Anasini dinler benim oglumYinede 20 si degil yani ahahah kafana göre bat belirlemissin biiii bakmıssın o gün doguyomus
39 u bulur o bak demedi deme
Vallahi daha gelmedi iste hala, hic birseyde beklemiyorum yeterince yapacagını yaptı zaten doguma azıcık kaldı az masraf en güzeliKızlar, sevgililer günü ne geldi size? Eşim bir tane gül getirmiş bir de geç geldi. Moralim bozuldu. İnsan bekliyor bir şeyler.
Bence de para lazım zaten şu aralar. Geçenlerde çiçek göndermişti sebepsiz yere Bugün hiçbir şey yok.Vallahi daha gelmedi iste hala, hic birseyde beklemiyorum yeterince yapacagını yaptı zaten doguma azıcık kaldı az masraf en güzeli ☺
Inşallah cnm gözün aydınSaat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
Ay valla catlicak gibiyim artik kasilmalardanYinede 20 si degil yani ahahah kafana göre bat belirlemissin biiii bakmıssın o gün doguyomus
39 u bulur o bak demedi deme
Valla dogumlarda az masraflı degil yani zaten dünyaaa masraf oldu yüklenmeye gerek yokBence de para lazım zaten şu aralar. Geçenlerde çiçek göndermişti sebepsiz yere Bugün hiçbir şey yok.
Benim dogum masarafim yok vallaValla dogumlarda az masraflı degil yani zaten dünyaaa masraf oldu yüklenmeye gerek yok
Ne 20.02 / 20.03 müs arkadaassAy valla catlicak gibiyim artik kasilmalardanbari su 20.02.20 de ben dogursam betoda catlasin
Hatun tasarruflu bekle anacım sen hakkındır
Benim dogum masarafim yok vallacanini sonra yakicam herifin
Çiçek almış bi de yemeğe çıktık ama burnumdan geldi kaburga ve sırt ağrımdan dolayı çok zorlandım ağlamamak için zor tuttum kendimi acıdan oturmaktan eve kendimi zor attım masrafa gerek yok boş ver desem de ikna edemedimKızlar, sevgililer günü ne geldi size? Eşim bir tane gül getirmiş bir de geç geldi. Moralim bozuldu. İnsan bekliyor bir şeyler.
Canım benim görümcemin de nstde düzenli sancıları çıkmıştı 36 haftadaKızlar merhaba
Akşamüstü kasık ağrım var diye ilçe acile gittik. Nst istediler. Sancım çıktı. Ebe bunlar doğum sancısı, sevk etmem lazım dedi. Devlete sevki kabul etmedik, doktorumla iletişime geçtik. Nst yi görünce oyalanma gel dedi. Şimdi de hastane aradı. Ekibi bekletiyoruz, ne kadar mesafeniz kaldı dedi. Sanırım alacak beni doğuma. Hazır değilimBüyük oğlum da hasta. Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden
Napim yeaaNe 20.02 / 20.03 müs arkadaassbiri gün sayar digeri batını degistirir ikinizinkide olmayacak bende göbegimi hoplata hoplata gülücem gerci betodan önce dogururum sezoyum yaaa
Hatun tasarruflu bekle anacım sen hakkındır
Bu mart anaları beni korkutmaya basladıNapim yeaaerken gelecegi belli bari 20.02.20 olsun 40 hafta olsa 16si gunum doluyo . Ilk ben dogurcam iyilescem dedi doguramadi
Biz hiç kutlamadık şimdiye kadarKızlar, sevgililer günü ne geldi size? Eşim bir tane gül getirmiş bir de geç geldi. Moralim bozuldu. İnsan bekliyor bir şeyler.
Esas bizim günümüz gün be gün yaklasıyorBiz hiç kutlamadık şimdiye kadaro yüzden benim için önemli bir gün değil canım beklentiye girmem.
Kızlar ya kızım karnımın üzerine düştü hemen kaldırdım ama ağrıdı baya ve çok kasıldı bişe olmuşmudur çok sıkıntıya girdim
Geçmiş olsun. Kötü olmuş, doğumdan sonra telafi edersiniz inşallah. Benim de sürekli midem yanıyor. Gece yatınca da kuru öksürük oluyor. Ama geçecek inşallah hepsi.Çiçek almış bi de yemeğe çıktık ama burnumdan geldi kaburga ve sırt ağrımdan dolayı çok zorlandım ağlamamak için zor tuttum kendimi acıdan oturmaktan eve kendimi zor attım masrafa gerek yok boş ver desem de ikna edemedim
Canım gözün aydın. Rabbim tez zamanda kucağına gelmesini nasip etsin.Saat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?