2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Peki yaptırdıktan sonra bir sorunla karşılaştın mı canım? Bende de bir tedirginlik var korkuyorum açıkçası

Nasil indirim fln var mi fistik ?
Yani bence hicbisey yok ..... pamuk aldim 77 den 66 ya dusmus... dun pusetlerde indirim vardi ... oto koltuklarda.... ama bizim daha bebek arabasi olmadigi icin.... ne yapcamiz mechul... uyku arkadasi alicaktim goremedim... pek bisi goremedim isin asli benide pek sarmadi.. tek bebem olmada dusunmeden alirdim ihtiyaclarini ama ikiz olunca bebek arabasi olmuyor bebek arabasi olnlar pusetli olmuyor.... e ousetli olsun araba olsun diyorsan 5 bin tl den basliyor.. dudaklarim bukuk kaldi... keyfin kacti

Çok sağol canım Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun takip ettim hep yazışmaları inş bişi yoktur diyede dua ettim. Açıklığınız olduğunun belirtisi varmıydı? Bebişim 2 gündür aşağıdan hareket ediyor göbeğimde çok çıkmadı korkuyorum bebeğim neden aşağıdan vuruyor diye. Bazen göbekte hareket ediyor ama tedirginlik işte dokunulsam ağlıcak moddayım. Salı günü doktor kontrolüm gidicem ya salıya kadar birşey olursa geç mi kalırım diye tedirginim

Bu siralar yogunum kizlar cok aktif olamiyorum okudukca yaziyorum :) benim kasintilarim artti yatin sabah saglik ocaginda bakiyorlarsa dr a gitmeden bi karaciger enzimlerime baktiricam

Son düzenleme:
Allahtan 7 de ciktik 9:da geldik eve daha uzun sure duramazdim bende...

Geçmiş olsun

Allahtan 7 de ciktik 9:da geldik eve daha uzun sure duramazdim bende...
Bende galiba 1 bucuk saat kadar dolandim ama pek oturamadım ondan cok yordu beni her magzada oturma dinlenme yeride yok belim bacaklarim koptuu. Eve gelince karnım gerginleşti garip hallere girdi kasılmamı diye korktum anlamıyorumda zaten yatıyorum öyle 2 saattir kalkmaya korkuyorum

cok gecmis olsun ya

Canim gecmis olsun toco dedigin nstnin diger adi fln mi baska bi sey mi ?
Iki tame yuvarlak sey gobisine baglaniyor ya cnm altta kalan bebisin kalp atislarini olcuyor ustte kalan sancini ölcuyor o sancini ölcen kisma taco adi veriliyor.
Tocodan bişey çıkmadı canım alttan muayeneyle açıklığa baktı çok şükür yoktu şimdi tahlil verdik onları bekliyoruz
Oh sevindim bir sey cikmamasina
Kızlar yarın her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapacak doktorum, bir sakıncası olmaz de mi bebeğime, erken gelmesine felan sebep olmaz dimi
Olmaz cnm rahat ol.

Peki yaptırdıktan sonra bir sorunla karşılaştın mı canım? Bende de bir tedirginlik var korkuyorum açıkçası
Karşılaşmadım çok şükür canım bebegin hareketlerinde azalma olabılır demişlerdi ama öyle bariz bi azalma da yaşamadım ve beni korkutmştu ama erkende gelmedi şükür 39da sezeryan olmuştm maşallah, inşallah gene öyle olur

Anlasildi bu haftalardan sonra artik yurumek kosmak bize iyi gelmiyor...
Bende yatinca bizim minnoslar uyaniyor yaa.. beni rahatsiz ediyor.. hareketli olunca tv ses acik olunca pek anlamiyorum ana sakince yatayimm basliyorlarr biri bi taraftan biri bi taraftan.. ay uy ay diyom bazn inan

Kuzum hiç aklına kötü bişey getirme, benimki hala aşağıdan vuruyor bazen göbek deliğimin üstüne çıkmadı. Açıklığımın olduğunu ben hiç anlamadım canım, haftasonuydu karnım çok sertti, acile çağırdı doktor tahlil yaptırtmaya daha sonrada haftaiçi için kontrole çağırdı bir gittik ki 1cm açıklık oluşmuştu. O zaman 23. Haftadaydım

Gönlün rahat olsun birkaç hafta sonra hareketleri sertlesecek, hafifte olsa bebeğin hareketlerini takip et. Herkesin çok büyük göbeği olmak zorunda değil iç karnın geniştir büyük ihtimalle

İnşallah öyle olur kuzum bu miniğinde zamanında sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde gelir de koklayıverir annesi

Aynen hele sen benden 3 hafta öndesin ve iki bebiş taşıyosun kuzum benimki senin yanında hafif kalıyordur bu yorgunluk. Yaa yerim içerde dans ediyorlar galiba benimki sakin teyzesii. dün gece vc kalkmştim yattim ilk defa hıckırık tuttu bebişi ve cok net hisettm yaa cok garipti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…