2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet kolostrum 1 hafta kadar gelıyor kızlar ben boyattıgımda bebegım 12 aylık falandı sagıp atmadım ya yani aklımada gelmedi ama kuzenım boyattıgında sagdı attı resmen sütü koyu renk cıktı şok olmuştk

Bende ombre yaptrmıştım yaza girerken şimdi saclarım üstten koyu renk kendi rengi ve beyazlı karışık alt kısımlara dogru sarılı karışık renkler ve nerdeyse belime kadar uzadı hep topluyorum hic hosuma gitmiyo tesettürlüyüm ama evde de güzel gözükse iyi olurdu kestiremıorumda hamileyken kesilmez diyolar diye biliyorum batıl ama öncekinde de kestirmedim dogum yaptim hastaneden geldim eşime kestrmiştim saclarımı ne kadar bunaldıysam şimdide bakıma ihtiyacım var

Cigden rendeleyip, suzme yogurtla karistirip tuketebilirsin canim. Bi de, 15-20 dk, yarim ay seklinde kestikten sonra haslayip, kavrulmus soganla karistip, bir iki kasik ustune yogurt ekleyip de yiyebilirsin. Ikisi de guzel oluyor. Sifa olsun ins
Aman yogurtla tuketmeyin kannyapici ozelligi gidiyor.
Gec gordum cnm gottinmi dr a

Cnm makyajla cohu dr izin veriyor ama oje tehlikeli parmak uclarindan tirnaklarindan kapiller dolmaya bakiliyor.

Insallah kolay dogumlarimiz olurda agrilarin oduluydu deriz

Kizlar su e bebek indirim mesajlari gelince buraya yazar misiniz ? Bizimki kibris numarasi olunca, trdeki magaza indirim mesajlarini almiyor telefonlar. En azindan sizin sayenize haberim olur. Nasilsa daha hicbir sey almadim

Kızlar şekerimi evdeki aletle takip ediyorum ve sürekli yüksek,
Bugünde kkahvaltıdan 3 saat sonra falan 220 çıktı bu çok yüksek.
Tatlı birseylerde yemistim kahvaltıda.
Bu durumda şeker yüklemesi yapmama gerek kalmadı çünkü riskli.Evdeki takiplerı not edip doktorumla konuşacağım ve cok dikkat etmem lazım.

İlaç tedavisine gerek olur mu acaba?

Tamam canım çok sağol, peki hareket sayısı 10 mu olmalı
Geçen hafta benimde bebeklerden biri baya hareketsiz kaldı bazen oluyo canım tatlı yedim muz yedim fayda etmedi. Burdan korkma demesi kolay oluyo ama insan tedirgin oluyo çok biliyorum.

Arada uzunca uyuyabiliyorlar veya pozisyonlarindan dolayı hareketleri kısıtlı olabiliyor.Sabaha doğru hareket etmişti benimki

Kizlar su e bebek indirim mesajlari gelince buraya yazar misiniz ? Bizimki kibris numarasi olunca, trdeki magaza indirim mesajlarini almiyor telefonlar. En azindan sizin sayenize haberim olur. Nasilsa daha hicbir sey almadim
GUNUN FIRSATI: 15 Aralik'a ozel tuuum oyuncaklar, akulu arabalar ve temizleme mendillerinde indirimlere ek NET %15 indirim var! Haydi hemen magazalarimizi, ebebek.com'u veya mobil uygulamamizi ziyaret edin, firsati kacirmayin: Anne ve Bebek Ürünleri - Bebek Mağazaları SMS istemiyorsaniz EBEBEK RET yazip 4933'e gonderebilirsiniz. Mersis:0336055427200018 B018

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…