2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gecen sene kizimi ac biraktigimi ima etti kayınpeder kac defa. Salak kafam neden cırlamadin diyorum. Artik surekli laf sokuyorum bende, eşimde söylüyoruz. Ama bizimkiler öyle ki dedigim dedik ya illa bagirip cagirip kavga istiyorlar
Ekrandan bakinca cocuk buyuk gorunuyor, gitmis 3 yasinda cocuga 5 yas kiyafeti almis gelmis. Cocugu kapidan gordugu an zaten hap kadar kalmisla basladi. Sonra bana pek laf etmedi de esime beslemiyosunuz siz bunu, anca seker cikolata, cocuk kucucuk kalmis, bisey yemio bu diye baya bi laf etmis. O gun esim resmen sinir kupune dondu, lafini da esirgememis ama naparsin. Bizim de maalesef cocuktan beri ailelerle kavgasiz gunumuz gecmiyor, anasi babasi biz miyiz onlar mi belli değil. Ulke değiştirdik gene fayda etmedi, telefonda bile yetiyorlar.

Analar da ayni evet, ben mayis dogumluyum, haziranda kadife tulumlu orgu patikli resimlerim var. Anne dedim siz kafayi mi yediniz, bursada haziran ayi ne kadar soguk olabilir... Anneannem de ona karistigi icin sonuc bu, sonra gelmis bana laf ediyor, yemezler

O senin evladın onu en iyi sen tanırsın sen bilirsin için gönlün raaht olsun ben eminim çocuğuna çok iyi baktığına zaten seni tanıdığımdan beri kuzucugunla rahatsızlığıyla ilgileniyorsun anneligin hakkını çok iyi veriyorsun güzel anne

Benim kocam anlamazki... ona nasik diyecem kocam babasina nasil diyecek... evde ne eksik var kp e denir mi ayiptir ahh ahh basima gelecekelri ben biliyorum... ama kocami yanima alacam ve onada ogretmem lazim... cok isim var cook...
Anlamak zorunda canim, o cocuklar tek basina gelmiyor dunyaya. Bi de iki can tasiyorsun sen iki bebek. Herkes cocuk sevmeyi torun sevmeyi biliyorsa elini de tasin altina sokup bi isin ucundan tutacak. Ayıbı falan yok bu isin.

Canımsın yaaaa telefonla bile yetıyorlar diyor

Esim ne yapacak devamli uyuyomus bebekler anne sutune ihtiyaclari var bide onun faktoru ne olacak.. iste her ise evlendigmizden beri kosturdugumuz icin gelenleri agirlayip gidenleri gonderdigimiz icin anasinin babasinin altinda esim eziliyor... benim babama daha rahat diyecegini diyor buda beni kizdiriyor onunla ters dusuyorum agzima geleni soyluyorum... umarim beni cileden cikarmazlar... benim bu kadar arastirdigin kadar baba arastiriyor mudur acaba? Sizinkiler arastiriyor olabilir ama sorumluluk ne yani onlarda? Bakici tutariz diyor he he o kadar kolaydi... iki aylik cocugu bakiciya vermek... anlamiyor ya beni esim bakalim dogunca belki anlat

Son düzenleme:
Anlamak zorunda canim, o cocuklar tek basina gelmiyor dunyaya. Bi de iki can tasiyorsun sen iki bebek. Herkes cocuk sevmeyi torun sevmeyi biliyorsa elini de tasin altina sokup bi isin ucundan tutacak. Ayıbı falan yok bu isin.
Dogru soyluyosun da iste anlat marko pasaya hesabi oldu

Esim ne yapacak devamli uyuyomus bebekler anne sutune ihtiyaclari var bide onun faktoru ne olacak..
Bu çocuklarin altlari gunde 10-12 kez degisecek, banyosu kremi bakimi, sut sagarsan biberonla beslemesi, gazini cikartmasi, uyutmasi... Kizimda esim ilk gunden itibaren hepsini yapti, sonucta onlarin da iki eli iki ayagi var, emzirmek disindaki herseyi cok da guzel yapabilirler. Biz anneysek onlar da baba oluyor.

Dinlenince geciyor mu ? Once uzan, sonra dizini bukup, agzindan aldigin havayla gobegini sisir, yavas yavas ver nefesini agizdan. Rahatlatir seni.
Bi de, dedigim gibi siklik onemli. Ama bi sonraki doktor kontrolunde hatirlat doktoruna.
Aynı haftadayız sanırım 26+1im şuan da.
Sende aynı şeyleri yaşıyor musun canım?

Bilemiyorum normal olabilir diye cevap verdim. Benm kizin bu kasigimn ordaki kemigi yastik yapmis obur kasign ordaki kemigide tekmeliyoms oyle soyledi doktor

Canim sen troitlerine baktirdinmi son zamanlarda . oda sinir yapabiliyor gebeyken

Evet tamami denk gelmisti tesekkur ederim

Evettt ben bunlari hicc dusunmemistim bayag iş var... ben tutamam ben incitirim demeyecek... kv kp kimseye vermek istemiyorum... sadece yataktan emzirmek icin alirken elime versinler... sezeryan dikislerden ilk gunler agrim sizim olacaktir... onlar altini degistirsin... yani insallah hersey cok guzel olur gelisir... aileden cok onemli olan esin tavri es eger adam gibi durus sergilerse aileler herkes ne olacagini ne yapilacagibi bilir... nese sinirim bozuluyor

İyyyykkk sapur supur opmeseler olmaz zaten. Ucuk varsa sakin opturmemeli. Olume bile sebep olmus aklinizda olsum

Evet cok tehlikeli kesinlikle hastane her gelene esime dedirtmistim ellerinedezenfekte ettiler evede jel alip dökmüştük bi sure yine aynini yapicam ama daha kati oalrak oglumun yuzunde minik minik kizariklarlar cikti aklima neler neler gelmedi sut alerjisi mi hastalik mi diye kendi doktoru yoktu gorur gormez fazla tahristen temastan dedi kil tuy gibi yani sakal biyiktansimdiden diyorum tiras olmayan gelmesin hastaneye diye yzik bebeklere icim aciyor ya

Hatırlıyorum canim kirli hava dogru tetikleyebilir ama sert havalardada kuru oksuruk tutuyor beni burasi cok sert 1haftadr evddyim surekli havalandiriyorum ama yinede 2gundur oksurmye basladim mesela sicak iklime aliskin oldugum icin hemen cigerlerime iniyor soguk ,insallah ilaclik bi durumunuz olmaz kendini tanirsin zaten ilactan baska bitkisel iyi gelennyontemlerde yok mu

Tabiki herseyi biliyorlar canimm cocuk buyutmusler ya yerini buldun mu hemen soyluyceksinki az düşünüp yapsınlar

Kızlar maşallah ne çok konuşmuşsunuz oku oku bitmedi. Benim bugün kişisel bakım ve kendime vakit ayırmakla geçti kuaförde geçirdim resmen günümü. Son aylara girdik mağlum heran herşey olabilir sürekli temiz olmakta fayda var.
Azcık yürüdüm yine kemik ağrılarımdan kendime gelemedim eve gelince yattım ama doğru düzgün uyuyamadım.
Sabah kahvaltıdan sonra ev işleriyle uğraşmam lazım şimdiden çok üşeniyorum :/

Yeterler canim. Fizana da gitsen yeterler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…