2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu arada 3 hafta geriden gelmesi durumunda intrauterin gelişme geriliği tanısı koyuluyor inşallah toparlar bol sıvı tüket mümkün olduğunca soluna yat

Aynı bana da plesantadan kan akışı az dedi amniyon suyu da sınırdaymış karın çevresi de iki hafta geriden geliyormuş ne yapacağım bilmiyorum daha bebeğim 739 gr imiş erkenden alırlarsa diye çok korkuyorum

Direk endokrinolojiye git sekerin icin Dahiliye daha kapsamli bakar anlamaz bence.. endo direkt sekerinle ilgilenir

Cnm ben kendimden supeleniyordum .evdeki aletimle 2gun olcum yaptim ilk gun diyet beslenmedim ya i kahvaltida oatates kizartma falan yedim sakinmadim 1.ve 2. Saati olcrum yazdim hep yuksek cikti. 2. Gun diyet beslendim yumurta tam bugday ekmegi vs 1.ve 2.saati olctum yuksek cikmadi ve sabahlari agzim dilim kurumua uyaniyordum vucudumda yaralar cikmisti bocek sokmasi gibi ucu vardi kasiniyordu iyilesmiyordu . Drumla goruatum 22 haftalikken bunlar uzerine yukleme yaptilar ve yuksek cikti. Endokrine sevk ettiler 10gun diyet yaptim son 3 gun sekerimi olctum ve goturdum diyetle suan kontrol altindayim eger yukselirse insulin baslayacagiz. Bu 2. Gebeligim ilk gebeliktede vardi gebelik sekerim ve onda diyetle dusmemisti diyet ve insulin kullaniyordum...

Şeker yüklemesi yapacak misin canim bu durumda.
Aksam tatlı hicbirsey yemedim normal ekmek dışında, bu sabah ta tatli sadece nutellla yedim ama biraz çok yedim, yedikten 3 saat sonra ölçüm yaptım 220 ciddi bi rakam

Kızlar yarın her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapacak doktorum, bir sakıncası olmaz de mi bebeğime, erken gelmesine felan sebep olmaz dimi
Canım sancın yok açıklığın yok niye ciğer geliştirici iğne yapıcak. Benim dr iğneyi yaptıktan 1 hafta sonraya kadar doğumu bekleriz dedi. Yani 1 hafta içinde doğum beklenen gebelikte yapılır o zaman işe yarar iğne dedi. Sana vurmak istemesindeki sebep ne. Bence iyice bir araştır tatlım. Geçmiş konularda falan vardır belki iğne olan o yazışmaları oku

Canım ben serklajlı hastayım, 23. Haftamda 1cm açıklıkla serklaj yapıldı o yüzden tedirginiz açıkcası erken doğarsa diye

Canlarım ben eve geldim, tahliller iyiymiş sadece kanda hafif bir enfeksiyon çıktı ona da enfexia yazdırdı doktor, yarın kontrole gidip ciğer geliştirici yaptırılacak
Her ihtimale karşı yapılır da eger doğum olmazsa etkisi geçiyor. Mesela 32lerde falan tekrar olman gerekiyor doğum olmazsa. Bir doz da değil bir kaç doz almak lazım.

Ben baya araştırdım nette kötü bi etkisi yokmuş.
Ama bi kişi yorum yazmıştı enfeksiyonu guclendiriyormus diye ne kadar doğru bilemiyorum doktorunlada konuşa bilirsin bu konuyu.

Bende bu defa kontrolde doktorumla ciğer geliştiricisi iğneyi konuscam uygun görürse vurulucam.

Aynen canım 4 ampul şeklindeymiş galiba, yarın gidince net öğrenirim bakarım

Magazalardan geliyoz kizlar en son ebebege girdik ciktik ayy yorulduk yaa internetten alicam bidahakine hicc ugrasmicam bakmakla...
Bende avm gittim cocugu biraz dolaştıralım diye ama pertim cıktı daha asla gitmeemm yatıyorum şimdi karnım bi tuhaf
Canlarım ben eve geldim, tahliller iyiymiş sadece kanda hafif bir enfeksiyon çıktı ona da enfexia yazdırdı doktor, yarın kontrole gidip ciğer geliştirici yaptırılacak
Ben 33. Haftada yaptırmıştım canım önceki hamıleligimde yaparken cok tedirgin oldum ayaklarım geri geri gitti hep hic bi bilgimde yoktu ama doktor öyle uygun görünce yaptırmıştım 12 saat ara ile 2 doz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…