- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Peki yaptırdıktan sonra bir sorunla karşılaştın mı canım? Bende de bir tedirginlik var korkuyorum açıkçasıBende avm gittim cocugu biraz dolaştıralım diye ama pertim cıktıdaha asla gitmeemm yatıyorum şimdi karnım bi tuhaf
Ben 33. Haftada yaptırmıştım canım önceki hamıleligimde yaparken cok tedirgin oldum ayaklarım geri geri gitti hep hic bi bilgimde yoktu ama doktor öyle uygun görünce yaptırmıştım 12 saat ara ile 2 doz
Çok sağol canım Allah razı olsunCok sükürki bi sorun yokmuş canım cok sevindimm
Yani bence hicbisey yok ..... pamuk aldim 77 den 66 ya dusmus... dun pusetlerde indirim vardi ... oto koltuklarda.... ama bizim daha bebek arabasi olmadigi icin.... ne yapcamiz mechul... uyku arkadasi alicaktim goremedim... pek bisi goremedim isin asli benide pek sarmadi.. tek bebem olmada dusunmeden alirdim ihtiyaclarini ama ikiz olunca bebek arabasi olmuyor bebek arabasi olnlar pusetli olmuyor.... e ousetli olsun araba olsun diyorsan 5 bin tl den basliyor.. dudaklarim bukuk kaldi... keyfin kactiNasil indirim fln var mi fistik ?
Çok geçmiş olsun takip ettim hep yazışmaları inş bişi yoktur diyede dua ettim. Açıklığınız olduğunun belirtisi varmıydı? Bebişim 2 gündür aşağıdan hareket ediyor göbeğimde çok çıkmadı korkuyorum bebeğim neden aşağıdan vuruyor diye. Bazen göbekte hareket ediyor ama tedirginlik işteÇok sağol canım Allah razı olsun
Benim ki bir tahmindiBende kilo almadim ama bende cikti cnm
Allahtan 7 de ciktik 9:da geldik eve daha uzun sure duramazdim bende...Bende avm gittim cocugu biraz dolaştıralım diye ama pertim cıktıdaha asla gitmeemm yatıyorum şimdi karnım bi tuhaf
Ben 33. Haftada yaptırmıştım canım önceki hamıleligimde yaparken cok tedirgin oldum ayaklarım geri geri gitti hep hic bi bilgimde yoktu ama doktor öyle uygun görünce yaptırmıştım 12 saat ara ile 2 doz
Geçmiş olsunCnm ben kendimden supeleniyordum .evdeki aletimle 2gun olcum yaptim ilk gun diyet beslenmedim ya i kahvaltida oatates kizartma falan yedim sakinmadim 1.ve 2. Saati olcrum yazdim hep yuksek cikti. 2. Gun diyet beslendim yumurta tam bugday ekmegi vs 1.ve 2.saati olctum yuksek cikmadi ve sabahlari agzim dilim kurumua uyaniyordum vucudumda yaralar cikmisti bocek sokmasi gibi ucu vardi kasiniyordu iyilesmiyordu . Drumla goruatum 22 haftalikken bunlar uzerine yukleme yaptilar ve yuksek cikti. Endokrine sevk ettiler 10gun diyet yaptim son 3 gun sekerimi olctum ve goturdum diyetle suan kontrol altindayim eger yukselirse insulin baslayacagiz. Bu 2. Gebeligim ilk gebeliktede vardi gebelik sekerim ve onda diyetle dusmemisti diyet ve insulin kullaniyordum...
Bende galiba 1 bucuk saat kadar dolandim ama pek oturamadım ondan cok yordu beniAllahtan 7 de ciktik 9:da geldik eve daha uzun sure duramazdim bende...
cok gecmis olsun yaCnm ben kendimden supeleniyordum .evdeki aletimle 2gun olcum yaptim ilk gun diyet beslenmedim ya i kahvaltida oatates kizartma falan yedim sakinmadim 1.ve 2. Saati olcrum yazdim hep yuksek cikti. 2. Gun diyet beslendim yumurta tam bugday ekmegi vs 1.ve 2.saati olctum yuksek cikmadi ve sabahlari agzim dilim kurumua uyaniyordum vucudumda yaralar cikmisti bocek sokmasi gibi ucu vardi kasiniyordu iyilesmiyordu . Drumla goruatum 22 haftalikken bunlar uzerine yukleme yaptilar ve yuksek cikti. Endokrine sevk ettiler 10gun diyet yaptim son 3 gun sekerimi olctum ve goturdum diyetle suan kontrol altindayim eger yukselirse insulin baslayacagiz. Bu 2. Gebeligim ilk gebeliktede vardi gebelik sekerim ve onda diyetle dusmemisti diyet ve insulin kullaniyordum...
Iki tame yuvarlak sey gobisine baglaniyor ya cnm altta kalan bebisin kalp atislarini olcuyor ustte kalan sancini ölcuyor o sancini ölcen kisma taco adi veriliyor.Canim gecmis olsuntoco dedigin nstnin diger adi fln mi baska bi sey mi ?
Oh sevindim bir sey cikmamasinaTocodan bişey çıkmadı canım alttan muayeneyle açıklığa baktı çok şükür yoktu şimdi tahlil verdik onları bekliyoruz
Olmaz cnm rahat ol.Kızlar yarın her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapacak doktorum, bir sakıncası olmaz de mi bebeğime, erken gelmesine felan sebep olmaz dimi
Gun olarak cnm safak sayiyoruz :)Safakmi :) daha cok var safaga 30 haftalik dio takvimin.yoksa baska anlamdami dedin anlamadim
Karşılaşmadım çok şükür canım bebegin hareketlerinde azalma olabılır demişlerdi ama öyle bariz bi azalma da yaşamadım ve beni korkutmştu ama erkende gelmedi şükür 39da sezeryan olmuştm maşallah, inşallah gene öyle olurPeki yaptırdıktan sonra bir sorunla karşılaştın mı canım? Bende de bir tedirginlik var korkuyorum açıkçası
Anlasildi bu haftalardan sonra artik yurumek kosmakBende galiba 1 bucuk saat kadar dolandim ama pek oturamadım ondan cok yordu beniher magzada oturma dinlenme yeride yok belim bacaklarim koptuu. Eve gelince karnım gerginleşti garip hallere girdi kasılmamı diye korktum anlamıyorumda zaten yatıyorum öyle 2 saattir kalkmaya korkuyorum
Kuzum hiç aklına kötü bişey getirme, benimki hala aşağıdan vuruyor bazen göbek deliğimin üstüne çıkmadı. Açıklığımın olduğunu ben hiç anlamadım canım, haftasonuydu karnım çok sertti, acile çağırdı doktor tahlil yaptırtmaya daha sonrada haftaiçi için kontrole çağırdı bir gittik ki 1cm açıklık oluşmuştu. O zaman 23. HaftadaydımÇok geçmiş olsun takip ettim hep yazışmaları inş bişi yoktur diyede dua ettim. Açıklığınız olduğunun belirtisi varmıydı? Bebişim 2 gündür aşağıdan hareket ediyor göbeğimde çok çıkmadı korkuyorum bebeğim neden aşağıdan vuruyor diye. Bazen göbekte hareket ediyor ama tedirginlik iştedokunulsam ağlıcak moddayım. Salı günü doktor kontrolüm gidicem ya salıya kadar birşey olursa geç mi kalırım diye tedirginim
Gönlün rahat olsun birkaç hafta sonra hareketleri sertlesecek, hafifte olsa bebeğin hareketlerini takip et. Herkesin çok büyük göbeği olmak zorunda değil iç karnın geniştir büyük ihtimalleÇok geçmiş olsun takip ettim hep yazışmaları inş bişi yoktur diyede dua ettim. Açıklığınız olduğunun belirtisi varmıydı? Bebişim 2 gündür aşağıdan hareket ediyor göbeğimde çok çıkmadı korkuyorum bebeğim neden aşağıdan vuruyor diye. Bazen göbekte hareket ediyor ama tedirginlik iştedokunulsam ağlıcak moddayım. Salı günü doktor kontrolüm gidicem ya salıya kadar birşey olursa geç mi kalırım diye tedirginim
İnşallah öyle olur kuzum bu miniğinde zamanında sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde gelir de koklayıverir annesiKarşılaşmadım çok şükür canım bebegin hareketlerinde azalma olabılır demişlerdi ama öyle bariz bi azalma da yaşamadım ve beni korkutmştu ama erkende gelmedi şükür 39da sezeryan olmuştm maşallah, inşallah gene öyle olur
Sağol canım çok teşekkür ederimIki tame yuvarlak sey gobisine baglaniyor ya cnm altta kalan bebisin kalp atislarini olcuyor ustte kalan sancini ölcuyor o sancini ölcen kisma taco adi veriliyor.
Oh sevindim bir sey cikmamasina
Olmaz cnm rahat ol.
Aynen hele sen benden 3 hafta öndesin ve iki bebiş taşıyosun kuzum benimki senin yanında hafif kalıyordur bu yorgunluk. Yaa yerim içerde dans ediyorlar galibaAnlasildi bu haftalardan sonra artik yurumek kosmakbize iyi gelmiyor...
Bende yatinca bizim minnoslar uyaniyor yaa.. beni rahatsiz ediyor.. hareketli olunca tv ses acik olunca pek anlamiyorum ana sakince yatayimm basliyorlarr biri bi taraftan biri bi taraftan.. ay uy ay diyom bazn inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?