Yok canım olmamıştır ama uzanma sen bende bunda yapmıyorum artıkPeki bi sey olmus mudursimdi yok o his hissetmiyorum
Ben de dikkatli döndüm ama hissettim dün gece bunu. Ama bugun hic olmadi ozellikle denedimBazen oluyor bazen olmuyor bendede sknti yoktur stres yapma sen :) esinin dedigi gibi vucut normal herzaman yasadigi biseyi yasamiyor bircok sikayetlerimiz olcak tabiki donerken dikkatli dpnuyorum ben mesela gecelerk cok sık donerim insan anne olmaya simdiden basliyor uykudayken bile dikkat edebiliyor bilinci aciliyor hemen rabbim ne buyuk :)
Merak etme canım bende ilk başlarda ishal olmustum karnım agrıyordu bır hafta sonra geçti bol bol muz yedimKizlar bu karin agrisi normalmi.cok degil ama sanki adet olucakmis gibi.birde afedersiniz ishal gbi yapiyorum tuvaletimi.drum normal bu donemlerde dedi ama insan tedrgin oluyorbeni rahatlatabilcek birileri vardir uyanmistir insallah hepinize gunaydin
Istanbul da biri yoksa biri var burası öyle mi :)Anladim.s bende istanbuldayim buradada doktor cok randevu bulmak zor :) artk hic gitmedigim bilmedigim bir hastaneye bu kan testleri icin randevu aldim yarina mecburen bildiklerim hep dolu agustos ortalarina kadar
Yok yapmam tövbe. Cuma gunku randevumu sirf bu yuzden carsambaya cekicemYok canım olmamıştır ama uzanma sen bende bunda yapmıyorum artık
4 buçuk aylık hamileligim boyunca 1 kez olmustu ama bir zararı olacağını düşünmüyorum benim bebeğim tamamen sanssizliktan öyle olduBen de dikkatli döndüm ama hissettim dün gece bunu. Ama bugun hic olmadi ozellikle denedim
Benimde bu çarşambaydı ne güzel iptal olmuş ayın 9una anca verdi uzadıkça uzadı 1 kere anca gidebildim meraktan ölecem artik cmrtesi eşim götürecek özele sağ tarafımda ağrı var bacagimi çekemiyorumYok yapmam tövbe. Cuma gunku randevumu sirf bu yuzden carsambaya cekicem
Ne oldu ki canım sonlandirmak zorunda mi kalmistin sen4 buçuk aylık hamileligim boyunca 1 kez olmustu ama bir zararı olacağını düşünmüyorum benim bebeğim tamamen sanssizliktan öyle oldu
Benim bilincim hep açık biliyor musun asla yüz üstü yatamıyorum yatmamak için de dalamıyorum uykuya illa dönerken uyanıkımBazen oluyor bazen olmuyor bendede sknti yoktur stres yapma sen :) esinin dedigi gibi vucut normal herzaman yasadigi biseyi yasamiyor bircok sikayetlerimiz olcak tabiki donerken dikkatli dpnuyorum ben mesela gecelerk cok sık donerim insan anne olmaya simdiden basliyor uykudayken bile dikkat edebiliyor bilinci aciliyor hemen rabbim ne buyuk :)
Evet malesefNe oldu ki canım sonlandirmak zorunda mi kalmistin sen
Benim oyle bi agrim yok. Sadece dedigimi yasadim. Cok korkuyorum Allah korusun bi sey olmamistir insallah.Benimde bu çarşambaydı ne güzel iptal olmuş ayın 9una anca verdi uzadıkça uzadı 1 kere anca gidebildim meraktan ölecem artik cmrtesi eşim götürecek özele sağ tarafımda ağrı var bacagimi çekemiyorum
Allah bunu sağlıkla tamamlamani nasip etsin canim. Moralini yuksek tut.Evet malesef
Bende henüz yaptırmadım bu hafta inşallah yaptircam. Tabi eksikliğe göre hemen tedaviye başlanmalıKizlar kan testleri vardiya herkes yaptirdi heralde onlaei yaptirdiktan vitamin falan basladimi doktorlariniz benim b12 d vitamini eksikligim vardi gebelik oncesindede smdi onu kafama takiyorm hala testleri yaptiramadim bebege zarari olurmu bu vitamn ekskliginin diye acaba doktor hemen ilac vericekmi sizler neler kullaniyosun folik asit disinda
Amin canım moralim hala aynı düzeltemiyorum malesef hala aklım ilk bebegimde aklımdan çıkmıyor hastane odası çıkmıyor aklımdan hala bebeğim için agliyorum bunun için sevinemiyorum sukrediyorum dua ediyorum sağlıklı olsun diye o ayri tabi. 3 buçuk ay oldu hala aynı hiç geçmeyecek bir acı bu evlat acısı..Allah bunu sağlıkla tamamlamani nasip etsin canim. Moralini yuksek tut.
Canim sen yukarda bahsettigimi yasadin mi?Bende henüz yaptırmadım bu hafta inşallah yaptircam. Tabi eksikliğe göre hemen tedaviye başlanmalı
Allah yardimcin olsun canim. Bak yine bi mucizen var. Ona odaklan dua et bol bolAmin canım moralim hala aynı düzeltemiyorum malesef hala aklım ilk bebegimde aklımdan çıkmıyor hastane odası çıkmıyor aklımdan hala bebeğim için agliyorum bunun için sevinemiyorum sukrediyorum dua ediyorum sağlıklı olsun diye o ayri tabi. 3 buçuk ay oldu hala aynı hiç geçmeyecek bir acı bu evlat acısı..
Hayır canım ama birsey olmamıştır stres yapma belkide gaz sıkışması gibi birşeydir olamaz mıCanim sen yukarda bahsettigimi yasadin mi?
Eylülde doğacaktı kuzum eylül yaklaştıkça içinm parçalanıyor gün sayıyor olacaktık çok pişman oldum ama kader diyorum nasip değilmişAllah yardimcin olsun canim. Bak yine bi mucizen var. Ona odaklan dua et bol bol
Acını o kadar iyi anlıyorum ki bende 19 haftalık ikizlerimi erken doğumla kaybettim bebegimin çırpınış gibi titremesi aklımdan hiç gitmiyor yıllar geçse de hep aynıAmin canım moralim hala aynı düzeltemiyorum malesef hala aklım ilk bebegimde aklımdan çıkmıyor hastane odası çıkmıyor aklımdan hala bebeğim için agliyorum bunun için sevinemiyorum sukrediyorum dua ediyorum sağlıklı olsun diye o ayri tabi. 3 buçuk ay oldu hala aynı hiç geçmeyecek bir acı bu evlat acısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?