Hirilti ve teneke gibi oksuruk krizleri baslayinca kortizon almadan geçmiyor maalesef canim. Bakalim insallah sorunsuz geçiririz iki haftayi.Hatırlıyorum canim kirli hava dogru tetikleyebilir ama sert havalardada kuru oksuruk tutuyor beni burasi cok sert 1haftadr evddyim surekli havalandiriyorum ama yinede 2gundur oksurmye basladim mesela sicak iklime aliskin oldugum icin hemen cigerlerime iniyor soguk ,insallah ilaclik bi durumunuz olmaz kendini tanirsin zaten ilactan baska bitkisel iyi gelennyontemlerde yok mu
Tabiki herseyi biliyorlar canimm cocuk buyutmusler yayerini buldun mu hemen soyluyceksinki az düşünüp yapsınlar
Ben de mayis dogumluyum fazla resmim yok o döneme ait ne giydirdiler allah bilirAnalar da ayni evet, ben mayis dogumluyum, haziranda kadife tulumlu orgu patikli resimlerim var. Anne dedim siz kafayi mi yediniz, bursada haziran ayi ne kadar soguk olabilir... Anneannem de ona karistigi icin sonuc bu, sonra gelmis bana laf ediyor, yemezler
Anladim canim. İcimde cok merak var ama suan almayacagiz. İnsallah ileride bizde oda yaparken alirizonu takim olarak aldim 4 kapili gardirop komidin ve yatak..
Artik kimseyi takmamayi ogrendim canim. Eşimi bile. Cunku bazen hâla onla bile savaşmam gerekiyor. Misal 3 gun once laf arasinda kv icin annem cocugu sıkıştırıp zorla yedirmistir dedi. (Annesi mukemmel anne tabi hepsine gore) sonraki aksam bende cocugu zorladım onun yaninda yine ben suclu oldum. İnan bir sebzeyi kac farkli sekilde deniyorum. Ama hele şu 3 gundur deli etti cocuk beni yok yemiyorO senin evladın onu en iyi sen tanırsın sen bilirsin için gönlün raaht olsun ben eminim çocuğuna çok iyi baktığına zaten seni tanıdığımdan beri kuzucugunla rahatsızlığıyla ilgileniyorsun anneligin hakkını çok iyi veriyorsungüzel anne
Esim ilk 3 ay hic bakmadi bize. Ne benle ilgilendi ne kizimla. Para verip bez almakla mama almakla baba olunmaz. Ben lohusaligin dibini yaşadim. Ama hata bendeydi.sanki adam lohusaydi arkadaslariyla gezmeye gitmesine izin verdim, bunaldi vs deyip aaa bir baktim adam bekar arkadasinda yatili kalmak istiyor. Sonrada sayibeli bir iki mesaj yakalayinca hatami anladim. Bezi sen degistirsen de hayatim bezler nerdeydi getirir misin, altini al ver cocugu kucağına. Agliyor vs derse dinleme oyalama yontemlerini ogret. Ben emzircem o napcakki deme. Bulcaksin birseyler. Esimin arkadaslarina attigi mesajlari bulup atacam size inanamazsiniz. Sonrasinda yeri geldi ben uyudum mama verdi oynatti. Suan da mecbur ilgilenecek hele ilgilenmesin boşanirim bu kadar da net soyluyorum. Cunku o mesajlar benim lohusaligimi mahvettiEsim ne yapacak devamli uyuyomus bebekler anne sutune ihtiyaclari var bide onun faktoru ne olacak.. iste her ise evlendigmizden beri kosturdugumuz icin gelenleri agirlayip gidenleri gonderdigimiz icin anasinin babasinin altinda esim eziliyor... benim babama daha rahat diyecegini diyor buda beni kizdiriyor onunla ters dusuyorum agzima geleni soyluyorum... umarim beni cileden cikarmazlar... benim bu kadar arastirdigin kadar baba arastiriyor mudur acaba? Sizinkiler arastiriyor olabilir ama sorumluluk ne yani onlarda? Bakici tutariz diyor he he o kadar kolaydi... iki aylik cocugu bakiciya vermek... anlamiyor ya beni esim bakalim dogunca belki anlat
İstanbula geliyorsan bekleriz :))Hirilti ve teneke gibi oksuruk krizleri baslayinca kortizon almadan geçmiyor maalesef canim. Bakalim insallah sorunsuz geçiririz iki haftayi.
Canimmm masaallah cok tatli benimde persembe gunu 805 gram cikti doktorum zayif falan demedi bence iyi kilosu seninkininde.Kızlar. Bugün kontrolümüz vardı. Miniğim 900 gr olmuş. Doktor biraz küçük olucak ama problem değil dedi. Sanırım 1000 gram falan olması gerekiyormuş bu haftada. Aman sağlıklıya gerisi önemli değil. Birde dil çıkarttı bizeşuraya resminide bırakayım Eki Görüntüle 2562810 Eki Görüntüle 2562811
Esim ne yapacak devamli uyuyomus bebekler anne sutune ihtiyaclari var bide onun faktoru ne olacak.. iste her ise evlendigmizden beri kosturdugumuz icin gelenleri agirlayip gidenleri gonderdigimiz icin anasinin babasinin altinda esim eziliyor... benim babama daha rahat diyecegini diyor buda beni kizdiriyor onunla ters dusuyorum agzima geleni soyluyorum... umarim beni cileden cikarmazlar... benim bu kadar arastirdigin kadar baba arastiriyor mudur acaba? Sizinkiler arastiriyor olabilir ama sorumluluk ne yani onlarda? Bakici tutariz diyor he he o kadar kolaydi... iki aylik cocugu bakiciya vermek... anlamiyor ya beni esim bakalim dogunca belki anlat
Cok gecmis olsun. Insaallah istedigin haftayi gorursun farketmen iyi olmus ben anlayamiyorum kasilma yasiyomuym.ne oluyor diye aksamlari yemekten sonra karnim semsert oluyo bebek bazen toplaniyo yer degstriyo kayiyo gibi anlamiyorm. Allah yardmcin olsunPerşembeden beri bebeğin sertleşmesi arttı canm 15 dk da bir sertleştiği oldu yorgunluktan olmadığını anladım artık bu sabah mesaj attım dr a kontrole gel bugun dedi nst ye bağlandım 100 çıktı sancı. Dr çok şaşıırdı yatrdılar sancı önleyici iğne ve serum takıldı. Avantajım rahim hala kapalı açılma yok.
Bunlar ne demek oluyor yani simdi canim anlamadim
Sagol kuzum balla hepsine kurban olunur rabbimin mucizesi onlarAyy kurban olurum ben onaa
Aynen enazndan kendi ailemize laf soyluyrz benmde annemler cok rahat amaan kasmayn sanki bi sizin cocugnz olcak gibi seylerle onu yapcam.bunu yapcam diyo. Bakim olarak degil ama oda kotu . mesela bakamam severim diyor. Ay su videoyu cekcem bu resmi cekcem paylascam diyor benim annem genc biraz . esimde bende bebegi paylasma taraftari degiliz ve gostermek istemedigimz birileri var bildigo halde soylesem annem cok tripli ayy sormayn gitsin surati duser aglar hatta ben yokken napiym idare etcez iki tarafida bir taraf normal dogumcu herseyn dogalnda ilaca karsi. Bakim konusunda hrrseye meshur kv.kp tatikleri uygulamazsam yillarca konusurlar . dger tarafta boyleAhahah kitap okusalar ne olcak onlarin kendi tecrubeleri varkizim surekli hastalandigi icin burnunu acmak cok zor oluyordu. Kendi annem diyodu ki biz sizin burnunuza kati yag koyuyoduk o eriyip burnu aciyodu. Birkac kez dedi duymazdan geldim. İyiki ölmemişiz dedim, sasirip neden dedi. Bende o yag nereye gidiyo ya akcigere kacsa ne olcak dedim aaa biz onu hic dusunemedik diyo bide. Hep kaynanami anlatmis olmiyim didim yani anneme yine bir derece soz gecirebiliyorum hem kendi annem lafimi rahat soyluyorum hem inat etmiyor bir kez dedimmi anliyir
Ben 8. Gun yalnız birakildim. Ustelik ayni sehirdeydik. Annem 5 gun durdu kaynanam 1 hafta durcam deyip 3 gun zor durdu. Gun asrı 2 3 saatliğine ugradilar. Ve yasadigim ilcede hic tanidigim yoktu, ugrayanim olmadi. Bu beni en basta zaten cok etkiledi. Bebegim hic uyumuyodu, bende uyumuyodum. Surekli suya girip cikiyodum bebegi yalniz bırakıp aglaya ağlaya (temmuzdu)Canım üzüldüm senin adına. Doğunca ver çocuğu onun eline madem
Gerçi o mesajlar laftır kendi aralarında böyle saçma sapan egoları oluyor anlamıyorum. Ama yaşadıklarını anlayabiliyorum.
Benim daha ilk çocuk ne olacak ne yaşayacağımı bile bilmiyorum. Evimde kimseyi istemiyorum. Kendim bakmak istiyorum eşimle. Kendisine de söyledim evde yatılı biri kalırsa sorun çıkar biz bakalım dedim tamam dedi. Eşim uyumludur saolsun ne desem yapar ama demem lazım. Demeden hiçbişi yapmaz standart erkek
Şöyle bi on gün sonra kendiniz bakamaz mıyız? İlla birileri olmalı mı yanımızda?
Arkadaşlara soruyorum biri olsa büyük nimet diyorlar. Nimet tamam ama huzurum daha önemli diye düşünüyorum. Bana bi akıl verin kızlar ya
Hic bir zaman hatasini kabul edip ozur dileyen biri olmadi. Herşey üzerine eklendikce ekleniyor. Suan tek dusundugum bebegime kavuşmakaijio etiketlememisim sana yazmistim ,cnm hic uzme kendini iki cocugun var biri karninda biri yaninda gun gelecek pisman olacak bu dediklerine yazik bsyler gozunu ve daha onemli kalbini kör etmiş ins yaptiklarini analiz edecek ve goz ve kalbindeki perde kalkacak o zaman pisman olacak iste .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?