- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Canım senin bu haline hiç alışık değilim, güzelce dinlen ve yarın bütün neşenle aramızda ol inşallahBugun can sıkıcı bir gundu benim icin... pek keyfim yok.. neden nicin bilemedim oyle yani.. size iyi geceler bol bol sohbetler
Amin hepimiz oyle :)Benim ki bir tahmindidemek ki tutturamadim geçmiş olsun sizede diyetinize dikkat ettiğiniz sürece umarım sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
Aminnnn kuzum aminnn inşallah hepimiz için öyle olurİnşallah öyle olur kuzum bu miniğinde zamanında sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde gelir de koklayıverir annesi❤❤
Evet kuzucuk hem iki kati neredeyse hem daha buyuk benim cucelerAynen hele sen benden 3 hafta öndesin ve iki bebiş taşıyosun kuzum benimki senin yanında hafif kalıyordur bu yorgunluk. Yaa yerim içerde dans ediyorlar galibabenimki sakin teyzesii. dün gece vc kalkmştim yattim ilk defa hıckırık tuttu bebişi ve cok net hisettm yaa cok garipti
Gelcez inşallah kuzum, inan ben de yüreğim ağzımda bekliyorum ama inanıyorum da sağlıkla zamanında kavuşcaz yavrularımzaAminnnn kuzum aminnn inşallah hepimiz için öyle olursaglıkla gelsek o günlere rahatlasak..
Canım endişelenme kan sulandırıcıda iyi gelecek ama dediklerime dikkat et bol su ve sola yatarak bol dinlenme ilk bebeğim de çok faydası oldu bebeğim kilo almaya başladıAynı bana da plesantadan kan akışı az dedi amniyon suyu da sınırdaymış karın çevresi de iki hafta geriden geliyormuş ne yapacağım bilmiyorum daha bebeğim 739 gr imiş erkenden alırlarsa diye çok korkuyorum
Ben bugun ilk is kuaförüme gidip saclari kisacik kestirdim, kas biyik aldırdim, nasil rahatladim anlatamam. Batıl inanc yuzunden cadi gibi gezmeye de luzum yok, hatta kocam görünce abi bıraktık hatun aldik diyordu kuafor cikisindaBende ombre yaptrmıştım yaza girerken şimdi saclarım üstten koyu renk kendi rengi ve beyazlı karışık alt kısımlara dogru sarılı karışık renkler ve nerdeyse belime kadar uzadı hep topluyorum hic hosuma gitmiyotesettürlüyüm ama evde de güzel gözükse iyi olurdu kestiremıorumda hamileyken kesilmez diyolar diye biliyorum batıl ama öncekinde de kestirmedim dogum yaptim hastaneden geldim eşime kestrmiştim saclarımı ne kadar bunaldıysam şimdide bakıma ihtiyacım var
Canım acaba bebek büyüdükçe baskısından mı oluyor acaba, benim çok fazla olmadı da böyle bir ağrı ya da ben ayırt edemedim bilmiyorum net bişey söyleyemedim sana o yüzdenKızlar dehşet derecede çatı ağrıdı denilen şeyden yaşıyorum vajina bölgesi kemikleri sanki kırılıyor size de oluyor mu normal mi geçmezse yatın gideceğim doktora:/
Bazen birşeylere heves edip olamayinca uzuntu duyuyorum bende. Sende bugun o moddasin. Ama hemen kendimi toparlıyorum. Herseyden en onemli saglik bunu her zaman aklima getiriyorum. Bahsetmistim kızımda acil sezeryan oldum, onu kaybetme korkusunu yaşadım. Hastane de lohusa pijamalarimi bile giymedim. Sonrasinda cok zor gecti.Evet kuzucuk hem iki kati neredeyse hem daha buyuk benim cuceler ☺☺☺ Hadi sende ayaciklarini uzat ve dinlen
Tr ye geldin mi bugun pek okuyamadim canimBen bugun ilk is kuaförüme gidip saclari kisacik kestirdim, kas biyik aldırdim, nasil rahatladim anlatamam. Batıl inanc yuzunden cadi gibi gezmeye de luzum yok, hatta kocam görünce abi bıraktık hatun aldik diyordu kuafor cikisinda
Valla super moral oldu insana benzedim.
Çok şükür cnm sevindim bişey çıkmadığınaKuzum hiç aklına kötü bişey getirme, benimki hala aşağıdan vuruyor bazen göbek deliğimin üstüne çıkmadı. Açıklığımın olduğunu ben hiç anlamadım canım, haftasonuydu karnım çok sertti, acile çağırdı doktor tahlil yaptırtmaya daha sonrada haftaiçi için kontrole çağırdı bir gittik ki 1cm açıklık oluşmuştu. O zaman 23. Haftadaydım
Ayyyy super yaaa ❤Ben bugun ilk is kuaförüme gidip saclari kisacik kestirdim, kas biyik aldırdim, nasil rahatladim anlatamam. Batıl inanc yuzunden cadi gibi gezmeye de luzum yok, hatta kocam görünce abi bıraktık hatun aldik diyordu kuafor cikisinda
Neyseki bende biyik aldirabildim bugun :/Ben bugun ilk is kuaförüme gidip saclari kisacik kestirdim, kas biyik aldırdim, nasil rahatladim anlatamam. Batıl inanc yuzunden cadi gibi gezmeye de luzum yok, hatta kocam görünce abi bıraktık hatun aldik diyordu kuafor cikisinda
Eeet yaaaa nereye gidiyon iyi geceler diyo bideEvet kuzucuk hem iki kati neredeyse hem daha buyuk benim cuceler ☺☺☺ Hadi sende ayaciklarini uzat ve dinlen
Sağol canım benimÇok şükür cnm sevindim bişey çıkmadığına
Bilmiyorum canım ama çok agrıyor yerimden zor kalkıyorum bugün daha şiddetlendi şaka gibi hiç bileyim yoktu aniden oldu bebek 1250 gr suan büyüdükçe de olabilir tabiCanım acaba bebek büyüdükçe baskısından mı oluyor acaba, benim çok fazla olmadı da böyle bir ağrı ya da ben ayırt edemedim bilmiyorum net bişey söyleyemedim sana o yüzden
Canım sen her ihtimale karşı yarın doktoruna bir gitsene hem içimiz rahatlarBilmiyorum canım ama çok agrıyor yerimden zor kalkıyorum bugün daha şiddetlendi şaka gibi hiç bileyim yoktu aniden oldu bebek 1250 gr suan büyüdükçe de olabilir tabi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?