2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim kuzu birkaç gündür hep bu pozisyonda takılıyor galiba baş aşağı duruyordu acaba sırtını mı döndü diye düşündüm, az önce 7 kere hareket etti 6 dk da saydım Aynen canım ya çok korkuyorum Rabbim hepimizi bebeklerimizi karnımızdaki kuzuları korusun inşallah

Bende 4 gece oyle cektim . kendini yorunca da oluyor. Ama sonunda dayanamayıp doktora gittim . dil altında eritilen bi magnezyum verdi bu digerleri gibi degil hemen etkisini gosteriyor dedi . hemen aldım çok iyi geldi . ama birşeyi yoktu rahim agzini olctu bebegin suyuna bakti herseyini kontrol etti hersey yolunda dedi . magnezyum işe yaradı bende .

Ikinci sezeryan olacağı ve her şey yolunda giderse 39+0'da bebişi alacakları için şafak 82 diyorum ve yarın illere geçiyorum
Benimde tam 39 + 0 29 şubata geliyor doktor istersen alırım dedi ama ben istemedim o yüzden 28 subatta alıcak kesin tarif verdi sezeryan için benim 76 şafak

Kızlar 2 gündür bir gariplik var gibi normalde bebiş büyüdükçe kabızlık olur derler ama ben 2 gündür günde 4 5 wcye gidiyorum. Aşırı bel ağrım var kalçalarıma inen panik yapmayım demi yoktur bir şey

Dr una sor cnm benim 50 lilik yüklemem 150 olunca dr 100 lük yaptırdı 4 ölçümden sadece 1 i yüksek oldugu icin diyet yeterli dedi ben kendim dikkat ediyorum tam tahıl ekmek yiyorum sabahları reçel bal çikolata yok pilav makarna hamur işi yok zaten tatlıyla aram hiç yoktu ama benim önceki gebeligimde daha yuksek cikmisti o zaman hic önemsemedik dr um da sadece dikkat et dedi ama bunda diyet yapmalısın dedi
Bir çok arkadaşım şeker yüklemesi de yaptırmıyor
Ama bence sen dr unla bi görüş ilaca gerek olur mu bilmiyorum ama diyet yaptiriyorlar

Canım ben de 3-4 gündür öyleyim. İshal değil ama en az 3 kez çıkıyorum Normal galiba bizim haftalarda.

Kızlar alıntı yapmayı bir türlü beceremedim.
Doktordan geldim şimdi.
Açılma yok. Bebeğin suyu iyi. Plesantada sorun yok. Nst bağladılar 20 dk hiç kasılmam olmadı o esnada doktora da söyledim hiç olmadı ki diye.
İdrar tahlilim de temiz çıktı.
1 yıl önce dış gebelik yumurtalık kisti ve myom ameliyatı olmuştum
Ona bağladı bu kasılmaları.
Ameliyatın yakın olduğu için sık takip edicez seni. Şimdilik sorun yok gibi görünüyor. Kasılman 5 10 dk ya düşerse direk gel. Kendini yorma. İş yapma yat filan dedi.
Tamam dedim çıktım.
Ama benim bu kasılmalar devam ediyor 20 25 dk da bir hiç şaşmıyor. Anlamadım gitti bu işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…