- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Benim kuzu birkaç gündür hep bu pozisyonda takılıyor galiba baş aşağı duruyordu acaba sırtını mı döndü diye düşündüm, az önce 7 kere hareket etti 6 dk da saydımGeçen hafta benimde bebeklerden biri baya hareketsiz kaldı bazen oluyo canım tatlı yedim muz yedim fayda etmedi. Burdan korkma demesi kolay oluyo ama insan tedirgin oluyo çok biliyorum.
Arada uzunca uyuyabiliyorlar veya pozisyonlarindan dolayı hareketleri kısıtlı olabiliyor.Sabaha doğru hareket etmişti benimki
Bizde illerden selam göndercez inşallah biraz daha sabırAnkaradan iyi ikindiler
Öyle olmaz sayılmazIkinci sezeryan olacağı ve her şey yolunda giderse 39+0'da bebişi alacakları için şafak 82 diyorum ve yarın illere geçiyorum
Bende 4 gece oyle cektim . kendini yorunca da oluyor. Ama sonunda dayanamayıp doktora gittim . dil altında eritilen bi magnezyum verdi bu digerleri gibi degil hemen etkisini gosteriyor dedi . hemen aldım çok iyi geldi . ama birşeyi yoktu rahim agzini olctu bebegin suyuna bakti herseyini kontrol etti hersey yolunda dedi . magnezyum işe yaradı bende .Günaydın kızlar
Ben evi turlaya turlaya sabah ettim.
Sabaha karşı kesildi kasılmalar. Uyumuşum. Yeni kalktım.
Eşim diyor sen manyakmısın niye doktora gitmiyoruz..
Neyse ki şuan için iyiyim.
İnşallah tekrarlamaz.
Zor bir geceydi.
Benimde tam 39 + 0 29 şubata geliyor doktor istersen alırım dedi ama ben istemedim o yüzden 28 subatta alıcak kesin tarif verdi sezeryan için benim 76 şafakIkinci sezeryan olacağı ve her şey yolunda giderse 39+0'da bebişi alacakları için şafak 82 diyorum ve yarın illere geçiyorum
Ayy keşke sadece dalmakta sorun olsaKıyamam, ben de uykuya dalmakta çok zorlanıyorum geceleri
Ya baya usuttun ya da enfeksiyon canim.Kızlar 2 gündür bir gariplik var gibi normalde bebiş büyüdükçe kabızlık olur derler ama ben 2 gündür günde 4 5 wcye gidiyorum. Aşırı bel ağrım var kalçalarıma inen panik yapmayım demi yoktur bir şey
SupersinnnnGUNUN FIRSATI: 15 Aralik'a ozel tuuum oyuncaklar, akulu arabalar ve temizleme mendillerinde indirimlere ek NET %15 indirim var! Haydi hemen magazalarimizi, ebebek.com'u veya mobil uygulamamizi ziyaret edin, firsati kacirmayin: Anne ve Bebek Ürünleri - Bebek Mağazaları SMS istemiyorsaniz EBEBEK RET yazip 4933'e gonderebilirsiniz. Mersis:0336055427200018 B018
İshal değilim ama işte enfeksiyon desemYa baya usuttun ya da enfeksiyon canim.
Hmm o zman baska. Bi fikrim yok acikcasi. Birkac gun takip et bakalim. Yediginden ictiginden olmustur belki de ne biliymİshal değilim ama işte enfeksiyon desem
Kuzum belli mi olur bebeğin çok uysal olur geceleri güzelce uyurAyy keşke sadece dalmakta sorun olsabir de diyolar hamilelikte ne uyudun o kar diye bende o da yok napcaksam artık.
Ojeyle isim yok zaten..yuzumde az renk olsun yeter foto yuda selfi yaparizCnm makyajla cohu dr izin veriyor ama oje tehlikeli parmak uclarindan tirnaklarindan kapiller dolmaya bakiliyor.
Takip edicem bakalım bir kaç gün dahaHmm o zman baska. Bi fikrim yok acikcasi. Birkac gun takip et bakalim. Yediginden ictiginden olmustur belki de ne biliym
İnşallah canım ya seninki de uysal sakin olur inşallahKuzum belli mi olur bebeğin çok uysal olur geceleri güzelce uyur
Dr una sor cnm benim 50 lilik yüklemem 150 olunca dr 100 lük yaptırdı 4 ölçümden sadece 1 i yüksek oldugu icin diyet yeterli dedi ben kendim dikkat ediyorum tam tahıl ekmek yiyorum sabahları reçel bal çikolata yok pilav makarna hamur işi yok zaten tatlıyla aram hiç yoktu ama benim önceki gebeligimde daha yuksek cikmisti o zaman hic önemsemedik dr um da sadece dikkat et dedi ama bunda diyet yapmalısın dediKızlar şekerimi evdeki aletle takip ediyorum ve sürekli yüksek,
Bugünde kkahvaltıdan 3 saat sonra falan 220 çıktı bu çok yüksek.
Tatlı birseylerde yemistim kahvaltıda.
Bu durumda şeker yüklemesi yapmama gerek kalmadı çünkü riskli.Evdeki takiplerı not edip doktorumla konuşacağım ve cok dikkat etmem lazım
İlaç tedavisine gerek olur mu acaba?
Canım ben de 3-4 gündür öyleyim. İshal değil ama en az 3 kez çıkıyorumKızlar 2 gündür bir gariplik var gibi normalde bebiş büyüdükçe kabızlık olur derler ama ben 2 gündür günde 4 5 wcye gidiyorum. Aşırı bel ağrım var kalçalarıma inen panik yapmayım demi yoktur bir şey
Tamam canım çok sağol, peki hareket sayısı 10 mu olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?