yaa tüh ya ,bi rapor daha alabilseydin aile hekiminden falan olmadi dogumdan sonra alirsinÖğretmenlerde yıllık izin olmuyor ki kuzum
Tamam cnm çok teşekkür ederimDoktorum normal karşıladı hayatım magnezyumumu düzenli kullan dedi
Evet canımNormal açlık tokluk mu takip ediyorsun canım?
Tamam cnm çok teşekkür ederimO zaman bebis sol tarafini zorluyor olabilir.. yada magnezyum istiyor vucudun kalsiyum magnezyum kullansan .. bide d vit ihmal etme sinir sistemi icin kalsiyum magnezyum.. obemli ha bide sen soda iç.. gunde bir tane yada iki gunde bir.. bak bunun bir zarari yok.. fazla fazlada su ic.. inan ise yaricak eger eksikligin varsa.. vucudunda eksik mineral varsa onlari tamamlar... cok su icemiyosan yine faydali .. ama gunde bir taneden fazla icme
eger magnezyum onerdiysen iyi bsy magnezyum erken dogumu kasilmayi engelliyor ya cnm kotu bsy dememissinYa sol yani uyusan arkadasimiz vardi ya kenvotir o mu yoksa... ya var ya aci ceken cani yanan ne bilim kramp olursa yaziyoruz ya sikintilarimizi, benzer aciyi ceken sikintisi olan yaziyor ya... olumlu da olabiliyor olumsuz da... simdi vicdan azabi duyuyorum eger sensen.. (@kenvotir ) cunku sol yanimda uyusma olup magnezyum felan demistim kalsiyum felan... ama sancin varmiş ...
Yani her zaman doktorumuzla danisikli olalim.. ya insallah hicbiseyin olmayacak ertelenecektirde hic merak etmeyesin..Dualarim seninle
Bu arada ben TLC kanalında istanbullu gelinin ilk bölümünü izledim. Aslı enver çok iyiydi diziye bayıldım şimdi internetten izlemeye başladımVis vis hapishane dizisi izledim... brekaing baddede manyak saticiyi izledim bunlar aklimda yoktu
Ya rahim kasiliyor esasi... karnin normalde tabiki daha tok yapisi mesela totona gore bilmiyirum senin belkide totonda cok sertKızlar bu sertleşme dediğiniz nedir? Benim karnım hep sert sabahları yumuşak yemek yiyince sertleşiyor. Akşamları semsert oluyor. Sizin dediğiniz başka bir sertleşme mi? Olursa anlaşılır mı anlar mıyım?
Yok kuzum demedim magnezyum kalsiyum demistim bol bol soda ic felan... bazisi mesela kasilma kramp ne bilmiyor yasamamis anlamiyor sikintisini o skilde ifad ediverir yani Allah korusun burda biz ne dersek diyelim doktoruna herbi sikintisini arz etsin diye.. kenvotir degilmis o arkadas hemen eski yzismalara baktim.. kelebekays.!. İmis konustugum...eger magnezyum onerdiysen iyi bsy magnezyum erken dogumu kasilmayi engelliyor ya cnm kotu bsy dememissin
Büyüyen karyola da bende nature babya baktım. Bu arada çok sağol biraz fikrim oluştu olumlu anlamda. Bende anakucağı da almayı düşünüyorum.Bende ebebekin baby plus anakucagi da var canim, ilk 2 ay falan onda yatırdım o sallaniyor. Sonrasında direkt odasina gecirdim, uyuduktan sonra koyuyorduk sallama ihtiyacimiz olmadi. Biz memnun kaldik, natura baby takim olarak var, 3 ev degistirdik hala sapasaglam.
Seni kenvotirle karistirdim canim sikildi... kizcagizin megerse sancisi varmis diye... cok uzuldum sonra.. eger sikintilniyirsan doktoruna danis canim.. her ne olursa olsun!! Burda biz yasadgimiz tecrubeyi duydugumuz bilgiyi paylasiyoruz.. ben doktor degilim sonucta.. sadece isterim iyi olmaniTamam cnm çok teşekkür ederim
Bende sanci cikmadi, magnezyum da gunde 2den 1e indirdi sertlesmeleri. Serviks uzunluguna da bakti o yuzden baya icim rahat. Haftaya da istanbuldayim, acil bisey olursa eski doktoruma giderim direkt. Malum buralarda noel zamani heryer kapali olacak, tam o vakit turkiyede olmak daha iyi olacak o yuzden.Hepsini tek doktorun yapmasi iyi yinede canim ayni benimkide oyle apartman dairesinin 2kati doktor ustu ev :) sertlesmelerim her aksam oluyor benimde haftaiçi randevum var bakalim soyluycem kontrolde kisalmam filan yoktu ama belki bisey soyler yada yonlendirr
Çok iyi anlatmışsın çok tşk ederim arkadaşım ya valla hepinşz iyiki varsınız çok seviyorum siziYa rahim kasiliyor esasi... karnin normalde tabiki daha tok yapisi mesela totona gore bilmiyirum senin belkide totonda cok sert
Soyle soylim : Bebek simdi normal her ne sekildeyse benimkiler geliyorr bir noktaya top gibi oluyor... gozunle o tepe gibi bir dag gorebiliyosun... icindende hissediyisun o tuhaf toplanmayi.. elini koydugunda aaa gercekten ne kadar sertlesmia diyebiliyorsun.. yani olmus olsa sana sen bu dediklerimizi direkt anlardinDiye dusunuyorum
Sorma fistik. Su an canim cok sikildi benim de arkadasin durumuna. Zaten yemek vs derken ayakta kaldim die, 10 dk arayla iki kez sertlesti. Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi. Esimi vurasim varSeni kenvotirle karistirdim canim sikildi... kizcagizin megerse sancisi varmis diye... cok uzuldum sonra.. eger sikintilniyirsan doktoruna danis canim.. her ne olursa olsun!! Burda biz yasadgimiz tecrubeyi duydugumuz bilgiyi paylasiyoruz.. ben doktor degilim sonucta.. sadece isterim iyi olmaniKenvotir sancilaninca cok etkilendim hic beklemiyordum.. burda hepiniz benim kardesim gibi oldunuz... birine bisey olsa Allah korusun cok fena olurum... neys cok aukur onunda hicbiseyi yoktur insallah benninaniyorum hicbisey olmicak dualarim onunla.. oyle yani kuzucuk... burda ne sorarsak soralim doktorumuz herbiseyinizi bilsin
Ben evde yatmak zorunda ve disarda yememek zorunda kalmama ragmen, disarda yiyip gelseler, alirdim canlarini heralde. Acayip bozulurdum yani.Oluyorum acliktan ne olcak bu halim bilmiyorumdaha iki saat once yedim... ve kocama kfc den biseyler soyleyim dedim ben istemiyorum tokum deyince kendimede soylemedim ( R Renklirenkli yedin mi kuzum yemek bisi... bizimkiler olsa kendileri disarfa bir guzel yerdi sonra bicaklayasim gelirdi zili caldiginda
Ya bu hamilelik hormonlar fenaa... zaten tikilmisiz evin altina bende neye sinir oldum hamilelikte biliomusun... simdi kv kp kocam gezdiriyor ama lan bu araba evin altinda dursun bari belki bisi olur cikar giderim... aksama kadar sizi evdemi beklicem ben.. babasi alsin arabalarini nereye gidiyorsa gitsinler cikmalari gelmis ya... evde rehin kaliyordum... sen dinlen ( ayagimiza bag olma gibi anliyordum, sinir oluyordum) ayy cok fenayim bende... bak benimde sertlesmem 6 dan beri her saat oluyor... vall Allah yardimcimiz olsun..Sorma fistik. Su an canim cok sikildi benim de arkadasin durumuna. Zaten yemek vs derken ayakta kaldim die, 10 dk arayla iki kez sertlesti. Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi. Esimi vurasim var
Kuzum aslında ben doktorumdan rapor alacaktım ama 32. Haftadan sonda geçerli olmuyor yazmışşar burada, pazartesi günü eşim müdür yardımcımızla bir konuşacak bakalım, aynı okulda çalışıyoruz biz eşimle. Bakalım düzgün bir bilgi alırız inşallahyaa tüh ya ,bi rapor daha alabilseydin aile hekiminden falan olmadi dogumdan sonra alirsin
Az bak hele sen anladin benim ne sinir cektigimi... yaa ben sana bisi diyimmi senin icini nasil bir insan oldugun aslinda naifsin belki kizginsin ama yaptiklari pek bisi yok suanda iyice saat gecip yalniz kalinca bunaldin sinir oldun farkindayim... amaaann bi gunde onlr ana ogul basbasa olsunlr.. oglu anasinin gonlunu alior oyle dusun.. kadinda hapis degil ya orda azicik gezsinBen evde yatmak zorunda ve disarda yememek zorunda kalmama ragmen, disarda yiyip gelseler, alirdim canlarini heralde. Acayip bozulurdum yani.
Iki dk ayakta kaldim die, mahvoldum surda sonucta. Keyfimden yatmadigimi biliyor olmalari gerek. Onlari buraya tatile cagirmadim.
Simdi progestanimi aldim uzaniyorum.
Ayyy ne sanslisiniz guzelmi kotumu bilmiyorum bizde esimle ayni yerdeydik pek guzeldi amaKuzum aslında ben doktorumdan rapor alacaktım ama 32. Haftadan sonda geçerli olmuyor yazmışşar burada, pazartesi günü eşim müdür yardımcımızla bir konuşacak bakalım, aynı okulda çalışıyoruz biz eşimle. Bakalım düzgün bir bilgi alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?