2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimde cok carpıyo ya yani 7 24 olmasada özellikle sabah öglen cok carpıyo 110u gecmıyo ama acaba skntı mı buda

Her ikisindende esit

Hayir karindan olctu 25 mm cikti progestan
magnezyum kullaniyorum daha dikkatli davraniyorum

İccc kuzumm cok gcmis olsun seni daha cok buralarda girmek istiyorum ikiz gebe olarak

Yok yni degil uc haftadir oluyordu ama bu aralar siklasti ... en son rahim boyumu bir bucuk hafta once olcturdugumda 28mm idi doktor ona pek takilmadi normal dedi...

Evettt aynii bende oyle cikcak gibi.... aksamlari git gide artiyor hissiyati... olsun yaa biylesi normalse hic problem yok .. yeterki cikmaya yeltenmesin kuzuslar

Bende yeni başlıyorum, ilk oğlumdan hiç kıyafet yok büyük eşyalar var ama kıyafet yok, yeniden alacam herşeyi ama çok kararsızlok yaşıyorum
Ben de öyle kızımdan kalan birkaç şey var.Yeni gelen oğlan zaten iyi ki kıyafet falan ayırmamışım.Yatak,beşik karar veremedim bu sefer.Yanıma park yatak mı alayım anne yanı mı karar veremedim.Kızımda park yatak kullandık memnundum da ama yatağına alışamadı sonra.Hala yalnız yatamıyor.Kıyafet alınır birşeyler de mobilya konusunda kararsızım.Eşim de başka düşünüyor ama sonra sen karar ver diyor.

Benimde aynısı oluyor tatlım. Sanki vajinama ayaklarını sokuyor. Her gün olmasa da , özellikle ayakta çok durduğumda rahatsız ediyor . Bir de yanına ağrı eklenince korkuyor insan. Ama sorun yok şuan için bende. Yatıp dinlenince geçiyor.

Canim bebegi yikamiyorlar ya hemen ilk bu giydiriliyor bence alinmali

canım ben zıbınları hm den kravaze uzun kol aldım kafadan geçiremem belki diye.ben ankarada oturuyorum ve burası kışın çok soğuk oluyor ev sıcak ama yinede uzun kollu aldım.bide bebekler bizim vücudumuzda 36 dereceye alıştıklarından ilk zamanlar onlara sağuk gelebiliyormuş.3-6 aylıklarıda yarım kol aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…