2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet kuzucuk hem iki kati neredeyse hem daha buyuk benim cuceler Hadi sende ayaciklarini uzat ve dinlen

Kızlar son zamanlarda karnım.hic büyümüyor sanki hep aynı bu arada şeker den dolayı da dikkat ediyorum yememe acaba ondan mı insallah bebiş büyüyodur

Canım endişelenme kan sulandırıcıda iyi gelecek ama dediklerime dikkat et bol su ve sola yatarak bol dinlenme ilk bebeğim de çok faydası oldu bebeğim kilo almaya başladı

Ben bugun ilk is kuaförüme gidip saclari kisacik kestirdim, kas biyik aldırdim, nasil rahatladim anlatamam. Batıl inanc yuzunden cadi gibi gezmeye de luzum yok, hatta kocam görünce abi bıraktık hatun aldik diyordu kuafor cikisinda
Valla super moral oldu insana benzedim.

Kızlar dehşet derecede çatı ağrıdı denilen şeyden yaşıyorum vajina bölgesi kemikleri sanki kırılıyor size de oluyor mu normal mi geçmezse yatın gideceğim doktora:/
Canım acaba bebek büyüdükçe baskısından mı oluyor acaba, benim çok fazla olmadı da böyle bir ağrı ya da ben ayırt edemedim bilmiyorum net bişey söyleyemedim sana o yüzden

Evet kuzucuk hem iki kati neredeyse hem daha buyuk benim cuceler ☺☺☺ Hadi sende ayaciklarini uzat ve dinlen
Bazen birşeylere heves edip olamayinca uzuntu duyuyorum bende. Sende bugun o moddasin. Ama hemen kendimi toparlıyorum. Herseyden en onemli saglik bunu her zaman aklima getiriyorum. Bahsetmistim kızımda acil sezeryan oldum, onu kaybetme korkusunu yaşadım. Hastane de lohusa pijamalarimi bile giymedim. Sonrasinda cok zor gecti.
Simdilerde de hastane hastane geziyorum. Çok yoruluyorum. Bu bebege hicbir hazirligimda yok.
Karsi komsumda hamile 2.ye, aramizda 5 gun var. Neler neler aldi yapti etti, hatta epey abartti da, olabilir kendi zevki ve imkanlari dahilinde yapabildiyse ne mutlu ona. Elbette gipta etmiyormuyum, ediyorum insanım neticede. Ama benim gibi o da hastane hastane gezseydi bana hersey boş geldiği gibi ona da gelirdi. Yine de allah kimseyi düşürmesin. Şoyle dusun belki puset yada bebek arabasi sadece birini alabileceksin ama yeterki saglikla buyusunler. Birde biz nelerle buyumusuz bizim anne babalarımız nelerle buyumus.

Bu arada bebeklerin cok sansli senin gibi sevgi dolu anneleri olacağı icin

Tr ye geldin mi bugun pek okuyamadim canim

Çok şükür cnm sevindim bişey çıkmadığına

Ayyyy super yaaa ❤
Ben bayilirim suslenmeye, evde guzel giyinmeye fln. Allah hic bozmasin mutlulugunu inssss

Neyseki bende biyik aldirabildim bugun :/

Canım acaba bebek büyüdükçe baskısından mı oluyor acaba, benim çok fazla olmadı da böyle bir ağrı ya da ben ayırt edemedim bilmiyorum net bişey söyleyemedim sana o yüzden
Bilmiyorum canım ama çok agrıyor yerimden zor kalkıyorum bugün daha şiddetlendi şaka gibi hiç bileyim yoktu aniden oldu bebek 1250 gr suan büyüdükçe de olabilir tabi((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…