2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hirilti ve teneke gibi oksuruk krizleri baslayinca kortizon almadan geçmiyor maalesef canim. Bakalim insallah sorunsuz geçiririz iki haftayi.

Ben de mayis dogumluyum fazla resmim yok o döneme ait ne giydirdiler allah bilir ama pijamayla dogumgunu partisine goturulmusum simdi kizima onu niye giydirmedin bunu niye giydirmedin lafi yapar hatta bana bile

Artik kimseyi takmamayi ogrendim canim. Eşimi bile. Cunku bazen hâla onla bile savaşmam gerekiyor. Misal 3 gun once laf arasinda kv icin annem cocugu sıkıştırıp zorla yedirmistir dedi. (Annesi mukemmel anne tabi hepsine gore) sonraki aksam bende cocugu zorladım onun yaninda yine ben suclu oldum. İnan bir sebzeyi kac farkli sekilde deniyorum. Ama hele şu 3 gundur deli etti cocuk beni yok yemiyor

Esim ilk 3 ay hic bakmadi bize. Ne benle ilgilendi ne kizimla. Para verip bez almakla mama almakla baba olunmaz. Ben lohusaligin dibini yaşadim. Ama hata bendeydi.sanki adam lohusaydi arkadaslariyla gezmeye gitmesine izin verdim, bunaldi vs deyip aaa bir baktim adam bekar arkadasinda yatili kalmak istiyor. Sonrada sayibeli bir iki mesaj yakalayinca hatami anladim. Bezi sen degistirsen de hayatim bezler nerdeydi getirir misin, altini al ver cocugu kucağına. Agliyor vs derse dinleme oyalama yontemlerini ogret. Ben emzircem o napcakki deme. Bulcaksin birseyler. Esimin arkadaslarina attigi mesajlari bulup atacam size inanamazsiniz. Sonrasinda yeri geldi ben uyudum mama verdi oynatti. Suan da mecbur ilgilenecek hele ilgilenmesin boşanirim bu kadar da net soyluyorum. Cunku o mesajlar benim lohusaligimi mahvetti

Canimmm masaallah cok tatli benimde persembe gunu 805 gram cikti doktorum zayif falan demedi bence iyi kilosu seninkininde.

Eklentiler

• IMG_20191208_020005_912.webp
    15 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20191208_020125_235.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20191208_020049_702.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 77
Cok gecmis olsun. Insaallah istedigin haftayi gorursun farketmen iyi olmus ben anlayamiyorum kasilma yasiyomuym.ne oluyor diye aksamlari yemekten sonra karnim semsert oluyo bebek bazen toplaniyo yer degstriyo kayiyo gibi anlamiyorm. Allah yardmcin olsun

Aynen enazndan kendi ailemize laf soyluyrz benmde annemler cok rahat amaan kasmayn sanki bi sizin cocugnz olcak gibi seylerle onu yapcam.bunu yapcam diyo. Bakim olarak degil ama oda kotu . mesela bakamam severim diyor. Ay su videoyu cekcem bu resmi cekcem paylascam diyor benim annem genc biraz . esimde bende bebegi paylasma taraftari degiliz ve gostermek istemedigimz birileri var bildigo halde soylesem annem cok tripli ayy sormayn gitsin surati duser aglar hatta ben yokken napiym idare etcez iki tarafida bir taraf normal dogumcu herseyn dogalnda ilaca karsi. Bakim konusunda hrrseye meshur kv.kp tatikleri uygulamazsam yillarca konusurlar . dger tarafta boyle

Canım üzüldüm senin adına. Doğunca ver çocuğu onun eline madem
Gerçi o mesajlar laftır kendi aralarında böyle saçma sapan egoları oluyor anlamıyorum. Ama yaşadıklarını anlayabiliyorum.
Benim daha ilk çocuk ne olacak ne yaşayacağımı bile bilmiyorum. Evimde kimseyi istemiyorum. Kendim bakmak istiyorum eşimle. Kendisine de söyledim evde yatılı biri kalırsa sorun çıkar biz bakalım dedim tamam dedi. Eşim uyumludur saolsun ne desem yapar ama demem lazım. Demeden hiçbişi yapmaz standart erkek
Şöyle bi on gün sonra kendiniz bakamaz mıyız? İlla birileri olmalı mı yanımızda?
Arkadaşlara soruyorum biri olsa büyük nimet diyorlar. Nimet tamam ama huzurum daha önemli diye düşünüyorum. Bana bi akıl verin kızlar ya

Ben 8. Gun yalnız birakildim. Ustelik ayni sehirdeydik. Annem 5 gun durdu kaynanam 1 hafta durcam deyip 3 gun zor durdu. Gun asrı 2 3 saatliğine ugradilar. Ve yasadigim ilcede hic tanidigim yoktu, ugrayanim olmadi. Bu beni en basta zaten cok etkiledi. Bebegim hic uyumuyodu, bende uyumuyodum. Surekli suya girip cikiyodum bebegi yalniz bırakıp aglaya ağlaya (temmuzdu)
Sonra 17. Gün pusetten bebegi dusurdum. Evde yalniz kalamadim. Donusumlu annemle kaynanamda kaldim. Bu surecte esim bizimle ilgilenmedi bana kızgındı, bende onu serbest biraktim. İstedigi gibi arkadaslariyla gezdi tozdu. Ne zamanki eve döndük bu mesajlarini gordum o zaman bende film koptu. Ayri yatiyordu yanima zorla yatirdim. Herseye onu da kattım. O donem korundum hemen çocuk olmasin diye. Zaten suanki bebegimde kazayla

aijio etiketlememisim sana yazmistim ,cnm hic uzme kendini iki cocugun var biri karninda biri yaninda gun gelecek pisman olacak bu dediklerine yazik bsyler gozunu ve daha onemli kalbini kör etmiş ins yaptiklarini analiz edecek ve goz ve kalbindeki perde kalkacak o zaman pisman olacak iste .

Hic bir zaman hatasini kabul edip ozur dileyen biri olmadi. Herşey üzerine eklendikce ekleniyor. Suan tek dusundugum bebegime kavuşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…