2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim gibi olan var mı 7+5 oldum midem bulanmıyor çok sık idrara gidiyorum kokuya hassasiyet var hamile değilim gibi göğüslerde de bi ağrı sızı yok canımın çektiği şeyler oluyor sadece
🖑 benim o benim korkma 7+6 sadece 2 gün bulanti gibi bişey sarsti beni o kadar cok afedersin avci köpekleri geçtim herseyin kokusunu alir oldum her gun apt. Nin menüsü cikariyom eşime ama göğüs agrim vardi benim. Ama korkma korkulacak bişey yok her hamisin midesi bulunmak zorunda değil doktorum dedi içini ferah tut

Benim gibi olan var mı 7+5 oldum midem bulanmıyor çok sık idrara gidiyorum kokuya hassasiyet var hamile değilim gibi göğüslerde de bi ağrı sızı yok canımın çektiği şeyler oluyor sadece
Her hamilece bulantı hassasiyet olacak diye bir şey yok. Güçlü bir bünyeye sahipsiniz demek ki. Ablamla iki ay ara ile hamileyiz ablam benim haftamdayken yataktan kalkamıyordu Bnde şu an hic bir belirti yok.
Doktor komtrollerinizde her hangi bir problem le karşılaşmadığımız sürece gereksiz streslere girmeyiniz ❤

Kizlar gunaydin. Dun gece sag tarafimdan yuzustu donmeye calisirken karnimin icinde bi sey yay gibi gerildi dönemedim. Epey canim yandi. Şimdi deniyorum ayni his yok. Korkuyorum bunu yasayan oldu mu? Keseme bi sey olmamistir insallah

Kizlar size birşey soracam 6+4 hamileyim
Bugün kahverengimsi akinti geldi
Sizde de gelen oldumu acaba
Normal diyorlar ama insan yinede korkuyor
Pazartesi günü benim geldi. Sonra gece pembe oldu. Hemen dr a koştuk tabi. Kanama alanı yoktu çok şükür. İlişkiden sonra bazı hamilelerde oluyor. Biraz dikkat edin dedi. Bir de her ihtimale karşı progestan başladı. 2-3 gündür yok çok şükür

Canım yolk kesesi kesenin içinde yuvarlak bir halka bebek orda gelişior boş gebelik olmadığının ve sağlıklı ilerlediğinin bir gostergesiymiş
Sen kacinci haftanda gitmistin canim. Ben gecen carsamba 6+2de gittim. Senin gibi yolksacı gordum kalp icin erken dedi doktor. Onumuzdeki cumaya randevu verdi ama dayanamayip bu carsamba gidicem

Folbiolu tam iciyorum ben ama bazi arkadaslar yarim yazmis 2-3kiside gordum. Neden oyle yapiyorsunuz kafam karisti
Bugune kadar tam icmissiniz bundan sonrasini yarim tamamlayalim dedi dün yeni gittigim dr. Fazlasinin herhangi bir zarari var mi diye sormak aklima gelmemiş

İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeligin olur arkadaşım. Yürekten dilerim

Sen kacinci haftanda gitmistin canim. Ben gecen carsamba 6+2de gittim. Senin gibi yolksacı gordum kalp icin erken dedi doktor. Onumuzdeki cumaya randevu verdi ama dayanamayip bu carsamba gidicem
Canım bnm hesabıma gore 5+4 te gttm ama ultrasonda 5+1 cıktı bebişim 10 mm ydi boyutu senin kaç çıktı kesen?

Benimde senin gibi canım. Göğüslerimde hiç hassasiyet yok. Midem akşam üstü biraz bulanıyor. Sabahları hiçbirşey yok. Sık idrara gidiyorum. 3. Hamileliğim ve hepsi farklıydım.

Bizim iliski yasak zaten progestanda kullaniyorum şimdi kesildi tekrar gelirse
Gidecem doktora cok sağol canim

Bir dkktora daha gitsen emin olsan tek doktora guvenme sakin gecen gun daha bir kadina bebeginiz oldu demis biri guvense aldiricakmis baska doktora gidince yasadigni ogrenmis bebeginin. Canim uzulme sakin ol bir doktora daha git bence emin ol eger dogruysada allah yardim eder zamani gelince kucagini doldurur insaallah

Canım benim cok uzuldum Allah sabırlar versin ama başka doktorlara da gitmelisin bence

Rabbim yardimcin olsun emeklerinin karsiliginda nasib eder insaallah en kisa zamanda cok uzuldum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…