2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Amin cnm.senin ikiz gerekli zaten ben sirf kendimi dusundugumden aldim ne yalan soyliyeyim sagip birakirim uyurum 2 3 saat baksin annemler veya esim :)
Awm dede ise yariyor sut emzirme odalari cok fena oluyor acil bir yere gidince sut sagmak gerekiyir insallah ben hem gogusume hem biberona alistircam alistiramazsam da direne direne aglaya aglaya makineyle sagacam mememi eger kabul etmezseler yapacak bisi yok..

Benim kızım emmedi kayınvalidemler de mama verme alışırsa süt hiç almaz dedi.Hastanede hemşireler verdi mamayı da evde verdirmediler bana.Az az sağıp veriyordum zor içiyordu yavrum.Doktor kontrolünde doktor baktı kilo kaybetmiş azarladı resmen bizi sarılık sınır çıktı ağlaya ağlaya geldiğimizi bilirim eşimle.Kayınvalidemle iyi olsun diye söyledi o kadar da doktoru dinlemek lazım işte.

Illere 3 gun :)

Inhaler kullanilabiliyor, cigerlere lokal etki ettigi icin bebege zarari yok dusuk dozlarda. Ben yanimda tasiyorum surekli, hamileliğin basinda ilk sorduğum seydi doktora. Insallah iyi gelir canim sana da.
İnşallah Çok teşekkür ederim. Akşamları kabus gibi, öksürürken için dışıma çıkıyor

Canım bak bizim okulda deneyimli bir hoca var. O bana birkaç tüyo vermişti :) bizim senelik 40 gün rapor hakkımız var biliyorsun heyet hariç. Haklarımız sene başında yenileniyormuş. Yani mesela ben eylülde yenilenir diye biliyordum ama hayır ocakta yenileniyormuş. Yani senin de yenilenecek.
Ha bir de evet kimse sana 2 aylık raporu çat diye vermez ama kadın doğumcunla konuşup 5-10 günlük periyotlar şeklinde alabilirsin. En azından seminer dönemine kadar. Hatta bu dediğim öğretmen mazeret izni bile kullanmış, her sene 5 günlük mazeret izni hakkımız da var çünkü. Tabi bu dediklerim ne yazık ki biraz da okul idaresinin insiyatifiyle ilgili

Ben 0- eşim A+ bizde zaten kan uyuşmazlığı var emzirme konusuna ben de çok takıntılıyım Bir de benim memintolar kist kaynıyor, bir kocakarı inanışına göre kistler emzirdikçe küçülüyor/yok oluyormuş. İnek gibi sağcam kendimi nasipse

Yaaa ne tatlısın sen, sağalım kuzum kendimizi, bol bol gelsin sütlerimiz inşallah Sağolsun benim idarem çok iyi , müdürüm ameliyat olduğum gece koşa koşa gelmişti hastaneye, doğumdan sonraki izin hakları yanmayacak şekilde bir rapor ayarlayın felan demiş eşime. Eğer bir hak varsa kullandırtır bana kesinlikle, bakalım eşim konuşacak pazartesi

Hmm evet hastanede bebek doydumu kan şekeri düştümü vs diye hep bakıyolardi bi yerlerinden 5. Gün de kontrole gittik topuktan sarılıga baktılar yüksek oldgu icin sonra 7. Gün saglık ocagı tekrar aldı şimdi hatırladım sen diyince

Valla çok dinlenecek bir konu değil. Benim oğlum doğduğunda sürekli uyuyordu ve emmiyordu uykudan. O kadar zorluyorduk ki uyandım diye annem ben hemşireyi çağırıyorsun öyle hafifçede değil baya sert şekilde ayağını sıkıyorduk ama uyanmıyordu. İlk gecem böyle geçti bebeği uyandırıp emzirmekle ama sınırdan döndü sarılığı. Kv de bunlar yaşanırken hastanede bir oda bulup sabaha kadar uyudu . Bana acayip yardımı bulundu! Bu doğuma istemiyorum kendisini mümkünse

Ebem turk oldugu icin aklima takilanlari ona soruyorum zaten canım, boylece eksik bisey kalmiyor. Bi sikayetim olursa illaki giderim de durduk yere gidip kafa karistirmaya da gerek yok. Zaten tatilden doner donmez randevum var 7 ocakta. Bi sag salim gidip gelelim de.

Kuzum aslında beni daha çok strese sokacak gelmesini istemiyorum ama eşim işte, tek çocuk bir de benimki. Beni kv demin en çok ısrarı yoruyor, illaki kendi fikrini kabul ettirecek. Mesala ben 23. Haftamda açılma oldu serklaj oldum bilakis uyardım ne olur anne bebeğe bişeyler alıp durma artık, ben daha evladıma çorap almadım, çok korkuyorum bu kadar özenince elimden kayacak gibi geliyo dedim, sanki ben bunu söylememişim gibi gitmiş bir sürü şey almış yine, bazıları alsın ne olacak daha iyi diye düşünebilir ama ben farklı bir psikolojiye sahibim evladımın ilk giyeceklerini ben almak isterdim

Dogumuna gelecek olursa da hatirlat kaynanana, annecigim gecen seferki gibi, bu dogumumda da cok yorma kendini, kiyamam diyerek

İnşallah bekler bebiş canım ya cok şaşırdım. Bir anda mi oldu agir iş yaptın mı

Aynen.. onlarla arani duzeltirsin bi sekilde, lohusaydim sudur budur die sonradan. Ama o sirada olan bebege olmasin yani.

Bu konuda da sonuna kadar hakli oldugunu dusunuyorum. Evet, her kadinin ayri bi cumhuriyeti var kendi evinin icinde. Ama senin hanene, senin cocuguna mudahalede bu kadar baskici olmasi seni yipratir. Birkac defa azarla bari anca toparlanacak

Bi de kiyafet konusunda ben de sen gibi dusunuyorum.

Çok haklısın ama işte bazen mecbur kalıyoruz. Seni iyi anlıyorum ben ileri haftalara gelmeden aşırı alışverişe kendimi kaptırmıyorum. İlk hamilelikte de öyle yaptım. İnşallah bebekler zamanında kalır

Ay bende aynı böyle düşünüyorum bizi bizden başkası anlamaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…