2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
duphaston nicin kullanıyorsun cnm?

Canım ben yeni doğan iç dış zıbın setinden aldım onlar uzun kollu oluyor. İlk haftadan sonra giydirmek içinde yarım, sıfır ve uzun kollu çıtçıtlı zıbınlardan aldım.

Canım ben yeni doğan iç dış zıbın setinden aldım onlar uzun kollu oluyor. İlk haftadan sonra giydirmek içinde yarım, sıfır ve uzun kollu çıtçıtlı zıbınlardan aldım.
Ay Allah razi olsun. Ic dis zibin seti die bi sey mi varmis senden duydum ilk kez, simdi bakcam netten hemen

Bende ic zibin seti aldim dogar dogmaz yikamadiklari icin icine giydiriliyor beyaz kenarlatri islemeli

Ben daha hiç alışveriş yapmadm 30 haftadan sonra yapaym diyorum
Zaten ilk Kızımdan kalanlar var baya
Hastane çıkısı ve 2 takım alsam yeterli

Ben daha hiç alışveriş yapmadm 30 haftadan sonra yapaym diyorum
Zaten ilk Kızımdan kalanlar var baya
Hastane çıkısı ve 2 takım alsam yeterli
Bende yeni başlıyorum, ilk oğlumdan hiç kıyafet yok büyük eşyalar var ama kıyafet yok, yeniden alacam herşeyi ama çok kararsızlok yaşıyorum

Kızlar birde şu en ucuzbebekmarket vardı ya, ordan kıyafet alanlar yıkadımı acaba, ben üç takım aldım geldi hoşuöa gitti acıkcası ama yıkayınca nasıl olıyor merak ediyorum, daha yıkamam için çok erken

Evet kesinlikle sanki afedersiniz cikicak gibi oluyor baski oluyor yatiyorm hemen hatta bazen elimle tutuyorum refleks olarak disarida yapcam diye korkuyorum. Kendimi kasiyorum falan suandada oluyor mesela yatiyorum hemen. Benim rahim kisaligm var onunla ilgili diye dusunuyorm cunku yeni olan bisey degil 1 bucuk aydir falan oluyo sizin yeni olmus belki kilosu artiyor diye olabilir bilemiyorum rahim olcune baktrndmi hic

Arkadaşımda oldu ilaç kullanmadı demekki sizinki kadar yoğun değildi ama doğumdan sonra hemen geçtiğini söyledi
Bebek ic zibin yazarsan cikiyor canim pazardada cok oluyor ic zibin dersen
Eki Görüntüle 2564060 Eki Görüntüle 2564061 Eki Görüntüle 2564062
Ben almadım bundan almam lazım mı
Rahim uzunluğun kaçtı ve vajinal mi ölçüldü canım? Dr ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…