HicbirseyKızlar, sevgililer günü ne geldi size? Eşim bir tane gül getirmiş bir de geç geldi. Moralim bozuldu. İnsan bekliyor bir şeyler.
Allah yardımcın olsun canim İnşallah sağ salim alırsın kucağınaKızlar merhaba
Akşamüstü kasık ağrım var diye ilçe acile gittik. Nst istediler. Sancım çıktı. Ebe bunlar doğum sancısı, sevk etmem lazım dedi. Devlete sevki kabul etmedik, doktorumla iletişime geçtik. Nst yi görünce oyalanma gel dedi. Şimdi de hastane aradı. Ekibi bekletiyoruz, ne kadar mesafeniz kaldı dedi. Sanırım alacak beni doğuma. Hazır değilimBüyük oğlum da hasta. Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden
Hayırlı olsun canımSaat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
Ay Ay maşallah maşallah çok sevindim ya. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah üçüne de sağlık sıhhat versin tez vakitte küvezden çıkarlar inşallahEvetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
Çok geçmiş olsun. Oğlunuzun nesi var?Kızlar doğum yapan arkadaşlar öncelikle çok geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah:) oğlum hastanede yatıyor arada okumaya çalıştım ama çok takip edemedim inşallah bizde sağlıkla alırız kucağımıza
Canım korkmaKızlar merhaba
Akşamüstü kasık ağrım var diye ilçe acile gittik. Nst istediler. Sancım çıktı. Ebe bunlar doğum sancısı, sevk etmem lazım dedi. Devlete sevki kabul etmedik, doktorumla iletişime geçtik. Nst yi görünce oyalanma gel dedi. Şimdi de hastane aradı. Ekibi bekletiyoruz, ne kadar mesafeniz kaldı dedi. Sanırım alacak beni doğuma. Hazır değilimBüyük oğlum da hasta. Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden
Saglikla kucagina al insallah canim ...Kızlar merhaba
Canım hayırlı haberlerle dön inşallah. Doğum yaklaştıysa mecbur alacak. Dualarımız seninleKızlar merhaba
Saglikla kavus yavruna canim gecmis olsin hayirli olsunSaat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
Yinede 20 si degil yani ahahah kafana göre bat belirlemissin biiii bakmıssın o gün doguyomusHahahaama doktorum kanaman oldugu gunu soyle dediiiiii
39 u bulur o bak demedi demeBana kalsa her gece doguracak gibiyim sancim var ama devami yok. Bir gece ama hangi gece
Canım ogluna bakabilcek birisi vardir umarim . onun disinda endiselenecek bir durumun olmaz insalalh. Bizi durumundan haberdar et. Senin icin dua edicem. Sagsaglim olun insallah. Rabbim kavustursun .Kızlar merhaba
Hay maşallah doğumlar patır patır geliyor . Sağlıkla büyüsün bebisinSaat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
Bence bir cogu oyle ataerkil kafa iste . Cok yorgunum biraz uyucam dedi yatti bemde gittim yattim eccuk mincirdimBenim esimde hizmete bayılır aileden de oyle gormus cunku bu neden ile Cok görmüyrum. Cunku insan ailede nasıl buyurse onu doğru olarak kabul edermıs aynen seninki gıbı yemek masası kalkar aşkım Bı kahve yada cayımız hazırmıolsun Yani basımda otursunda ben baska bısey istemem dısarı cıkmaz Cok evcımendır ee evde oturan adamda ne yapacak isteyecek tabi onume gelsin o neden ile hıc gocunmuyrum.
Hayırlı haberlerle gel insallahKızlar merhaba
Gözün aydın cnm Allah yardımcın olsuncanımEvetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
Gözün aydın kuzum Allah analı babalı hayırlı evlar olarak yetistirmeyi nasip etsinSaat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
Dualarımız seninle cnm Allah yardımcın olsunKızlar merhaba
Gunduz msj atmisti .bide canta istiyordum onu alcakti . Tel konusurken sordu istersen siparis vereyim ister yarin bakalim die bende tamm yarin bakakim dedim . Cicek bocek yok evin karsisinda a101 var dunyanin abur cuburunu almisKızlar, sevgililer günü ne geldi size? Eşim bir tane gül getirmiş bir de geç geldi. Moralim bozuldu. İnsan bekliyor bir şeyler.
Gözün aydın canım. Tez zamanda güzel kızlarınıda alıp eve öyle dönersin insallah dualarımız sizinleEvetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?