2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende cilek buyuyen karyola var, tek tarafinin parmakliklarini cikarip kisa bi yan korumayla kullandik bi sene kadar. 3 yasina girip de hamile olduğumu da ogrenince kizima buyuk yatak alıp, eskisini tekrar parmakliklarini takip besik haline getirdik.

Aaaaa nasilllll ? Canim noldu gelismeler ne leki ? Anlatabilecek durumda msijn
Perşembeden beri bebeğin sertleşmesi arttı canm 15 dk da bir sertleştiği oldu yorgunluktan olmadığını anladım artık bu sabah mesaj attım dr a kontrole gel bugun dedi nst ye bağlandım 100 çıktı sancı. Dr çok şaşıırdı yatrdılar sancı önleyici iğne ve serum takıldı. Avantajım rahim hala kapalı açılma yok.

Geçmiş olsun canım benim, umarım bununla geçer bir daha yaşanmaz. Sen de artık kendini yorma fazla

O zaman bebeklik döneminde de büyüyen karyoladan memnun kaldın. Sallanmadığı için önermeyen arkadaşlarım olmuştu. 3 yaş gayet iyi benim için sonrası zaten oda takımı alırım

Bitmiş dizilerden arıyorsan eğer bunlara ilaveten önerilerim

Fringe
House m.d.
Sherlock
Spartacus
Chernobyl mini dizi
Devam edenlerden ise

Stranger things
Westworld aklıma gelenler

Geçmiş olsun canım haberlerini bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar benim adetlerin hep 3 gün erkenden oluyordu bu ay adetin 2 gün gecikti önce gelin ağrıdı adet günümde bugünde bacağım ağrıyı hamilelik olabilirmi
Bence bir hafta bekle en az yada erken testler var onlari kullan ben aylarca acaba mi dedim senin umidini kirmak istemem ama hicbirindede hamile degildim.. stresten adet olamamisim normalde adetlerim cok duzenliydi.. ne zaman cocuk istedim adet gunlerim sasti.. kusura bakma yardim olamadim ama

O zaman bebeklik döneminde de büyüyen karyoladan memnun kaldın. Sallanmadığı için önermeyen arkadaşlarım olmuştu. 3 yaş gayet iyi benim için sonrası zaten oda takımı alırım
Bende ebebekin baby plus anakucagi da var canim, ilk 2 ay falan onda yatırdım o sallaniyor. Sonrasında direkt odasina gecirdim, uyuduktan sonra koyuyorduk sallama ihtiyacimiz olmadi. Biz memnun kaldik, natura baby takim olarak var, 3 ev degistirdik hala sapasaglam.

Hepsini tek doktorun yapmasi iyi yinede canim ayni benimkide oyle apartman dairesinin 2kati doktor ustu ev :) sertlesmelerim her aksam oluyor benimde haftaiçi randevum var bakalim soyluycem kontrolde kisalmam filan yoktu ama belki bisey soyler yada yonlendirr

Sukur canim.
Soyle guzel haber veriyim sana, o sertlesmeler sancilar var ya, hic mudahale edilmese dahi 2-7 gun arasi sikinti olmuyor. Kaldi ki, simdi sen hastanede tedavi altindasin. Sanci azaltici, kasilma onleyicilerle 36lari gorenleri duydum burda, en az 4 hafta ileri alindigini biliyorum o ilaclarla.
Su an korkmus olabilirsin, ama durumun ve bebegin durumu da iyi merak etme.
Zaten doktorun da aciklar sana.
Haftan su an gayet iyi zaten. Yasam sinirini da gecmis bebisin. Sen simdi guzelce yat. Yattigin yerden, netten fln varsa eksiklerini tmmla. Dualarimiz seninle bitanem.

kenvotir gecmis olsun iyiki gitmissin ilac kullaniyor muydun acaba magnezyum klsiyum gibi kasilmalar olmasin diye istirahat verir belki

Çok geçmiş olsun açılma olmaması çok iyi.İnşallah ilaçlar sancıları durdurur canım.

Vis a vis
You
Breaking bad

Yalnız darkın 2. Sezonu izlemedim milletin beyni yanmış anlama konusunda
bu ara beynim yandı zaten iyice yakamam

Ya sol yani uyusan arkadasimiz vardi ya kenvotir o mu yoksa... ya var ya aci ceken cani yanan ne bilim kramp olursa yaziyoruz ya sikintilarimizi, benzer aciyi ceken sikintisi olan yaziyor ya... olumlu da olabiliyor olumsuz da... simdi vicdan azabi duyuyorum eger sensen.. ( kenvotir ) cunku sol yanimda uyusma olup magnezyum felan demistim kalsiyum felan... ama sancin varmiş ...
Yani her zaman doktorumuzla danisikli olalim.. ya insallah hicbiseyin olmayacak ertelenecektirde hic merak etmeyesin.. Dualarim seninle

Çok geçmiş olsun açılma olmaması çok iyi.İnşallah ilaçlar sancıları durdurur canım.
Tıp ilerledi o anlamda. Sertlesme olan karni, puding kivamina getiren bi suru ilac var. Onemli olan gec kalmamakti. Iyi bi tokoliz tedavisi yapilacak ona. Cok sukur kenvotir farketti bunu. En az 1 ay sonra dogurur yani o derece.

Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen dururda çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…