2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Insallah canim hic bi aksilik olmaz turkiyede havada daha yumusaktir iyi gelir hepinize hemen donunceyse supermis
Valla aksine beni de hava korkutuyor, astimim var bahsetmisimdir, turkiyede maksimum 3. Gunun sonunda inhalere baslamak zorunda kaliyorum. Hava kirliliği mahvediyor. Buraya tasinana kadar cok agir ilac tedavisi gordum, tasinir tasinmaz tek bi hap bile almadim. Simdi de tatillerde maalesef hem kendim hem kizim nefes alamiyoruz.

En mantiklisi oyle yapmak cnm

Canım lütfen yanlış anlama ama buraya yazdığın için fikrimi söylemek istedim. Henüz bebişin doğmadığı için böyle düşünüyorsun. Ve bu çok doğal. Ama inan bana senin ve eşinin ailenizin heyecanlanması ve mutlu olmaları, hazırlıklar yapmaları çok güzel şeyler. Üstelik doğum sonrası en küçük bi destek bi yardım bile öyle ferahlatıcı oluyor ki.. Doğum öncesi bunu bilmiyorsun. Bence tadını çıkar tabi. Zaten onlar sever oynar hoplatır zıplatır. Ama bebişin annesinin eğitim ve etkisini alır en çok. Bundan endişen olmasın. Ne kendini strese sok ne de kayınvalideni üzme ☺

Gece mutlaka emzirmek gerek. Ben o hatayi yaptım. Sagip verdim, mama verdim ve sutumu arttiramadim. Yemeyle süt olmayacagini idrak edemedim. Annem hâla kiziyor bana geceleri emzirmedim diye..
Her gece degil cnm :) bazen insana oyle bir agirlik cokuyor ki tatli uyku kalkmak isgence oluyor o zamanlar :) ay uykuyu cok seviyorum ben beni dusunduren sabaha karsi :)

Cocuga sülük gibi yapışıp opmeleri de deli ediyor benide bebekkende yok yuzunu opmedik elini opduk demelri zaten tum mikropu elinden aliyorlar cok zor bu eski nesil gercekten insani yıpratıyorlar

Her gece degil cnm :) bazen insana oyle bir agirlik cokuyor ki tatli uyku kalkmak isgence oluyor o zamanlar :) ay uykuyu cok seviyorum ben beni dusunduren sabaha karsi :)
Ben de asigimdir uykuya. Ama ayni zmanda cok da heyecan yaparim sorumluluk duygumdan. Mesela sabah 8e alarmim kurulu her gun, progestan almam icin. Kendiligimden o saatte alarm calmadan uyanip, ilaci alir yine uyurum.
Kafamda, bebegim ac kalir dusuncesiyle de rahat rahat uyku cekemem die dusunuyorum

Tabiki canım haklı olduğun noktalar var senin de ama benim yakındığım özellikleri sadece bebeğimle alakalı değil, 2 buçuk senelik evliliğimde yaşadığım şeylerin birikimi olarak, bebek konusunda da beni şimdiden korkutmaya başladı işte bilmiyorum dedim ya bazılarına yanlış gelebilir belkş yakındığım şeyler milletin istediği durumlardır ama ben de biraz farklı hisler uyandırıyo

Ben biraz rahatim o konularda galiba :) ilk zamanlar zor olur da sonra alisiriz heralde ki alismayip napicaz :)

Cocuga sülük gibi yapışıp opmeleri de deli ediyor benide bebekkende yok yuzunu opmedik elini opduk demelri zaten tum mikropu elinden aliyorlar cok zor bu eski nesil gercekten insani yıpratıyorlar
İyyyykkk sapur supur opmeseler olmaz zaten. Ucuk varsa sakin opturmemeli. Olume bile sebep olmus aklinizda olsum

Anladım canım. Kendini üzme, düşünme. İnşallah herşey güzel olur

Bu sefer he he diyip bildiğimi okuyacam vallah

Allah o kolayligi veriyor inan bana. Ben ki 18 20 saat uyuyabilen bir insanken, evlendigimde tavuklarla yatiyodum calisiyorum diye. Bebekten sonra 1 hafta hic uyumadim. Sonrasinda kipirtisina uyanirdim. Saatlerce uyumadigim oldu. Evet o gece beslenmesi zor geldi baskalarini dinlemekten kaynaklandı hep... Ama uykusuzluga alisiyorsun. Yani demem o ki belki uyumadan once bir ogun o sekilde verip kendin dinlen ama gece emzirmeyi destekleyelim birbirimize

Birbirimize destekleyeceksen sen beni alma yine o destekleme grubuna uyku diyince uykum geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…