2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay valla catlicak gibiyim artik kasilmalardan bari su 20.02.20 de ben dogursam betoda catlasin
Ne 20.02 / 20.03 müs arkadaass biri gün sayar digeri batını degistirir ikinizinkide olmayacak bende göbegimi hoplata hoplata gülücem gerci betodan önce dogururum sezoyum yaaa

Kızlar, sevgililer günü ne geldi size? Eşim bir tane gül getirmiş bir de geç geldi. Moralim bozuldu. İnsan bekliyor bir şeyler.
Çiçek almış bi de yemeğe çıktık ama burnumdan geldi kaburga ve sırt ağrımdan dolayı çok zorlandım ağlamamak için zor tuttum kendimi acıdan oturmaktan eve kendimi zor attım masrafa gerek yok boş ver desem de ikna edemedim

Canım benim görümcemin de nstde düzenli sancıları çıkmıştı 36 haftada
Hatta yatış yapacaklardı ama görümcem istemedi ve çıktı
38 haftada doğurdu suyu geldi

Eğer bebeğin suyu vs iyiyse sancıyı hissetmiyorsan doktora sor bekleme şansım yokmu diye

Ne 20.02 / 20.03 müs arkadaass biri gün sayar digeri batını degistirir ikinizinkide olmayacak bende göbegimi hoplata hoplata gülücem gerci betodan önce dogururum sezoyum yaaa
Napim yeaa erken gelecegi belli bari 20.02.20 olsun 40 hafta olsa 16si gunum doluyo . Ilk ben dogurcam iyilescem dedi doguramadi

Geçmiş olsun. Kötü olmuş, doğumdan sonra telafi edersiniz inşallah. Benim de sürekli midem yanıyor. Gece yatınca da kuru öksürük oluyor. Ama geçecek inşallah hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…