- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Doktor ilac yazdi demi canim ? Lokositin cok yuksek cikmis cunku. Kasik agrisi ya da wc de tam idrar yapamama fln yasamadin mi ?Epitel hücresi 8 lökosit 35 referans aralığı <4
Teşekkur ederimBen 1 penye 1 nohut battaniye 1 örgü battaniye götürmüştümkasım ayıydı şimdi de 2 penye 1 peluş gibi 1 nohut alırım heralde
duphaston nicin kullanıyorsun cnm?Korkma canım bi ara eko cektirsen iyi olur simdi ekg de atriyel fibrilasyon diye bir ritm var normalde kalp atışları hep esit zaman araliginda olur ama bu ritmde zaman araliklari esit degildir ve genclerdede gorulur bende meslekde çokça karsilastigim için biraz pimpirik davrandim seni panikletmek istemem hrm ikiz hemde duphaston sebep oluyormus dogumdan sonra birakicam hapi
Canım ben yeni doğan iç dış zıbın setinden aldım onlar uzun kollu oluyor. İlk haftadan sonra giydirmek içinde yarım, sıfır ve uzun kollu çıtçıtlı zıbınlardan aldım.kızlar iyi günler, nasılsınız, dünden beri giremiyorum inşlh herşey yolundadır. Kızlar hemen birşey sorup kaçacamiç zıbın olarak nasıl aldınız kısa kol mu uzun mu örnek gösterir misiniz çok kararsız kaldım
Ay Allah razi olsun. Ic dis zibin seti die bi sey mi varmisCanım ben yeni doğan iç dış zıbın setinden aldım onlar uzun kollu oluyor. İlk haftadan sonra giydirmek içinde yarım, sıfır ve uzun kollu çıtçıtlı zıbınlardan aldım.
Benimde oyle ama daha hastane cikisini begenemedim daha bir turlu1 tane 10 lu 2 tane 5 li ama yanlarina yedek corap eldiven zibin ve battaniye aldim 1 er tane ne olur ne olmaz.
Evet canim o da besli oluyor beyaz oluyor genellikle kenarlaro islemeli hani dogar dogmaz yikamiyorlar ya o zaman giydiriliyor kiyafet icineAy Allah razi olsun. Ic dis zibin seti die bi sey mi varmissenden duydum ilk kez, simdi bakcam netten hemen
Bende ic zibin seti aldim dogar dogmaz yikamadiklari icin icine giydiriliyor beyaz kenarlatri islemeliCanım ben yeni doğan iç dış zıbın setinden aldım onlar uzun kollu oluyor. İlk haftadan sonra giydirmek içinde yarım, sıfır ve uzun kollu çıtçıtlı zıbınlardan aldım.
Sagolasin. Ama ben netten bulamadim o dedigin 5liden. Linkini atabilir misin ?Evet canim o da besli oluyor beyaz oluyor genellikle kenarlaro islemeli hani dogar dogmaz yikamiyorlar ya o zaman giydiriliyor kiyafet icine
Ben bunlardan bakıyordum, tam bulamadım oğlumda hep bundan kullandım ama şimdi mart ya kararsız kaldımCanim bunlar takimlarin, tulumlarin icine giydirilir demiLostinparadise ?
Bende yeni başlıyorum, ilk oğlumdan hiç kıyafet yok büyük eşyalar var ama kıyafet yok, yeniden alacam herşeyi ama çok kararsızlok yaşıyorumBen daha hiç alışveriş yapmadm 30 haftadan sonra yapaym diyorum
Zaten ilk Kızımdan kalanlar var baya
Hastane çıkısı ve 2 takım alsam yeterli
Bebek ic zibin yazarsan cikiyor canim pazardada cok oluyor ic zibin dersenSagolasin. Ama ben netten bulamadim o dedigin 5liden. Linkini atabilir misin ?
Gel bir de bana sor3 kilo mu Allahım o ne güzel öyle
Evet kesinlikle sanki afedersiniz cikicak gibi oluyor baski oluyor yatiyorm hemen hatta bazen elimle tutuyorum refleks olarak disarida yapcam diye korkuyorum. Kendimi kasiyorum falan suandada oluyor mesela yatiyorum hemen. Benim rahim kisaligm var onunla ilgili diye dusunuyorm cunku yeni olan bisey degil 1 bucuk aydir falan oluyo sizin yeni olmus belki kilosu artiyor diye olabilir bilemiyorum rahim olcune baktrndmi hicRahim agzina basinc yapiyor tekme atiyormu bebeginiz? Yada yirtip cikcak gibi hissedeniniz var mi? Kendinizi kastiginiz korkuya kaoildiginiz okuyormu? Dogum yapan anneler @aijoo @Tavsannesi @calliope sizde son haftalarinizda yada yasadiniz mi?? Bir fikri olan varmi? Canim sikildi bayag.. dun yoktu gun asiri oluyor... tekrar etmeye basladi..
Giydirilir tabi canimCanim bunlar takimlarin, tulumlarin icine giydirilir demiLostinparadise ?
5 li takimlardan birini ben kendim yaptim cnm zaten kombinledim :)10lu 5li takımlar almadım benalmam gerekıyomu oglumda da almamştim yani kıyafet battaniye zıbın ayrı ayrı almştim hep.. ama herkes alıyo galiba o takımlardan bi bakayım bu sefer
Arkadaşımda oldu ilaç kullanmadı demekki sizinki kadar yoğun değildi ama doğumdan sonra hemen geçtiğini söylediKizlar geriden okuyorum ama benimde 12 haftadan beri carpintim var nabzim ensemde boğazımda atiyor iki kere kardiyolojiye gittim eko yapildi holter takildi doktor kullandığın ilaclar ve ikiz olmasi sebep oluyor dedi hareket halinde degil yatarken de oluyor bu arada holterdede 14.haftada 55 ile 145 arasi çıktı ilerleyen zamanlarda daha da artti kardiyolog sonunda ilac basladi sabah akşam beloc içiyorum ilac kullanmazsan kronik hale gelir dogumdan sonra da devam eder dedi bende korktum bife kalp hastasi olmak istemiyorum ritim bozuklugu falan kalici hale dönebilirmis iciyorum mecburen
Ben almadım bundan almam lazım mıBebek ic zibin yazarsan cikiyor canim pazardada cok oluyor ic zibin dersen
Eki Görüntüle 2564060 Eki Görüntüle 2564061 Eki Görüntüle 2564062
Rahim uzunluğun kaçtı ve vajinal mi ölçüldü canım? Dr ne dediEvet kesinlikle sanki afedersiniz cikicak gibi oluyor baski oluyor yatiyorm hemen hatta bazen elimle tutuyorum refleks olarak disarida yapcam diye korkuyorum. Kendimi kasiyorum falan suandada oluyor mesela yatiyorum hemen. Benim rahim kisaligm var onunla ilgili diye dusunuyorm cunku yeni olan bisey degil 1 bucuk aydir falan oluyo sizin yeni olmus belki kilosu artiyor diye olabilir bilemiyorum rahim olcune baktrndmi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?