2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim gibi olan var mı 7+5 oldum midem bulanmıyor çok sık idrara gidiyorum kokuya hassasiyet var hamile değilim gibi göğüslerde de bi ağrı sızı yok canımın çektiği şeyler oluyor sadece
Bende 7+2 bel ve kask agrisi ve geceleri sadece sık idrara ciikma disinda hicbise yok ne tiksinme ne bulanti ilginc

Kızlar benim sağ tarafım acıyor resmen ya başına gelen var mı sağ bacağımı çekemiyorum kendime doğru

Benim gibi olan var mı 7+5 oldum midem bulanmıyor çok sık idrara gidiyorum kokuya hassasiyet var hamile değilim gibi göğüslerde de bi ağrı sızı yok canımın çektiği şeyler oluyor sadece
Ben varım canım. Bende anlattıklarının aynısıyım ama dün akşamdan beri sağ tarafimda ağrı acı var

Bnde de bölgesel sanki hamlamış gibi ağrılar olmaya başladı. Geçen hafta sağ baldirimi bi şey çekiyor gibi ağrıyordu. Geçen de sag kolumun üstüne dokunamıyordum şimdi boynumun sol tarafı tutulmuş.gibi ağrıyor. Hayır asla ağır bi şey de kaldırmıyorum bu ağrılar nerden geliyor

Zaten 2 farklı doktora gittim ayrıca tüp bebek doktorum da aynı fikirde yapacak bişey olmadığını söyledi oysaki 5. Gün 5AA kaliteydi İlk denemede hamile kalmama sevinmemi söyledi dondurulmuş embiriyolarım var çok şükür biraz kendimi toparlayıp inşallah tekrar deneyeceğim

Canım.benim inşallah bir dahaki sefere hiç sorun yaşamadan atlatırsın bu gunlerini

Allah yardimcin olsun canim dondurulmuslarinin olmasida guzel bisey bundan sonrasinda rabbin seni sevindirir insaallah

Ben :) cnku dusuk tehlikem var ve doktorum surekli yaticaksin wc haric kalkmicaksn dedi. Ailem geldikce esim ne yaparsa o yani icim icimi yiyiyor ev dagiliyor.diye ama zor kazandim.bu bebegi kiymet bilmek zorundayim yaticam pislensin.yapcak bisey yok

Aciyo bildigin sağ tarafım ya anlayamadım ağrılar da var tabiii

Yine ben evde birseyi surdan şuraya koyasim yok hep yatmak istiyorum yorgun bitkin hissediyorum bisey yapmadigim halde

Merhaba arkadaşlar benim sanki üşütmüşüm de hasta olacakmışım gibi cildim acıyor sizde de oluyor mu. Heryerim tutuk zaten o ayrı. Bir de birkaç günde bir kahverengi lekelenme oluyor. Doktorum sorun yok dedi ama herkeste böyle mi oluyor merak ediyorum. Ben 4+6 dayım

Biz nasiliz daha onu bile bilmiyorum doktora 1 kere çıkabildim devlette doktor yok en sonunda özele götürecek eşim.
Aman sende dikkat et canım o zaman bırak kalsin işler

Kizlar gunaydin. Dun gece sag tarafimdan yuzustu donmeye calisirken karnimin icinde bi sey yay gibi gerildi dönemedim. Epey canim yandi. Şimdi deniyorum ayni his yok. Korkuyorum bunu yasayan oldu mu? Keseme bi sey olmamistir insallah
Bu normal mi peki kizlar. Kimse cevap yazmamis. Eşime dedim bana dediği hamilelik delilik hali olmalı. ya bu pimpirikli halim nolacak. Vucudun alişiyordur duruma ondandir dedi

Biz nasiliz daha onu bile bilmiyorum doktora 1 kere çıkabildim devlette doktor yok en sonunda özele götürecek eşim.
Aman sende dikkat et canım o zaman bırak kalsin işler
Kaliyor mecburen neyapalim.
Nasil doktor yokmus devlette nerde yasiyosn :)

Bu normal mi peki kizlar. Kimse cevap yazmamis. Eşime dedim bana dediği hamilelik delilik hali olmalı. ya bu pimpirikli halim nolacak. Vucudun alişiyordur duruma ondandir dedi
Benim ilkinde olmuştu o olay sanki gobegimden bir damar koptu uzanınca olmuştu zaten yeni hamileyken uzanmayın diyorlar ya

Bazen oluyor bazen olmuyor bendede sknti yoktur stres yapma sen :) esinin dedigi gibi vucut normal herzaman yasadigi biseyi yasamiyor bircok sikayetlerimiz olcak tabiki donerken dikkatli dpnuyorum ben mesela gecelerk cok sık donerim insan anne olmaya simdiden basliyor uykudayken bile dikkat edebiliyor bilinci aciliyor hemen rabbim ne buyuk :)

Bebiş daha önemli boşver:)
Balikesirdeyim mhrs randevu alamıyorum doktorlar yok
Anladim.s bende istanbuldayim buradada doktor cok randevu bulmak zor :) artk hic gitmedigim bilmedigim bir hastaneye bu kan testleri icin randevu aldim yarina mecburen bildiklerim hep dolu agustos ortalarina kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…