Canım şimdi nasılsın. Benim kızda arada altta toplanıp sertleşiyo cevap verdi mi doktorİnşallah kuzum, benim yine bugün karnım çok sert bebeğim de birazcık hareketsiz önceye göre doktora mesaj attım bakalım ne diyecek
Kuzum şimdi gördüm son durum ne inşallah iyisinizdir ikiniz de haber ver mutlakaKızlar doktoruma yazmıştım karnım çok sert toplanma gibi oluyor diye toco ya bağlanmamı istedi şimdi acile geldik inşallah olumsuz bir şey olmaz dua eder misiniz bana
Kesinlikle katiliyorum çünkü bana yaşın 35 3. Gebeliğin ve 12 kilo aldin riskli gebelik kategorisindesin dedi o yüzden şeker yüklemesi yapmamız gerekiyor dediDoktorun yönlendirmesiyle alakalı sanırım benim doktorum şeker yüklemesi istemedi, açlık ve tokluk yeterli dedi kilo almadigim için olabilir belki
Canım toco bağlandı yatıyorum bakalım sonuçtan haber etcem siziKuzum şimdi gördüm son durum ne inşallah iyisinizdir ikiniz de haber ver mutlaka
İnşallah canımİnşallah canım güzel haberlerini alıcaz burdan
İnşallah canım çok sağolTamam canim İnsallah nedeni ne oldugunu anlarlar ve hicbir sikintin olmaz hemenceceik donersiniz. Gecmis olsun canim
29 olsaymış kötü olurmuş. Sağlıkla doğsunlar inşallahBenimde tam 39 + 0 29 şubata geliyor doktor istersen alırım dedi ama ben istemedim o yüzden 28 subatta alıcak kesin tarif verdi sezeryan için benim 76 şafak
Bekliyoruz canım güzel haberleriniCanım toco bağlandı yatıyorum bakalım sonuçtan haber etcem sizi
İnşallah kuzum, benim yine bugün karnım çok sert bebeğim de birazcık hareketsiz önceye göre doktora mesaj attım bakalım ne diyecek
İnşallah bişi çıkmaz arkadaşım haber ver bitti miKızlar doktoruma yazmıştım karnım çok sert toplanma gibi oluyor diye toco ya bağlanmamı istedi şimdi acile geldik inşallah olumsuz bir şey olmaz dua eder misiniz bana
Canim gecmis olsunCanım toco bağlandı yatıyorum bakalım sonuçtan haber etcem sizi
Evet kolostrum 1 hafta kadar gelıyor kızlarben boyattıgımda bebegım 12 aylık falandı sagıp atmadım ya yani aklımada gelmedi ama kuzenım boyattıgında sagdı attı resmen sütü koyu renk cıktı şok olmuştk
Tocodan bişey çıkmadı canım alttan muayeneyle açıklığa baktı çok şükür yoktu şimdi tahlil verdik onları bekliyoruzBekliyoruz canım güzel haberlerini
Sancıölçer kısmıymış nst nin canım çok sağolCanim gecmis olsuntoco dedigin nstnin diger adi fln mi baska bi sey mi ?
Sancım çıkmadı kuzum tahlil verdik onları bekliyoruz alttan da muayene etti açıklık yok dedi çok şükürİnşallah bişi çıkmaz arkadaşım haber ver bitti mi
Aman çok şükür canım ya vallahi aklım sendeydi inşallah sonuçlar da temiz çıkarTocodan bişey çıkmadı canım alttan muayeneyle açıklığa baktı çok şükür yoktu şimdi tahlil verdik onları bekliyoruz
İnşallah canım alttan muayene ettikten sonra bir ağrı girdi orama neden bilmiyorumAman çok şükür canım ya vallahi aklım sendeydi inşallah sonuçlar da temiz çıkar
Canım ilk bebeğim de yaşadım ama 30 haftalıktı farkedildiği zaman erken doğum için gerekli tedbirler alındı 35 te 32 uyumlu sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi küvez ihtiyacı olmadı şimdi ki gebeliğimde de Dr bu kontrolde göbek bağı kan akışı sınırda 3 hafta sonra tekrar kontrol edelim dedi zaten 27 28 den sonra kendini gösterir bu tarz durumlar ve bende kullanıyorum kan sulandırıcıMerhaba Sat’a göre 26 haftalık hamileyim. şimdiye kadar her şey yolunda gidiyordu iki gün önce kontrole gittim doktor bebeğimin karın çevresinin iki hafta geriden geldiğini söyledi ecopirin verdi protein ağırlıklı beslen üç hafta sonra kontrole gel dedi. Çok endişeliyim ilk bebeğim olacak nasipse. Böyle bir durumla karşılaşan ve düzelme yaşayan bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alan anneler var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?