağlandım 100 çıktı sancı. Dr çok şaşıırdı yatrdılar sancı önleyici iğne ve serum takıldı. Avantajım rahim hala kapalı açılma yok.
Ya belirti var mıydı? İnşallah her şey yolundadırBen hastaneye yatırıldım sancım zirvede 100 çıktı.
Bence bir hafta bekle en az yada erken testler var onlari kullan ben aylarca acaba mi dedim senin umidini kirmak istemem ama hicbirindede hamile degildim.. stresten adet olamamisim normalde adetlerim cok duzenliydi.. ne zaman cocuk istedim adet gunlerim sasti.. kusura bakma yardim olamadim amaMerhaba arkadaşlar benim adetlerin hep 3 gün erkenden oluyordu bu ay adetin 2 gün gecikti önce gelin ağrıdı adet günümde bugünde bacağım ağrıyı hamilelik olabilirmi
Bende ebebekin baby plus anakucagi da var canim, ilk 2 ay falan onda yatırdım o sallaniyor. Sonrasında direkt odasina gecirdim, uyuduktan sonra koyuyorduk sallama ihtiyacimiz olmadi. Biz memnun kaldik, natura baby takim olarak var, 3 ev degistirdik hala sapasaglam.O zaman bebeklik döneminde de büyüyen karyoladan memnun kaldın. Sallanmadığı için önermeyen arkadaşlarım olmuştu. 3 yaş gayet iyi benim için sonrası zaten oda takımı alırım
Aynen doktorun kliniginde hic girmedigim bi oda vardi megersem nst varmis orda. Zaten apartman dairesi gibi bi yer, bi odada catal var alttan ultrasona ordan bakiyor, bi odada 3d olan ultrason var, bi oda laboratuar biri bekleme salonu, digeri de nst cikti. Boylece girmedigim delik kalmadibana da cok degisik geldi baglamasi, elimde hafta hafta yapılan islemlerin kagidi var, ona baktim orda da yaziyor. Burda sistem bu demekki.
Sukur canim.Perşembeden beri bebeğin sertleşmesi arttı canm 15 dk da bir sertleştiği oldu yorgunluktan olmadığını anladım artık bu sabah mesaj attım dr a kontrole gel bugun dedi nst ye bağlandım 100 çıktı sancı. Dr çok şaşıırdı yatrdılar sancı önleyici iğne ve serum takıldı. Avantajım rahim hala kapalı açılma yok.
Kuzucum cok gecmis olsun ya.. guzel haberler vereceksin insallah.. stres sikinti yapmayasin olurmu.. bizede don.. aklim snde yaaaBen hastaneye yatırıldım sancım zirvede 100 çıktı.
Çok geçmiş olsun açılma olmaması çok iyi.İnşallah ilaçlar sancıları durdurur canım.Perşembeden beri bebeğin sertleşmesi arttı canm 15 dk da bir sertleştiği oldu yorgunluktan olmadığını anladım artık bu sabah mesaj attım dr a kontrole gel bugun dedi nst ye bağlandım 100 çıktı sancı. Dr çok şaşıırdı yatrdılar sancı önleyici iğne ve serum takıldı. Avantajım rahim hala kapalı açılma yok.
Vis a visAşkim onlari izledim benama gercekten secimlerine bayildim favori dizilerim onun haricinde
The hundred (the 100)
Game of thrones
Sense8
High seas
The walking dead
Viking
Dark
The I-Land ( lost gibi tabi onun kadar olamasada)
Fi
Orphan Black
Bates Motel
The Rain *
Between *
O/\ *
Bunlar bu evde oturma donemimde birirdigim diziler...ve memnun olduklarim.. aklima gelmeyen var ama isimleri yabanci olunca bu kadari kalmis
Tıp ilerledi o anlamda. Sertlesme olan karni, puding kivamina getiren bi suru ilac var. Onemli olan gec kalmamakti. Iyi bi tokoliz tedavisi yapilacak ona. Cok sukurÇok geçmiş olsun açılma olmaması çok iyi.İnşallah ilaçlar sancıları durdurur canım.
Vis vis hapishane dizisi izledim... brekaing baddede manyak saticiyi izledim bunlar aklimda yoktuVis a vis
You
Breaking bad
Yalnız darkın 2. Sezonu izlemedim milletin beyni yanmış anlama konusunda
bu ara beynim yandı zaten iyice yakamam
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen dururda çıkarsınPerşembeden beri bebeğin sertleşmesi arttı canm 15 dk da bir sertleştiği oldu yorgunluktan olmadığını anladım artık bu sabah mesaj attım dr a kontrole gel bugun dedi nst ye bağlandım 100 çıktı sancı. Dr çok şaşıırdı yatrdılar sancı önleyici iğne ve serum takıldı. Avantajım rahim hala kapalı açılma yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?