2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İnşallah kuzum, benim yine bugün karnım çok sert bebeğim de birazcık hareketsiz önceye göre doktora mesaj attım bakalım ne diyecek
Canım şimdi nasılsın. Benim kızda arada altta toplanıp sertleşiyo cevap verdi mi doktor

Kızlar doktoruma yazmıştım karnım çok sert toplanma gibi oluyor diye toco ya bağlanmamı istedi şimdi acile geldik inşallah olumsuz bir şey olmaz dua eder misiniz bana
Kuzum şimdi gördüm son durum ne inşallah iyisinizdir ikiniz de haber ver mutlaka

Doktorun yönlendirmesiyle alakalı sanırım benim doktorum şeker yüklemesi istemedi, açlık ve tokluk yeterli dedi kilo almadigim için olabilir belki
Kesinlikle katiliyorum çünkü bana yaşın 35 3. Gebeliğin ve 12 kilo aldin riskli gebelik kategorisindesin dedi o yüzden şeker yüklemesi yapmamız gerekiyor dedi

İnşallah kuzum, benim yine bugün karnım çok sert bebeğim de birazcık hareketsiz önceye göre doktora mesaj attım bakalım ne diyecek

Kızlar doktoruma yazmıştım karnım çok sert toplanma gibi oluyor diye toco ya bağlanmamı istedi şimdi acile geldik inşallah olumsuz bir şey olmaz dua eder misiniz bana
İnşallah bişi çıkmaz arkadaşım haber ver bitti mi

Benimki kucuktu canim net hatırlamıyorum ama eve gelen ebeyle konuşmuştuk olsa olsa 3haftalik ancaydi sagip dokmustum ama azdi tabi o zman rengine dikkat etmemistim hakliymis demekki yine aynini yaparim :) 1yasindayken ek gidada aldigi icin hemen almamistir sutu zaten canim olan olmus

Canım ilk bebeğim de yaşadım ama 30 haftalıktı farkedildiği zaman erken doğum için gerekli tedbirler alındı 35 te 32 uyumlu sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi küvez ihtiyacı olmadı şimdi ki gebeliğimde de Dr bu kontrolde göbek bağı kan akışı sınırda 3 hafta sonra tekrar kontrol edelim dedi zaten 27 28 den sonra kendini gösterir bu tarz durumlar ve bende kullanıyorum kan sulandırıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…