2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Allah yardımcın olsun canim İnşallah sağ salim alırsın kucağına

Ay Ay maşallah maşallah çok sevindim ya. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah üçüne de sağlık sıhhat versin tez vakitte küvezden çıkarlar inşallah

Çok geçmiş olsun. Oğlunuzun nesi var?

Canım korkma İnşallah sağ salim kavuşacaksın, güzel haberlerle dön

Saglikla kucagina al insallah canim ...

Canım hayırlı haberlerle dön inşallah. Doğum yaklaştıysa mecbur alacak. Dualarımız seninle

Kizlar e bebekte buhar makinalarinda indirim vardi aldik.Ortamin havasi degisti cok buyuk rahatlikmis daha once niye almadim dedim.medisananin hem kulaktan hem alindan ates olcerindede indirim vardi ondan da aldik.Batti balik yan gider dedik icimde kalmasin dedim bi de baby nest aldik :) esimin bu ayki maasinin yarisini e bebekte birakip geldik :)

Canım ogluna bakabilcek birisi vardir umarim . onun disinda endiselenecek bir durumun olmaz insalalh. Bizi durumundan haberdar et. Senin icin dua edicem. Sagsaglim olun insallah. Rabbim kavustursun .

Saat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
Hay maşallah doğumlar patır patır geliyor . Sağlıkla büyüsün bebisin . Çabucak iyiles sen de sezeryan mıydı senin cnm

Bence bir cogu oyle ataerkil kafa iste . Cok yorgunum biraz uyucam dedi yatti bemde gittim yattim eccuk mincirdim . Kalktim mutfagi topladim bi gayret cay demledim simdi kaldircam. Caydan 1 saat sonrada kahve ister neeeiyyy kahvemi tamam icerim askim dio bosluga kahveyle cips yiyen bi kocam var ne kadar getirsem okdr yer yok demez hic .

Hayırlı haberlerle gel insallah İkiniz icinde hayırlısı ne ise hakkınızda o olsun. Dualarımız sizinle

Gözün aydın cnm Allah yardımcın olsuncanım

Dualarımız seninle cnm Allah yardımcın olsun

Kızlar, sevgililer günü ne geldi size? Eşim bir tane gül getirmiş bir de geç geldi. Moralim bozuldu. İnsan bekliyor bir şeyler.
Gunduz msj atmisti .bide canta istiyordum onu alcakti . Tel konusurken sordu istersen siparis vereyim ister yarin bakalim die bende tamm yarin bakakim dedim . Cicek bocek yok evin karsisinda a101 var dunyanin abur cuburunu almis bende seker var kiziyla kendi yicek ohhhhh

Gözün aydın canım. Tez zamanda güzel kızlarınıda alıp eve öyle dönersin insallah dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…