- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
🖑 benim o benim korkma 7+6 sadece 2 gün bulanti gibi bişey sarsti beni o kadar cok afedersin avci köpekleri geçtim herseyin kokusunu alir oldum her gun apt. Nin menüsü cikariyom eşimeBenim gibi olan var mı 7+5 oldum midem bulanmıyor çok sık idrara gidiyorum kokuya hassasiyet var hamile değilim gibi göğüslerde de bi ağrı sızı yok canımın çektiği şeyler oluyor sadece
Her hamilece bulantı hassasiyet olacak diye bir şey yok. Güçlü bir bünyeye sahipsiniz demek ki. Ablamla iki ay ara ile hamileyiz ablam benim haftamdayken yataktan kalkamıyordu Bnde şu an hic bir belirti yok.Benim gibi olan var mı 7+5 oldum midem bulanmıyor çok sık idrara gidiyorum kokuya hassasiyet var hamile değilim gibi göğüslerde de bi ağrı sızı yok canımın çektiği şeyler oluyor sadece
İnşallah sizler için herşey güzel olurHayırlısı hakkında inşallah yakın zamanda tekrar olur bu günleri unutturur.
Saıol canım 2 hafta sonra çağırdı doktorum duyarım inş :)Maşallah canım gözün aydın haftaya ancak duyarsın canım tebrik ederim
Canım yolk kesesi kesenin içinde yuvarlak bir halka bebek orda gelişior boş gebelik olmadığının ve sağlıklı ilerlediğinin bir gostergesiymişYok kesesi me demek canım ilk defa duydum da
Pazartesi günü benim geldi. Sonra gece pembe oldu. Hemen dr a koştuk tabi. Kanama alanı yoktu çok şükür. İlişkiden sonra bazı hamilelerde oluyor. Biraz dikkat edin dedi. Bir de her ihtimale karşı progestan başladı. 2-3 gündür yok çok şükürKizlar size birşey soracam 6+4 hamileyim
Bugün kahverengimsi akinti geldi
Sizde de gelen oldumu acaba
Normal diyorlar ama insan yinede korkuyor
Sen kacinci haftanda gitmistin canim. Ben gecen carsamba 6+2de gittim. Senin gibi yolksacı gordum kalp icin erken dedi doktor. Onumuzdeki cumaya randevu verdi ama dayanamayip bu carsamba gidicemCanım yolk kesesi kesenin içinde yuvarlak bir halka bebek orda gelişior boş gebelik olmadığının ve sağlıklı ilerlediğinin bir gostergesiymiş
Bugune kadar tam icmissiniz bundan sonrasini yarim tamamlayalim dedi dün yeni gittigim dr. Fazlasinin herhangi bir zarari var mi diye sormak aklima gelmemişFolbiolu tam iciyorum ben ama bazi arkadaslar yarim yazmis 2-3kiside gordum. Neden oyle yapiyorsunuz kafam karisti
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeligin olur arkadaşım. Yürekten dilerimHerkese günaydın dün doktora gittim ve kesenin içinde bebek oluşmadığını bunun boş gebelik olduğunu söyledi pazartesi veya salı kürtaj olucamburda sizlerle vakit geçirmek çok güzeldi herkese sağlıklı gebelikler diliyorum
Canım bnm hesabıma gore 5+4 te gttm ama ultrasonda 5+1 cıktı bebişim 10 mm ydi boyutu senin kaç çıktı kesen?Sen kacinci haftanda gitmistin canim. Ben gecen carsamba 6+2de gittim. Senin gibi yolksacı gordum kalp icin erken dedi doktor. Onumuzdeki cumaya randevu verdi ama dayanamayip bu carsamba gidicem
Başka bir doktora daha gitmeyi düşünmüyormusun canım. Bence gitmelisin. Çok fazla örnek var. Bir şansını dene benceBuarada hamilelik günlüğünü silemiyorum yardım eder misiniz
Benimde senin gibi canım. Göğüslerimde hiç hassasiyet yok. Midem akşam üstü biraz bulanıyor. Sabahları hiçbirşey yok. Sık idrara gidiyorum. 3. Hamileliğim ve hepsi farklıydım.Benim gibi olan var mı 7+5 oldum midem bulanmıyor çok sık idrara gidiyorum kokuya hassasiyet var hamile değilim gibi göğüslerde de bi ağrı sızı yok canımın çektiği şeyler oluyor sadece
Tmm canım smdi anldım ilk defa duydum ya benCanım yolk kesesi kesenin içinde yuvarlak bir halka bebek orda gelişior boş gebelik olmadığının ve sağlıklı ilerlediğinin bir gostergesiymiş
Bizim iliski yasak zaten progestanda kullaniyorum şimdi kesildi tekrar gelirsePazartesi günü benim geldi. Sonra gece pembe oldu. Hemen dr a koştuk tabi. Kanama alanı yoktu çok şükür. İlişkiden sonra bazı hamilelerde oluyor. Biraz dikkat edin dedi. Bir de her ihtimale karşı progestan başladı. 2-3 gündür yok çok şükür
Bende öyle biliyorum canim ama insan korkuyor yinede tup bebek de olunca
Bir dkktora daha gitsen emin olsan tek doktora guvenme sakin gecen gun daha bir kadina bebeginiz oldu demis biri guvense aldiricakmis baska doktora gidince yasadigni ogrenmis bebeginin. Canim uzulme sakin ol bir doktora daha git bence emin ol eger dogruysada allah yardim eder zamani gelince kucagini doldurur insaallahHerkese günaydın dün doktora gittim ve kesenin içinde bebek oluşmadığını bunun boş gebelik olduğunu söyledi pazartesi veya salı kürtaj olucamburda sizlerle vakit geçirmek çok güzeldi herkese sağlıklı gebelikler diliyorum
Canım benim cok uzuldum Allah sabırlar versin ama başka doktorlara da gitmelisin benceHerkese günaydın dün doktora gittim ve kesenin içinde bebek oluşmadığını bunun boş gebelik olduğunu söyledi pazartesi veya salı kürtaj olucamburda sizlerle vakit geçirmek çok güzeldi herkese sağlıklı gebelikler diliyorum
Rabbim yardimcin olsun emeklerinin karsiliginda nasib eder insaallah en kisa zamanda cok uzuldum suanBen tüp bebekle hamile kalmıştım zaten 2 doktora muayene oldum 2 side boş olduğunu söyledibuarada herşey normal gidiyordu bütün hamilelik belirtilerini yaşadım hatta kesemde düzenli büyüdü dün kese 22mm olmuş yani içinde bebek olmasa da kese büyümeye devam etmiş doktorlar beklemenin anlamı olmadığını kese 10 mm olunca en azından yolk sac görünmesi gerektiğini belirtti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?