- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
İnşallah kuzum, benim yine bugün karnım çok sert bebeğim de birazcık hareketsiz önceye göre doktora mesaj attım bakalım ne diyecekİnşallah canım ya seninki de uysal sakin olur inşallah
Sağol canımbunu izle canım
bende oyle iki gecedir sifir uyku bugunde kasigimda sanci hissettim gecti avm de hissettimAyy keşke sadece dalmakta sorun olsabir de diyolar hamilelikte ne uyudun o kar diye bende o da yok napcaksam artık.
Bende de durum aynı 4 5 değil ama aklımı kurcalıyor. Sanırım sıvı oranı yüksek beslendigim için diyorum, yediklerini bir gözden geçir posa oranı yüksek besleniyorsan normal sanirimKızlar 2 gündür bir gariplik var gibi normalde bebiş büyüdükçe kabızlık olur derler ama ben 2 gündür günde 4 5 wcye gidiyorum. Aşırı bel ağrım var kalçalarıma inen panik yapmayım demi yoktur bir şey
Doktorun yönlendirmesiyle alakalı sanırım benim doktorum şeker yüklemesi istemedi, açlık ve tokluk yeterli dedi kilo almadigim için olabilir belkiDr una sor cnm benim 50 lilik yüklemem 150 olunca dr 100 lük yaptırdı 4 ölçümden sadece 1 i yüksek oldugu icin diyet yeterli dedi ben kendim dikkat ediyorum tam tahıl ekmek yiyorum sabahları reçel bal çikolata yok pilav makarna hamur işi yok zaten tatlıyla aram hiç yoktu ama benim önceki gebeligimde daha yuksek cikmisti o zaman hic önemsemedik dr um da sadece dikkat et dedi ama bunda diyet yapmalısın dedi
Bir çok arkadaşım şeker yüklemesi de yaptırmıyor
Ama bence sen dr unla bi görüş ilaca gerek olur mu bilmiyorum ama diyet yaptiriyorlar
Bşey çıkmamasına çok sevindim cnm ama kasılmalarım devam ediyor diyorsun nedenki bilemedimKızlar alıntı yapmayı bir türlü beceremedim.
Doktordan geldim şimdi.
Açılma yok. Bebeğin suyu iyi. Plesantada sorun yok. Nst bağladılar 20 dk hiç kasılmam olmadı o esnada doktora da söyledim hiç olmadı ki diye.ö
İdrar tahlilim de temiz çıktı.
1 yıl önce dış gebelik yumurtalık kisti ve myom ameliyatı olmuştum
Ona bağladı bu kasılmaları.
Ameliyatın yakın olduğu için sık takip edicez seni. Şimdilik sorun yok gibi görünüyor. Kasılman 5 10 dk ya düşerse direk gel. Kendini yorma. İş yapma yat filan dedi.
Tamam dedim çıktım.
Ama benim bu kasılmalar devam ediyor 20 25 dk da bir hiç şaşmıyor. Anlamadım gitti bu işi.
Gitmeden isteseydin yapsalardi suourgeni yemeginiAyyyyyyy kv ler gittiler evi süpür sil lavabo yıka çok Yoruldum bee
Daha nelerrrrrrGitmeden isteseydin yapsalardi suourgeni yemegini
Kızlar doktoruma yazmıştım karnım çok sert toplanma gibi oluyor diye toco ya bağlanmamı istedi şimdi acile geldik inşallah olumsuz bir şey olmaz dua eder misiniz bana
[/QUOTE
İnşallah bi sorun yoktur canımsınnnn bizede haber et
Ne varki hangi dizi? Eline koluna saglik cok yorma kendini hee...Daha nelerrrrrryok minnet etmem asla kendi işimi kendim yapmazsam içime Sinmez ba şimdi koca işte temizlik bitti battaniye TV birazdan dizimde başlar ohhhh misss
Tamam canim İnsallah nedeni ne oldugunu anlarlar ve hicbir sikintin olmaz hemenceceik donersiniz. Gecmis olsun canimKızlar doktoruma yazmıştım karnım çok sert toplanma gibi oluyor diye toco ya bağlanmamı istedi şimdi acile geldik inşallah olumsuz bir şey olmaz dua eder misiniz bana
Bazen yemeyle içmeyle de yükselmiyor şeker.Sinirlenince ya da başka şeyler de tetikleyebiliyor.Benim mesela tatlıdan çok patates şekerimi çok çıkartıyor.Doktorunla görüş seni dahiliyeye gönderebilir.Dahiliye doktoru ona göre tedavi uygular.Kızlar şekerimi evdeki aletle takip ediyorum ve sürekli yüksek,
Bugünde kkahvaltıdan 3 saat sonra falan 220 çıktı bu çok yüksek.
Tatlı birseylerde yemistim kahvaltıda.
Bu durumda şeker yüklemesi yapmama gerek kalmadı çünkü riskli.Evdeki takiplerı not edip doktorumla konuşacağım ve cok dikkat etmem lazım.
İlaç tedavisine gerek olur mu acaba?
Normalde aralıksız uyurum da artık uyuyamıyorum.Vücut alıştırıyor bizi herhalde.Çocuğu okula gönderdikten sonra özeniyorum uyucam diye sağa dön sola dön debelenip duruyorum yataktaAyy keşke sadece dalmakta sorun olsabir de diyolar hamilelikte ne uyudun o kar diye bende o da yok napcaksam artık.
İnşallah canım güzel haberlerini alıcaz burdanKızlar doktoruma yazmıştım karnım çok sert toplanma gibi oluyor diye toco ya bağlanmamı istedi şimdi acile geldik inşallah olumsuz bir şey olmaz dua eder misiniz bana
GüvercinNe varki hangi dizi? Eline koluna saglik cok yorma kendini hee...
Vallahi şaşırıyorum herkes kabızlık başlar diyo bende tam tersi. Doğuma yakın olabiliyor diyolar ya o aklıma geliyo her wc gidince korkuyorum aradaCanım ben de 3-4 gündür öyleyim. İshal değil ama en az 3 kez çıkıyorumNormal galiba bizim haftalarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?