2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tamam cnm çok teşekkür ederim

eger magnezyum onerdiysen iyi bsy magnezyum erken dogumu kasilmayi engelliyor ya cnm kotu bsy dememissin

Ya rahim kasiliyor esasi... karnin normalde tabiki daha tok yapisi mesela totona gore bilmiyirum senin belkide totonda cok sert
Soyle soylim : Bebek simdi normal her ne sekildeyse benimkiler geliyorr bir noktaya top gibi oluyor... gozunle o tepe gibi bir dag gorebiliyosun... icindende hissediyisun o tuhaf toplanmayi.. elini koydugunda aaa gercekten ne kadar sertlesmia diyebiliyorsun.. yani olmus olsa sana sen bu dediklerimizi direkt anlardin Diye dusunuyorum

eger magnezyum onerdiysen iyi bsy magnezyum erken dogumu kasilmayi engelliyor ya cnm kotu bsy dememissin
Yok kuzum demedim magnezyum kalsiyum demistim bol bol soda ic felan... bazisi mesela kasilma kramp ne bilmiyor yasamamis anlamiyor sikintisini o skilde ifad ediverir yani Allah korusun burda biz ne dersek diyelim doktoruna herbi sikintisini arz etsin diye.. kenvotir degilmis o arkadas hemen eski yzismalara baktim.. kelebekays.!. İmis konustugum...
Ya sol yanim tutuluyor.. sagimada yatsam solum tutuluyor deyince.. bende guzel onerilerde bulundum bana gore ama tabikide biz merci degiliz.. belkide kizcagiz sancida yasiyorda olabilir vall bi an korktum yani... demek istedigimi anladin mi? Ne bilim oyle yani...

Büyüyen karyola da bende nature babya baktım. Bu arada çok sağol biraz fikrim oluştu olumlu anlamda. Bende anakucağı da almayı düşünüyorum.

Tamam cnm çok teşekkür ederim
Seni kenvotirle karistirdim canim sikildi... kizcagizin megerse sancisi varmis diye... cok uzuldum sonra.. eger sikintilniyirsan doktoruna danis canim.. her ne olursa olsun!! Burda biz yasadgimiz tecrubeyi duydugumuz bilgiyi paylasiyoruz.. ben doktor degilim sonucta.. sadece isterim iyi olmani Kenvotir sancilaninca cok etkilendim hic beklemiyordum.. burda hepiniz benim kardesim gibi oldunuz... birine bisey olsa Allah korusun cok fena olurum... neys cok aukur onunda hicbiseyi yoktur insallah benninaniyorum hicbisey olmicak dualarim onunla.. oyle yani kuzucuk... burda ne sorarsak soralim doktorumuz herbiseyinizi bilsin

Bende sanci cikmadi, magnezyum da gunde 2den 1e indirdi sertlesmeleri. Serviks uzunluguna da bakti o yuzden baya icim rahat. Haftaya da istanbuldayim, acil bisey olursa eski doktoruma giderim direkt. Malum buralarda noel zamani heryer kapali olacak, tam o vakit turkiyede olmak daha iyi olacak o yuzden.
Burda da her doktor herseyi kendi yapmiyormus, bazilari tahlil ve detayli icin hastaneye sevk ediyormus direkt. Ben o konuda sansliyim, tek yerde isim bitiyor.

Çok iyi anlatmışsın çok tşk ederim arkadaşım ya valla hepinşz iyiki varsınız çok seviyorum sizi tanımasamda hepiniz birşeyler katıyorsunuz bana

Sorma fistik. Su an canim cok sikildi benim de arkadasin durumuna. Zaten yemek vs derken ayakta kaldim die, 10 dk arayla iki kez sertlesti. Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi. Esimi vurasim var

Oluyorum acliktan ne olcak bu halim bilmiyorum daha iki saat once yedim... ve kocama kfc den biseyler soyleyim dedim ben istemiyorum tokum deyince kendimede soylemedim( R Renklirenkli yedin mi kuzum yemek bisi... bizimkiler olsa kendileri disarfa bir guzel yerdi sonra bicaklayasim gelirdi zili caldiginda

Ben evde yatmak zorunda ve disarda yememek zorunda kalmama ragmen, disarda yiyip gelseler, alirdim canlarini heralde. Acayip bozulurdum yani.
Iki dk ayakta kaldim die, mahvoldum surda sonucta. Keyfimden yatmadigimi biliyor olmalari gerek. Onlari buraya tatile cagirmadim.
Simdi progestanimi aldim uzaniyorum.

Sorma fistik. Su an canim cok sikildi benim de arkadasin durumuna. Zaten yemek vs derken ayakta kaldim die, 10 dk arayla iki kez sertlesti. Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi. Esimi vurasim var
Ya bu hamilelik hormonlar fenaa... zaten tikilmisiz evin altina bende neye sinir oldum hamilelikte biliomusun... simdi kv kp kocam gezdiriyor ama lan bu araba evin altinda dursun bari belki bisi olur cikar giderim... aksama kadar sizi evdemi beklicem ben.. babasi alsin arabalarini nereye gidiyorsa gitsinler cikmalari gelmis ya... evde rehin kaliyordum... sen dinlen ( ayagimiza bag olma gibi anliyordum, sinir oluyordum) ayy cok fenayim bende... bak benimde sertlesmem 6 dan beri her saat oluyor... vall Allah yardimcimiz olsun..

yaa tüh ya ,bi rapor daha alabilseydin aile hekiminden falan olmadi dogumdan sonra alirsin
Kuzum aslında ben doktorumdan rapor alacaktım ama 32. Haftadan sonda geçerli olmuyor yazmışşar burada, pazartesi günü eşim müdür yardımcımızla bir konuşacak bakalım, aynı okulda çalışıyoruz biz eşimle. Bakalım düzgün bir bilgi alırız inşallah

Az bak hele sen anladin benim ne sinir cektigimi... yaa ben sana bisi diyimmi senin icini nasil bir insan oldugun aslinda naifsin belki kizginsin ama yaptiklari pek bisi yok suanda iyice saat gecip yalniz kalinca bunaldin sinir oldun farkindayim... amaaann bi gunde onlr ana ogul basbasa olsunlr.. oglu anasinin gonlunu alior oyle dusun.. kadinda hapis degil ya orda azicik gezsin kuzumm sen dua et biz doyduk deyip sen keske oturup yeseydin demiyorlar yeminle bicakla saldirasim geliyordu benimde... biraz saat gec olmus bennolsam onlari beklemz masayida yapmazdim kendi yemegimi yer yatardim asagiya o ki hareket edemiyorum yok disariya cikamiyorum.. evde istirahat etmek icin birakmislar kalkipta kendime gore ne canim cekiosa yapr yerdim.. gelende ne yapiosa yapsin yesin... cinlendim yine

Ayyy ne sanslisiniz guzelmi kotumu bilmiyorum bizde esimle ayni yerdeydik pek guzeldi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…