2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu konuda da sonuna kadar hakli oldugunu dusunuyorum. Evet, her kadinin ayri bi cumhuriyeti var kendi evinin icinde. Ama senin hanene, senin cocuguna mudahalede bu kadar baskici olmasi seni yipratir. Birkac defa azarla bari anca toparlanacak
İnşallah toparlar bitanem kendini , yoksa çekeceğim var. Ama şunu diyeceğim”sen evladını kendine göre, annem de beni kendine göre büyütmüş, hevesinizi almışsınız ben de bebeğimi kendime göre büyütmek istiyorum, yardımınıza ihtiyacım elbette olabilir ama benim istediğim ölçüde lütfen diyeceğim

İnşallah canım benim, zamanında sağlıklı sağlıklı gelsin kuzularımız

Zaten anlamiyorum boyle insanlari git evinde uyu

Hih tam aradigimiz ruh bu, ozellikle 'lutfen' kismini soylemeyi sakin unutma
Yahu arkadasim, cekil surdan cadaloz kadin die baslarsan daha etkili olacak o ladina gibi ama neyse

umarım o noktaya getirmez beni kuzum yoksa pek lafımı ağzımda tutamam ben söyleyiveririm
Ben soyledim bile simdiden :) her iki aileyede cocugun surasi burasi ellenmicek dogum aninda laf soylersem alinmayin sinirli olabilirim regl donemlerim genellikle sinirlilikle gecmistir diye :)

Ben soyledim bile simdiden :) her iki aileyede cocugun surasi burasi ellenmicek dogum aninda laf soylersem alinmayin sinirli olabilirim regl donemlerim genellikle sinirlilikle gecmistir diye :)
Senin gibi isin icinde olan, yenidogan tecrubesi olan birine de, dur tuzlayalim, dur saei bez ortelim demeye de cesaret ederlerse, ayakta alkislarim valla

En iyisini yapmışsın canım, ben de söylemeyi düşünüyorum doğumdan önce

Aynen.. onlarla arani duzeltirsin bi sekilde, lohusaydim sudur budur die sonradan. Ama o sirada olan bebege olmasin yani.
Bir de büyükler bilir diyorsun.O da anne sütünden kopmasın diye öyle ısrar etti kötülüğünden değil de.Doktoru dinlemek lazım işte.Ben sütümü sağıp da verdim.Ama onu da içmiyordu zilli.Zar zor birbuçuk ay verdim süt sonra gelmedi süt.

Niyetin derinlikliklerinde evet kotuluk asla yoktur. Bizim cocugumuzsa, onlarinda torunu sonucta. Ama internetin, bilgiye ve doktora ulasimin kolay oldugu su donemde bile, hala bazi cahilliklerde direnmenin de sinir bozucu oldugunu dusunuyorum. Ozellikle lohusalikta.
Allah yardimcimiz olsun ins

Insallah canim hic bi aksilik olmaz turkiyede havada daha yumusaktir iyi gelir hepinize hemen donunceyse supermis

Senin gibi isin icinde olan, yenidogan tecrubesi olan birine de, dur tuzlayalim, dur saei bez ortelim demeye de cesaret ederlerse, ayakta alkislarim valla
Yok demezler benim yuzumden degil esim yuzumden demezler emin ol cnm o cok karsi :) ama iclerinde varsa sari bez ortmek gibi yapsinlar zarari yok sonucta :)

Ben ilkinde alinmasin kirilmasinlar diye kendimi biraz tutmustum, ona ragmen baya ayar vermisligim var ama cadilik etmedim bazi seyler aklima gelir hala niye cirlamadim diye de ikincide affetmem, anneme de kvye de karistirtmam kesinlikle. Zaten birer hafta kalip donecekler, iyi gecinirlerse onlarin yararina.
Kv gecen gelisinde kizimi krese birakirken cocugun arkadaşlarina seslenip sevmeye kalkmis, zaten baska ulkedesin, burda kimse kimsenin cocuguna izin almadan birak ellemeyi seslenmez de, esim bi guzel cirlamis, diger gunler de iceri sokmamis bile
Uzaktan sevme kavramını bi ogretemedim kimseye, hamur gibi yogurmadan cocugu birakmiyorlar sinir oluyorum.

Benim kizimin göbek bağı 5. Gun yikarken banyo esnasinda düştü. Sonrasinda kanama yapmaya basladi. 17 gunlukken gumusle yakildi. Ama devam etti kanama polip oluşmuştu. Krem ve o gobek kitlerinden kullandık. Erken yikattigima cok pismanim. İlk cocukta bilmeyince tecrubesizsin kim ne derse ona guvenmek istiyorsun. Bu bebegimi yikamicam gobek bagi kendi dusene kadar, her gun silicem....

Olsun cnm bilgi paylastikca cogalir cebimden para vermiyorum ya :) yok yikamicam ilk 2 gun hic ellemicem uzerindeki verniks dedigimiz beyaz katman bebegi enf karsi koruyor kalsin zaten 2 gune o katman ya ucuyor ya da kiyafetlerine geciyor vucudundan gidiyor 2 3 gun sonrada kaynamis ilitilmis su ve pamukla silicem boyun arasi ense koltuk altini gobegi dustukten 1 gun sonra yikamayi dusunuyorum

Amin cnm.senin ikiz gerekli zaten ben sirf kendimi dusundugumden aldim ne yalan soyliyeyim sagip birakirim uyurum 2 3 saat baksin annemler veya esim :)
Gece mutlaka emzirmek gerek. Ben o hatayi yaptım. Sagip verdim, mama verdim ve sutumu arttiramadim. Yemeyle süt olmayacagini idrak edemedim. Annem hâla kiziyor bana geceleri emzirmedim diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…