2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayy keşke sadece dalmakta sorun olsa bir de diyolar hamilelikte ne uyudun o kar diye bende o da yok napcaksam artık.
bende oyle iki gecedir sifir uyku bugunde kasigimda sanci hissettim gecti avm de hissettim

Bende de durum aynı 4 5 değil ama aklımı kurcalıyor. Sanırım sıvı oranı yüksek beslendigim için diyorum, yediklerini bir gözden geçir posa oranı yüksek besleniyorsan normal sanirim

Doktorun yönlendirmesiyle alakalı sanırım benim doktorum şeker yüklemesi istemedi, açlık ve tokluk yeterli dedi kilo almadigim için olabilir belki

Bşey çıkmamasına çok sevindim cnm ama kasılmalarım devam ediyor diyorsun nedenki bilemedim

Kızlar dün gece hiç uyumadim denebilir.. Bütün gün de yattım bugün. İlk defa vajina ağrısı yaşadım ve çok korktum. Sancım yok ama ishal olacakmış gibi bir ağrı oldu çok az. Zaten 3-4 gündür ishal değil ama büyük tuvalete çok çıkıyorum. Benim bebek makat gelişli. Acaba vajina ağrısı normal mi ki baskıdan dolayı? Yarın doktorumu arayacağım, kontrolüm ayın 25'inde.

Kızlar doktoruma yazmıştım karnım çok sert toplanma gibi oluyor diye toco ya bağlanmamı istedi şimdi acile geldik inşallah olumsuz bir şey olmaz dua eder misiniz bana
Tamam canim İnsallah nedeni ne oldugunu anlarlar ve hicbir sikintin olmaz hemenceceik donersiniz. Gecmis olsun canim

Bazen yemeyle içmeyle de yükselmiyor şeker.Sinirlenince ya da başka şeyler de tetikleyebiliyor.Benim mesela tatlıdan çok patates şekerimi çok çıkartıyor.Doktorunla görüş seni dahiliyeye gönderebilir.Dahiliye doktoru ona göre tedavi uygular.

Ayy keşke sadece dalmakta sorun olsa bir de diyolar hamilelikte ne uyudun o kar diye bende o da yok napcaksam artık.
Normalde aralıksız uyurum da artık uyuyamıyorum.Vücut alıştırıyor bizi herhalde.Çocuğu okula gönderdikten sonra özeniyorum uyucam diye sağa dön sola dön debelenip duruyorum yatakta

Canım ben de 3-4 gündür öyleyim. İshal değil ama en az 3 kez çıkıyorum Normal galiba bizim haftalarda.
Vallahi şaşırıyorum herkes kabızlık başlar diyo bende tam tersi. Doğuma yakın olabiliyor diyolar ya o aklıma geliyo her wc gidince korkuyorum arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…