- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Haslayinca daha guzel oluyorBende de kansızlık çıktı canım . Aynen dediğin gibi bende pancar aldım . Peki bunu haşlayarak mi yapicaz yoksa çiğden yeniyor mu acaba ?
Evet kolostrum 1 hafta kadar gelıyor kızlarDok dedigi kolostrum olan sut degil kizlar zaten kolostrum ilk 3 4 gun anca oluyor sut cogalinca normale donuyor ,bu boyamadan sonraki ilk sütünü demisti mecburiyet olarak degil ama icin rahat eder daha iyi filan dedi ..
Ben boya yapiyorum haftaici yapicam dogumdan sonrada artik oncesinde en son yapmama gore ya 2 3 hafta sonra yada 1hafta sonra yaparim
Gecmis olsun kuzumHayirli geceler Kızlar hepinize, Bu grip geceleri beni zorluyor ya üst üste 5 defa hapsirdim. Ne olacak böyle bi an once geçse keşke.
Aman yogurtla tuketmeyin kannyapici ozelligi gidiyor.Cigden rendeleyip, suzme yogurtla karistirip tuketebilirsin canim. Bi de, 15-20 dk, yarim ay seklinde kestikten sonra haslayip, kavrulmus soganla karistip, bir iki kasik ustune yogurt ekleyip de yiyebilirsin. Ikisi de guzel oluyor. Sifa olsun ins
Gec gordum cnm gottinmi dr aKızlar iyi geceler... Bende aktif yazamıyorum ama her mesajı okuyorum tek tek...
Bugün öğlenden sonradan beri hafif kasılmalarım oluyor. Akşam daha sık olduğunu farkedince kaydettim hepsini
1 saat öncede bel kasık ağrısı başlsdı kasılma esnasında.
Öyke çok şiddetli değil. Canımı acıtmıyor.
Ama korkuyorumda.
Hastaneyede gidemiyorum şuan evde birde kızım vsr. Bu saatte bırakacak kimse yok. Sabaha kadar beklesem sorun olur mu acaba. Bi akıl verin ne olurrrEki Görüntüle 2565311
Su içip soluna yat 2 saat içinde hareket etmezse dr a haber ver canım. Sırtını döndüyse de hareketlerini çok hafif hissedebilirsinNe güzel kontrolün yaklaşmış canım, benim daha var baya, olmadı doktoru yarın ilaç için arayacağım sorarım ben de.
Cnm makyajla cohu dr izin veriyor ama oje tehlikeli parmak uclarindan tirnaklarindan kapiller dolmaya bakiliyor.Kizlar unluler sezeryana makyajla giriyor gecen bi unlu sanatci kadin vardi unuttum bak adini inu gordum bayag fondöten goz kirpik boyaliydi.. sac felan yapilmis hersey hazirdi... yani onlarin doktoru demiyirmu makyaj yaomayin oranizi buranizi boyamayin...
Cok dogru vallaAynen bende oyle kizim 3.5 yasinda bazen ayaklarimi uzatsam onu bile buyuk sans olarak goruyorum
1 ay oldu hatta gecti cnm ben en buyuk boy su kartonun icinden olanlarindan almistim.Fiyatini unuttum acikcasiHasatzamani sen baby&me nin temizleme pamugu almistin kac li almistin birde kac oaraya almistin hatirliomusun? Ebebekte indirimde diyorda sana sorayim dedim...
Insallah kolay dogumlarimiz olurda agrilarin oduluydu derizBende aynılarını çekiyorum bel ağrısı 16.haftadan beri var artık yatarken donmemi zorlaştırıyor. Pelvik ağrılarsa henüz başlamadı ama yakındir diye düşünüyorum. Çekeceğiz mecbur doğumu kolaylaştırıyor
Az da olsa hareket etmesi onemli cnmKızlar 3 gündür benim bebeğim önceki anlara göre daha az hareket ediyor, ya da ben az hissediyorum bilmiyorum normal mi sizce bu durum?
Benimki safak sayma canım :)Ankaradan iyi ikindiler
Tamam canım çok sağol, peki hareket sayısı 10 mu olmalıSu içip soluna yat 2 saat içinde hareket etmezse dr a haber ver canım. Sırtını döndüyse de hareketlerini çok hafif hissedebilirsin
Anladım cAnım çok teşekkür ederimAz da olsa hareket etmesi onemli cnm
Geçen hafta benimde bebeklerden biri baya hareketsiz kaldı bazen oluyo canım tatlı yedim muz yedim fayda etmedi. Burdan korkma demesi kolay oluyo ama insan tedirgin oluyo çok biliyorum.Tamam canım çok sağol, peki hareket sayısı 10 mu olmalı
GUNUN FIRSATI: 15 Aralik'a ozel tuuum oyuncaklar, akulu arabalar ve temizleme mendillerinde indirimlere ek NET %15 indirim var! Haydi hemen magazalarimizi, ebebek.com'u veya mobil uygulamamizi ziyaret edin, firsati kacirmayin: Anne ve Bebek Ürünleri - Bebek Mağazaları SMS istemiyorsaniz EBEBEK RET yazip 4933'e gonderebilirsiniz. Mersis:0336055427200018 B018Kizlar su e bebek indirim mesajlari gelince buraya yazar misiniz ? Bizimki kibris numarasi olunca, trdeki magaza indirim mesajlarini almiyor telefonlar. En azindan sizin sayenize haberim olur. Nasilsa daha hicbir sey almadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?