- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
Benimde cok carpıyo ya yani 7 24 olmasada özellikle sabah öglen cok carpıyo 110u gecmıyo ama acaba skntı mı budaKorkma canım bi ara eko cektirsen iyi olur simdi ekg de atriyel fibrilasyon diye bir ritm var normalde kalp atışları hep esit zaman araliginda olur ama bu ritmde zaman araliklari esit degildir ve genclerdede gorulur bende meslekde çokça karsilastigim için biraz pimpirik davrandim seni panikletmek istemem hrm ikiz hemde duphaston sebep oluyormus dogumdan sonra birakicam hapi
Küçükleri birine mi verdin canmBende yeni başlıyorum, ilk oğlumdan hiç kıyafet yok büyük eşyalar var ama kıyafet yok, yeniden alacam herşeyi ama çok kararsızlok yaşıyorum
Her ikisindende esitkızlar iyi günler, nasılsınız, dünden beri giremiyorum inşlh herşey yolundadır. Kızlar hemen birşey sorup kaçacamiç zıbın olarak nasıl aldınız kısa kol mu uzun mu örnek gösterir misiniz çok kararsız kaldım
Hayir karindan olctu 25 mm cikti progestanArkadaşımda oldu ilaç kullanmadı demekki sizinki kadar yoğun değildi ama doğumdan sonra hemen geçtiğini söyledi
Ben almadım bundan almam lazım mı
Rahim uzunluğun kaçtı ve vajinal mi ölçüldü canım? Dr ne dedi
Benim de 8 çıkmıştı iki doktora sordum normal demişlerdi.Sen yine de sor istersen.Epitel hücresi 8 lökosit 35 referans aralığı <4
İccc kuzumm cok gcmis olsun seni daha cok buralarda girmek istiyorum ikiz gebe olarakKizlar geriden okuyorum ama benimde 12 haftadan beri carpintim var nabzim ensemde boğazımda atiyor iki kere kardiyolojiye gittim eko yapildi holter takildi doktor kullandığın ilaclar ve ikiz olmasi sebep oluyor dedi hareket halinde degil yatarken de oluyor bu arada holterdede 14.haftada 55 ile 145 arasi çıktı ilerleyen zamanlarda daha da artti kardiyolog sonunda ilac basladi sabah akşam beloc içiyorum ilac kullanmazsan kronik hale gelir dogumdan sonra da devam eder dedi bende korktum bife kalp hastasi olmak istemiyorum ritim bozuklugu falan kalici hale dönebilirmis iciyorum mecburen
Yok yni degil uc haftadir oluyordu ama bu aralar siklasti ... en son rahim boyumu bir bucuk hafta once olcturdugumda 28mm idi doktor ona pek takilmadi normal dedi...Evet kesinlikle sanki afedersiniz cikicak gibi oluyor baski oluyor yatiyorm hemen hatta bazen elimle tutuyorum refleks olarak disarida yapcam diye korkuyorum. Kendimi kasiyorum falan suandada oluyor mesela yatiyorum hemen. Benim rahim kisaligm var onunla ilgili diye dusunuyorm cunku yeni olan bisey degil 1 bucuk aydir falan oluyo sizin yeni olmus belki kilosu artiyor diye olabilir bilemiyorum rahim olcune baktrndmi hic
Evettt aynii bende oyle cikcak gibi.... aksamlari git gide artiyor hissiyati... olsun yaa biylesi normalse hic problem yok .. yeterki cikmaya yeltenmesin kuzuslarEvet kesinlikle sanki afedersiniz cikicak gibi oluyor baski oluyor yatiyorm hemen hatta bazen elimle tutuyorum refleks olarak disarida yapcam diye korkuyorum. Kendimi kasiyorum falan suandada oluyor mesela yatiyorum hemen. Benim rahim kisaligm var onunla ilgili diye dusunuyorm cunku yeni olan bisey degil 1 bucuk aydir falan oluyo sizin yeni olmus belki kilosu artiyor diye olabilir bilemiyorum rahim olcune baktrndmi hic
3 gündür sag tarafima batiyor. Buyük ihtimalle kafasi yada ayaklari o tarafta.Kizlar bebisler kaburganiza batiyomu benim iki gunde sanki bianda buyudude batiyor gibi
E bebekte cok varmis canim. Hem uygun fiyatli. Benim ev cok sicak olmadigindan uzun kollu ya da yarim kollu alirim mecbur.Ben bunlardan bakıyordum, tam bulamadım oğlumda hep bundan kullandım ama şimdi mart ya kararsız kaldım
Ben de öyle kızımdan kalan birkaç şey var.Yeni gelen oğlan zaten iyi ki kıyafet falan ayırmamışım.Yatak,beşik karar veremedim bu sefer.Yanıma park yatak mı alayım anne yanı mı karar veremedim.Kızımda park yatak kullandık memnundum da ama yatağına alışamadı sonra.Hala yalnız yatamıyor.Kıyafet alınır birşeyler de mobilya konusunda kararsızım.Eşim de başka düşünüyor ama sonra sen karar ver diyor.Bende yeni başlıyorum, ilk oğlumdan hiç kıyafet yok büyük eşyalar var ama kıyafet yok, yeniden alacam herşeyi ama çok kararsızlok yaşıyorum
O zman zibin seti yerine citcitli yarim kollu, uzun kollulardan aliym ben. Saoalsin resimler icin ☺G
Giydirilir tabi canim
Mutlulukla dagitin susleriniziSuslerimiz geldi teyzeleri
Bende var bazen oluyor.Ben hamileliğe bağlıyorum.Doktora gitmek aklıma gelmedi hiç.Benimde cok carpıyo ya yani 7 24 olmasada özellikle sabah öglen cok carpıyo 110u gecmıyo ama acaba skntı mı buda
Benimde aynısı oluyor tatlım. Sanki vajinama ayaklarını sokuyor. Her gün olmasa da , özellikle ayakta çok durduğumda rahatsız ediyor . Bir de yanına ağrı eklenince korkuyor insan. Ama sorun yok şuan için bende. Yatıp dinlenince geçiyor.Ya kizlar sizede soriiim benim sikintilarim artmaya basladigini hissediyirum.. cok utanarak soyluyorum ama vajinamdan akip gelecekmis gibi patirtilar hareketler ittirmeler hissediyorum... yasayaniniz varmi arada?? Yada asagida hisseden bayanlar? Boyle seyler yasayaniniz varmi?? Bebekler zorlar seni asagidan demisti doktor ama .. afedersiniz korkumdan seyimi kasip sikiyorum cikcaklar diye korkuo.. sonra bebegime zarar mi verdim diye deli deli dusunuyorum.. var mi yasayaniniz?
Canim bebegi yikamiyorlar ya hemen ilk bu giydiriliyor bence alinmaliArkadaşımda oldu ilaç kullanmadı demekki sizinki kadar yoğun değildi ama doğumdan sonra hemen geçtiğini söyledi
Ben almadım bundan almam lazım mı
Rahim uzunluğun kaçtı ve vajinal mi ölçüldü canım? Dr ne dedi
canım ben zıbınları hm den kravaze uzun kol aldım kafadan geçiremem belki diye.ben ankarada oturuyorum ve burası kışın çok soğuk oluyor ev sıcak ama yinede uzun kollu aldım.bide bebekler bizim vücudumuzda 36 dereceye alıştıklarından ilk zamanlar onlara sağuk gelebiliyormuş.3-6 aylıklarıda yarım kol aldımkızlar iyi günler, nasılsınız, dünden beri giremiyorum inşlh herşey yolundadır. Kızlar hemen birşey sorup kaçacamiç zıbın olarak nasıl aldınız kısa kol mu uzun mu örnek gösterir misiniz çok kararsız kaldım
Batiriyo batirmazmi cok acitiyo benim oglanKizlar bebisler kaburganiza batiyomu benim iki gunde sanki bianda buyudude batiyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?